סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' אפריל 22, 2025 10:21 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 479 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 20  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 1:12 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לפי התשובות שלו אחרי המשחקים, הוא לא בהלם וממש לא חש השפלה, הרי שיחקנו מול נבחרות טובות, הנבחרת הראתה אופי וכו׳.
בקיצור האיש חי בסרט, הביתה ומהר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 1:35 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (2)
אני פשוט לא מבין את העליהום על שיבק אחרי הראיון היום, במיוחד בהקשר של טיוס ובלותנטאל.
למען הסר ספק, אני גם חושב שהוא נכשל, הנבחרת נראית נורא ומלכתחילה הוא לא היה צריך לקבל עוד קמפיין אבל:
בראיון הוא נשאל איך זה שבאליפות הקודמת נראינו אחרת, ובפרספקטיבה של הנבחרת שהיתה אז, הוא ענה שהיום זו נבחרת דומה רק בלי טיוס ובלותנטאל, ושזה הבדל גדול.
אני חושב שהוא צודק לגמרי - זה אכן הבדל גדול ולא רואה למה זה כל כך מקומם.

שוב, כל זה, תוך דגש, שאין ספק שהנבחרת משחקת בצורה מעליבה ולשיבק יש חלק גדול בזה.

הפוסט האחרון - הכנות אחרונות לפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 8:09 am 
Sophomore

Pistol Pete כתב:
רסקין וגרשון אחראים לכך שהאווירה סביב הנבחרת מזה שנים היא לא טובה בלשון המעטה.

אני לא מסכים עקרונית עם הקביעה הזו. התקשורת היא לא משתנה במשוואה הזו. היא נתון קבוע, שצריך לחיות ולתפקד לצידו. כי בסוף, אם שחקן לא חוסם, אם לא סוגרים לריבאונד, אתה מפסיד. גם אם התקשורת שלך אולטרא מפרגנת. בשנת 2013, צריך לקחת את התקשורת בחשבון, ולחיות איתה. אי אפשר להאשים שדרים ופרשנים בשום דבר, חוץ מהשידור הלא טוב שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 11:28 am 
Hall of Famer

נדב, עם כל הכבוד, הראיון של שיבק היה גרוע יותר מנבחרת ישראל וזה קשה. שיבק מנסה לזרות חול בעיני הציבור. במקום לקום ולהגיד שהנבחרת משחקת רע מאד והפסידה לשתי נבחרות שהיינו צריכים לנצח, הוא מספר לנו ששיחקנו טוב (מול בריטניה) ושבמשחק מול אקראינה צריך להתמקד בחזרה שלנו. למה בדיוק צריך להתמקד בחזרה שלנו? לא עדיף להתמקד בכך שבכל המשחקים, כולל משחקי ההכנה, כולל שני משחקי הטורניר פתחנו בצורה נוראית? לא כדאי לדבר על כך שלמרות שלפני האליפות המאמן פתר את ההפסדים הצמודים בלא כלום ושזה רק מזל רע, יש לנו בעית ביצוע רצינית ברגעים הקובעים?

הסיפור על השחקנים החסרים זה בכלל מרגיז. לנו חסרים גל מקל וטיוס/בלו (אני מניח שאנשים שלא ממש מתעמקים מסתובבים עכשיו בהרגשה שגם ת'יוס וגם בלו חסרים ולא יודעים שהם מתאזרחים ורק אחד יכול לשחק ואחד בכלל פרש לפני שנה). לבריטים חסרים שישה שחקנים מהבכירים ביותר, כולל הכוכב הגדול של הנבחרת. גם האוקראינים הגיעו בהרכב חסר ובערך כל נבחרת אחרת שהגיע לאליפות.

בנוסף הוא כמובן סגר חשבון עם שרף, כשרסקין שאל אותו על רעידת האדמה, אז הוא ענה בשאלה למה כשלפני 4 שנים עפנו אחרי 3 משחקים לא כתבו שזאת רעידת אדמה. המאמן למי שלא יודע היה צביקה שרף, איתו שיבק הסתכסך. מה ששיבק שכח לספר זה שגם באליפות הזאת ככל הנראה וגם באליפות הקודמת בהנהגתו הנבחרת הולכת הביתה אחרי 3 משחקים, רק שבניגוד לאליפות של שרף, ששם היו 4 קבוצות בבית, בקמפיינים של שיבק נאלץ לשחק 2 משחקים חסרי חשיבות. ובניגוד לנבחרת של שרף שלצד הפסד רע למקדוניה, ההפסדים הנותרים היו לקרואטיה וליוון. באליפות הזאת אנחנו עם הפסדים לאוקראינה ולבריטניה, יחי ההבדל הקטנטן.

בעיני לשיא הגיחוך הוא הגיע כשרסקין שאל אותו איך הפסדנו לנבחרת שהמאזן שלנו עליה היה 0-13, אז הוא טרח להזכיר לו שהוא רשום על אחד מ-13 הניצחונות המופלאים על נבחרת אירופאית חלשה. טוב שהוא לא ביקש מדליה על כך בשידור.

זה לא שאני אוהב את רסקין, אבל אחרי 2 תצוגות כאלו ואחרי תשובות מתחמקות של שיבק, אני חושב שהוא הרוויח ביושר את הקטילה. ונדב, באמת מי זאת אוקראינה? נבחרת מאד בינונית, שנבחרות ישראל לדורותיהן היו מנצחות ולרוב לא במאמץ גדול. לא ראינו במשחק אתמול נבחרת מוכשרת וחזקה. יש כבוד למייק פרטלו ויש כבוד לדור הצעירים שהם מגדלים ולכך שהם יארחו את אליפות אירופה, אבל כל זה ממש לא רלוונטי למשחק אתמול. לזכות האוקראינים אפשר לציין את זה שהם באמת שומרים ושבהתקפה הם יודעים מה הם רוצים. אבל היכולת האישית נמוכה למדי וכאמור מדובר בנבחרת חלשה למדי.

אינה, איך בדיוק רסקין וגרשון אחראים לכך שהאווירה בנבחרת מזה שנים לא טובה? בפעם האחרונה שבדקתי זאת הפעם הראשונה שהם משדרים ביחד וניב רסקין הוא ממש לא אדם עם אג'נדה, אלא הילד המתלהב הממוצע. כשמנצחים זה הישג שיא שלא היה כדוגמתו, כשמפסידים אז זה חורבן בית שלישי. אל תקחי מאריק שיבק, הצוות המקצועי שלו והשחקנים אפילו אלפית מיליגרם של כישלון. הכול מונח עליהם ולא על התקשורת.

באותו נושא, ערוץ הספורט הוא ביזיון לא פחות מאשר הנבחרת. באולפן יושבים רון קופמן שעושה בדיוק מה שקופמן תמיד עושה ואריה מליניאק על רקע מומחה הכדורסל. למי שלא זוכר מליניאק אימן בפעם האחרונה לפני איזה 25 שנים ולא פירשן משחקי כדורסל מעל 15 שנה. הוא לא מתעסק בכדורסל כל התקופה הזאת. אבל מה, הוא מתאים לטייפו של גברים עם לשון חדה (שזה הפירוש של ערוץ הספורט לגברים וולגריים עם בדיחות קרש). כל השידורים של ערוץ הספורט, כולל הפרשן, הם אות ומופת לחובבנות, עצלנות והשתנה בקשת על הפרצוף של הצופה. מדוע בדיוק במשחק מול אוקראינה התרכזו בפו ג'טר? סל הניצחון מול בלגיה בוודאי שהשפיע, אבל בעיקר מה שהשפיע זה שאת ג'טר אנחנו מכירים, הוא שיחק בהפועל ירושלים. אז כמובן שהוא כבר הכוכב של הנבחרת (לא חשוב שלמעט סל הניצחון ההוא הוא לא הרשים ומול ישראל הוא פשוט היה גרוע, ובאופן כללי הוא שחקן מאד בינוני). על גלאדיר למשל, שחקן שכבר כמה שנים משחק בליגה הספרדית, לא שמענו. על כך שלנו יש שחקן אן.בי.איי שקוראים לו עמרי כספי כולם יודעים, אבל שקראבצוב האוקראיני (שדי התעלל בנו) מתחיל שנה שניה באן.בי.איי זה סוד כמוס, כי השדרנים והפרשנים שלנו לא ממש חושבים שצריכים להכיר לצופים את היריבה. מה זה חשוב בדיוק???

בינתיים אליפות הכי גרועה שיכולה להיות בכל האספקטים האפשריים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 11:40 am 
Sophomore

בינתיים אנחנו לפחות בחברה טובה גם טורקיה ורוסיה עם שני הפסדים
הביזיון הכי גדול לדעתי זה טיוס שעכשיו גם משוחרר מהנבחרת ולא נתן לנו כלום באליפות
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 38&lang=HE
גם בזבזו מקום של מתאזרח ( למשל יכלו להביא את לנסברג במקום לימונד/חנוכי)
וגם יכלו להביא את צ'וברביץ' שיעזור באמת לגבוהים
וגם האחוזים של אליהו מהקו 3/10. ביזיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 11:47 am 
Hall of Famer

עמוס צודק בכל מילה. וחוץ מזה, הערב מנצחים את צרפת, ותזכרו מי סיפר לכם בפעם הראשונה :D .

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 3:33 pm 
Junior

לא כתבתי בת'רד כי לא היה לי זמן, אחר כך כי פשוט הייתי עצוב ומבואס מדי, ועכשיו כבר משועשע ומסכים עם מה שכולם פה כותבים.

פליז קרי און.

(וכמובן שאנחנו מכסחים את כל היריבים שלנו מהיום והלאה באליפות.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 4:17 pm 
Junior

כאן כותבים גם על נבחרות אחרות? יש עכשיו מונטנגרו נגד בוסניה ודווקא משחק דיי מהנה עד עכשיו. ההבנה שלי בכדורסל אירופאי היא דיי אפסית, אבל אני חייב להגיד שדדוביץ׳ הזה נראה אחלה שחקן. יש דברים בגו או שהוא בעצם גרוע? מישהו יכול לספר עליו קצת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 4:40 pm 
Sophomore

נראה אחלה שחקן רייס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 5:05 pm 
Hall of Famer

עמוס, כפי שאמרתי, אני לרגע לא חולק על כמה ששיבק גרוע באליפות הזו ועל כמה שהתגובה שלו היתה מגוחכת. עם זאת אני איתן בדעתי: לא יכול להיות ששדר ישאל מאמן שאלה, המאמן לא יספיק להוציא משפט אחד ("אוקראינה היא נבחרת טובה" במקרה הזה) והשדר יקח את המיקרופון אליו ויגיד "נו באמת". גם לא יכול להיות שהוא ישאל בזלזול "מי אלה האוקראינים?". זה לא מכובד, זה לא מתאים וזה בטח לא יכול לבוא מניב רסקין, סגנו (יחד עם גיל ברק) של יורם ארבל במר טעות לדקה.

אגב, האוקראינים המזולזלים ע"י כל מובילים כרגע גם על גרמניה ברבע הרביעי, וייתכן שיפתחו את האליפות ב0-3. אז נכון כאמור שישראל נראתה נורא בכל מקרה ועל זה צריכה להיות ביקורת, אבל "מי אלה האוקראינים" ו"איזה בושה להפסיד לאוקראינה" היו תגובות מטופשות ומגוחכות של ה"פרשנים", והרי הראיות.

matan 2.0 כתב:
כאן כותבים גם על נבחרות אחרות? יש עכשיו מונטנגרו נגד בוסניה ודווקא משחק דיי מהנה עד עכשיו. ההבנה שלי בכדורסל אירופאי היא דיי אפסית, אבל אני חייב להגיד שדדוביץ׳ הזה נראה אחלה שחקן. יש דברים בגו או שהוא בעצם גרוע? מישהו יכול לספר עליו קצת?

ג'דוביץ', והוא באמת שחקן נחמד מאד. בן 23, היה שייך לברצלונה בגיל יותר צעיר והושאל, אחרי זה עבר לרומא, לגלאטסריי ולאלבה ברלין שאיתה שיחק גם נגד אלקטרה והיה מצוין. סווינגמן תזזיתי ומוכשר, חייב לשפר את הקליעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 5:26 pm 
Sophomore

אתה רואה את המלחמה על המגרש של הקבוצות (עכשיו לדוגמא היה מונטנגרו נגד בוסניה, שתי קבוצות שנתנו הכל על המגרש עם התלהבות שיא) ומבין שהבעיה של הנבחרת בראש ובראשונה היא האוירה והגישה למשחק. חוסר התלהבות, כאילו מישהו הכריח את השחקנים בעל כורחם לשחק, ככה אי אפשר לנצח גם אם מדובר בקבוצה טובה יותר על הנייר (כמו במשחק מול בריטניה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 5:33 pm 
Hall of Famer

אוקראינה מנצחת גם את גרמניה, 83-88. גלאדיר 25, פו ג'טר 19 נק', 6 אס' ו-5 ריב'.

בקיצר, זה שהנבחרת נראית רע מאד זו עובדה, לא צריך להשליך מזה זלזול על כל שאר העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 5:43 pm 
Sophomore

אוקראינה בהחלט לא פראיירים והם כבר עם מאזן 3-0
ורגל וחצי בשלב הבא
בהחלט חדשות טובות לישראל הנצחון של אוקראינה על גרמניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 5:44 pm 
Senior

עמוס לב, כשאמרתי רסקין, פניני וכו', הכוונה היא גם להרבה מהקולגות שלהם.
אבל פיני דווקא אחד מאלה שהציתו ספציפית את כל הגועל נגד יותם הלפרין, ולכלכך לא מעט בהרבה מאוד כיוונים, אז יש לו סטטוס עוד יותר גבוה.
ורסקין הוא באמת ילד מתלהב שאבא שלו לימד אותו גם כמה קללות, וכל פעם שהוא שומע קללות מהיציע, הוא חוזר עליהן.

וכמו שציינת, החוסר מקצוענות משדרת שלתקשורת ולצופה לא באמת איכפת משום דבר חוץ מאשר שיש לנו שחקן ב NBA.
כמובן שזה גם מופשע מזה שהמגמה היא שיש יותר עיניין בקבוצות ובשחקנים ומאשר בנבחרת הלאומית. זה שנבחרות ברזיל וארגנטינה בכדורגל לא מצליחות (נראה לי) לאחרונה, לא גורם לנו להגיד שבברזיל ובארנטינה אין כדורגל.
בכל אופן, קשה כך לרתום שחקנים עם ותק ביניוני+ לנבחרת ביניונית, שלא רואה את עצמה כמועמדת לזכיה, כשבמדינה לא לוקחים את הנבחרת יותר מידי ברצינות, והכסף לא שם...
אז הם באים, זה נראה שהם מנסים להתאמץ (ניסוח עדין), אבל זה לא נראה שיש שם התלהבות גדולה מידי....

ואני לא מחפשת אשמים. כנראה שגם הצופה הממוצע רוצה לשמוע קללות.
אז זאת הסיטואציה, והמצב לא יהיה יותר טוב עם הזמן. אילו היינו יכולים כמו סרביה להחליף חצי מהנבחרת בשחקנים צעירים ומתלהבים, היה מצבינו טוב יותר....

נערך לאחרונה על ידי Pistol Pete בתאריך ו' ספטמבר 06, 2013 5:47 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 5:45 pm 
Hall of Famer

פחחחח. חדשות טובות עאלק. ישראל עומדת לקבל הערב בעיטה בתחת מצרפת, מאזן 3-0 והליכה משפילה הביתה. היא לא במצב להסתכל על היריבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 5:47 pm 
Sophomore

עדיין לא בטוח, כי אם מנצחים את בלגיה וגרמניה יש מצב שכולן יגיעו במצב של 2-3 לסוף הבית
בכל מקרה אם ברור שאם ינצחו באיזשהו נס את צרפת זה מחזיר אותם בגדול לתמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 5:49 pm 
Junior

נכון שיש סיכוי יותר סביר שנסיים עם חמישה הפסדים, אבל התוצאה של אוקראינה משאירה את ישראל בחיים. גם עם הפסד לצרפת, שני ניצחונות על בלגיה וגרמניה (רחוק מלהיות אפשרי כיום, אבל לא בלתי אפשרי אם הנבחרת מתעוררת) יביאו אותנו כנראה למקום השלישי. זה בהנחה שצרפת ואוקראינה מסיימות עם 4 ניצחונות כל אחת (או 5 לאוקראינה ו-3 לצרפת), בריטניה מפסידה את מה שנשאר לה, ובלגיה מפסידה לצרפת. במצב יהיו שלוש נבחרות עם שני נצחונות - ישראל (בלגיה וגרמניה), גרמניה (צרפת ובריטניה, הפסדים לישראל, בלגיה ואוקראינה) ובלגיה (נצחונות על גרמניה ובריטניה, הפסדים לאוקראינה, צרפת וישראל). ישראל עולה במצב כזה בגלל ניצחונות הישירים. קשה, אבל לא בלתי אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 5:52 pm 
Hall of Famer

וואלה. מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 5:59 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הכי משעשעת תהיה התגובה של שיבק אם ננצח את בלגיה וגרמניה ועדיין לא נעלה. בטח משהו בסגנון של "שיחקנו טוב רק חבל על ההגרלה הקלה בהתחלה שגרמה לנו להיות שאננים ולתת פור לשאר הנבחרות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 6:36 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אינה, איזה גועל הוציא פיני על הלפרין שהוא לא... אמממ... איך לאמר את זה... נכון?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 6:48 pm 
Junior

לפי וואן מישהו בנבחרת פישל ולא רשם את רוט. אם ככה הפדיחה היא לא רק של שיבק.
בכלל, לנו אין את העומק של נבחרות אחרות ולא יכולים להרשות לעצמנו לוותר על שחקנים. אז נגיד שבמקרה של מקל אין מה לעשות, אבל רוט חייב היה להיות בנבחרת, כמו גם לנסברג ברגע שרואים שהמצב של טיוס לא טוב. שלא נדבר בכלל שעל רקע תופעת המתאזרחים היינו אולי צריכים לדאוג ששון גיימס יהיה בנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 7:23 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
בכלל, לנו אין את העומק של נבחרות אחרות ולא יכולים להרשות לעצמנו לוותר על שחקנים. אז נגיד שבמקרה של מקל אין מה לעשות, אבל רוט חייב היה להיות בנבחרת, כמו גם לנסברג ברגע שרואים שהמצב של טיוס לא טוב. שלא נדבר בכלל שעל רקע תופעת המתאזרחים היינו אולי צריכים לדאוג ששון גיימס יהיה בנבחרת.

שיבק לא ספר את רוט ,נקודה. אבל מה אתה מצפה ממאמן שיוצא לאליפות עם שחקן שיש לו קרע חלקי בשריר (טיוס). תראו את אוקראינה עם פחות כישרון מישראל (על הנייר)אבל עם מאמן ברמה גבוהה ומאזן של 3:0!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 7:48 pm 
Junior

יא אללה, צחוקים כאן. יש לנו סיכוי לעלות כמו שלאליצור יבנה יש סיכוי לקחת את גביע המדינה. אפילו בצחוק לא הייתי מעלה אפשרות כזו. האמת, הקמפיין הזה הוליד את אחת הנבחרות המגעילות אי פעם, מקצועית וגם מחוץ למגרש. ממש לא בא לי לראות אותם מגיעים למשהו. חשוב מאוד שלכל אחד מהם יהיה רשום ברזומה כשלון כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 7:53 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

RREEDDTT. כתב:
דניאל כתב:

שיבק לא ספר את רוט ,נקודה. אבל מה אתה מצפה ממאמן שיוצא לאליפות עם שחקן שיש לו קרע חלקי בשריר (טיוס). תראו את אוקראינה עם פחות כישרון מישראל (על הנייר)אבל עם מאמן ברמה גבוהה ומאזן של 3:0!

לגמרי. כתבתי עוד לפני היציאה לאליפות:
sir charles כתב:
אני לא ממש מבין את ההתעקשות על טיוס הפצוע. הוא לא תרם כמעט כלום בהכנה, מה גורם לשיבק להאמין שהוא יתרום באליפות? לא היה עדיף להשאיר במקומו את צוברוביץ ולהביא כמתאזרח את לנדסברג? אני כמעט בטוח שנפסיד לפחות משחק אחד שאנו אמורים לנצח על הנייר בגלל נחיתות גובה משמעותית (צוברוביץ היה עוזר) ולא היה מזיק אם היה לנו סווינגמן אתלטי כמו לנדסברג.

לחלק מהנבחרות כביכול ברמתנו יש מתאזרחים גארדים אמריקאים שתורמים לא מעט (מקאלב במקדוניה, רייס במונטנגרו, היקמן בגאורגיה, רייט בבוסניה ובטח שכחתי עוד כמה) ורק שיבק החליט שטיוס הפצוע יעשה את ההבדל. זה נכון שאין לנו הרבה אופציות בגבוהים (גרין, כדיר וקוזי נראים זוועה עד עכשיו) אבל זו יכלה להיות הפריצה של צוברוביץ שהראה לא מעט דברים יפים העונה ואני לא רואה איך הוא יכל לשחק גרוע יותר מהשלושה שהזכרתי. נוסיף על זה שאין רכז מחליף ונאלצים להסתמך על יוגב "תנו לי לכדרר ויהיה בסדר" אוחיון.
זה ממש מעצבן שבכל אירופה מאזרחים שחקנים בחאווה ורק אצלנו לא מצליחים להוציא אזרחות לשחקן כמו ג'יימס או להביא לנבחרת יהודי כשר כמו פארמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 8:06 pm 
Sophomore

לא שאני מאמין שיש באמת סיכוי לעלות, אבל מה עדיף לנו במשחק של בלגיה - בריטניה? מהמותן הייתי שולף בריטניה, שתהיה עם 2 נצחונות וכנראה לא תנצח עוד, ובלגיה עם נצחון ו-2 הפסדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 479 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], shmueliki ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: