סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' פברואר 23, 2025 12:14 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 712 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 05, 2013 6:32 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
uriel17 כתב:
החתמה מעניינת של אורי אלון
חומסקי- SG (מחכה בפינה)
אלון - PG (מנהל תעיניינים)
סוטומאייר - C (סמול בול)
טלם - SF (אול אראונד)
קליינהנדלר - (PF) הכי דומה קינר מבלי

הווארד וויטשנר - כי צריך ספסל

דווקא וויטשנר על הספסל :P
בכל מקרה מבחינה כלכלית הוא בראש הרשימה (ובפער משמעותי מהאחרים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 3:26 pm 
Freshman

קוף ירוק כתב:
מי אמר שמתוך זה 3 מיליון זה לכיסוי גרעון?

דווקא נראה תקציב גבוה משמעותית מזה של חיפה.

הלפרין 270 אלף דולר, כדיר 180 אלף, גרין בסביבות ה120, רוזן וקולמן בסכומים לא גבוהים נניח סביב ה50-60 כל אחד. עדיין סגל ישראלי הכי יקר מחוץ למכבי. ובזרים דאנקן 200, קיצ'ן דופרי והבלרוסי נניח בסביבות ה150 ממוצע (אני מניח שקיצ'ן עולה יותר ודופרי פחות) זה גם לא זרים הכי זולים בעולם.

.

לחשוב שהוציאו על הלפרין הרכיכה כ 270 א' דולר זה מסביר למה למרות כל הכסף ירושלים לא יצליחו גם השנה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 4:16 pm 
Hall of Famer

יותם אף פעם לא היה שחקן כזה טוב בנבחרת. אני חושב שלליגה שלנו היכולות שלו מספיקות, גם אם ברמה המנטאלית לדעתי הוא ויתר על הכדורסל כבר לפני כמה שנים.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 4:57 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הרמת הגבה העיקרית שלי היא על ה120 לגרין. זה מבוסס או שזו השערה?

גם 270 להלפרין זה סכום די מגוחך, אם הוא נכון, צריך להגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 08, 2013 5:01 pm 
Hall of Famer

285 אלף דולר נטו להלפרין ליתר דיוק
160 לכדיר
120 לגרין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 09, 2013 1:18 am 
Senior

זה מה ששמעתי. מבוסס רק על שמועות אבל אלו הסכומים שאני שמעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 09, 2013 2:22 pm 
Freshman

איך שהוא כל שנה מחדש יש לירושלים הרבה כסף והוא תמיד הולך למקומות הלא נכונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 09, 2013 2:23 pm 
Freshman

ג'ו קופר כתב:
איך שהוא כל שנה מחדש יש לירושלים הרבה כסף והוא תמיד הולך למקומות הלא נכונים

ואל תתבלבלו אני בעד... שימשיכו כך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 09, 2013 4:00 pm 
Hall of Famer

האמת שהסכומים האלה די זולים לדעתי. ל-3 שחקני נבחרת? איפה הם ואיפה המיליון דולר לאליהו, 600 (או 400? לא זוכר) אלף דולר לפניני ובורשטיין בזמנו...

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 09, 2013 4:11 pm 
Senior

גם לימונד שחקן נבחרת והוא מקבל הרבה פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 09, 2013 4:50 pm 
Hall of Famer

מי אמר שהלפרין לא שווה את זה?
אמנם ההצלחה של ירושלים תלויה בעיקר בזרים אבל הלפרין עודו אחד הישראלים הטובים ביותר שיש לנו. החתמה טובה של ירושלים, לדעתי. הוא נותן להם קליעה טובה, יכולת הובלת כדור ומסירה ובסך הכל מהווה שחקן סולידי שיכול להשתלב טוב כשחקן משלים איכותי לצד זרים עם יכולת אחד על אחד טובה (סטייל ביינום בזמנו), אתלטיות ומעט עזוז :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 09, 2013 5:03 pm 
מנהל פורום

אני אומר שהלפרין לא שווה את זה. אבל לגביו עוד אפשר להגיד נחיה ונראה, וגם שאפשר להבין החתמה כזו של ישראלי בכיר. הסכומים לגרין ולכדיר, שני גבוהים מחליפים ובעייתיים שגם דורכים זה לזה על הרגליים, הם מגוחכים לגמרי בהנחה שהם נכונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 09, 2013 6:27 pm 
Hall of Famer

בינתיים הלפרין לדעתי הוא אחד מהבולטים בנבחרת ( אולי השחקן השני בטיבו , אחרי ניסים כמובן ) , כאשר גם גרין מהווה כח ראוי תחת הסלים ( יופי של אחוזים מבפנים - 11/15 עד כה ) .
האם יהיה כה יומרני להגיד שאלו 2 הישראלים הטובים בליגה בתפקידם ( הלפרין כשחקן חוץ , וגרין כגבוה ) ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 09, 2013 6:46 pm 
Hall of Famer

לפי ההיגיון הזה, הייתי חושב שדווקא ניסים הוא הישראלי הטוב בליגה בתפקידו, ולא הלפרין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 09, 2013 6:54 pm 
Hall of Famer

אולי .
בכל מקרה הלפרין בינתיים משתלט על 5 הדקות הראשונות מול גרמניה - 10 נק' ב-100% מכל הטווחים ואסיסט .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 09, 2013 7:12 pm 
מנהל פורום

הלפרין דווקא די מצא חן בעיני ממה שראיתי ממנו באליפות (בעצם בעיקר המשחק הראשון, כי את השאר כמעט לא ראיתי). אבל השאלה המרכזית היא האם הוא נותן תפוקה שאפשר להקביל לתפוקה של זר של 300-400 אלף דולר. ואני חושב שהתשובה לזה היא ברורה מאליה. מבחינתי, גם ואולי בעיקר בחוק הרוסי, עדיף ישראלים זולים יחסית ושואבי מים ודגש על הזרים, מאשר קבוצה "מאוזנת" שבה הישראלים יקרים לא פחות מהזרים. הפועל כבר נכוותה בבנייה כזו בעונה שבה היא שילמה הון תועפות על ארנולד וששון ולא הצליחה להגיע לפיינל פור.

אבל כאמור, הלפרין (בטח אם יחזור ליכולת של סוף ימיו במכבי) הוא עוד החלטה הגיונית. ה11-15 של גרין מסתירות סטטיסטיקה מעולה של 6 נקודות למשחק לסנטר פותח (וכמעט יחיד) של הנבחרת. בהפועל זה ירד עוד יותר, ואם יורשה לי להגיד, אני בספק אם גרין היה שווה 120 אלף דולר באיזושהי עונה בקריירה שלו, בטח לא עכשיו כשהוא רחוק מאוד משיאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 09, 2013 7:27 pm 
Hall of Famer

לא שאני בהכרח מצדיק את הסכומים , אבל :

* אם הלפרין "יחזור ליכולת של סוף ימיו במכבי" הוא שווה הרבה יותר מהשכר הנוכחי שלו .
* "סנטר פותח (וכמעט יחיד)" , אבל רק 18 דקות למשחק . 6 נק' באחוזים טובים בתוספת 3 ר' זה בהחלט סביר ומעלה בכמות כזו של דקות , בטח מול נפילים שהוא לא בדיוק ייתקל בהם במשחקי הליגה הישראלית .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 09, 2013 7:30 pm 
Senior

shmueliki כתב:
אולי .
בכל מקרה הלפרין בינתיים משתלט על 5 הדקות הראשונות מול גרמניה - 10 נק' ב-100% מכל הטווחים ואסיסט .

הבעיה עם הלפרין זה שהוא יכול בקלות להעלם אחרי זה עד סוף המשחק.

הלפרין הוא שחקן מוכר וידוע על היתרונות והחסרונות.

אין לו אופי. הוא לא יהיה שחקן מוביל ולא ייקח קבוצה על הגב שלו.

הלפרין בדרך כלל גם שיחק טוב מאד בנבחרת אבל נבחרת זה גם לא דוגמא טובה לקבוצה כי הדינמיקה שונה ובעיקר יש משחק יום אחרי יום, ששחקן בלי אופי כמו יותם מקבל בראש בערך איזה 3 ימים רצוף שהוא לא ממש מתפקד ובורח גם עליו זה משפיע בשביל שיהיה טוב יותר וייקח יותר על עצמו. וזה בנבחרת שמלבד אפיק וכספי אין מי שירצה בכלל לקחת על עצמו. בקבוצה שיש זרים שבדרך כלל רוצים לקחת (לא בטוח שככה זה בירושלים) אין אפילו את הדרישה הזאת ולהלפרין נוח עם זה באופי שלו. כמו שהיה לו נוח במשחקים הראשונים שכספי ואליהו לקחו עליהם את המשחק.

הלפרין הוא עדיין מהישראלים הטובים בליגה ושחקן מצוין אבל כזה שיתן מן הסתם את ה11-12 נק' ו4 אסיסטים בשקט. הוא שחקן משלים נהדר לכל הרמות (היה כזה גם באולימפייקוס). הבעיה שלו הוא באופי כנראה גם שחקן משלים כשהוא משחק בהפועל ירושלים או בראשון לציון, בשבילו זה אותו הדבר. הוא לא למשל גל מקל או טפירו (צעיר יותר) שיכולים לקחת קבוצה על עצמם למעלה, אפילו לא מורן רוט. שחקנים שייקחו קבוצה בינונית למעלה על הגב אבל במכבי או אולימפייקוס לא ישתלבו כנראה.

האם זה שווה את הכסף שמשלמים לו? תלוי ברמה של הזרים. אם הם טובים הוא משלים נהדר, אם הם יפלו בזרים תהיה להם בעיה.

ואני מסכים עם ראובן לדעתי החוזה הכי מופרך זה כדיר, גם כי זה חוזה לכמה שנים וגם חוזה בלי פרופורציה לערך השוק שלו. דווקא גרין סביר שהיו לו הצעות בסדר גודל הזה (אילת וגלבוע) אבל כדיר? מי בדיוק היה משלם לו את הסכומים האלה שירושלים היו צריכים ללכת ולשפוך עליו כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 09, 2013 9:42 pm 
Hall of Famer

עם כל בעיות האופי הידועות, בגדול הלפרין הוא הגארד הישראלי הכי טוב בארץ, והחתמה שלו בהפועל ל-3 שנים היא מצויינת, וגם הכרזת כוונות רצינית. גם הסכום לדעתי סביר לגמרי (מה עוד שאף פעם לא הבנתי את העיסוק האובססיבי בכמה מקבל שחקן X , כאילו זה יוצא מהכיס של האנשים בפורום או משהו.......)

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 09, 2013 10:47 pm 
Senior

הוא לא הגארד הטוב בליגה אבל הוא שחקן מצוין. לדעתי הוא לא יותר טוב מיבזורי (שהוא גם שחקן משלים מצוין אבל לא שחקן מוביל) והוא פחות טוב מניסים, ורוט כשחקנים מובלים. והוא בטח ובטח פחות טוב מלאנדסברג כשחקן מוביל.

הוא שחקן משלים נהדר וישראלי מהטובים שיש. אבל כמו שאמרתי שחקן משלים גם אם הוא ישחק בנס ציונה, במכבי או בהפועל ירושלים. סביר גם שהסטטיסטיקה שלו בקבוצות האלה תהיה דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 09, 2013 11:28 pm 
Hall of Famer

שמוליק, כנראה שלא ראית את המשחקים. יניב גרין היה יניב גרין מפעם עם כל המגרעות. ההגנה שבעיקר מורכבת מניסיונות סחיטת עונשין, ההתעקשות בהתקפה על דברים שאין לו מושג איך עושים אותם. לאחוזים הבאמת מפתיעים של גרין חייבים להוסיף גם 1.2 איב' על 16.8 דקות (המון) ורק 2.8 ריב' למשחק.

אני לא מבין את הסכומים הנ"ל. רוב הזרים בארץ לא מרוויחים משהו בסגנון של 100 אלף דולר לעונה?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 09, 2013 11:34 pm 
Senior

אז מה? ישראלי כמו גרין, נגר וגרוע שהוא יהיה, עדיין יותר טוב משמעותית מכמעט כל ישראלי גבוה שיש לך.

יוגב מרוויח 400 אלף דולר במכבי ת"א... אז גרין שווה 120 בשוק הישראלי.

אתה שוכח אין שחקנים ויש חוק רוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 09, 2013 11:36 pm 
Hall of Famer

אני אעדיף לתת 60 אלף לצ'וברוביץ' או שוטבין או אפילו יוני ניר שיהוו מחליפים מהספסל וב-120 אלף דולרים שיתפנו לי (עלות מעסיק) לשדרג את הזר שאני אביא לרמה גבוהה. בישראלים אני אשקיע בגארדים ובפורוורדים יותר נורמליים מיניב גרין.

ואם מכבי עושה שטויות עם יוגב, זה אומר שירושלים צריכה לעקוב אחריה עם גרין?

אל תשכח שירושלים בונה קבוצה שאמורה להצליח באירופה. אז נניח שגרין וכדיר הם גבוהים שעוזרים בליגה שלנו. באירופה????

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 09, 2013 11:41 pm 
Senior

גרין הוא גבוה מחליף בינוני אבל גבוה מחליף מצוין, הכי טוב בליגה אולי. יותר טוב מצ'וברוביץ' לדעתי (שהוא גבוה מחליף מצוין).

בחוק הרוסי חשוב גבוה ישראלי מחליף בשביל שתוכל לשחק עם 2 גארדים זרים.

אם תביא שחקן כמו יוני ניר או שוטבין אז אין לך את האפשרות הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 09, 2013 11:46 pm 
Hall of Famer

למה כל כך חשוב לשחק עם 2 גארדים זרים? ומה בדיוק מפריע לי לשחק עם 3 גארדים, ששניים מהם הם זרים? לי נראה שיוני ניר, שוטבין או צו'ברוביץ' הם מחליפים סבירים ל-10 דקות בערך למשחק. אני אשקיע בשני ישראלים טובים שאמורים לשחק, הם לא חייבים להיות שחקנים מובילים, זה גם יכול להיות חנוכי סטייל ואת הכסף הגדול אני אשים בזרים.

חוק רוסי, 4 זרים או כל שיטה אחרת שהייתה פה בארץ בעשר השנים האחרונות. ההצלחה בליגה הייתה תלויה דבר ראשון ולפני הכול באיכות הזרים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 712 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: