סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' אפריל 22, 2025 2:01 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 479 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 11:44 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
או פרופ' גבי בן דור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 11:59 am 
Junior

עופר האדום כתב:
טור נכון וצודק על ה"פרשנות" של פיני גרשון , שהייתה יותר גרועה מהנבחרת עצמה :

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2677129

לא צודק, לא נכון ולא נעליים.

הטור הזה למעשה מעדיף את עופר שלח על פני פיני וזה מראה בדיוק את רמת ההבנה של אנשים בענף.

עופר שלח הוא רהוט וציני ונעים לאוזן, אבל ההבנה שלו בכדורסל מוגבלת מאוד (הגרסא הכדורסלנית של שגיא כהן). אין לו שום יכולת ניתוח בזמן אמת אלא רק בדיעבד והוא אלוף בלהתאים מציאות לתיאוריה שהוא בנה.
מי שלא מבין כדורסל מתרשם עמוקות כי לאיש יש שפה עשירה, הוא אינטליגנט ורהוט.
פיני הוא אף אחד מהדברים הללו. לא רהוט, לא קולח, לא ציני. ההומור שלו ישר לפנים בלי שום דבר מרומז.

אבל אם תקלפו את מטבעות הלשון והבוטות, פיני נתן אחלה טורניר. קודם כל הוא המאמן היחידי בארץ שבאמת לא דופק חשבון ואין לו פרות קדושות. הוא הרשה לעצמו לשחוט את כל מי שהגיע לו ואח"כ גם החליק לו צ'אפחה בלי בושה...

כשהוא אמר "בא" אולי זה הרגיז, אבל זה היה במקום. לא היה משהו שפיני אמר שלא היה נכון או שחטא למציאות.
אפשר לא לאהוב סגנון, אבל יש לפיני יותר כדורסל לאצבע ופחות עצמות בלשון מרוב אנשי הכדורסל והפרשנים שאפשר לחשוב עליהם.
הספיק רק לשמוע את מליניאק, הקוף ואלי סהר אח"כ באולפן בכדי להבין עד כמה הפער גדול ביניהם. קשה לי לחשוב על פרשן אחר שהייתי מעדיף לשמוע באליפות הזו.

שזה אגב מעניין, את מי המבקרים כאן מעדיפים על פיני? את האריזה הנוצצת והריקה של שלח, את הנביבות של סהר, את חוסר הידע הבסיסי של קופמן, את היבשושיות של צביקה או את הזחיחות של קטש? מה החלופות שהופכות את פיני לגרוע?

אגב, בעיניי ג'ף ואן גנדי רחוק מלהיות פרשן הNBA הכי טוב. הוא מצחיק בטירוף ויש לו ראש כדורסל- שילוב קטלני ללא ספק. אבל אני תמיד אעדיף את הניתוחים המלומדים של יובי בראון. כשהאיש הזה מדבר, כולי ענווה. כמה כדורסל שיש במח קודח אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 12:06 pm 
Hall of Famer

אלי סהר בחמש דרגות יותר טוב מגרשון. שלח 10 דרגות מעל גרשון.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 12:08 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
אלי סהר בחמש דרגות יותר טוב מגרשון. שלח 10 דרגות מעל גרשון.

אם אלו האילנות הגבוהים שאתה נתלה בהם, עכשיו הכל מובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 12:17 pm 
Hall of Famer

כמו בכתוב בוואלה , לא מספיק שאתה מבין יותר כדורסל , אתה גם צריך לדעת איך להעביר את זה לצופים. אולי גרשון מבין יותר בכדורסל מעופר שלח , אבל לשמוע אותו לועס את הבדיחות הלא-מצחיקות על הגפילטע פיש לשופט , את הירידות הגסות והמגעילות על כל מי שהוא לא אוהב , את ה"בוא" הלעוס , את המשפטים הטפשיים והברורים מאליהם ("אתה מבין מה עשו? במקום שלנו יהיו שני כדורים ולהם אחד , עכשיו להם יש שניים ולנו אחד"..... וואלה , פנינה) , אחרי ששומעים את כל זה שוב ושוב , כבר לא ממש מעניין שהוא מבין יותר בכדורסל משלח. את שלח נעים וכיף פי מאה לשמוע לפרשן משחק כדורסל , מה לעשות.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 12:24 pm 
Hall of Famer

מוק. עם כל הכבוד, התפקיד של פרשן כדורסל בטלויזיה - הוא ובכן, להנגיש את הכדורסל לטלויזיה בצורה קלה להבנה, קולחת ומעניינת. אם יביאו פרופסור עם קול מונוטוני שינתח כל פרט במשחק לפרטי פרטיו, זה יהיה נורא ואיום.
הפרסונה הטלויזיונית של פיני היא דוחה, וולגארית, ותכל'ס, לא מעניינת במיוחד.
פחות או יותר מה שעופר האדום אמר.
ובכלל, שלח בעיניי הוא אישיות טלויזיונית נהדרת לגמרי, בלי קשר להאם הוא מדבר בדיעבד או לא. זה לא משנה בכלל כשמדובר על טלויזיה. הוא מרתק, הוא קולח, כיף לשמוע אותו. וזהו.

אגב, בשביל אנשים שמבינים כדורסל יורת (נניח אנחנו בפורום, או מאמנים וכו'), הם גם לא צריכים את פיני, בגלל שהם יכולים לראות דברים לבד. אז לא אנחנו צריכים את פיני, ולא שאר העם צריך את פיני. אז מי כן צריך את פיני חוץ מאשר פיני בעצמו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 12:28 pm 
Hall of Famer

מילא שלח, אני מבין שהרבה יותר נעים לשמוע אותו מאשר את גרשון, גם אם הוא מבין הרבה פחות כדורסל והוא בסך הכל אינטילגנט ורהוט, אבל אלי סהר? אלי סהר??? חוץ מצביקה שרף אני לא חושב שקיים פרשן יותר מעצבן בעולם, ובנוסף לכל הוא גם חסר מושג. פיני גרשון כפרשן, עם כל ההסתייגות שלי מהאופי המגעיל שלו, הוא עדיין כל כך הרבה יותר טוב מסהר שזה מפתיע אותי שאפילו יש התחלה של דיון בעניין, לגרשון במחצית אחת יש יותר אבחנות ותובנות על המשחק ממה שלאלי סהר יש בכל הקריירה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 12:35 pm 
Junior

זה לא שאין במקום, אבל הם לא זמינים.

אפי ודן שמיר היו בסדר גמור לדעתי, וגם טפירו.

הבעיה איתם (וגם עם ארזשטיין) שהם מאמנים או שחקנים פעילים וזה לא לעניין שהם יפרשנו את מכבי.

מה שכן, אולי כדאי לנסות את גור שלף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 12:38 pm 
Junior

מכבי?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 12:38 pm 
Hall of Famer

לאלי סהר יש את הקטעים שלו (לאמוניקה וכו') , אבל להגיד עליו חסר מושג זה ממש אבל ממש לא נכון. זה לא כמו קופמן , שהוא גם נובח ויורד על כל העולם , וגם חסר מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 12:40 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
מכבי?

כן, כי בסופו של דבר זה ערוץ הספורט שהציוות שלו זה מה שישדר את מכבי בערוץ 10.
אם לא יחליפו מישהו עד המשחקים, אתה תראה שרסקין ופיני ישדרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 12:44 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אלי סהר פרשן נורא ואיום. אפס תובנות כדורסל, רק קיטורים כל הזמן, ומי שמעצבן אותו ה"בוא" או הבדיחות החוזרות של גרשון - הרי שהפיקסציות של סהר על השופטים והקוקטיילים והתיקונים בחצר האחורית מעצבנות פי כמה. אצלו זה עיקר הפרשנות, הוא לא אומר הרבה מעבר לזה.
אני בכלל רוצה לראות פרשנות בנוסח שהיה פעם בערוץ הספורט, ומקובל ב-NBA. ניתוח וידאו של תרגילים בזמן אמת עם שרטוט על המסך. משהו שאני בתור אוהד כדורסל ממוצע אקבל ממנו משהו מעבר, משהו שאוטוריטת כדורסל מבחין בו שאני אולי לא, ויודע להעביר לי את זה כמו שצריך.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 12:50 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ובכל מקרה, הבוטום ליין, אני חולק על עצם הקביעה שבבסיס התת-דיון הזה. גם אם היו מביאים את אייל ברקוביץ' לפרשן את נבחרת הכדורסל - הוא לא היה מפיק תוצרת גרועה יותר מאשר הנבחרת והשחקנים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 1:02 pm 
Junior

נורטון כתב:
מוק. עם כל הכבוד, התפקיד של פרשן כדורסל בטלויזיה - הוא ובכן, להנגיש את הכדורסל לטלויזיה בצורה קלה להבנה, קולחת ומעניינת. אם יביאו פרופסור עם קול מונוטוני שינתח כל פרט במשחק לפרטי פרטיו, זה יהיה נורא ואיום.
ובכלל, שלח בעיניי הוא אישיות טלויזיונית נהדרת לגמרי, בלי קשר להאם הוא מדבר בדיעבד או לא. זה לא משנה בכלל כשמדובר על טלויזיה. הוא מרתק, הוא קולח, כיף לשמוע אותו. וזהו.

אגב, בשביל אנשים שמבינים כדורסל יורת (נניח אנחנו בפורום, או מאמנים וכו'), הם גם לא צריכים את פיני, בגלל שהם יכולים לראות דברים לבד. אז לא אנחנו צריכים את פיני, ולא שאר העם צריך את פיני. אז מי כן צריך את פיני חוץ מאשר פיני בעצמו?

ואני חשבתי שהתפקיד של פרשן- מלשון מפרש, הוא ובכן... לפרש.
את זה, מה לעשות, שלח לא יודע לעשות.
אני מקבל את זה שאם אתה מדבר במושגים של הנגשה והגשה, שלח לא רואה אף אחד ממטר. ואני גם מקבל את זה שהוא הפרשן הבכיר כי לרוב הציבור קל ונעים יותר לשמוע אותו והם גם מאמינים שהוא מבין משהו...
אבל לציבור חובבי הכדורסל שמבין ומצפה לטיפה יותר, שלח הוא זלזול באיטלגנציה ובהבנת המשחק. אני מוצא את עצמי דופק את הראש בקיר לא מעט כשאני שומע את "התובנות" שלו. לא חושב שהוא מבין הרבה יותר מאלי סהר, הוא פשוט נשמע כ"כ הרבה יותר טוב.
קשה לי להאמין שדווקא בפורום כדורסל יהיו כאלו שיעדיפו לשמוע את שלח על פני פיני. לי זה נראה ונשמע כמו משהו הרבה יותר אישי מול פיני מאשר מקצועי.

אלי סהר לא מבין כלום בכדורסל אבל הוא אינציקלופידה מהלכת של שחקנים, קבוצות ושופטים. אז לפחות במשהו, יש לו מושג. ולא, זה רחוק מלהספיק, זה בלתי מספיק בעליל.

בכלל, יכול להיות נחמד פאנל של שלושה כמו במשחק המרכזי בNBA. שלח ופיני למשל יכולים להיות אחלה שילוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 1:19 pm 
מנהל פורום

יסלחו לי החברים כאן, מישהו שמע תובנת כדורסל מפתיעה מפיני שלא היינו שומעים נגיד מעופר שלח?
להכניס או להוציא שחקן כזה או אחר אני שומע מהחברים שלי ליציע במלחה
להגיד כדורסל בלי גבוהים כשגרין וקוז'י על על הספסל זה לא גילוי מרעיש
אז זהו, שאם הייתי שומע מפיני על איזה מערך אחר שהוא מציע לאור התפתחות המשחק או להסביר למה שחקן מפספס פעם אחרי פעם כי למשל הוא מקבל בתנועה במקום בעמדת קליעה לא יודע משהו בסיגנון
לא שמעתי את גרשון מפיק מרגליות כדורסל, אולי יש לו יותר כדורסל מאשר לשלח אבל איך זה בא לידי ביטוי בשידור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 2:24 pm 
Hall of Famer

המקרה של כספי ואליהו טסים בביזנס מספר את הסיפור של הנבחרת ההזויה הזאת.

ההופעות של קופמן וגרשון בפרשנות מספרות את הסיפור של תקשורת הספורט בישראל, ולצערי גם לא מעט מהחברה הישראלית.

*אני הייתי זה שניבא את שפארציק מקרקס את הנבחרת. מודה שהיו נבואות קשות מזה בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 3:48 pm 
Sophomore

מדכא לראות את הנבחרת הזאת. השחקנים נראים כאילו היו שמחים לברוח מהמגרש.
במיוחד יוגב אוחיון שנראה לי שחי בסרט משלו עם כל הכדרורים הלא קשורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 4:05 pm 
Sophomore

Dovi כתב:
הרסי הוקינס כתב:
מכבי?

כן, כי בסופו של דבר זה ערוץ הספורט שהציוות שלו זה מה שישדר את מכבי בערוץ 10.
אם לא יחליפו מישהו עד המשחקים, אתה תראה שרסקין ופיני ישדרו.

למיטב זכרוני רסקין "הודח" ורפי גינת נתן את התפקיד חזרה ליורם ארבל (או שחלמתי את זה?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 4:06 pm 
Hall of Famer

נדמה לי שאתה צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 7:34 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
האמרה ש"בארצות הברית לוקחים רק אנשי מקצוע לעמדה, גם באירופה מרבים לעשות זאת" פשוט לא נכונה. טומי סמית' ווית' א וואי זה שחקן כדורגל? חצי מפרשני הכדורסל של ESPN בטח ובטח שלא היו שחקני עבר (מייקל ווילבון, קורנהייזר, סטיבן איי סמית, ביל סימונס וכו' וכו').
והסיבה לזה היא שב-99.9% מהמקרים, הפרשנות של שחקן עבר לא נוגעת לעניינים טכניים של אופן הביצוע של השחקנים על המגרש, אלא יותר ברמה הטקטית, כלומר "השחקן הזה צריך לשחק יותר פנימה", "X חייבים לחדור יותר לצבע" וכו', ובשביל זה לא צריך לשחק או לאמן את המשחק.

גימל, אתה מדבר על תוכניות פריגיים או אולפני מחצית ותוכניות מגזין. ואפילו באותן תוכניות איש התקשורת סימונס או ווילבון מתוחזק בשחקן או מאמן, סטייל ג'יילן רוז ומג'יק בתוכנית של ESPN או שאקה היסלופ שיושב עם טומי סמית'. פרשני המשחק ברוב המוחלט הם מאמני ושחקני עבר. היו שני ניסיונות בלבד שאני זוכר להכניס אנשים שלא עסקו במקצוע עצמו כפרשני משחק ואלו היו דניס מילר וטוני קורנהייזר במאנדיי נייט פוטבול, אבל גם הם ישבו בתא של שלושה אנשים, שלצד השדרן גם ישב פרשן "מקצועי".

אני עם אוריאל, לא שמעתי מגרשון תובנות מחכימות. לא שמעתי ממנו כמעט משפטים על מה שצריך לעשות. בטח שלא שמעתי ממנו שום מידע מועיל על היריבה של הנבחרת (ונגרים, וגמד זה לא מעיין מידע שופע). אפילו אמירה על האם הוא היה משאיר את עומרי כספי בחוץ במשחק מול בלגיה הוא נתן רק אחרי לחץ פיזי בלתי מתון בעליל של רסקין. לי מהפרשנות של פיני תיזכר הוולגריות, הבדיחות הלא מצחיקות, החפיפניקיות וכמובן ה"בוא..." הבלתי נסבל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 8:05 pm 
Hall of Famer

עידו קוז'יקרו הגיב על עניין מחלקת העסקים. הוא טוען שזה מקובל שחלק מהשחקנים הגבוהים יושבים במחלקת עסקים כי אין מקום נוח במחלקת התיירות. לפי מה שהבנתי, הנבחרת קיבלה את המקומות הללו וזה לא היה יוזמה של הצמד. הוא אמר שהשנה זה יצא שאליהו וכספי טסו במחלקת העסקים ושבשנה שעברה הוא היה זה שטס במחלקת העסקים בעוד כספי ואליהו טסו עם כולם. עוד הוא סיפר שבעבר, נדמה לי שלפני שנתיים לא היה מקום במטוס באזור מושבי החירום, היכן שהגבוהים יושבים, אז כספי ואליהו שידרגו את עצמם מכספם כדי שעידו והגבוה הנוסף ישבו בנוחות.

אני לא אומר שאם אני הייתי אחראי, זה מה שהייתי עושה, אבל זה שם קצת בקונטקסט אחר את מחלקת העסקים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 9:29 pm 
Junior

אד הורטון כתב:

למיטב זכרוני רסקין "הודח" ורפי גינת נתן את התפקיד חזרה ליורם ארבל (או שחלמתי את זה?)

ברצינות?!
אוי ואבוי!

איפה זה כתוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 9:33 pm 
Junior

Mook כתב:
נורטון כתב:

ואני חשבתי שהתפקיד של פרשן- מלשון מפרש, הוא ובכן... לפרש.
את זה, מה לעשות, שלח לא יודע לעשות.
אני מקבל את זה שאם אתה מדבר במושגים של הנגשה והגשה, שלח לא רואה אף אחד ממטר. ואני גם מקבל את זה שהוא הפרשן הבכיר כי לרוב הציבור קל ונעים יותר לשמוע אותו והם גם מאמינים שהוא מבין משהו...
אבל לציבור חובבי הכדורסל שמבין ומצפה לטיפה יותר, שלח הוא זלזול באיטלגנציה ובהבנת המשחק. אני מוצא את עצמי דופק את הראש בקיר לא מעט כשאני שומע את "התובנות" שלו. לא חושב שהוא מבין הרבה יותר מאלי סהר, הוא פשוט נשמע כ"כ הרבה יותר טוב.
קשה לי להאמין שדווקא בפורום כדורסל יהיו כאלו שיעדיפו לשמוע את שלח על פני פיני. לי זה נראה ונשמע כמו משהו הרבה יותר אישי מול פיני מאשר מקצועי.

אלי סהר לא מבין כלום בכדורסל אבל הוא אינציקלופידה מהלכת של שחקנים, קבוצות ושופטים. אז לפחות במשהו, יש לו מושג. ולא, זה רחוק מלהספיק, זה בלתי מספיק בעליל.

בכלל, יכול להיות נחמד פאנל של שלושה כמו במשחק המרכזי בNBA. שלח ופיני למשל יכולים להיות אחלה שילוב.

תכפיל את ההודעה הזו ב 1- ותחלק אותה בהודעה בריבוע, ואז אני אסכים איתה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 9:50 pm 
Sophomore

Dovi כתב:
אד הורטון כתב:

ברצינות?!
אוי ואבוי!

איפה זה כתוב?

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2650824

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 10, 2013 10:01 pm 
Junior

מעבר ל"בוא" הבלתי נסבל והחוסר בתובנה אמיתית ,אני קיבלתי את התחושה שהוא לחלוטין הגיע לא מוכן משחקים,מספיק לשמוע אותו מדבר על פלייס(הגבוה) גונתר(הגמד) וקינג(הכ...טוב,את זה הוא לא אמר,אבל הייתה לי את התחושה שזה קרוב) כדי להבין שאין לו מושג במי מדובר ושהוא לא ממש עקב אחרי כדורסל אירופי בשנה-שנתיים האחרונות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 479 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: kakon3, picknroll ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: