סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' פברואר 24, 2025 7:33 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 246 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ספטמבר 13, 2013 11:15 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
הלוואי שכהן יתן 70% ממה שהוא נתן היום לפחות בליגה. לא היו לי ציפיות מההחתמה הזאת, אבל הוא לא נראה פה כמו איזה נגר עלוב וחסר מושג כמו ג'ף פוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 13, 2013 11:37 am 
Hall of Famer

אינגלס עם אחלה ידית, נראה אם הוא יודע לקלוע ככה גם ביורוליג.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 13, 2013 11:41 am 
Junior

אינגלס קלע ככה גם באוליפיאדה וגם בברצלונה.

לא שמדובר בדיוויד בלו או מירזה טלטוביץ, אבל בהחלט שחקן עם יד מצויינת ל3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 13, 2013 11:45 am 
Senior

תותח, אינגלס עמד על 40% לשלוש בברצלונה בשנה שעברה ביורוליג ובליגה הספרדית. לא אומר שכל ערב הוא יקלע 5 שלשות בנון שלנט, אבל את היכולת לקלוע בהחלט יש לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 13, 2013 12:08 pm 
Hall of Famer

גם את אלן אנדרסון ראינו בזמנו פותח עונה עם אחוזי שלוש מצוינים, ונדמה לי שאותו דבר היה עם דווין סמית באחת העונות ואח"כ זה דעך. just saying.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 13, 2013 12:21 pm 
Hall of Famer

דווין סמית אף פעם לא דעך. הוא פשוט לא יציב אבל גם בטופ 16 אשתקד למשל, הוא קלע המון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 13, 2013 1:39 pm 
Senior

מה שבעיני יותר חשוב מהקליעה זה שהאיש שחקן מגוון ושהוא נותן גם דברים אחרים. באוסטרליה באולימפיאדה הוא נתן לדוגמא 4 אסיסטים ו-5 ריבאונדים למשחק. מקווה שהוא יהיה איזה מן אידסון, או אידסון משופר אם להיות חצוף קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 14, 2013 3:30 am 
Junior

Dovi כתב:
אינגלס קלע ככה גם באוליפיאדה וגם בברצלונה.

לא שמדובר בדיוויד בלו או מירזה טלטוביץ, אבל בהחלט שחקן עם יד מצויינת ל3.

למה באמת לא הביאו את טלטוביץ כארבע במקום ליאור?
לפי מה שאני זוכר ההגנה שלו לא שוס אבל היה לו טווח אדיר לשלוש. הוא גם לא עשה משהוא מיוחד בשנה שעברה במנש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 14, 2013 8:17 am 
Hall of Famer

א. כי הוא יקר נורא
ב. כי התחושה שלי היא שהגאנריות המוגזמת שלו היא liability באירופה. מהזכור לי, טאו נכשלה איתו לחלוטין. במנש הוא אמור היה להיות רול פלייר מוצלח. לא קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 14, 2013 10:22 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

shachaf78 כתב:
מה שבעיני יותר חשוב מהקליעה זה שהאיש שחקן מגוון ושהוא נותן גם דברים אחרים. באוסטרליה באולימפיאדה הוא נתן לדוגמא 4 אסיסטים ו-5 ריבאונדים למשחק. מקווה שהוא יהיה איזה מן אידסון, או אידסון משופר אם להיות חצוף קצת.

יותר מהשלשות אותי הרשימו 11 האסיסטים. לא לשכוח שמכבי היו חסרים את כל הגארדים המובילים (שזו גם הסיבה כנראה שהופקינס הפציץ) וטוב לראות שאינגלס מסוגל לרכז את ההתקפה. גם לכהן היו 3 שלשות ו6 אסיסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 14, 2013 11:15 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אתם מדברים על משחק אימון מול ראשון לציון שהסתיים בתוצאה מופרכת לחלוטין. בחייכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 14, 2013 11:46 am 
Senior

ראובן כתב:
אתם מדברים על משחק אימון מול ראשון לציון שהסתיים בתוצאה מופרכת לחלוטין. בחייכם.

אני דיברתי על האולימפיאדה שבה הוא שיחק מול כל מיני שחקנים עלומי שם כמו לברון ג'יימס, קווין דוראנט, רודי פרננדז ואנדריי קירילנקו ולא על משחק האימון הזה. גם במשחק אימון 11 אסיסטים זה לא רע בכלל אגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 14, 2013 12:39 pm 
Senior

טלטוביץ', אם יחזור לאירופה(לדעתי זה יקרה אחרי שהחוזה שלו יגמר), יחתום באיזה צסק''א או ברצלונה תמורת כמה מיליוני יורו. פדרמן לא יחתים אותו כי אין לו כסף לזה, במקרה הזה בצדק כי בניגוד לספאנוליס או דיאמנטידיס האיש לא מביא את הערך המוסף של מנהיגות שמצפים משחקן במחירים האלה להביא לקבוצה. הוא אולי לא שומר וגאנר שלא סופר אף אחד, אבל אין 4 עם הכישרון ההתקפי שלו באירופה היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 14, 2013 5:16 pm 
Freshman

ניסיתי וכשלתי למצוא פרטים אודות מועד ומיקום גביע ווינר/גביע צ'אנס/גביע הליגה השנה.

הפרטים פורסמו במקום כלשהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 14, 2013 6:01 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

http://www.basket.co.il/News.asp?id=5192

גביע ווינר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 14, 2013 6:51 pm 
Freshman

תודה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 15, 2013 10:00 am 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
בחולון נגמר 70-59 להרצליה.

סיכום מה שראיתי:

מחצית ראשונה זוועתית של הרצליה שנגמרה ב 36-28 לחולון. חולון במחצים שנייה בחוסר תפקוד מוחלט. בעיה חמורה לחולון עם הישראלים, כשהאור היחידי הוא איתי שגב ששיחק עם הרבה וואבוס. כל כך הרבה וואבוס שבאמצע הרבע השלישי הוא כמעט גמר את הקריירה עם נפילה מזעזעת מניסיון הטבעה, ששלחה אותו לאמבולנס בסוף המשחק. כשהוא קם, היה נראה שכל המרפקים במקום, ושאולי מדובר בזעזוע מוח כלשהו. מעבר לזה, רוב הישראלים של חולון היו בתת תפקוד, כשגוני מנסה להציל את המולדת וסקוורר נותן משחק מתחת לממוצע שלו.

הזר שהיה הכי מרשים בחולון היה גראנט ששיחק כמו פנתר והזכיר לי מאוד את באק ג'ונסון. באוורס לא התלבש, אבל היה נראה שהיו מאוד זקוקים לו. גם הרוש היה חסר.

ולפירוט מורחב של מה שראיתי מהרצליה:

- מייקל אומה: אולי הגארד הזר הכי אתלטי ששיחק אי פעם בהרצליה. וזו קבוצה ששיחק בהם גם טרנס רנצ'ר וגם פול סטנסברי. שליטה מעולה בגוף וגם יד טובה. מאוד מראשים.
- כריס וורן: נראה במצב פיזי מצויין ועשה כמה דברים יפים. הציוות שלו עם אומה בקו האחורי, כשזליקוביץ', בלייזר ודונלדסון משחקים פתח את המחצית השנייה והביא להפרש הגדול במשחק.
- חאקים דונלדסון: במחצית הראשונה היה נראה מאוד מפוחד, וקיבל מעט דקות. במחצית השנייה הרבה לקבל את הכדור בטופ אוף דה קי ולסירוגין זרק לסרוגין חדר ועשה את זה יפה מאוד. יש עליו כדורסל. עשה גם הגנה טובה וקשוחה.
- אנדי איבי: לא נראה טוב. היה נראה מסומם אפילו. ממעבר להחטאה של הרבה אופן לוקס, עשה המון שטויות, כולל תפיסה מיותרת של שחקן במתפרצת שהביאה לבלתי ספורטיבית, תפיסה של כדור לפני החצי וחזרה מטופשת איתו חזרה כדי לקבל עבירת חצי והלאה במעורבות מסוימת (למרות שלא יודע עד כמה, כי הכל קרה כל כך מהר) בנפילה של איתי שגב.

הישראלים:
- עוז בלייזר: עשה הרבה דברים מאוד יפים. הגנה הנפלדית למראה, התמודד יפה גם כשקיבל גארדים בחילוף. קלע סלים יפים כולל שלשה. נראה כמו חמד של שחקן.
- אבירם זליקוביץ': היה מהטובים על המגרש. ניטרל את גודס במחצית השנייה כשקיבל קרדיט. שומר חכם וקשוח.
- גיא לביא: גיא לביא. ממשיך להיות שברון הלב שהוא, עם אירבולים והחטאות ליאפים. דווקא לקראת הסוף היה נראה מעט יותר טוב.
- דן גרונפלד: נראה כמו הגרונפלד של פעם. חזרזיר בר שקולע את הקליעות המשונות שלו. רץ יפה את המגרש ושמר טוב.
- אבי בן שימול: מחצית ראשונה שקטה, מחצית שנייה מעולה. היה בסטריק יפה וגם ניהל את המשחק טוב.
- זלמנסון: שיחק מעט מאוד.

בסך הכל, נראה טוב להרצליה, אבל לא מדהים. מקווה להתברג ב 6 הראשונות. מעניין היה לראות שההרכב עם אומה ווורן היה הכי מוצלח. אלו חדשות מעולות בשביל בלייזר שקומבינציה כזאת חוזה לו הרבה דקות. כנ"ל זליקוביץ'.
לחולון המצב נראה הרבה פחות טוב. בהנחה שזהו הסגל הסופי, הם יצטרכו להתבסס על המון האסל (סמיילי אירוני) ואווירה ביתית.

אצלנו, בסה"כ קבוצה שונה מאוד משנים עברו אז הלכנו על סגל קצר ואיכותי. השנה סגל של 11 שחקנים לגיטימיים אבל עם הרבה פחות איכות. אין השנה שחקנים כמו דייסון והאסל שיכולים לעשות סל מכלום.
מבחינת שחקנים, איתי שגב הולך להיות אחד מתגליות העונה, מרבה חוצפה חיובית, מתאבד בשני צדי המגרש, אתלט בלתי רגיל. כבר עכשיו אפשר לומר: שחקן מרגש. נועם מטלון למרות יום קליעות לא טוב הוא שחקן רוטציה לגיטימי וגם רם אליאספור, למרות משחק לא טוב שלו מול הרצליה, הוא גבוה שיתן לנו 5-10 דקות למשחק.
הבעיות:
בריאן אסברי - חלוד, אדיש, איטי להחריד, לא פוגע. כך נראה בריאן אסברי בשני המשחקים הראשונים. אז אם זה היה שחקן אחר בלי עבר בארץ אין לי ספק שהוא כבר בשלב זה היה על הגריל. בגלל שזה אסברי, יתנו לו זמן אבל לא יותר מדי לדעתי. וצריך לזכור גם את סיום העונה הגרוע שלו בספרד, אולי הוא מסתיר משהו.
גוני יזרעאלי/יחזקאל סקוורר - לא מפתיע. ידעתי והיה צפוי שכאן נפלנו. גוני נראה כמו קציצה, חסר כושר גופני מינימלי ולדעתי הוא לא היה איזה כמה שנים בחדר כושר. יש לו כמה דקות טובות במשחק אבל לרוב הוא גרוע. סקוורר עדיין לא הגיע לקבוצה, נראה חסר ביטחון, משחק לרוחב כמו זק רוזן, לא קולע אפילו ליי אפ פשוט. בכל אופן, ליובין פתח איתו בשני המשחקים כשגוני מתחיל על הספסל. לדעתי, בהמשך העונה לא יהיה מנוס מלהביא קומבו גארד נוסף כזר חמישי.
אנתוני גודס - כאן הבעיה הכי גדולה שלנו השנה לדעתי. גודס הוא לא דייסון ואפילו לא רון לואיס. היכולת שלו לקחת שחקן אל הסל עד לטבעת היא מוגבלת ביותר, וברגעים שהקבוצה תקועה או שהוא לא שם או שהוא לא מסוגל לייצר כלום. הוא קלע מצוין, זה כן, והג'אמפ שלו טוב אבל זה לא מספיק טוב למה שאנחנו צריכים. והמשמעות היא שנאכל השנה הרבה הפסדים במשחקים צמודים ואלה בדיוק הדברים שעושים את ההבדל בין עונה טובה לעונה חלשה.

נקודות אור:
כמו שאמרתי, איתי שגב. גם ג'יראיי גרנט שיש לו נוכחות הגנתית ושנותנים לו את הכדור מטר-שניים מהסל עם הפנים לסל הוא מראה ידיים די טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 15, 2013 10:18 am 
Freshman

מסכים עם לאומית על מה שהוא כתב
לגבי גוני, על כל פעולה טובה הורס עם שתי פעולות גרועות (ידוע מראש), סקוורר חסר בטחון לחלוטין נקווה שיתן משהו מעבר להגנה.
הטעות שלא השאירו את דומיניק ווטרס
לאור מה שנאמר בשורה לעיל גודס מנסה לעשות דברים שהוא לא יודע (מנסה להיות רכז)... ומאבד כדורים בסיטונאות...

לדעתי גם מתחת לסל תהייה לנו בעיה רצינית חסר מאסה, רוזנפלט לא יודע מה זה הגנה, לדעתי זו היתה טעות להביא אותו. ברבע מהכסף ששילמו לו יכלו להביא את ניר כהן או את יוני ניר שאחד מהם יכל לתרום כמה דקות מנוחה לגבוהים. נקווה שבאוורס (שלא שיחק בגלל פציעה הזויה) יתרום משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 15, 2013 10:47 am 
Junior

ג'ו קופר כתב:
מסכים עם לאומית על מה שהוא כתב
לגבי גוני, על כל פעולה טובה הורס עם שתי פעולות גרועות (ידוע מראש), סקוורר חסר בטחון לחלוטין נקווה שיתן משהו מעבר להגנה.
הטעות שלא השאירו את דומיניק ווטרס
לאור מה שנאמר בשורה לעיל גודס מנסה לעשות דברים שהוא לא יודע (מנסה להיות רכז)... ומאבד כדורים בסיטונאות...

לדעתי גם מתחת לסל תהייה לנו בעיה רצינית חסר מאסה, רוזנפלט לא יודע מה זה הגנה, לדעתי זו היתה טעות להביא אותו. ברבע מהכסף ששילמו לו יכלו להביא את ניר כהן או את יוני ניר שאחד מהם יכל לתרום כמה דקות מנוחה לגבוהים. נקווה שבאוורס (שלא שיחק בגלל פציעה הזויה) יתרום משהו.

איך שכחתי את רוזפלט :lol: אחת הרכיכות, במיוחד הגנתית אבל גם בהתקפה שחקן סופר סופר מוגבל. מסכים במאה אחוז שניר כהן, שחקן מוכח בחולון, עדיף עליו בהרבה. לגבי באוורס, הוא לדעתי הולך להיות הפתעה נעימה והפיתוי לשים אותו על המדרש ע"כ רוזפלט יהיה גדול, השאלה במצב כזה מה נעשה עם החוק הרוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 15, 2013 11:25 am 
Junior

אוהדי חולון צפויים להוציא הרבה תסכולים על רוזפלט השנה, כמו שהוא נראה בפתיחת העונה הזו.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 15, 2013 8:30 pm 
Sophomore

ביום רביעי הקרוב ניסוי כלים ראשון לחיפה נגד העולה החדשה לליגה הלאומית מגדל העמק
ובמוצ'ש נגד אילת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 16, 2013 9:06 am 
Freshman

ומחר בהדר יוסף - מכבי נגד ירושלים (סגור לקהל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 16, 2013 9:19 am 
מנהל פורום

קנוניה של מאמנים אמריקאים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 16, 2013 10:25 pm 
Hall of Famer

יום רביעי הקרוב : נתניה - הרצליה , 12:00 , אולם ישורון
יום ראשון 22 לחודש : הרצליה - אילת , 17:30 , אולם היובל

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 16, 2013 10:41 pm 
Junior

תודה!

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 246 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, מיכאל ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: