סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 05, 2024 10:55 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 9 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ספטמבר 13, 2013 10:13 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
קאווי לאונרד
אנחנו מתחילים עם שחקן שלא הדירוג של יאהו לפתיחת העונה הוא זה שהזוי לי, מה שהזוי זה שהמספרים תומכים בהצבה שעשו יאהו, מקום 24, כשבממוצעים פר משחק בעונה שעברה הוא סיים במקום ה-23.
האלגוריתם הזה כנראה בעייתי כשזה נוגע לשחקנים מסוגו, שהם בסדר כמעט בכל הקטגוריות.
הקטגוריה הכי טובה של קאווי בעונה שעברה הייתה החטיפות, שם הוא סיים במקום ה-14 פר משחק.
הבאה בתור מבחינת השפעתו (אם מתעלמים מהאיבודים) זה אחוזי השדה כשהוא במקום ה-54.
מוזר. נראה לי שהדבר הראשון שהם צריכים לעשות זה להוריד את החשיבות של ״ההשפעה השלילית״ של שחקנים בקטגוריה כמו חסימות, כששחקנים שמביאים אפילו חצי חסימה למשחק, סביר + בשביל גארדים, מהווים כביכול השפעה שלילית על העמדה, בגלל שפר-משחק, יש מאה שחקנים שמביאים יותר מזה(רובם המכריע שיחק בחלק נכבד ממשחקי העונה).

רודי גיי
באמת יאהו? 27 ?את החודשיים האחרונים של העונה, מאז הצטרף לטורונטו, האלגוריתם שלהם ממצב אותו במקום ה-45. אז על סמך מה 27? שחקן שטוב בנקודות וסביר בריבאונדים-עונשין-חטיפות, כשהוא פוגע מאוד באיבודים ובעיקר באחוזי השדה, קטגוריה שקשה לאזן אותו.
לא מבין איך הוא יכול להיות מוצב לדראפטים לפני שחקן כמו פאו גאסול שמקבל את כל הצבע של הלייקרס לשליטתו, או טיי לאוסון שבקיץ שעבר הוצב במקום ה-12, פתח חלש אך נתן חצי שני מהסרטים, ולעונה הזו הוא נכנס ככוכב של הקבוצה, כשהמהקו האחורי חסרים גאלינרי שלקח לו זריקות ואיגי שלקח לו את הכדור והאסיסטים.

קווין גארנט
נכון, 72 זה לא כ״כ גבוה, אבל איך אפשר לשים את גארנט, שכנראה לא ישחק יותר מ-26 דקות בממוצע ולא ישחק בק-טו-בקס (לנטס יש 15 כאלה) לפני ואלנצ׳יונאס, שמקבל את כל הבמה בעמדת הסנטר של טורונטו? הליטאי סיים את העונה שעברה מצויין והיה סופר-דומיננטי בסאמר-ליג, ואין שום סיבה לבחור את גארנט לפניו, אלא אם אתה חושב שהילד הולך להיפצע לתקופה ארוכה.

אימאן שאמפרט
קפצנו עד למקום ה-242. נכון, שאמפרט כנראה יישאר בעיקר אחד מהסטופרים הטובים בליגה, אבל לא יהיה שחקן פנטזי משמעותי.
עדיין - המיקום שלו הזוי. את העונה שעברה הוא סיים 175, וחודשיים אחרונים 154.
אז אם זה מה שהמספרים שלכם אומרים לכם, איך הורדתם אותו כל כך הרבה מקומות,
וזה עוד כשבעונה שעברה הוא היה במצב הרבה יותר בעייתי.
קודם כל הוא חזר רק באמצע העונה, אחרי קרע ברצועה במהלך הפלייאוף.
העונה הוא נכנס ב-100% מההתחלה, עם מחנה אימונים, עם קיץ שלם לפניו בו הוא עבד על המשחק שלו בכל יום.
בנוסף, שנה שעברה j.r. היה לו על הראש.
עכשיו השחקן השישי של העונה שעברה עבר ניתוח וייתן לשאמפרט את מירב הדקות בעמדת השוטינג, שם הוא אמור להישאר השחקן בחמישייה עד סוף העונה.
לא הגיוני שבנו אודריך, שצפוי להיות הפוינט השלישי בהיררכיה אחרי פלטון ופריג׳יוני, יהיה לפני שאמפרט בדירוג.

אלק ברקס
מקום 301.
מי הוצב לפני הבחור שהביא בעונה שעברה, פר 36 דקות משחק, יותר מ14 נקודות למשחק, יותר מ4.5 ריבאונדים למשחק, טיפה פחות מ3 אס׳ למשחק, ויותר מחטיפה ושלשה למשחק,
והדקות שלו לעונה הקרובה מובטחות
(כשהשמות על הספסל בעמדות הסווינג הם ברנדון ראש ומרווין וויליאמס הפצועים, ריצ׳רד ג׳פרסון החצי-מת, איאן קלארק הרוקי שלא נבחר בדראפט, וג׳רל מקניל בן ה-26, שבשנים האחרונות היה בדי-ליג והוחתם במהלך השנים לחוזים זמניים במהלך העונה על ידי 3 קבוצות שונות, אך מעולם לא הופיע במשחק nba)

?
לאנדרו ברבוסה חסר הקבוצה.
ג׳ואל אנטוני ששיחק פחות משבע דקות וקיבל dnp בשליש מהמשחקים מאז הצטרף אנדרסון.
האשים תאביט. האשים פאקינג תאביט.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 13, 2013 11:45 pm 
Hall of Famer

יש שם לא מעט דירוגים משונים בעיני, ריקי רוביו גבוה בהרבה ממה ששחקן שהחמיץ כמעט חצי מהמשחקים שלו בשנתיים שהוא בליגה צריך להיות, בטח ובטח אם לוקחים בחשבון שגם כשהוא היה בריא הוא לא ממש העמיד מספרים של סטאד פנטזי, אז לשים אותו לפני דירק או ווייד? מופרך לגמרי, אלא אם כן מוק עושה את הדירוגים האלו.

מצד שני, לראות חבר'ה כמו לילארד, ג'וש סמית', קאזינס, הווארד, קובי ודיוויד לי מדורגים סביב המקום ה-40 כשפאקינג מייק קונלי (שחקן שאני מאוד מחבב ואחלה שחקן לבחור לקראת אמצע-סוף הדראפט) ולארי סאנדרס (אחלה תרומה בריבאונד וחסימות, אבל נזק בעונשין ולא תורם בשום קטגוריה אחרת, מה גם שיש לי חשש לגביו שהוא שחקן עונת חוזה) מדורגים טופ 30?

בכלל, אם הדירוג הזה של יאהו מייצג את מה שהולך לקרות בדראפטים האמיתיים (ואני לא מאמין שהוא מייצג), אני רואה כאן המון גניבות שבכלל לא ציפיתי שיהיו זמינות במקום 60 והלאה ולעומת זאת המון סיכוני פציעות לקראת הצמרת ולא מעט מנג'רים שהולכים להיכוות שם.

חוץ מזה, אני תוהה מה להסיק מכך שכל ששת הקיפרים שלי מדורגים בטופ-19 (חמישה מתוכם בטופ-13), מצד אחד, זו סוג של מחמאה על זה שבחרתי מצויין בשנה שעברה, מצד שני, עדיין סיימתי אחרון בשנה שעברה וזה בכל זאת הדירוג הקצת הזוי של יאהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 14, 2013 2:07 am 
Junior

רוני, שלושת הפאוור-פורוורדס המובילים אצלך בקבוצה..

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 14, 2013 10:46 am 
Hall of Famer

אגב, יאהו התאפסו על עצמם ועכשיו לרוב השחקנים שוב יש שתי עמדות, כולל סטפ קארי עם PG/SG. אגב, שלושת הפאוורים הבכירים אצלי רק אם אתה מתעלם מאיזה אחד, לברון ג'יימס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 14, 2013 3:04 pm 
מנהל פורום

קצת קשרים אצל מריסה מאייר אף פעם לא הסיקו לאף אחד...

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 14, 2013 9:05 pm 
Junior

צ'ונסי, הדירוג של יאהו לא בנוי רק על הממצועים של שנה שעברה אלא גם על הערכות המומחים שלהם לקראת העונה הקרובה.
כך לנראד למשל טיפס כ"כ גבוה.

אגב, באפן מסורתי הרוקיס מדורגים כולם במיקום נמוך ובאותן הסביבות (200 אם אני זוכר נכון) גם אם ברור לחלוטין שכמה מהם יפתחו בהרכב.

רוני, כל האנליסטים של הפנטזי מסכימים על כך שרוביו נתן בתום העונה הקודמת מספרים של סטאד. מעבר לכך, אין הרבה פויינטים תותחים ודי ברור, לי לפחות, שהוא צריך להיות מדורג גבוה גם בהתאם לעמדה שלו.

צ'ונסי, אתה מתפלא על שאמפרט וברקס, שני שחקנים שכרגע לא בטוח ששווים בחירת דראפט בליגה סטאנדרטית, בטח ששאמפרט. ישנם שחקנים שלא דורגו כלל בדירוגי הכסף למכרז דראפט למרות שברור שהם יהיו שחקני חמישייה שיתרמו.

אבל יש עוד זמן והכנה שלמה שתבהיר היררכיות כך שעוד יהיו המון תנודות בדירוג.

נ.ב. המיקום של דווייט האוורד הוא ללא ספק התהיה הכי גדולה כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 14, 2013 9:11 pm 
Junior

ברור שזה עם הערכה לשנה הבאה, אבל על אחד כמו שאמפרט רשמתי - שנה שעברה הוא היה הרבה יותר טוב מזה, ועכשיו הוא בסיטואציה טובה יותר, אז הוא דווקא היה אמור להיות מדורג טוב יותר מהממוצע של עונה שעברה, לא הרבה פחות.

לגבי ברקס, ברור שהוא סימן שאלה לתרום הפנטזי, אבל אף אחד עם מינימום הבנה לא היה בוחר את האשים תאביט לפניו.
אז אני מתפלא איך האנשים של יאהו, שאמורים להיות עם קצת יותר הבנה מהמינימום, שמים את תאביט לפני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 14, 2013 10:08 pm 
Hall of Famer

Mook כתב:
רוני, כל האנליסטים של הפנטזי מסכימים על כך שרוביו נתן בתום העונה הקודמת מספרים של סטאד. מעבר לכך, אין הרבה פויינטים תותחים ודי ברור, לי לפחות, שהוא צריך להיות מדורג גבוה גם בהתאם לעמדה שלו.

כבר דיברנו על זה, לא? איזה מספרים של סטאד הוא נתן בדיוק? יש לו בדיוק קטגוריה וחצי שבהן הוא טוב, חטיפות זה אחת ואסיסטים זה חצי (בקושי טופ-10 בשנה שעברה), זה בעיני לא סטאד. ולגבי "אין הרבה פויינטים תותחים", ובכן-פחחחחחח ;;-)))

אירווינג, ווסטברוק, פול, דרון, סטפ קארי ולילארד כולם היו טובים ממנו בעונה שעברה ולא במעט ויהיו טובים ממנו גם בבאה, רונדו, הולידיי, פארקר, דראגיץ', וול וטיג כולם גם היו עדיפים עליו בשנה שעברה ויש צ'אנס מצויין שיהיה טובים ממנו גם בשנה הבאה, ועוד לא הזכרתי את דרק רוז. בקיצור, גם את מעריציו הגדולים ביותר יהיה לך קשה לשכנע כרגע שהוא יהיה טופ-10 בפנטזי פויינטים בשנה הבאה, כרגע אני נוטה הרבה יותר לכיוון גירסת הרכז של אנדרו ביינום, המון הייפ, המון הבזקים של מה היה יכול להיות והכי הרבה-אכזבות למי שבוחר אותו בדראפט. פוטנציאל להיות סטאד בהחלט יש לו, אני לא אכחיש, אבל הוא עוד רחוק מאוד מאוד מלממש אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 14, 2013 11:54 pm 
מנהל פורום

אמנם לא ברור מצבו לגמרי, אבל רנדומלי שייך לטיר הראשון ללא ספק

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 9 הודעות ]