כאן לא תהיה כנראה ליגה כזאת, אבל בעיקרון המודל שאתה רוצה ניתן לביצוע, פחות או יותר, עם המערכת שיאהו מציעה.
לא נראה לי שתוכל למצוא ליגה כזאת, אבל תוכל לנסות להקים אחת כזאת, בין אם ציבורית ביאהו, בין אם בפורום כלשהו.
מה שצריך לעשות בהגדרות של הליגה, אם הבנתי נכון מה אתה מחפש, זה להגביל את מספר חילופי השחקנים מהפרי אייג'נטס שכל אחד יכול לעשות בקבוצה שלו, אפשר לבטל בכלל את האפשרות, או לקבוע כל מספר בין 1 ל-100. בליגות ראש-בראש אפשר להגביל את ההעברות לפי שבוע, מ-1 עד 25.
את הטריידים אפשר, או לא, להגביל בנפרד.
כדי להרגיש "ממש ניל או'שיי" נראה לי שעדיף לך לרכוש את הNBA 2K14 שייצא בקרוב, ולבחור שם במוד המשחק המתאים. בפנטזי לא נראה לי שתוכל לדמות משהו שקרוב לזה..
אם אתה מתעקש, מה שאני הייתי עושה במקומך זה פותח ליגה עם מקום ל-20 קבוצות (המקסימום), מגביל את הפרי אייג'נטס למשהו כמו 10 בעונה, פותח קבוצה בפייסבוק לליגה, ופונה לפורומים השונים (היידפארק,וואלה,תפוז) בהזמנה לאנשים להצטרף, כשהליגה לפי מה שאני מבין תהיה על רעיון פרנצ'ייז (כל אחד בוחר לעצמו את הפרנצ'ייז המועדף עליו מבין אלו הפנויים), וקיפרים (מתמשך מעונה לעונה, כשבתחילת כל עונה כל אחד בוחר את הקיפרים שלו, כמה שיוגדר, מבין השחקנים שסיימו אצלו את העונה).
יאפשר לך כאילו לשחק עם פורטלנד ולעשות את השינויים שאתה רוצה לראות בסגל, אבל בשביל לחשוב שבאמת יש לך סימולציה ראויה למציאות, תצטרך גם לדמיין את דיוויד סטרן מודיע בכניעה על סגירת 10 פרנצ'ייזים, צמצום הליגה ל-20 קבוצות וחלוקת השחקנים מהקבוצות הנסגרות בין 20 הקיימות, בדראפט מכרז פומבי או סנייק...
_________________ אלון: 5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.
|