סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' פברואר 24, 2025 10:07 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 246 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 10:13 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
קוף ירוק כתב:
משחק שלם שבו גיא לביא משחק כמעט כל המשחק זה בטח לא משחק נעים לצפיה :-)

הרסי יהיה נכון להגיד שלפי מה שאתה אומר גם הרצליה משחקת כרגע עם 3 זרים?

דרך אגב, איך כריס וורן אחרי שראית אותו? גימיק או יהיה שחקן טוב בסופו של דבר?

דבר אחד שאפשר להסיק ממשחקי האימון של הרצליה בינתיים גם בלי לראות אותם, אפי כנראה מדבר איתם הרבה על הגנה. לדעתי בכל העונה שעברה, משחקי אימון ומשחקים רשמיים הרצליה לא עצרה קבוצות 2 משחקים רצוף מתחת ל70 נקודות, לא בטוח שאפילו משחק אחד למען האמת.

בלייזר אחלה שחקן, לא מפתיע היכולת שלו (אם כי יש לזכור שזה רק משחקי אימון עדיין, שבהם צעירים בדרך כלל משחקים מעל לרמתם האמיתית). לדעתי הוא 4 קלאסי בליגה וממה ששמעתי אופי מצוין ואם יש גבוה ישראלי שיכול לפלס את דרכו לנבחרת בשנים הבאות זה דווקא הוא לדעתי.

לא הייתי אומר שהיא משחקת עם 3 זרים. הוא עדיין ברוטציה, איבי עדיין מהווה מטריה אווירית מרתיעה, ואני לא יודע למה, אבל יש לי תחושה שהוא זורק זיין במשחקי האימון וכשתתחיל העונה האמיתית הוא יתחיל להפציץ. גם אם הוא ימשיך להיות גרוע, הוא עדיין גבוה רוטציה יותר טוב ממה שיש לרוב הקבוצות בליגה להציע.

כריס וורן הוא מה שלאומית אמר. באמת נראה אחלה. ידית אוטומטית, למרות שלוקח לו יחסית הרבה זמן להסתדר לזריקה. היו לו כמה מהלכים יפים שהוא הוריד בהם את השומר שלו לפוסט, כי הוא מגודל יחסית לעמדה (עם פלג גוף עליון מסיבי), בעיקר שהקבוצה השנייה משחקת עם 3 גארדים. היה ניסיון של אפי לשחק איתו כמוביל כדור וזה היה דיי אסון, אבל כשהוא על פוזיציית האמיר כץ/ליאור ארדיטי הוא באמת טוב.

באמת עושה רושם שיש אורינטציה הגנתית השנה. אני חושב שבאופן יחסי לעונה הקודמת, אין הרבה מה להשוות, כי מבחינת שחקני רוטציה נשארו גיא לביא וזהו. כל שאר הקבוצה למעט הצעירים יתומי הדקות הם חדשים.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 10:32 am 
Junior

הלוואי ואני טועה כי אני מאד רוצה שאיתי שגב יצליח.

אבל אם הוא ישחק הרבה השנה זה אחד מהשניים :

1. חולון תהיה ממש גרועה
2. מישהו בחולון התחייב למכבי/לשגב לתת לו דקות משחק גם על חשבון הצלחת הקבוצה.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 11:02 am 
Junior

beatla כתב:
הלוואי ואני טועה כי אני מאד רוצה שאיתי שגב יצליח.

אבל אם הוא ישחק הרבה השנה זה אחד מהשניים :

1. חולון תהיה ממש גרועה
2. מישהו בחולון התחייב למכבי/לשגב לתת לו דקות משחק גם על חשבון הצלחת הקבוצה.

פרט הסבר ונמק לגבי 1..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 11:13 am 
Junior

אם חולון תגיע למצב ששגב הוא שחקן רוטציה חשוב אז כנראה שמצבה המקצועי לא יהיה משהו.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 11:30 am 
Junior

ביטלא, ציין ישראלי אחד ברוטציה של חולון שהוא באופן מובהק עדיף על איתי שגב?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 12:10 pm 
Hall of Famer

מה עם כמה מילים על מייקל אומה ? האם יכולותיו כסקורר יכולות לפצות על הבינוניות ההתקפית של שאר הקו האחורי ?
אני לא מודאג במיוחד מאיבי . מעבר לכך שפסיכי כמוהו אכן יכול לקום בוקר מסוים ולהחליט שפתאום הוא מתחיל להעלות הילוך , השתלבותו של בלייזר כשחקן רוטציה בהחלט מורידה מהחשיבות של הגבוהים הזרים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 12:29 pm 
Junior

בהחלט מפצה. שחקן התקפה מעולה, חודר יפה, קולע טוב. לוקה מעט במסירה ואולי עם מעט נטייה להסתבך, אבל טוב לצפייה. במחצית הראשונה לא פגע ובשנייה כמעט לא החטיא. לא ציינתי אותו כי הוא שיחק באופן מאוד דומה למשחק הקודם. גם זליקוביץ' המשיך להראות דברים נחמדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 12:39 pm 
Hall of Famer

חן חן .
אזכה לפגוש אותך במשחק ביום ראשון ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 12:49 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:

חייב להגיד שאני לא מכיר את הסגל הישראלי של חולון לקראת העונה הבאה (ושל רוב הקבוצות - אני מתחיל להתעניין בגאמ'פ בול) אבל אני כן מכיר את איתי שגב.

אם הוא הישראלי הבכיר שלהם בעידן החוק הרוסי , מממ ובכן... המצב לא משהו.

זה אומר שלנס ציונה (שאת הסגל הישראלי שלהם אני דווקא קצת מכיר) יש משהו כמו לפחות 4 ישראלים שיותר טובים ממה ששגב כרגע (קורי קאר , טפירו , טל דן וגיל אמיתי)

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 1:09 pm 
Junior

זה מעט ספקולטיבי, כי לא ראינו את טל דן וגיל אמיתי מצליחים לעמוד במבחן ליגת העל עדיין. קורי קאר נמצא בצד הדועך של הקריירה וגם קשה להשוות.

מצד שני, איתי שגב הרשים במשחקי האימון של חולון מול קבוצות ליגת על, הוא בצד העולה של הקריירה שלו.

מצד שלישי, ואמרתי את זה כבר קודם, אני חושב שמצבת הישראלים של חולון היא מאוד לא מרשימה בלשון המעטה, לפחות מבחינה התקפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 3:49 pm 
מנהל פורום

הרסי הוקינס כתב:

נו, אז זה בדיוק מה שהוא אמר - אם זה באמת המצב בחולון שאין ישראלים שעדיפים עליו במובהק אז חולון תהיה בבעיות.

אני אישית גם דיי מסכים עם איתו. מאיתי שגב נוטף כל כך הרבה פוטנציאל, וזה כבר הרבה מעבר לרק נתונים פיזיים, שזה לפעמים לא מובן איך הוא יכול להיות כל כך פאסיבי על גבול הגרוע במאני-טיים. וזה אני מדבר על משחקים ברמות הנוער. ברמות הבוגרים זה פי 5 יותר לחץ, בוודאי אם הוא כבר לא נכנס סתם בגארבג' טיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 4:04 pm 
Junior

נו, אבל זה לא בדיוק מה שהוא אמר, או שהיה אפשר לפרש אותו במגוון דרכים.

מה שהבנתי מהמשפט שהוא אמר בהתחלה: "אם חולון תגיע למצב ששגב הוא שחקן רוטציה חשוב אז כנראה שמצבה המקצועי לא יהיה משהו", היה שהוא מתכוון שהצוות המקצועי שלהם לא מתנהל כמו שצריך ובוחר שחקן לא מוצלח על חשבון שחקנים אחרים. על זה שיש להם חבורת ישראלים בעייתית הסכמתי כבר כמה פעמים.

לגבי פסיביות/גריעות במאני-טיים - הוא צעיר. יש סיכוי שהוא יתבגר, ישתפר? לעומתו, קורי קאר וטפירו כבר לא ישתפרו. לגבי נס ציונה, מאוד מעניין לעקוב אחר ההצלחה של גיל אמיתי וטל דן בליגת העל, אבל קשה להתנבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 4:05 pm 
Junior

shmueliki כתב:
חן חן .
אזכה לפגוש אותך במשחק ביום ראשון ?

מתכנן להיות שם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 6:09 pm 
Senior

כמו שכבר אמרתי, לחולון יש שחקנים מנוסים ושכבר שיחקו בליגה. הם ישחקו בליגה ולא שגב. הסיכוי היחידי שלו לקבל דקות זה אם הוא יהיה ממש טוב (לא מאמין שזה יקרה) או שמישהו יפצע ואחד מהצעירים יצטרך לקבל דקות.

כשתתחיל העונה אני מעריך שאוסברי ישחק קרוב ל40 דקות וירד לספסל רק בגלל עבירות או מנוחה קצרה. בערך כמו שהוא שיחק בנתניה או בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 6:24 pm 
Junior

שגב מתחיל את העונה כשחקן 7-8 והוא בלי ספק ישחק ולא מעט. הוא נותן 100 אחוז, מתאבד בהגנה על כל כדור והולך חזק מאוד לסל. על הפוטנציאל אין חולק, בחולון יש לו מאמן שמאוד מחזיק ממנו ואת הקהל שמטורף עליו. אף אחד לא דורש ממנו לנצח משחקים בשניה האחרונה כרגע, יש לו את כל התנאים לפרוץ השנה ואני מאמין שהוא יפרוץ השנה.

נ.ב.

רם אליאספור קיבל דקות אצל שמיר עוד בשנה שעברה ועשה רושם טוב. השנה הוא ממשיך את המגמה וגם הוא כנראה יקבל דקות משמעותיות. כך גם נועם מטלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 6:29 pm 
Senior

נחייה ונראה כמו שאמרתי. אני אומר שאף אחד מהשחקנים האלה לא עובר את ה5 דקות בממוצע במשחק העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 6:49 pm 
Hall of Famer

לדעתי הרצליה פגעו בינגו עם כל 4 הזרים ואם אפי ידע להשתמש כמו שצריך בסגל הישראלי הבינוני יחסית שיש לו המועדון יוכל להתברג בחלק העליון של הטבלה.

בקשר לשגב בחולון ,מבחינת כישרון נטו הוא יותר מוכשר מכל הישראלים באולם הפחים , רק תנו לילד דקות משחק והוא יוכל לעשות את עונת הפריצה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 7:03 pm 
Senior

לדעתי להרצליה יש סגל ישראלי טוב ובכלל לא בינוני. בן שימול הוא רכז בינוני זה נכון, אבל עדיין רכז ישראלי לא רע. גרונפלד אם חוזר ליכולת שלו מהקדנציה הקודמת שם הוא אחד הישראלים הכי טובים בליגה. נכון שזאת שאלה של האם גרונפלד בריא וכשיר או שיש סיבות למה הוא לא שיחק טוב בירושלים (מלבד שזה ירושלים ששחקנים בדרך כלל לא משחקים שם טוב), אבל אם הוא בריא הוא ישראלי מאד טוב ומאד בכיר. בן שימול וגרונפלד זה ישראלים טובים. מלבד חיפה, ירושלים ומכבי כמובן אני לא חושב שיש קבוצה אחרת שיש לה 2 ישראלים מובילים שעולים עליהם. שוב הכל בהנחה שגרונפלד לא פצוע ומסוגל לחזור לרמה הקודמת שלו, שזה עדיין אם ולא קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 9:15 pm 
Hall of Famer

אם אליאספור יקבל דקות רציניות, חולון תהיה במצב יותר גרוע ממה שביטלא כתב.........

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 9:26 pm 
Junior

אין לי ספק שאם ייתנו לשגב לשחק הוא ייתן עונה טובה וזה ישתלם לכדורסל הישראלי.

לגבי ההצלחה של הקבוצה אני קצת יותר סקפטי.

הלוואי הלוואי הלוואי ואני טועה וליובין ייתן לשגב לשחק וגם הקבוצה תצליח.

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 9:27 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
זה מעט ספקולטיבי, כי לא ראינו את טל דן וגיל אמיתי מצליחים לעמוד במבחן ליגת העל עדיין.

הרזומה שלהם קצת יותר גדול משל שגב.

ציטוט:
מצד שני, איתי שגב הרשים במשחקי האימון של חולון מול קבוצות ליגת על, הוא בצד העולה של הקריירה שלו.

הוא בצד שעדיין לא בשל של הקריירה.
עוד שנתיים הוא יהיה אחלה של שחקן - אני מקווה.

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 9:48 pm 
Junior

beatla כתב:
הרסי הוקינס כתב:
זה מעט ספקולטיבי, כי לא ראינו את טל דן וגיל אמיתי מצליחים לעמוד במבחן ליגת העל עדיין.

הרזומה שלהם קצת יותר גדול משל שגב.

ציטוט:

הוא בצד שעדיין לא בשל של הקריירה.
עוד שנתיים הוא יהיה אחלה של שחקן - אני מקווה.

1. אני מקווה שכל השלושה יצליחו ולא נצטרך להשוות ביניהם..

2. גם צד מבשיל של הקריירה הוא צד עולה של הקריירה. זו יכולה להיות גם החלטה אסטרטגית לתת לשחקן צעיר שיהיה מבוקש בעתיד בקבוצות אחרות הרבה דקות ואמונה. אני מהמר שהוא יפתיע אותך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 9:51 pm 
Junior

כפי שאמרתי מההתחלה :

1. הלוואי והוא יפתיע
2. הוא לא מספיק טוב כדי לשחק דקות אמיתיות בקבוצה טובה - ייתכן וחולון תהיה קבוצה גרועה
3. ייתכן והובטחו לו דקות משחק גם על חשבון הצלחה קבוצתית - כפי שהיה עם לא מעט שחקנים בעבר בגליל העליון ופחות קורה במציאות היום.

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 8:27 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ב 8:30 הערב חיפה - אילת, סגור לקהל.
אם רוצים עדכונים כאן וחוות דעת מהמשחק - אני יכול לתת.
חיפה פותחת עם מורן, רייס, דונטה, רנדל, צ'וברוביץ
חילוף ראשון בחיפה רק בדקה שביעית. 15:11 לאילת
ובסוף הרבע הראשון חיפה עם חמישיה חדשה - קוביאן, דגן, שרווד, אייק, עידו
25: 22 לאילת תוצאת הרבע הראשון. אפיק ניסים נכנס באילת רק לקראת סוף הרבע. קוביאן בחיפה עם שלשה על הבאזר של הרבע. 9 איבודים לחיפה ברבע הראשון. הזר הגבוה של אילת מצוין בנתיים. 40 : 33 לאילת דקה 16
ריצה של 11:0 לחיפה בסוף הרבע השני. 45 : 44 מחצית. פרנקו מדבר במחצית על אגרסיביות ואניטנסביות ועל לעצור את הקלעים של אילת במשחק המעבר. במחצית הראשונה : דונטה די טוב, רנדל די טוב, דגן די טוב, רייס חלש ברבע הראשון טוב ברבע השני. מורן בינוני מינוס, קוקיה בדקות ראשונות מזה הרבה זמן הוסיף מימד להגנה ויחד עימו ,רנדל ודונטה הגיע הריצה של חיפה (איך לא, עם 3 שחקני הגנה חכמים כאלו), קוביאן סביר היה, שרווד בינוני, צ'וברוביץ לא כ"כ טוב, עידו התקשה מאד בשמירה על הגבוה של אילת, אפג'ובו לא רע.
דקה 25 - 54:49 לאילת. ניב ברקוביץ טוב מאד, משחק יותר דקות מאפיק.
הגבוה של אילת גייטס מצוין. 64: 56 לאילת דקה 28. בחיפה ברבע השני טובים רק דונטה ויבזורי. 66: 59 לאילת סוף רבע שלישי. 76 : 69 לאילת דקה 35. דקות מצוינות של דונטה 79:79 בדקה 37. 83: 81 לחיפה דקה וחצי לסיום. ההגנות היו סבירות. 87: 84 לחיפה 40 שניות לסיום. ברבע האחרון פרנקו הלך עם מי שיוביל אותו כל העונה - רנדל, מורן דגן עידו ובעיקר דונטה. מזכיר את העונה שעברה שרוב הזמן משחקים בינוני וצמודים ובסוף כשדונטה מעלה מהלך מנצחים. הסתיים 89:84 לחיפה.
בחיפה : דונטה מצוין, דגן טוב מאד, רנדל טוב מאד. לגבי הייתר : מורן היה חלש מאד אבל ברבע האחרון הוביל, שיפר את היד והראה שיש על מי לסמוך. רייס מיעט לשחק היום יחסית למשחק הקודם. במחצית השניה כמעט לא שיחק. שרווד כמעט לא שיחק, אייק אפג'ובו לא שיחק הרבה ולא בלט, קוביאן, לא פעיל מספיק התקפית היה די חלש, עידו היה חלש אבל גם הוא ברבע הרביעי נתן מלחמה והעלה את הרמה ונראה שמבין שלושת הגבוהים הישראלים הוא עדיין זה שאפשר הכי לסמוך עליו. צ'וברוביץ היה חלש. קוקיה הראה שלא נס ליחו בהגנה ויש לו מה לתרום.
אפג'ובו מושך פציעה ומודאגים מאד בגללו. לא מרוצים משלישיה אייק, שרווד וקוביאן. התקבלה החלטה ששרווד ייחתך.

נערך לאחרונה על ידי טל בתאריך ש' ספטמבר 21, 2013 10:27 pm, נערך 7 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 9:54 pm 
Senior

אין הרבה הגנות במשחק אני מבין...

קלעים מלא:
דונטה סמית' 21 נק', 15 ריב' ו-6 אס', מורן רוט 18 נק', דגן יבזורי 16 נק', בריאן רנדל 10 נק', 5 ריב' ו-4 חסימות, בן רייס 9 נק', אלכס צ'וברביץ' ועידו קוז'יקרו 4 נק' כ"א, דוד קוביאן 3 נק' ו-6 אס' ושרווד בראון ואייק אופייבו 2 נק' כ"א. אורי קוקיה שיחק ולא קלע.

באילת בלטו גייטס עם 17 נק' ופאלמר עם 15 נק' ו-7 ריב'

30 נק' ברבע האחרון אז כנראה שבאילת נגמר הכוח ברבע האחרון, שזה בדרך כלל מתי שלסמית מתחיל הכוח :-)

רייס כצפוי ילך ויעלם עם הזמן הדומיננטיות של סמית גדולה מידי בשביל לאפשר לו לשחק יותר מידי דקות ואני מניח שגם הגימיק של לפתוח איתו בחמישייה כמו במשחק היום יעלם מהר מאד ויוחלף ביבזורי בסופו של דבר. הוא פשוט לא מתאים לשחק לצידו של סמית וברור שהוא הנפגע העיקרי מהחזרה של דונטה.

מה שכן דונטה מראה שהוא גם בכושר הכי טוב מבין הקבוצה וכנראה שלשחק באליפות אמריקה עשה לו טוב ממשיך כאילו העונה רק הסתיימה עם מספרים מפלצתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 246 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: