סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 11:28 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 280 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ספטמבר 20, 2013 9:36 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מבלי להכיר את מצב השוק הנוכחי כשיתחילו משחקי האימון סביר שתמצא הקבוצה שתכנס לפאניקה ותחפש חיזוק.

לא חושב שליאור ישאר בסופו של דבר בלי קבוצה או שיאלץ להתפשר מידי על השכר.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 1:00 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה עם ברווז הNBA, עוד מדברים עליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 2:30 am 
Junior

מזתאמרת, הוא סגר בניו-אורלינס, לא שמעת?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 2:39 am 
מנהל פורום

שמעתי, לכן שאלתי...

ההודעה שלי היתה בחיוך רק בחלקה. כלומר אין לי ספק שאליהו לא חתום בניו אורלינס על שום דבר מובטח והקבוצה לא הראתה כלפיו שום סימני רצינות, השאלה היא האם אכן הוא קיבל הזמנה למחנה האימונים באוקטובר או לא, או שהכל היה מצוץ מהאצבע לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 2:43 am 
מנהל פורום

אני מעביר את הזמן עד הטיסה, אז עוד הודעה אחת (והפעם רצינית לגמרי) - לא שמתי לב מה הפועל עשתה מאז התבוסה במשחק האימון מול מכבי, אבל אם זה יימשך ככה (וגם אם לא) ממש לא יפתיע אותי לראות את אליהו במלחה השנה. במחיר סביר (כלומר בסביבות ה300 אלף) זו גם החתמה טובה מאוד בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 2:53 am 
Junior

ועכשיו גם בלו על השולחן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4431674,00.html
איזה חוסר מזל לליאור.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 55&lang=HE

האמת שזה הזמן לבחור של ירושלים לתת הצהרת כוונות. יש לו גם את ליאור וגם את בלו על המדף. יאללה אפילו כצעד בונה אמון, לך על זה. שלושמאות חמישים אלף הציאו כבר לליאור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 3:52 pm 
Senior

ראובן כתב:
אני מעביר את הזמן עד הטיסה, אז עוד הודעה אחת (והפעם רצינית לגמרי) - לא שמתי לב מה הפועל עשתה מאז התבוסה במשחק האימון מול מכבי, אבל אם זה יימשך ככה (וגם אם לא) ממש לא יפתיע אותי לראות את אליהו במלחה השנה. במחיר סביר (כלומר בסביבות ה300 אלף) זו גם החתמה טובה מאוד בעיני.

מה ירושלים תעשה אם אליהו אם יורשה לי לשאול? יש לה את כדיר חתום בקבוצה בחוזה ארוך טווח על המון כסף בדיוק באותה העמדה. בהנחה שאליהו לא יחתום בירושלים למספר שנים, אלא במקסימום לעונה אחת בשכר שהם יכולים להרשות לעצמם בשביל להעלות את המנייה ואחרי זה ללכת לכסף הגדול שהוא חושב שמגיע לו. איזה אינטרנס יש לירושלים להחתים אותו? הם לא יקחו אליפות השנה בגלל אליהו בו נודה על האמת. אז מלבד כמה כותרות וכמה מיליוני שקלים פחות בחשבון של הבעלים שלהם, וכמובן כדיר בדיכאון (זאת תהיה הפעם השנייה שהחתימו לו את אליהו על הראש אחרי שקיבל חוזה גדול) לא יצא מזה משהו מיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 7:39 pm 
Freshman

אליהו לא יחתום לשנה בהפועל. אם היו מציעים לו חוזה לשנה הוא כבר היה חותם, אבל הדיבור היה רק לחוזה ארוך..
תכלס, לדעתי אין לו מקום שם. יקר מדי ורווח קטן מדי ביחס לכדיר - בשקלול הגנה, התקפה, אופי ופוטנציאל התקדמות.
בלו הוא הימור גדול מדי לירושלים בסכומים האלה, בעיקר כשאנחנו רק עם 4 זרים, ככה שזה הופך מהר מאוד לדאנקן לעומת בלו (אין מקום לשניהם בסגל, בלו ישחק בעיקר 4, כי הוא לא בכושר לרדוף אחרי הרכבי הגארדים בליגה) . בהשוואה הזו, דאנקן מנצח ובסכום הרבה הרבה יותר נמוך. אפילו בקליעה אני סומך היום על דאנקן יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 7:59 pm 
Hall of Famer

למה שירושלים לא יקחו אליפות בזכות אליהו. הרי לקחת אליפות זה להתעלות בשני משחקים (או אחד? אני לא כל כך עוקב אחרי השיטות, קשה). אליהו שחקן שבאמת יכול להיות שובר שיוויון בליגה שלנו, ביום נתון, אפילו מול מכבי תל אביב, שכבר לא מפחידה כמו פעם. אפשר לקוות שעונה בירושלים תיתן לו מוטיבציה להראות לקונים פוטנציאלים מה הוא שווה וכמובן לתקוע למכבי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 8:35 pm 
Senior

עד עכשיו ובכלל אליהו במאני טיים הוא לא שובר שוויון אלא חיסרון בהרבה מאד מיקרים.

מכיוון שגם השיטה השתנתה, וכבר אי אפשר לגנוב אליפות, לא רואה איך אליהו מקדם את ירושלים לעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 8:55 pm 
Hall of Famer

למה אי אפשר ל"גנוב" אליפות? משחק במלחה כמעט תמיד הוא תחרותי, לא חשוב מי הסגלים ומה המצב. ניצחון במלחה של קבוצה ירושלמית טובה הוא תוצאה מפתיעה, אבל לא "גניבה". מה שנשאר זה לגנוב את הגומלין ביד נוקיהו.

לגבי אליהו, במכבי הבעייתיות ההגנתית שלו הרבה יותר גדולה, כי זאת לא הקבוצה שלו. ההתקפה לא הולכת לכיוון של אליהו דווקא, הוא לא נק' הכובד ולכן לא מנצלים את כל היכולות ההתקפיות שלו. גם בהגנה אין את ההכרח לשחק עם אליהו ולא בונים תוכנית משחק שתחביא אותו כמה שיותר. אליהו לא טוב במיוחד התקפית? יש ספסל עמוק ואין צורך להשיר אותו על המגרש. זאת פריבליגיה של מכבי. לירושלים לא תהיה פריבליגיה שכזאת. בעיני אליהו, אם יצטרף, יהיה השחקן הטוב ביותר ואם המערכת תעבוד נכון, אז גם אפשר יהיה להוציא ממנו בעקביות הרבה יותר ממה שבמכבי הוציאו ממנו. אנחנו יודעים שמול יריבות ברמה של הליגה שלנו אליהו הוא נשק התקפי מהרמה הגבוהה ביותר. הקושי שלו בעיקר מול קבוצות שמחזיקות בקו קדמי עב בשר, גבוה ובעיקר פיזי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 9:33 pm 
Sophomore

מרשה לעצמי לצטט את עצמי.

guyancho כתב:
לירושלים?
תכ'לס יכול להיות לליאור החלטה די נכונה מבחינה אישית.. לפי הסכומים שמציינים 1.3 לשלוש שנים זה בערך השווי האמיתי שלו בשוק. ישחק ביורוקאפ מול שחקנים שלא יכו אותו יותר מדי, יהיה הכוכב של ירושלים, יבלה הרבה זמן על הפרקט, יעמיד ממוצעים מפחידים ובעיקר יהנה מהחיים ללא השוט של בלאט והכאפות מאוגוסטין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2013 11:22 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הסיכוי שבלו יגיע לקבוצה בארץ שאינה מכבי שואף לאפס. אם הוא על השולחן הוא יחתום במכבי והם כבר ישאילו את כהן, או הכי טוב, ייפתרו מפניני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2013 11:19 am 
Hall of Famer

בישראל היום מפרסמים הבוקר על הצעה כספית של כ-חצי מיליון דולר נטו לעונה שליאור קיבל מקבוצה בליגה הסינית במהלך הימים האחרונים............

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2013 11:58 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

RREEDDTT. כתב:
בישראל היום מפרסמים הבוקר על הצעה כספית של כ-חצי מיליון דולר נטו לעונה שליאור קיבל מקבוצה בליגה הסינית במהלך הימים האחרונים............

תפור על ליאור. בליגה הסינית הגנה זו מילת גנאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2013 2:10 pm 
Hall of Famer

אם אליהו ישקיע שם בהגנה כמו שהיה משקיע במכבי , הוא יהיה מהמגנים הטובים בליגה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2013 2:40 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הבעיה עם הליגה הסינית היא שאף GM באירופה לא יסתכל על המספרים שאליהו יתן שם ויחשוב לעצמו שהשחקן השתפר. אף אחד לא לוקח את הליגה הזו ברצינות, כך שהסיכוי היחיד של אליהו לחזור לעניינים בעונה שאחרי הוא אם מכבי תעבור עונה זוועתית ושוב תרצה שהוא יחזור, או שי-ם יחליטו שהם מוציאים עליו את הכסף הגדול. עדיף מבחינת אליהו לבנות את עצמו מחדש בקבוצה אירופאית בינונית, רק שזה אומר עבודה קשה ואני רואה אותו לומד סינית לפני שהוא יתחיל לעבוד קשה על המשחק שלו. מצד שני, סין רחוקה מהבית של אמא כך שקשה לי להאמין שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2013 3:18 pm 
Sophomore

אני מניח שהשאלה העיקרית, בואך להחליט מה עדיף בשביל אליהו, היא מה אליהו רוצה.

אם הוא רוצה ומסוגל לחיות כמה שנים בסין (להבנתי, גן עדן למערביים עם כסף ומעמד) - אז מה רע לעשות שם את השלוש שנים הבאות עם משכורת כפולה ממה שמציעים לו בארץ?

אני אגב לא רואה את אליהו כשחקן שעובד וממשיך לשחק גם בגילאים מאוחרים, לגמרי רואה אותו צובר מספיק כסף ויוצא לפנסיה מוקדמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2013 3:35 pm 
Hall of Famer

אכן הליגה הסינית זה גן העדן המושלם עבורו. שומרים שם ברמה שבה שומרים בספורטק, אליהו יגמור שם כל משחק עם 30 נק', ולא יצטרך לשמור, ויקבל מלא כסף.
תענוג!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2013 3:47 pm 
Hall of Famer

בל נשכח שלאחר סיומה המוקדם של הליגה הסינית , הוא עוד יוכל לחתום לחוזה קצר באיזו קבוצה באירופה ובכך כבר להגיע להכנסה חביבה למדי .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2013 5:53 pm 
Hall of Famer

Mako Regever כתב:
אני מניח שהשאלה העיקרית, בואך להחליט מה עדיף בשביל אליהו, היא מה אליהו רוצה.

אם הוא רוצה ומסוגל לחיות כמה שנים בסין (להבנתי, גן עדן למערביים עם כסף ומעמד) - אז מה רע לעשות שם את השלוש שנים הבאות עם משכורת כפולה ממה שמציעים לו בארץ?

אני אגב לא רואה את אליהו כשחקן שעובד וממשיך לשחק גם בגילאים מאוחרים, לגמרי רואה אותו צובר מספיק כסף ויוצא לפנסיה מוקדמת.

משכורת כפולה?!. גם מכבי ת'א וגם ירושלים הציעו לו בסביבות ה400 אלף דולר נטו ,עוד 50 אלף דולר יותר שמציעים לו בסין אבל כנראה כרגע אין לו הרבה ברירות ,אם וכאשר הוא יחתום שם זה יהיה לדעתי רק לעונה אחת ואז מכבי ת'א או ירושלים(שהולכת לשדרג את התקציב שלה מהקיץ הבא) עשויות לקלוט אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2013 9:04 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מה שכן, אמנם בליגה הסינית יש רק 2 זרים בקבוצה אבל חלק גדול מהם הם שחקני פנים, בעיקר פאוור פורוורדים, שכמה שהם לא אוהבים לעשות הגנה (אני מאמין שיש שם מין אחוות זרים של "אל תשמור לי ואני לא אשמור (על)יך") עדיין לא יתנו לליאור לקלוע להם 30 על הראש בלי מאבק, שלא לדבר מבחינה הגנתית שגם המקומיים עלולים לעשות לו צרות (לפחות הגבוהים מבינהם שמסוגלים ללכת ולכדרר בו זמנית) הרי מלמדים אותם שם לקלוע מול שמירה של כיסאות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2013 10:51 pm 
Senior

צ'ארלס, מה אתה בדיוק מנסה להגיד פה? הליגה הסינית זה לא ליגה ששומרים בה, בכלל. אולטרה מגה נגר כמו צ'ארלס גיינס עשה שם 30 נקודות לערב.
אני חושב שליאור בסדר לחלוטין עם "אני לא אשמור אותך ואתה לא תשמור עליי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 03, 2013 2:05 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מה שניסיתי להגיד הוא שלא בטוח שליאור יהיה בקליקה של הזרים (האמריקאים ברובם) כך שלא בטוח שיתנו לו לשים להם נקודות על הראש בכזו קלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 03, 2013 6:21 am 
Junior

חמש מאות אלף בסין זה ברוטו לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 280 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., Google [Bot] ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: