סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' אפריל 22, 2025 3:27 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2013 11:35 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מוק, אתה אוהב לשאול תמיד אם אנשים ראו את השחקנים עליהם הם מדברים.
אתה ראית את צרפת למעט הגמר?
אתה ראית את חצי הגמר מול ספרד?

אתה מכיר אותי מספיק טוב בשביל לדעת שאני לא אוהב את פארקר, אבל לפעמים חייבים לתת קרדיט גם למי שלא אוהבים ופארקר נתן טורניר מהסרטים ופארקר הפך לאחד הרכזים הכי טובים באן.בי.איי כיום. אתה יכול להגיד סיסטמה עד מחר, אבל בכל המדדים שאפשר להסתכל עליהם, כולל מדד העין, טוני פארקר מצויין. הוא לא הרכז הכי טוב לטעמי, אבל כן מגיע למספר 5 המכובד עד מאד. והקריטריונים הם כמובן מה השחקן עשה, לא מה השחקן מסוגל לעשות או למה זה קורה. מה שנקרא מבחן התוצאה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 25, 2013 12:41 am 
Hall of Famer

כן, פארקר הוא אחד מחמשת הרכזים הטובים בליגה כבר 6-7 שנים ,בכל שנה אינדבדואלית.

אבל אם לסכם את העשור האחרון ,בכלל. היחידים שעולים עליו היסטורית כרגע, הם קיד ונאש. (וכולל לא רק את ווסטברוק ורונדו, אלא גם את בילאפס ופול)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 25, 2013 2:49 am 
Junior

תגיד מה שתגיד הלייקרס הסתדרו אחלה ב2008 גם לפני גאסול ששיחק שם שליש עונה בלבד.
ובנוגע לפארקר, למרות שזלזלתי בדירוג ESPN לפני כמה ימים, אנשי כדורסל אי אפשר להגיד שהם לא, והם בהחלט שמים את פארקר במשוואה של הרכז הטוב בעולם.
http://espn.go.com/nba/story/_/id/91395 ... ony-parker
לא רחוק מהמקום החמישי ווסטברוק מבחינת ניקוד. זה מלפני חצי שנה ואני מאמין שאחרי ריצת הפלייאוף והיורובאסקט של פארקר, לעומת הפציעה של ווסטברוק, הצרפתי יעבור אותו ואפילו בקלות (ובטח את וייד). הוא בדרך להיכנס לטופ 5 הכללי בדירוג ESPN. אז אוברייטד בפורום הוא לא, הוא ממש ממש אנדרייטד למעט הבודדים שכבר הבינו שהוא תותח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 25, 2013 3:21 am 
Junior

עמוס לב כתב:
מוק, אתה אוהב לשאול תמיד אם אנשים ראו את השחקנים עליהם הם מדברים.
אתה ראית את צרפת למעט הגמר?
אתה ראית את חצי הגמר מול ספרד?

אתה מכיר אותי מספיק טוב בשביל לדעת שאני לא אוהב את פארקר, אבל לפעמים חייבים לתת קרדיט גם למי שלא אוהבים ופארקר נתן טורניר מהסרטים ופארקר הפך לאחד הרכזים הכי טובים באן.בי.איי כיום. אתה יכול להגיד סיסטמה עד מחר, אבל בכל המדדים שאפשר להסתכל עליהם, כולל מדד העין, טוני פארקר מצויין. הוא לא הרכז הכי טוב לטעמי, אבל כן מגיע למספר 5 המכובד עד מאד. והקריטריונים הם כמובן מה השחקן עשה, לא מה השחקן מסוגל לעשות או למה זה קורה. מה שנקרא מבחן התוצאה.

כן. וראיתי מול ספרד הצגה של שחקן על חשבון הקבוצה שלו.

אני נותן לו ים קרדיט. אבל על מה שמגיע לו- על עבודה קשה, התמדה ועשיית שיעורי הבית עד תום.
הוא לא היה ולא יהיה אחד הרכזים הגדולים.

הישגית, אי אפשר לקחת ממנו את מה שהוא עשה וגם לי ברור שהוא טופ 5 בעמדה שלו. אין לי שום בעיה עם זה.

ESPN שנה אחר שנה מנסים להכניס את פארקר לשיחה של MVP זה לא חדש. הם פשוט לא מסוגלים להודות שאין מועמד MVP מקבוצה כ"כ חזקה. אבל הMVP הוא פופ.
הייתי מת שפארקר יעבור קבוצה בכדי שהבלוף יתגלה. שחקן טוב, באמת. אחד השחקנים הבודדים שמנצלים את היכולות שלהם עד תום. אבל עדיין רחוק ממה שאתם עושים ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 25, 2013 11:27 am 
Junior

פארקר לא טופ 5 בעמדה ולא בטיח, פארקר ( אם לא מחשיבים את רוז שלא יודעים איך הוא חוזר אחרי שנה ומשהו בחוץ) הוא שני רק לפול, ולמען האמת אני גם לא בטוח אם הוא נופל מפול.
כמו שרשמתי בעבר בהרבה דיונים אחרים - אפשר לשחק בנדמה לי ולהגיד מה היה קורה אם פול היה במקום פארקר או פארקר היה בבובקטס וכו'... אבל אלו משחקים מחשבתיים נחמדים ולא יותר. כרגע פארקר הוא הרכז המוביל עם רשימת ההישגים הכי טובה בליגה (בהפרש ניכר), ובמדד היחיד שאפשר להשתמש בו שלא כולל דימיון הוא בהחלט טופ 2-3 בעמדה בשנים האחרונות.

ואני לא מבין כל כך את הטענה של כישרון... פארקר שחקן מהיר עם צעד ראשון מדהים ושליטה אבסולוטית בגוף שלו בצבע. ברור שהוא שיפר את המשחק שלו בעזרת עבודה קשה אבל זה גם עשה לברון, מייקל, קובי, נוביצקי וכל שחקן גדול שרוצה להתקדם. טוני פארקר שחקן מוכשר מאוד ששיפר את עצמו בעבודה קשה.

ולא כל כך מבין למה בוש "מבזה" את עצמו. הוא בהחלט לא מוביל קבוצה לסיבוב ראשון כמו שהוא יכל לעשות לבד, אבל להיות צלע משמעותית בקבוצת ריפיט זה לא ביזיון בשום צורה. האם גם וויד מבזה את עצמו במיאמי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 25, 2013 12:43 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
ולא כל כך מבין למה בוש "מבזה" את עצמו. הוא בהחלט לא מוביל קבוצה לסיבוב ראשון כמו שהוא יכל לעשות לבד, אבל להיות צלע משמעותית בקבוצת ריפיט זה לא ביזיון בשום צורה. האם גם וויד מבזה את עצמו במיאמי?

רק שווה לציין שלהגיד שבוש יכל להוביל קבוצה לסיבוב ראשון זו הנחה קצת בעייתית, ב-7 שנים בטורונטו ככוכב מרכזי בטורונטו הוא הצליח לעשות את זה רק פעמיים, אחת מהן בעונה שבה חצי מהמזרח עשה טאנקינג מטורף לדראפט של אודן ודוראנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 25, 2013 2:08 pm 
Junior

בוש מבזה את עצמו כי הוא נראה כמו רול פלייר מהמניין בNBA. אני לא חושב שאת מה שהוא נותן למיאמי, שחקן נחות בהרבה לא יכול לתת ואף טוב ממנו.

בוש בעיניי שחקן מספיק גדול בכדי להיות הטופ דוג כמעט בכל קבוצה בליגה והשנים הללו במיאמי קצת מעמעמות את הזכרון.

ווייד? מה הקשר בכלל? גם ווייד ברבע יכלת הוא עדיין מהשחקנים הכבירים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 25, 2013 2:12 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לגבי טוני פארקר והיותו רכז מספר 1 או לא, אני חייב להסכים פה עם מוק. בכל משחק שראיתי את פארקר בעונה שעברה היו לא מעט מהלכים בהם שחקן חתך לסל בהתקפת מעבר במצב בו כל רכז עם ראיית משחק טובה היה מוציא מזה אסיסט לסל קל ופארקר פשוט לא ראה את המהלך והעדיף למסור החוצה לפינה איפה שאמור להיות שחקן לפי הסכימה ההתקפית. אפילו באליפות אירופה הוא סיים בסה"כ עם 3.3 אס' למשחק שזה מעט מאוד לרכז שמחזיק בכדור כל כך הרבה וזה לא שהוא שיחק עם חבורת נגרים. פארקר הוא גארד מצויין, רכז מצויין - מהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 25, 2013 2:34 pm 
Junior

מוק ההקבלה לוויד הייתה כי וויד עבר מלהיות אלפא-דוג מובהק עם אליפות על שמו לסייד-קיק (מצוין אומנם) מובהק. שינוי לא שונה בהרבה במעמד מהשינוי של בוש כאולסטאר/פרנצ'ייז כושל לשחקן משלים מצוין באלופה.

מסכים שבוש לא מנצל 100 אחוז מהיכולת שלו, אבל אם הבחירה היא בין להיות כינור שלישי (ועדיין אולסטאר) בקבוצה אלופה או להיות פרנצ'ייז פלייר במועדון לוטרי/קצה פלייאוף, אז אני בפירוש לא חושב שבחירה באופציה הראשונה מבזה אותו לעומת השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 25, 2013 4:52 pm 
Junior

אני לא חושב שבוש נותן אפילו 50% מהיכלת שלו. הוא פשוט מתבזבז כרול פלייר.

בשביל להיות ביג מן שקולע מחצי מרחק, לא צריך שחקן בקליבר של בוש. אפשר להביא ברבע מחיר גם אחד שיוסיף לזה האסל והגנה.

אם לבוש לא היו קוראים בוש, הוא בחיים לא היה משחק באולסטאר על סמך היכלת שלו בהיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 25, 2013 5:11 pm 
Junior

מסכים איתך לגמרי שכרגע הוא באולסטאר על סמך השם שלו ולא על סמך היכולות.

מצד שני, איזה רול-פליירס יש שהיו יכולים להגיע ברבע מחיר שיתנו את האוטומטיות של בוש מחצי מרחק ואת ההגנה שלו (הוא שומר טוב מאוד במיאמי).
אני מסכים שהוא לא מממש את רוב הפוטנציאל שלו, אבל לפי לדעתי לתת 75 אחוז מהיכולת שלך בקבוצות אליפות שווה יותר מלתת 95 אחוז בקבוצה פח.
אין לי בעיה עם הטענה שהוא משחק במעמד יותר נמוך ממה שהוא יכל, אבל אני ממש לא חושב שהוא מבזה את עצמו בזה.
הוא עדיין 4 טופ 5-7 בליגה, שזה אומנם לא גבוה במיוחד, אבל אין פה שום דבר מעליב לשחקן שהראה מעט מאוד יכולות כאלפא-דוג.

נערך לאחרונה על ידי sheky בתאריך ד' ספטמבר 25, 2013 7:04 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 25, 2013 6:48 pm 
Hall of Famer

מיאמי נטחנים בריב' ההגנה והאשם האמיתי הוא לא לברון ואפילו לא ווייד, אלא אחד כריס בוש. בוש עוזר באספקט אחד של ההגנה של ההיט, היכולת שלו לכסות שטחים במהירות, בגלל הזריזות, האתלטיות והאורך שלו. מצד שני כשקבוצה מצליחה להסתדר עם הסט אופנס שלה מול הלחץ של ההגנה של מיאמי, כמו אינדי, אז בוש הוא בעיה הגנתית לא פשוטה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 25, 2013 7:06 pm 
Junior

גם בתרומה החיובית שלו הוא לא קונסיסטנטי. כאשר משתפים אותו בהתקפה אז הוא מתאמץ בהגנה אבל אם הוא מרגיש קצת מוזנח אז הוא זורק בהגנה.
אפילו בסדרת הגמר הוא שמר במשחקים האחרונים הרבה יותר מהראשונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 25, 2013 7:07 pm 
Junior

בוש הוא 4 (מבחינת סט היכולות, לא התפקוד בפועל) איך שלא נהפוך את זה.
אפשר לתת לו לשחק בסנטר כמו שמיאמי עושה, אבל על כל יתרון שצץ בצד אחד יצוץ חסרון בצד השני.
מסכים איתך שבמיאמי הוא ריבאונדר בינוני עד מחורבן (בעיקר העונה) ושהוא לא יכול לשמור על ההילברטים/האוורדים למניהם, אבל שוב, כי הוא 5 בשביל הסמול בול (וכי אין 5 נורמאלי בקבוצה), אבל במצב "אידיאלי" הוא 4 מצוין.

לבוש לא חסרים חסרונות, אבל רק יצאתי כנגד התיאור של מוק שהוא "מבזה" את עצמו. לא חסרה ביקורת עליו, בעיקר על זה שבהתקפה הוא משחקים שלמים יכול לא להכנס לצבע מה שיכול לחרפן... אבל אני בהחלט חושב שיש לו הרבה מניות בריפיט הזה (גם אם לא ברמה של וויד ולברון כמובן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 25, 2013 7:13 pm 
Senior

sir charles כתב:
לגבי טוני פארקר והיותו רכז מספר 1 או לא, אני חייב להסכים פה עם מוק. בכל משחק שראיתי את פארקר בעונה שעברה היו לא מעט מהלכים בהם שחקן חתך לסל בהתקפת מעבר במצב בו כל רכז עם ראיית משחק טובה היה מוציא מזה אסיסט לסל קל ופארקר פשוט לא ראה את המהלך והעדיף למסור החוצה לפינה איפה שאמור להיות שחקן לפי הסכימה ההתקפית. אפילו באליפות אירופה הוא סיים בסה"כ עם 3.3 אס' למשחק שזה מעט מאוד לרכז שמחזיק בכדור כל כך הרבה וזה לא שהוא שיחק עם חבורת נגרים. פארקר הוא גארד מצויין, רכז מצויין - מהה.

צ'ארלס, פארקר סגר את הפלייאוף האחרון חמישי באסיסטים. מעליו היו שני שחקנים ששיחקו משמעותית פחות משחקים, דרון וויליאמס וטיי לואוסון שהודחו בסיבוב הראשון. בעונה הרגילה הוא סיים שישי. נכון ראיית משחק זה לא רק סטטיסטיקה. מצד שני, אי אפשר גם להתעלם ממנה לגמרי. לגבי היורובאסקט, האמת נמצאת איפושהו בין המשחק הנוראי של הצוות המסייע של פארקר מול ספרד לבין ההתעלות בגמר מול ליטא. דיאו אחרי השיא שלו, ובאטום לא שחקן שיכול לסחוב קבוצה לבד על הגב, לדעתי גם לא באירופה. אין לו את האופי לזה. לא בטוח שיש לו גם את היכולת(בניגוד לגאלינרי שהוא סקורר מוכשר יותר, לדוגמא). תחליף את פארקר בשחקן פחות טוב, רודריגז, נניח, והנבחרת הזאת לא עוברת רבע גמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 26, 2013 12:05 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
בוש מבזה את עצמו, פארקר הוא בלוף. מותר להגיד נובמת בלי שזה ייחשב פגיעה בחוקי הפורום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 26, 2013 12:18 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

shachaf78 כתב:
sir charles כתב:

צ'ארלס, פארקר סגר את הפלייאוף האחרון חמישי באסיסטים. מעליו היו שני שחקנים ששיחקו משמעותית פחות משחקים, דרון וויליאמס וטיי לואוסון שהודחו בסיבוב הראשון. בעונה הרגילה הוא סיים שישי. נכון ראיית משחק זה לא רק סטטיסטיקה. מצד שני, אי אפשר גם להתעלם ממנה לגמרי. לגבי היורובאסקט, האמת נמצאת איפושהו בין המשחק הנוראי של הצוות המסייע של פארקר מול ספרד לבין ההתעלות בגמר מול ליטא. דיאו אחרי השיא שלו, ובאטום לא שחקן שיכול לסחוב קבוצה לבד על הגב, לדעתי גם לא באירופה. אין לו את האופי לזה. לא בטוח שיש לו גם את היכולת(בניגוד לגאלינרי שהוא סקורר מוכשר יותר, לדוגמא). תחליף את פארקר בשחקן פחות טוב, רודריגז, נניח, והנבחרת הזאת לא עוברת רבע גמר.

אין ספק שצרפת לא לוקחת את הגביע בלי פארקר.
מה שכתבתי הוא שלפארקר אין יכולת מסירה מעל לבינונית והוא משיג את רוב האסיסטים שלו במנש הודות לשיטה ההתקפית של הספרס. כמעט ולא רואים ממנו מסירות גאוניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 26, 2013 12:20 pm 
Junior

לא חושב שבוש מבזה את עצמו, הוא בחר בדרך שתוביל אותו לאליפויות. בעיני זו דרך הרבה יותר טובה מאשר להנהיג את טורונטו לשום מקום. בלי קשר אני חושב שהוא לא משחק כמו אחד שהשלים עם זה שהוא כינור שלישי.
הוא אף פעם לא אהב להתלכלך עם המרפקים מתחת לסל ורק לעיתים הוא מחליט שהגיע הזמן לעבוד קשה בהגנה ובגלל זה אני לא סובל אותו.
פארקר בהחלט לא בלוף אלא רכז מצוין ועם קבלות אבל הוא אכן לא מנהל משחק טוב ולדעתי רחוק מאד משחקנים כמו כריס פול ביכולת שלו לנהל משחק ולשלוט בקצב.
למרות שלפעמים זה נראה בלתי אפשרי בפורום הזה ניתן להיות שחקן מעולה מבלי להיות הכי טוב, וגם להיות עם חולשות מהותיות.
אתה גם יכול להיות השחקן הכי טוב בליגה ולא להיות טופ 10 בכל הזמנים, אלו לא דברים סותרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 26, 2013 12:23 pm 
מנהל פורום

לפארקר יש יכולת אחת מאוד חשובה שפול כנראה רק יכול לחלום עליה, וזה מידת התשוקה למשחק. הבנאדם נמצא ברמות הכי גבוהות כבר למעלה מעשור, בעידן שבו שחקן בן 30 כבר נחשב זקן, ולא נראה שמשהו פחת אצלו בעניין הזה. עצם ההגעה לאליפות אירופה שכל הכוכבים הגדולים הבריזו ממנה וסחיבת הקבוצה שלו לאליפות ממחישה את זה, אבל כמובן לא רק היא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 26, 2013 12:30 pm 
Junior

נראה לי שזה יותר אומר על העליבות שלהם מאשר על הגדולה שלו.
לשחק עבור הדגל שלך זה זכות וכבוד ולא צריך לקבל צל"ש על זה.
זה שאחרים מעדיפים לנוח ולהימנע מפציעות זו הבעיה שלהם ושל הכדורסל.
אני לא מתיימר לדעת מה זה לשחק 82 משחקים + פליי אוף וכמה תשישות יש בסוף אבל אני מקווה שאם הייתי במצבם עם כל מה שהספורט נתן להם פיננסית הייתי בכל זאת בוחר לתרום לנבחרת שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 26, 2013 1:40 pm 
מנהל פורום

לא כל כך מעניין אותי מה זה אומר על אחרים, וממילא פארקר לא רק הגיע לאליפות אלא עשה עוד כמה דברים. ובכל מקרה לא דיברתי רק על האליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 30, 2013 2:41 pm 
Hall of Famer

סביר מאוד שצרפת ללא פארקר ( ולצורך העניין עם רודריגז במקומו ) לא הייתה זוכה בגביע , אבל היא עדיין מבחינתי נבחרת שרק ספרד עדיפה עליה ( כלומר , לא נופלת מליטא , סלובניה , קרואטיה וכו' ) . בל נשכח שלצרפתים שחקנים לא רעים בכלל בעמדות הגארדים ( דה קולו , הוארטל , דיו ) שמטבע הדברים קצת נעלמו לצד פארקר .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 30, 2013 11:01 pm 
Hall of Famer

אתה באמת טוען שצרפת ללא פארקר היא נבחרת ששווה מדליית כסף?
בעיני בלי פארקר במשחק סטנדרטי מול נבחרת טובה הם מגרדים את ה-60 נק'.
הגדולה של הצרפתים הייתה ההגנה שלהם. זה לא היה מספיק ללא פארקר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 01, 2013 2:13 pm 
Hall of Famer

ראשית כל , לצורך הדיון אחרים הציעו פה את החלופה של רודריגז במקום פארקר .
בשביל לטעון שצרפת היא לא נבחרת ששווה מדליית כסף , צריך למצוא מספר נבחרות שחושבים שעדיפות עליה , ואני מוצא רק אחת כזאת . בא נגיד שגם בלי פארקר הם אמורים מבחינתי להגיע די בקלות לרבע הגמר , וכל עוד זה לא נגד ספרד הם לא אנדרדוגים .
לא חושב שההתקפה הצרפתית נטולת פארקר צריכה להיות נחותה כל כך .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2013 10:26 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
שרמפף עשה יותר מקירי ובודירוגה

דלטף שרמפף צריך להיות מדורג ב6 הראשונה , בשנות ה90 שהייתי פריק של הNBA ויצא לי לראות לא מעט משחקים של סייאטל קבוצתי האהודה(ההורים שלי ילידי המקום וכולנו היינו אוהדים של המועדון וכשהוא הלך לעולמו החלטנו להחרים את משחקי הNBA עד עצם היום הזה.... ) נזכיר שהגרמני שיחק באחת הקבוצות החזקות באותן שנים שלצידו שחקנים מעולים כמו קמפ,הוקינס,פייטון,פרקינס ,אליס ויותר מאןחר בייקר, והוא היה בורג מרכזי עם המון חוכמת משחק ,קליעה מכל טווח ,ריב' טוב, ראיית משחק של רכז ובקיצור שחקן לפחות ברמה של טוני קוקוץ' .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: doron_ke, Google [Bot], סאבוניס ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה