סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' פברואר 24, 2025 10:21 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 246 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 26, 2013 4:06 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
קוף ירוק כתב:
הרסי הוקינס כתב:
RYuval כתב:
הממ.. חיפה הפתיעה קצת כאן..
מסתבר שמצאו דרך לדו קיום של בן רייס עם דונטה סמית, על חשבון יבזורי, אני מניח..
בראון ואפוייאבו בדרך החוצה? לא כל כך ברור מה הם שומרים גם את צ'וברביץ, אם גם במשחק אימון לא מוצאים לו דקות.. יש קבוצות שהוא יכול להיות אצלן שחקן רוטציה לגיטימי.
הסגל הישראלי הבכיר הארוך שלה יכול להיות שעוד יבוא בעוכריה, בקצב הזה..
אחד מהצמד דגן את רייס יהיה מאוד מאוכזב השנה, וכמובן שגם אחד מהגבוהים לפחות. גם עם זר לא מוצלח לא מצאו דקות לכולם במשחק שחצי ממנו כנראה היה גארבג' טיים.
אגב, אם ג'יימס תומאס מחפש קבוצה בליגה בתקציב בינוני, למה שחררו אותו מלכתחילה? לג'ף רוזן יש קטע עם להתחיל מהתחלה כל עונה...

למה לא ברור למה הם שומרים על צ'וברביץ'? כנראה שהמשכורת שחיפה יכולה לספק לישראלי שהוא גבוה 4-5 ברוטציה עדיין יותר גבוהה מהמשכורת שרוב קבוצות הליגה הפשוטות יכולות לתת לישראלי שהוא מחליף ראשון לגבוהים. אני לא חושב שיש קבוצה שמעיזה להריץ אותו כישראלי פותח בחמישיה והתוצאה בהתאם.
חוצמזה, יש להם עונה אירופית אז צריך סגל יחסית ארוך, ובהתחשב בשבריריות של קוקיה לאחרונה, ברור שכדאי להחזיק שחקן תורם ככיסוי.

מישהו ראה את חיפה נתניה ויכול לפרט?
האמת שעוד לא ראיתי את נתניה משחקת עם בוינטון ואורלנד העונה, ולפי המשחק הזה עושה רושם שזה היה משמעותי מאוד. עדיין, על הנייר חיפה הייתה אמורה לפרק את נתניה. יכול להיות שזה היה משחק לביצוע ניסויים למיניהם ולכן מעניין לשמוע ממישהו שראה (או ממישהו שקיבל דיווח אחד-לאחד ממישהו. טל רמז רמז...).

בוינטון שיחק גם נגדכם לדעתי אז בטח שראית אותו (גם נתת דיווח מהמשחק לדעתי) מילס היה זה שלא שיחק, ואורלנד.

לא הייתי מייחס יותר מידי למשחקי אימון ולכן לא נראה לי שזה מפתיע. זה מפתיע באותה מידה שנהריה פירקה את נתניה (עם אורלנד) לפני כמה ימים.

הקבוצה בתצורה הנוכחית שלה מוגבלת. 2 זרים (וגם רנדל הוא לא שחקן התקפה מדהים) תורמים קבוע, 3 מתחת לממוצע, ישראלים לא הכי יציבים (לאיפה קבוצה שבן רייס היה בורג מרכזי ממנה הגיע אני חושב שאתה יודע) והכנה דיי מאוחרת. דיי ברור מ2 משחקי האימון שכרגע אין הגנה מי יודע מה בקבוצה, וזה עניין של תיאום וחיבור. יבזורי הוא כרגע לדעתי שחקן המפתח כי השילוב של רייס וסמית לא יעבוד (ב2-3, ב3-4 יכול לעבוד) ובהנחה שרוצים לשחק עם רנדל ב4 וגבוה ישראלי (או זר נוסף) רוב הזמן יבזורי הוא בדיוק השחקן מפתח שאמור לקלוע ולהיות איום, לעזור בהובלת כדור ולפתוח את המשחק לסמית.

כן, התבלבלתי בין שניהם.

ביטלא, אני זוכר הרבה גב לסל מקוזי'קרו, מהימים שהוא היה מהישראלים המובילים בליגה בנקודות. בכל מקרה אצל בלייזר יש גם מימד אתלטי שלא היה בולט אצל עידו. אבל אם הם מזכירים לך אחד את השני אני לא אתווכח, כי זה עניין של טעם אישי.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 26, 2013 10:11 pm 
Hall of Famer

אני קצת מתקשה להבין את הזלזול העקבי בבן רייס ( שלפחות על פי הדיווחים ממשחקי ההכנה של חיפה - הוא דווקא מהבולטים בקבוצה ) . רייס וסמית בעמדות 3-4 נשמע לי כמו הרכב נהדר בליגה שלנו ( נניח לצד רוט ו-2 זרים נוספים ) .
קוף , לא ממש "הוגן" להשוות את הרצליה שבה רייס היה שחקן של 30 דקות ( גם כי הזרים לא ממש הבריקו ) למה שהוא ייתן לחיפה ( שם הוא ישראלי "ממוצע" בלבד ) . באותה נשימה , אפשר למשל להרים גבה על לנדסברג שהיה במשך שנתיים שחקן בכיר מאוד בקבוצה שנכשלה טוטאלית מקצועית וסיימה עמוק בתחתית .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 26, 2013 11:55 pm 
Senior

קודם כל שים לב שאמרתי שבן רייס כשחקן מרכזי זה לא סימן טוב לקבוצה. לא כשחקן שולי של 15 דקות למשחק, ישראלי ממוצע (לצד ישראלים מובילים כמו רוט ויבזורי שהם לדעתי הרבה יותר טובים ממנו וישראלים מובילים).

לא הייתי מזלזל בבן רייס שהוא שחקן ישראלי טוב סה"כ מעל הרמה הממוצעת, אבל הוא פשוט שחקן בינוני שלא מוביל לשום תוצאות. בכל השנים ששיחק בבני השרון לא ראיתי ממנו כלום אם להגיד את האמת למעט הבלחות חד פעמיות של התפוצצות כישרון. הוא ואור סולומון מראשון מזכירים לי מאד אחד את השני, 2 שחקנים שהם מאד מנופחים בתקשורות, שנותנים משחק גדול בפעם ב6 משחקים ואחרי זה שוברים את הטבעת בכמה משחקים רצוף ואף אחד לא זוכר את זה רק את המשחק הגדול. אני זוכר עוד איך סולומון נתן מחצית גדולה בפלייאוף נגד אילת בשנה שעברה והתגאו בו, אחרי המחצית באילת הוא לא עשה עוד כמעט סל עד סוף הסדרה (של 5 משחקים) אבל את זה נראה לי שלא ממש זוכרים. בן רייס תמיד עשה לי רושם כזה. פעם ב הוא ידפוק משחק גדול, אבל בשורה התחתונה הוא שחקן בינוני שלא מרים את הרמה של הקבוצה. אני גם מרים גבה מאד גדולה על לאנדסברג בדיוק כמו שאמרת שהוא כישרון אדיר ושחקן גדול אבל כזה שעובדתית המספרים הטובים שלו לא מרימים את הקבוצה. אולי בגלל שהוא לא שומר, אולי בגלל סגנון המשחק. יכול להיות שבסיטואציה מתאימה זה יכול להיות שונה, יכול להיות שגם ככה זה יכול להיות עם בן רייס. אני כרגע לא חושב ככה. כמובן שהוא יכול להוכיח אחרת השנה.

לגביי רייס וחיפה אני פשוט חושב שהוא לא מתאים לסגל כשחקן שיהיה לו אימפקט. הוא וסמית יכולים להיות הרכב טוב מאד כ3-4 בהרכב נמוך גם אני חושב, אבל בחיפה יש את רנדל ב4 שאם לא יפצע ישחק 30 דקות, יש את סמית ב3 ל35 דקות, ויש עוד את קוז'י, עוד זר, וקוקיה שצריכים לקבל דקות ב4-5. ככה שאני לא רואה איפה ועל חשבון איזה דקות משחקים בהרכב הזה. רוב הדקות אם יהיו הם בעמדה 2, עמדה שאני לא חושב שהוא מתאים לשחק בה. בכללית אני לא חושב שעמדה של סמית והוא ב2-3 עם הגבוהים שיש לנו השנה תעבוד טוב. ולכן שיבזורי פצוע, וכשהגארדים הזרים לא מתפקדים (יש 2 כאלה כרגע שהם פחות טובים מבן רייס כנראה) וצריך לשחק בהרכב כזה זאת בעיה לדעתי.

לדעתי למשל אם לא היה את רנדל ובמקומו היה ישראלי בעמדה 4, שבן רייס יכול לשחק 10 דקות שם, ו5-10 דקות במקום דונטה בעמדה 3, אז הוא היה יכול להיות יעיל וטוב יותר כשחקן מחליף לא רע שיכול לפעמים לעשות אימפקט. במצב הנוכחי שלו בחיפה אני מתקשה לראות את זה. כמובן שכגיבוי לפציעה של דונטה או של רנדל (שיש סיכוי גבוה הרי שיפצע) ואז כן יהיו לו הרבה יותר דקות הוא מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 28, 2013 1:06 pm 
Hall of Famer

הרצליה ממשיכה לנצח במשחקי האימון ואתמול השיגה ניצחון בטורניר מול קבוצה מקומית בפולין 89:80 עם 27 נ'ק של כריס וורן שעושה רושם החלים לחלוטין מהפציעה ועשוי להיות גניבת השנה . בסוף עוד יתברר שלהרצליה יש את הזרים הכי איכותיים בליגה(אחריי מכבי ת'א) :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 10:07 am 
Hall of Famer

2 ניצחונות להרצליה בפולין . משחק נוסף הערב .
וורן בשני המשחקים מסיים כטופ סקורר - מעודד למדי .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 11:31 am 
Junior

איתרת אולי סטטיסטיקה יותר מפורטת?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 12:46 pm 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:
איתרת אולי סטטיסטיקה יותר מפורטת?

על כריס וורן ספציפית:
במשחק הראשון בפולין עם 27 נ'ק 4מ6 מחוץ לקשת . אומה עם 17 נ'ק ו5 אס'.
במשחק השני וורן עם 21 נ'ק 2 מ3 מחוץ לקשת ,אומה עם 16 נ'ק ו4 אס'. (דולנדסון ואיבי עם 11 נ'ק ו7 ריב' כ'א.) בלייזר תרם 9 נ'ק ו4 ריב' ואם יתנו לו מספיק קרדיט הוא יכול להתפתח לפור' איכותי שבעתיד יוכל להגיע גם לנבחרת הבוגרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 1:30 pm 
Sophomore

היום נפתח טורניר פתאל באילת
הנה לוח המשחקים:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 4:27 pm 
Sophomore

לפי אתר ערוץ 5 יש שידור הערב באתר של משחקי טורניר פתאל:

הערב, ישיר באתר: אילת נגד הפועל, חיפה - גליל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 6:59 pm 
מנהל פורום

3 לדרוקר במחצית
מישהו רואה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 7:36 pm 
Senior

אני רואה.

לא ממש משחק משקף למשהו. חיפה בלי דונטה סמית ויבזורי. בעצם מורן רוט, בראיין רנדל וחבורת זרים וישראלים בינוניים. בן רייס עשה כמה דברים יפים (בעיקר קלע כמה שלשות) ורוט היה מצוין. גם קובייאן היה לא רע במחצית הראשונה, בעיקר בניהול משחק ומסירות יפות לפה ולשם.

גלבוע התחילה קשה אבל נכנסה לעניינים ככל שעבר הזמן. הגבוה הקרואטי שלהם היה מצוין. סטו דאגלאס גם לא היה רע. הרכז רובינסון הראה כל דברים יפים מאד בעיקר בחדירה ובנקס לא נראה חד כל כך.

במחצית השנייה משחק בשליטה לחלוטין של גלבוע בהתחלה וכבר היו ב15 הפרש בערך אבל עכשיו חיפה חזרה עם דקות טובות של רוט ורייס ל2 הפרש.

כמה מסירות טובות של קובייאן לגובהים וחיפה ביתרון 3 כבר דקה וחצי לסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 7:49 pm 
מנהל פורום

סמית ויבזורי פצועים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 7:52 pm 
Senior

חיפה ניצחה ב3.

יבזורי סוחב פציעה מאחד המשחקים הקודמים. לגביי דונטה אני לא בטוח. מה שבטוח ששניהם היו על אזרחי היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 9:23 pm 
Sophomore

הפועל נגד רישון, TAKE2, הפעם במלחה.
מתוך דף הפייסבוק של הפועל:

הפועל פתחה בחמישייה עם קיצ'ן, אריאל, דופרי, כדיר ודאנקן.
ראשון פתחה עם 5-0, אבל הפועל הגיבה עם 12 נקודות רצופות משלה והיא מובילה 12-5, 6 דקות לסיום הרבע הראשון.

Hapoel Migdal Jerusalem B.C. 23-16 להפועל בסיום הרבע הראשון.

Hapoel Migdal Jerusalem B.C. 29-26 להפועל 5 דקות למחצית.

Hapoel Migdal Jerusalem B.C. 44-33 להפועל במחצית. דאנקן מוביל את קלעי הפועל עם 11 נקודות.

Hapoel Migdal Jerusalem B.C. 52-33 להפועל, חמש דקות לסיום הרבע השלישי.

Hapoel Migdal Jerusalem B.C. 63-39 להפועל בסיום הרבע השלישי.
ראשון לא קלעה נקודה בשמונה הדקות הראשונות של הרבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 9:26 pm 
מנהל פורום

מזל שיש את רישון להרגשה הטובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 9:32 pm 
מנהל פורום

ה תא די מתעללת באילת נטולת ניסים
ניסים זה תירוץ מספיק טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 9:34 pm 
Sophomore

הסתיים, הפועל ניצחה את ראשון לציון 80-61.
קלעים בולטים בהפועל: דאנקן וכדיר 15 נקודות כל אחד, פראחוסקי 11.
בלט בראשון לציון: הופקינס עם 22 נקודות

נערך לאחרונה על ידי em28 בתאריך א' ספטמבר 29, 2013 9:48 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 9:48 pm 
Senior

uriel17 כתב:
ה תא די מתעללת באילת נטולת ניסים
ניסים זה תירוץ מספיק טוב?

לדעתי כן. ברקוביץ וחנוכי זה קו אחורי מוגבל מאד בלי קליעה ובלי יכולות התקפיות כמעט בכלל. פעם אחרונה שהם שיחקו ביחד זה היה בעפולה וזה לא ממש היה מוצלח.

הפועל תמיד קבוצה הגנה טובה אז לא מפתיע שהם מתקשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 9:53 pm 
Sophomore

יותם שיחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 10:03 pm 
Senior

אילת הופכת את המשחק על ידי לחץ, שכונה, הרבה התלהבות וקצת עזרה מהשופטים ומנצחת בסיום 82-78.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 10:08 pm 
מנהל פורום

וגם בזכות אדלשטיין

גמר חיפה אילת

יופי לאילתים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 30, 2013 12:13 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה היה במפגש הקודם בין ירושלים וראשון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 30, 2013 12:15 am 
Senior

30 הפרש.

אבל זה לא ממש כוחות. ראשון משחק בלי שחקני פנים של ממש בעוד ירושלים משחקת עם שחקנים פנים בעיקר.

אולי טרייד של הופקינס על גרין יכול לעזור ל2 הקבוצות :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 30, 2013 8:29 am 
Hall of Famer

אולי אמרו את זה קודם.
פעם אחרונה שפרנקו קיבל אלופה זה נגמר עם גביע (מטורף)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 30, 2013 9:54 am 
מנהל פורום

ארזשטיין שוקל/מאיים לא להופיע למשחק על המקום השלישי בטורניר פתאל
אמאל'ה
http://m.sport5.co.il/Pages/Article.asp ... eId=155031

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 246 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: