סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' פברואר 22, 2025 11:50 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 15 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 25, 2013 12:45 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ניו יורק ניקס (מאזן עונה קודמת 54-28) - בשעה טובה, בעונה האחרונה הניקס עברו סיבוב (נצחון 4-2 על בוסטון) אבל נעצרו אצל אינדיאנה. כרמלו הראה אולי בפעם הראשונה שהוא יכול לסחוב קבוצה על הגב אבל גם לשתף את החברים ולא לכפות את עצמו על המשחק, והניקס במשחק ראן אנד גאן בשילוב עם הגנה טובה נתנו ריצה יפה. בקיץ הם נפרדו מכריס קופלנד (אינדיאנה) וסטיב נובאק (טורונטו), וגם ג'ייסון קיד עבר לאמן את היריבה מברוקלין. הגיעו למדיסון סקוור גארדן: האטריה אנדראה ברניאני, טים הארדוויי ג'וניור, בנו אודריך ומטה וורלד פיס.
מה אפשר להגיד. זו קבוצת פלייאוף, אבל לא אחת שתאיים באמת על מיאמי, וכנראה גם לא על אינדיאנה ואולי אפילו לא שיקגו. לא נראה גם שמהשחקנים הנוכחיים יהיה שחקן כלשהו שיעשה איזושהי פריצה מיוחדת שתשנה את הסטאטוס של הניקס. תחזית - מקום 4-5 במזרח ויציאה בסיבוב שני

ברוקלין נטס (מאזן עונה קודמת 49-33) - הקבוצה שעשתה את המהלך הכי גדול של הקיץ. נפטרו מכמה סרחים עודפים (קריס האמפריז, ג'ראלד וואלאס) וכמה רול פליירים (ג'רי סטקהאוס, מרשון ברוקס, קית בוגאנס) וקיבלו לשורותיהם את קווין גארנט, פול פירס, ג'ייסון טרי, אנדריי קירילנקו, אלן אנדרסון, שון ליבינגסטון ומייסון פלאמלי. לעמדת המאמן הגיע בחור צעיר עם מעט ניסיון כמאמן על הקוים, אבל הרבה ניסיון כמאמן על המגרש - ג'ייסון קיד. מה אפשר להגיד. סגל עמוק מאוד, עם חמישית אולסטארים וספסל מאוד עמוק. יש כמה סימני שאלה על הפרק - בריאות של הכוכבים המזדקנים (גארנט ופירס בראשם), החיבור בין השחקנים, אגואים, החיבור של ג'ייסון קיד עם השחקנים. יש פה פוטנציאל אדיר, ולדעתי קבוצה שאם היא בריאה ובכושר טוב יכולה להתמודד שווה בשווה עם מיאמי. זו קבוצה שצריכה לשאוף לאליפות. אם להיות ריאלי - גמר מזרח. מתחת לזה זו אכזבה, גמר אן בי איי יהיה הצלחה.

בוסטון סלטיקס (מאזן עונה קודמת 41-40) - כאן בונים. קנדריק פרקינס עזב בטרייד לת'אנדר. ריי אלן תפר שלשת אליפות למיאמי, וגם גארנט, פירס ואפילו דוק ריברס וטום תיבודו כבר לא בסביבה. מה נשאר? דני איינג' ורונדו, שפצוע ולא ידוע מתי יחזור. בקיץ הביאו בטרייד מהנטס את מרשון ברוקס, קית בוגאנס, קריס האמפריז וג'רלד וואלאס וגם בחרו ברוקי מוכשר בשם קלי אוליניק. לעמדת המאמן הגיע בראד סטיבנס, המאמן המוכשר והצעיר של באטלר, שהביא את סינדרלה בק-טו-בק לגמר המכללות. תחזית - לוטרי. זה כמובן יהיה תלוי גם בחזרה של רונדו למגרשים. לא חושב שיהיו גרועים ברמת הטופ3. כנראה לוטרי אזור מקומות 6-10.

פילדלפיה סיקסרס (מאזן עונה קודמת 34-48) - לוטרי היר ווי קאם. הסיקסרס התחילו את הקיץ שלהם בדראפט, כשהעבירו את הרכז המבטיח ג'רו הולידיי לפליקאנס תמורת בחירת דראפט עם פוטנציאל גבוה וברכיים בעייתיות, נרלנס נואל. אנדרו ביינום הפצוע עבר לשבת על דף המשכורות של קליבלנד, וגם ניק יאנג ודורל רייט עזבו. מלבד נואל, הם הביאו גם את הרכז מייקל קרטר ויליאמס. לעמדת המאמן הובא מאמן חסר ניסיון, ברט בראון, שאימן במשך 14 עונות באוסטרליה (לרבות את נבחרת אוסטרליה), וב-6 השנים האחרונות עבד תחת חסותו של המאסטר גרג פופוביץ'. תחזית - ע"ע אלילת המזל. זה אחד הסגלים החלשים שהיו באן בי איי בשנים האחרונות, יהיה מעניין לראות מי ירים את כפפת הסטטיסטיקות ויסדר לעצמו חוזה יפה מעונת הואקום הזאת.

טורונטו ראפטורס (מאזן עונה קודמת 34-48) - הראפטורס משנים כיוון והחליטו לא להמשיך עם הכוכב של השנים האחרונות, אנדראה ברניאני. בדרך גם עזבו אלן אנדרסון שנתן משחקים לא רעים בשנה שעברה, ולינאס קלייזה שכיכב באליפות אירופה אבל לא אבידה כזו גדולה. הגיעו די ג'יי אוגוסטין וטיילר הנסברו מאינדיאנה, וגם סטיב נובאק מניו יורק. כמו שכתבתי בת'רד השני, זה סגל שאין בו ממש כוכבים גדולים, אבל קאדר של 8-9 שחקנים לא רעים, ובמזרח, אם סגל כזה מצליח להתחבר זה יכול גם להספיק אולי למקום השמיני. ראינו כבר את טורונטו עם סגל לא הרבה יותר טוב מגיעה לעונה של 47 נצחונות. תחזית - מאבק על הפלייאוף. אולי כן, אולי לא.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 25, 2013 1:07 pm 
Hall of Famer

רכש מרשים עשתה הניקס. על מלו לבד קשה לשמור, אז על צמד גאנרים מדופלם כמוהו וכמו ברנייאני, כפליים. יהיה מעניין.

אגב, יכול להיות שלמטה וורלד פיס ולמלו יש בדיוק את אותם נתונים פיזיים, כולל אתלטיות וכולל הכל? (לפחות בשיאם?), כי אם כן זה ממש מגניב איך אחד הפך להיות הגאנר הכי טוב בליגה, והשני השומר הכי טוב בליגה (בשיאו, נו).

אני לא כל כך בונה על הנטס. אני דווקא חושב שקיד יאמן לא רע, אבל פירס וגארנט בגילם... לא יודע. הם יצטרכו עונות מצוינות של ג'ו ג'ו, דרון ובעיקר אולי ברוק לופז, שהוא ה"מבדיל" העיקרי ביניהם לבין שאר קבוצות הליגה, בשביל לעשות משהו יעיל. כלומר, אין ספק שהתקרה שלהם היא אכן אליפות, אבל אני לא אופתע גם אם הם ייפלו בסיבוב השני ואם פירס וגארנט ייראו כמו הצרות שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 25, 2013 2:44 pm 
Junior

אממ, מה?
הניקס עשו רכש מרשים?

בזמן שכל הקבוצות סביבן התחזקו משמעותית, כל מה שהניקס עשו זה להחליף קלע טהור בקלע קצת פחות בטוח בעצמו עם נובאק-ברניאני, (והאחרון עוד היה סחורה מגונה שאף אחד לא רצה),
רון ארטסט החצי גמור,
ואודריך כתחליף לקיד הפורש.

מה מרשים ברכש של קבוצה שיש לה בעיות מהותיות בסגל וכל מה שהיא עושה זה להביא שלושה שחקנים ברמת מחליפים?
הקבוצה לא השתפרה, לא הגיעה למצב שאפשר לספור אותה כקונטנדרית (מי שמסמן אותם הוזה),
והיה דרוש כאן מהלך יצירתי גדול כדי לרענן את השורות ולהשתפר, אחרת הם מבזבזים את הפריים של כרמלו, ועוד רגע לפני שהם חותמים איתו על 5 שנים במקסימום כסף.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 25, 2013 3:05 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שהיא קונטנדרית, אבל היא כן התחזקה קצת. זה אמנם לא מבטיח לה סיבוב שני (אני לא חושב שיש לה פוטנציאל לגמר אזורי), אבל זה שם אותה כקונטנדרית לסיבוב שני, כשלאור התחזקות המזרח מסביב זה בסדר.
וכן, ברנייאני (בהנחת בריאות) הוא חיזוק גדול על נובאק שהוא קלעי גרידא. לברנייאני יש יותר גובה, ויותר כלים. להשוות אותם לדעתי עושה עוול לא קטן לאיטלקי. לגבי מטה, בסופו של דבר, שנה שעברה הוא היה לא רע. בוא נגיד שכמחליף בעמדה 3, וגם קצת בעמדה 4 פה ושם, זה בסדר לדעתי.

לגבי השאלה האם הניקס פספסו? על זה אני לא יודע איך לענות. אני גם לא בטוח לגמרי שמלו הוא שחקן שיכול לסחוב קבוצה לאליפות כאלפא דוג (כלומר, שים את מלו במקום נוביצקי בדאלאס 2011 למשל... אני לא יודע אם הם זוכים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 25, 2013 3:13 pm 
Junior

אז בקיצור, אתה אומר שההגדרה ל״רכש מרשים״ בליגה, בשבילך,
זה שיפור מינורי בספסל (״התחזקה קצת״), ואפסייד לדריכה במקום (קבוצה של מקום שני והפסד בחצי גמר מזרח, ל״קונטנדרית לסיבוב שני״, בזכות הרכש המרשים כמובן.)

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 25, 2013 3:15 pm 
Hall of Famer

טוב, בסדר. חטאתי בלשוני, להבא אזהר יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 25, 2013 5:14 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:
ניו יורק ניקס (מאזן עונה קודמת 54-28) - בשעה טובה, בעונה האחרונה הניקס עברו סיבוב (נצחון 4-2 על בוסטון) אבל נעצרו אצל אינדיאנה. כרמלו הראה אולי בפעם הראשונה שהוא יכול לסחוב קבוצה על הגב אבל גם לשתף את החברים ולא לכפות את עצמו על המשחק, והניקס במשחק ראן אנד גאן בשילוב עם הגנה טובה נתנו ריצה יפה. בקיץ הם נפרדו מכריס קופלנד (אינדיאנה) וסטיב נובאק (טורונטו), וגם ג'ייסון קיד עבר לאמן את היריבה מברוקלין. הגיעו למדיסון סקוור גארדן: האטריה אנדראה ברניאני, טים הארדוויי ג'וניור, בנו אודריך ומטה וורלד פיס.
מה אפשר להגיד. זו קבוצת פלייאוף, אבל לא אחת שתאיים באמת על מיאמי, וכנראה גם לא על אינדיאנה ואולי אפילו לא שיקגו. לא נראה גם שמהשחקנים הנוכחיים יהיה שחקן כלשהו שיעשה איזושהי פריצה מיוחדת שתשנה את הסטאטוס של הניקס. תחזית - מקום 4-5 במזרח ויציאה בסיבוב שני

ברוקלין נטס (מאזן עונה קודמת 49-33) - הקבוצה שעשתה את המהלך הכי גדול של הקיץ. נפטרו מכמה סרחים עודפים (קריס האמפריז, ג'ראלד וואלאס) וכמה רול פליירים (ג'רי סטקהאוס, מרשון ברוקס, קית בוגאנס) וקיבלו לשורותיהם את קווין גארנט, פול פירס, ג'ייסון טרי, אנדריי קירילנקו, אלן אנדרסון, שון ליבינגסטון ומייסון פלאמלי. לעמדת המאמן הגיע בחור צעיר עם מעט ניסיון כמאמן על הקוים, אבל הרבה ניסיון כמאמן על המגרש - ג'ייסון קיד. מה אפשר להגיד. סגל עמוק מאוד, עם חמישית אולסטארים וספסל מאוד עמוק. יש כמה סימני שאלה על הפרק - בריאות של הכוכבים המזדקנים (גארנט ופירס בראשם), החיבור בין השחקנים, אגואים, החיבור של ג'ייסון קיד עם השחקנים. יש פה פוטנציאל אדיר, ולדעתי קבוצה שאם היא בריאה ובכושר טוב יכולה להתמודד שווה בשווה עם מיאמי. זו קבוצה שצריכה לשאוף לאליפות. אם להיות ריאלי - גמר מזרח. מתחת לזה זו אכזבה, גמר אן בי איי יהיה הצלחה.

בוסטון סלטיקס (מאזן עונה קודמת 41-40) - כאן בונים. קנדריק פרקינס עזב בטרייד לת'אנדר. ריי אלן תפר שלשת אליפות למיאמי, וגם גארנט, פירס ואפילו דוק ריברס וטום תיבודו כבר לא בסביבה. מה נשאר? דני איינג' ורונדו, שפצוע ולא ידוע מתי יחזור. בקיץ הביאו בטרייד מהנטס את מרשון ברוקס, קית בוגאנס, קריס האמפריז וג'רלד וואלאס וגם בחרו ברוקי מוכשר בשם קלי אוליניק. לעמדת המאמן הגיע בראד סטיבנס, המאמן המוכשר והצעיר של באטלר, שהביא את סינדרלה בק-טו-בק לגמר המכללות. תחזית - לוטרי. זה כמובן יהיה תלוי גם בחזרה של רונדו למגרשים. לא חושב שיהיו גרועים ברמת הטופ3. כנראה לוטרי אזור מקומות 6-10.

פילדלפיה סיקסרס (מאזן עונה קודמת 34-48) - לוטרי היר ווי קאם. הסיקסרס התחילו את הקיץ שלהם בדראפט, כשהעבירו את הרכז המבטיח ג'רו הולידיי לפליקאנס תמורת בחירת דראפט עם פוטנציאל גבוה וברכיים בעייתיות, נרלנס נואל. אנדרו ביינום הפצוע עבר לשבת על דף המשכורות של קליבלנד, וגם ניק יאנג ודורל רייט עזבו. מלבד נואל, הם הביאו גם את הרכז מייקל קרטר ויליאמס. לעמדת המאמן הובא מאמן חסר ניסיון, ברט בראון, שאימן במשך 14 עונות באוסטרליה (לרבות את נבחרת אוסטרליה), וב-6 השנים האחרונות עבד תחת חסותו של המאסטר גרג פופוביץ'. תחזית - ע"ע אלילת המזל. זה אחד הסגלים החלשים שהיו באן בי איי בשנים האחרונות, יהיה מעניין לראות מי ירים את כפפת הסטטיסטיקות ויסדר לעצמו חוזה יפה מעונת הואקום הזאת.

טורונטו ראפטורס (מאזן עונה קודמת 34-48) - הראפטורס משנים כיוון והחליטו לא להמשיך עם הכוכב של השנים האחרונות, אנדראה ברניאני. בדרך גם עזבו אלן אנדרסון שנתן משחקים לא רעים בשנה שעברה, ולינאס קלייזה שכיכב באליפות אירופה אבל לא אבידה כזו גדולה. הגיעו די ג'יי אוגוסטין וטיילר הנסברו מאינדיאנה, וגם סטיב נובאק מניו יורק. כמו שכתבתי בת'רד השני, זה סגל שאין בו ממש כוכבים גדולים, אבל קאדר של 8-9 שחקנים לא רעים, ובמזרח, אם סגל כזה מצליח להתחבר זה יכול גם להספיק אולי למקום השמיני. ראינו כבר את טורונטו עם סגל לא הרבה יותר טוב מגיעה לעונה של 47 נצחונות. תחזית - מאבק על הפלייאוף. אולי כן, אולי לא.

בניגוד לשאר העולם שמתרשם כי אנתוני הוא הברומטר של הניקס, לי מאוד ברור שזה טייסון צ'אנדלר. השינוי הכי גדול בניקס היה בהגנה ונסוב סביב צ'אנדלר- שחקן ההגנה הטוב בליגה היום בצבע.
הבעיה היא שצ'אנדלר סיים את העונה הקודמת פצוע, חבול ועם לשון בחוץ. אני הייתי מצפה מהניקס להשיג לו גיבוי ראוי ולדעת לחלק את הדקות שלו טוב יותר.
המאבס לא היו מגרדים אליפות ללא ההגנה של צ'אנדלר והניקס לא היו כאלו רחוקים מלהפוך לקונטנדרים. אבל להוציא את בארניאני, הם נחלשו הקיץ. נובאק וקיד היו חלקים משמעותיים בפאזל.
אני דווקא חושב שבארניאני מאוד יתאים לפינוקיו ואולי אם הוא ישחק לצד צ'אנדלר הוא גם ישקיע מעט יותר בהגנה. צ'אנדלר כבר הדביק לא מעט שחקנים שלא ראו הגנה לפני כן מימיהם.

לנטס יש הכל, לא חסר להם כלום. זה הסגל הכי עמוק וארוך בליגה ואליפות זו לא מילה גסה. אני מת על קיד ואני שמח שהוא עושה מעבר מהיר לאימון. אבל אני לא בטוח שהוא האיש המתאים לחבר את הקבוצה הזו.
אם היה שם מאמן אחר, הייתי מרגיש יותר בנוח לנבא להם עתיד ורוד.

לסלטיקס יש סגל להיות בפלייאוף. רונדו, האמפריז, קראש, אוליניק, גרין. למעט מאוד קבוצות שמועמדות ללוטרי יש כמות כזו של איכות להציג. כשבנוסף הם מציגים על הקווים את אחד הכוכבים הצעירים והעולים באימון כדורסל בארה"ב. אבל הסלטיקס לא רוצים להצליח השנה, זו ההנחיה מלמעלה וזו הסיבה היחידה שאני מהמר נגדם.
נ.ב. בפעם הקודמת שהם היו בתהליך בניה מחדש והביאו מאמן כוכב מכללות (פיטינו) זה נגמר בכי רע...

גימל, פילי לא מציגה את אחד הסגלים החלשים בשנים האחרונות. היא מציגה את אחד הסגלים החלשים בהיסטריה של הNBA...
חוץ מספנס הווז, אין שם אף שחקן שמסוגל בכלל לקלוע מעל 20 נק' לערב.
הם כ"כ גרועים עד שאנשים בליגה החלו לדבר על תקרת מינימום... הם החתימו פילרים רק בכדי שהסגל יושלם.
אם פילי לא תהיה הקבוצה הכי חלשה בליגה זו תהיה הפתעה יותר גדולה מאשר אם הניקס יקחו אליפות...

הבעיה הכי גדולה של טורונטו היא קייל לאורי. אתם מדברים הרבה על חוסר העמידות של קיירי אבל המצב עם לאורי יותר גרוע. לאורי בריא הוא אחד הרכזים הכי טובים בליגה. הבעיה עם לאורי פצוע, מעבר לעובדה שהוא מפסיד המון משחקים וקשה לבנות קבוצה יציבה ללא רכז קבוע היא שלאורי הוא שחקן אקספלוסיבי. הוא בנוי על כח ואתלטיות, חדירה ולחץ בהגנה. וכשהוא לא ב100% הוא גם לא יכול לשחק את המשחק שלו. הוא לא רכז גדול מבחינת מסירה וניהול משחק, אלא רכז של אנרגיות וכח.
טורונטו גם רצתה להיפטר ממנו ולא רק שהיא לא הצליחה היא גם לא דאגה לו לתעודת ביטוח ראויה. למרות שבייקס נראה כמו פוטנציאל מעניין ולי אין ספק בכלל שהוא יעבור את אוגוסטין בהיררכיה.
אבל קשה מאוד לראות את הרפטורס מגיעים לפלייאוף ללא לאורי.
יש להם גם חור בעמדה מס' 4 כשאמיר ג'ונסון עד היום הוכיח למרות כל הצ'אנסים שהוא קיבל שהוא לא מספיק יציב להיות 4 פותח. אני לא אתפלא אם הנסבורו ינצח אותו במאבק על העמדה.
השנה, מעבר לואלנצ'יונאס, שווה לשים לב לטרנס רוס. יש לי הרגשה שהוא ייתן את הפריצה שלו ויתחילו לחפש טרייד על דהרוזן בכדי לפנות לו מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 25, 2013 5:52 pm 
Senior

אני לא יודע מה בברנייאני התאים לניקס. לדעתי זה more from the same. עוד פורוורד שאוהב לזרוק הרבה ולא שומר. מה שיהיה ממש משעשע זה הדקות שבהן הוא ישחק ליד אמארה. זה כנראה יהיה הציוות ההגנתי הכי גרוע בליגה.

תותח, מה שכתבת לגבי הכדורסל של הניקס היה נכון לעונה הרגילה. בפלייאוף ראינו שוב את כרמלו וסמית' מעיפים שלשות באחוזים נמוכים וזורקים על שני שחקנים. אם אני הניקס, הייתי מנסה להשיג את רונדו. איינג' כבר הוכיח בקיץ שאין לו יותר מידי סנטימנטים, ואם הניקס רוצים ללכת על טאנקינג עד הסוף, אין להם סיבה להשאיר אותו. טרייד של שאמפרט, פלטון, בחירות ואולי עוד כישרון צעיר מקבוצה שלישית יכול להיות מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 28, 2013 2:02 pm 
Hall of Famer

Mook כתב:
התותח המפוברק כתב:
הבעיה הכי גדולה של טורונטו היא קייל לאורי. אתם מדברים הרבה על חוסר העמידות של קיירי אבל המצב עם לאורי יותר גרוע. לאורי בריא הוא אחד הרכזים הכי טובים בליגה. הבעיה עם לאורי פצוע, מעבר לעובדה שהוא מפסיד המון משחקים וקשה לבנות קבוצה יציבה ללא רכז קבוע היא שלאורי הוא שחקן אקספלוסיבי. הוא בנוי על כח ואתלטיות, חדירה ולחץ בהגנה. וכשהוא לא ב100% הוא גם לא יכול לשחק את המשחק שלו. הוא לא רכז גדול מבחינת מסירה וניהול משחק, אלא רכז של אנרגיות וכח.
טורונטו גם רצתה להיפטר ממנו ולא רק שהיא לא הצליחה היא גם לא דאגה לו לתעודת ביטוח ראויה. למרות שבייקס נראה כמו פוטנציאל מעניין ולי אין ספק בכלל שהוא יעבור את אוגוסטין בהיררכיה.
אבל קשה מאוד לראות את הרפטורס מגיעים לפלייאוף ללא לאורי.
יש להם גם חור בעמדה מס' 4 כשאמיר ג'ונסון עד היום הוכיח למרות כל הצ'אנסים שהוא קיבל שהוא לא מספיק יציב להיות 4 פותח. אני לא אתפלא אם הנסבורו ינצח אותו במאבק על העמדה.
השנה, מעבר לואלנצ'יונאס, שווה לשים לב לטרנס רוס. יש לי הרגשה שהוא ייתן את הפריצה שלו ויתחילו לחפש טרייד על דהרוזן בכדי לפנות לו מקום.

אני בטוח שכבר התחילו לחפש טרייד על דרוזן והחוזה הגרוע שלו. טרנס רוס לא נתן סימנים של פריצה עד כה ואני בספק אם יהיה יותר מאשר מחליף טוב בליגה. מקווה להיות מופתע לטובה. לא רואה שום סיכוי שהנסבורו לוקח את אמיר ג'ונסון בעמדה 4. אמיר נותן הגנה ויעילות מעבר לכל מה שהנסבורו מסוגל לתת. אני גם חושב שהנסבורו והטירוף החיובי בד"כ שלו מתאימים לעלות מהספסל. אבל כן, הרבה תלוי בלאורי הלא יציב והפציע. מי שהדברים תלויים בו אף יותר הוא יוג'ירי שיימצא לדעתי לאורך כל העונה עם היד על ההדק, מחכה לעסקה טובה. אם תהיה לו אחת, הוא יעשה אותה, בלי קשר לפלייאוף, לא פלייאוף. מלבד אולי ואלצ'יונאס, אני לא חושב שהוא קשור לאף שחקן בסגל ולא יהסס לשלוח אף אחד בטרייד, עבור התמורה הנכונה מבחינתו. הוא מכוון בעיקר לצעירים ופוטנציאל, גם אם ברמה הבינונית פלוס. בקיצור, אני לא אתפלא אם נראה סוג של בנייה כמו בדנבר, עם דגש יותר חזק על הגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 28, 2013 2:22 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מלבד לאורי הפציע והעובדה שעמדה 4 אפורה, הבעיה העיקרית של טורונטו שהם שמים את כל הביצים שלהם בסל של הליטאי (אאל"ט אין סנטר מחליף). הוא פוטנציאל גדול מאוד אבל עדיין לא הוכיח שהוא מסוגל לתת מעל 20 דקות למשחק ברמה שגבוהה מהנבחרות הצעירות או ליגת הקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 28, 2013 3:02 pm 
Hall of Famer

הבעיה העיקרית של טורונטו היא שהעתיד לוט בערפל. טורונטו מכוונת גבוה, לפחות מבחינת הצהרות, היא לא רוצה להיות קבוצת פלייאוף תחתון, אבל היא עושה בדיוק את זה (כפי שנראה כרגע) בדראפט חזק ועמוק. בהקשר הזה, ההחלטה ללכת עם הסנטר הליטאי הצעיר ולא להשאיר ברירה לדווין קייסי (הדי טמבל) לשתף אותו במשך דקות ממושכות, היא נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 28, 2013 5:21 pm 
Junior

ארון גריי הוא הסנטר המחליף, ולא יהיו יותר מדי בעיות, נגד רוב המחליפים בליגה, כשאמיר/הנסברו ישחקו יחד בצבע, או רק אחד בעמדה לצד קווינסי אייסי.

אין שום סיבה להגדיר את קייסי כטמבל. הוא עשה עבודה לא רעה בעונה שעברה, שחקנים השתפרו אצלו, אמיר ג׳ונסון לראשונה בקריירה נראה כמו שחקן, וטורונטו עשו מאזן סביר ביחס לכישרון, ושיחקו טוב ביחס לתהפוכות שעבר הסגל במהלך העונה.
הוא גם מתראיין סבבה וזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 28, 2013 5:42 pm 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
הוא גם מתראיין סבבה וזה.

חחחחח :lol:

ועל זה נאמר:
פיל ג'קסון - 11 טבעות
גרג פופוביץ' - 4 טבעות

איי רסט מיי קייס

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 28, 2013 5:50 pm 
Junior

סבבה שיו רסט יור קייס, רק שהמשפט המצוטט לא היה חלק מהקייס, ובכלל השאלה הייתה האם הוא טמבל, לא האם אפשר לזכות באליפויות תוך כדי השתלחות במראיינים,
והכי חשוב,
המשפט הוצא מהקשרו!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 28, 2013 11:49 pm 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
ארון גריי הוא הסנטר המחליף, ולא יהיו יותר מדי בעיות, נגד רוב המחליפים בליגה, כשאמיר/הנסברו ישחקו יחד בצבע, או רק אחד בעמדה לצד קווינסי אייסי.

אין שום סיבה להגדיר את קייסי כטמבל. הוא עשה עבודה לא רעה בעונה שעברה, שחקנים השתפרו אצלו, אמיר ג׳ונסון לראשונה בקריירה נראה כמו שחקן, וטורונטו עשו מאזן סביר ביחס לכישרון, ושיחקו טוב ביחס לתהפוכות שעבר הסגל במהלך העונה.
הוא גם מתראיין סבבה וזה.

אמיר ג'ונסון נראה טוב גם בעונות קודמות, בייחוד כאשר שולב עם קלדרון בפיק אנד רול. שחקן חביב שצריך להיות אחד המחליפים הטובים בליגה בעמדה 4. טורונטו עשו מאזן לא טובה ביחס לכשרון שנה שעברה ולקייסי הייתה עונה גרועה אחרי עונה ראשונה טובה יחסית. היו שמועות שקולנאג'לו התערב באספקטים מקצועיים והשנה קייסי הודיע שהוא חוזר לתת דגש על הגנה, שזה לכאורה לחם חוקו. אני ממש לא מחזיק ממנו (ועוד פחות מכך אוהדי טורונטו) אבל נראה מה הוא יעשה השנה עם סגל טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 15 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עודד ל ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה