סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' פברואר 24, 2025 1:47 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 12 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 11:29 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לוס אנג'לס קליפרס (מאזן עונה קודמת 56-26). מי היה מאמין שאי פעם השם של הקליפרס יופיע לפני הלייקרס... נו טוב. השחקן הכי משמעותי שאיבדו בקיץ היה אריק בלדסו. על הדרך איבדו גם כמה וטרנים שלא תרמו במידה שחשבו שיתרמו - בילאפס (דטרויט), קארון באטלר (מילווקי), גרנט היל (פרישה), למאר אודום (סמים). לעמדת הרכז המחליף הגיע דארן קוליסון, שמכיר את כריס פול מימיהם המשותפים בניו אורלינס וינסה לשקם את הקריירה שלו בקליפרס. לעמדה 2 צורף הקלעי ג'יי ג'יי רדיק ממילווקי, וגם הרוקי רג'י בולוק מנורת' קרוליינה. ג'ארד דאדלי יהיה הצל של מאט בארנס על משבצת הסטופר ההגנתי. עוד הגיעו הגרוטאות אנטואן ג'יימיסון ובי ג'יי מאלנס.
תחזית? פלייאוף. לא רואה אותם מגיעים לגמר מערב. זה ייעצר כנראה בחצי גמר. לקליפרס יש סגל טוב מאוד, אבל ההרגשה שאחרי כל הרעש והצלצולים, בלייק גריפין עדיין לא עשה את ההתקדמות שכולם ציפו לה ופחות או יותר עומד במקום. החיבור שלו עם כריס פול לא ברמות נאש-סטודמאייר, וכל עוד הוא לא ידע לתפור בקונסיסטנטיות ג'אמפרים מחצי מרחק, הוא ימשיך לעמוד על ממוצעי נקודות של 20-21 במקום על 25-26.

גולדן סטייט ווריורס (מאזן עונה קודמת 47-35). הקבוצה המגניבה של הליגה. נתנו פלייאוף מדהים, כולל לגרום לפיטורים של מאמן העונה ג'ורג' קארל מדנבר. אחד השחקנים המשמעותיים בריצה הזאת של הווריורס, ג'ארט ג'ק, עזב בקיץ לקליבלנד. גם אנדרס ביידרינש עזב את מכורתו ליוטה, וגם קרל לנדרי נדד לסקרמנטו. בצד הטיסות הנכנסות, אנדרה איגואדלה בראש ובראשונה. אף פעם לא הייתי על הטיקט של איגואדלה, והוא גם מעולם לא הגיע להישגים משמעותיים. אבל אי אפשר להתעלם מהיכולות שלו, ואין ספק שיוכל לתרום הרבה בגולדן סטייט למשחק הריצה, ניהול המשחק וההגנה. מאריס ספייטס וג'רמיין אוניל הגיעו לחזק את הקו הקדמי ולקו הקדמי הצטרפו טוני דגלאס, נמניה נדוביץ' וסת קארי, האח של.
תחזית? פלייאוף. פףףף. אני לא יכול להמר עליהם לסיבוב שני אפילו, למרות שיש להם סגל שבסדרה אחת יכול לנצח כמעט כל קבוצה. הווריורס יקוו לעוד שנה של שיפור וניסיון מהחבורה של תומפסון, בארנס ודריימונד גרין.

לוס אנג'לס לייקרס (מאזן עונה קודמת 45-37). איך נפלו גיבורים. לפני שנה זו הייתה הקבוצה שאמורה לקרוא תיגר על מיאמי, עם 4 הול אוף פיימרים עתידיים. מה יצא? הווארד פצוע, נאש פצוע, גאסול פצוע, קובי והווארד רבים באימונים ופציעה אחת כואבת של קובי, שצפוי להיעדר מפתיחת העונה ולחזור כנראה באזור דצמבר.
את הסטינט של הווארד בלה-לה לנד כבר הספיקו לשכוח בהוליווד. גם ארל קלארק עזב, כמו גם אנטואן ג'יימיסון, מטה וורלד פיס והמחליפים שהגיעו מהדראפט דווין איבנקס ואנדרו גאודלוק. לסטייפלס הגיעו חדשים דנדשים בעיקר רול פליירים - ג'ורדן פארמר חזר הביתה, ווס ג'ונסון ינסה להוכיח למה הוא היה שווה בחירה מס' 4 בדראפט, כריס קיימן חוזר לאל.איי אבל לצד השני של המתרס, הקלעי ניק יאנג וגם ריאן קלי, הפורוורד החביב של דיוק שינסה לקנות דקות.
תחזית? פלייאוף גבולי. סטיב נאש יהיה בן 40 בפברואר, ומי שחושב שהוא הולך לתת פה עונת MVP חי בפנטזיה. קובי גם לא צעיר (35) והסיכויים שהוא יחזור מהפציעה בכושר של סופרסטאר גם מוטלים בספק. זה מותיר את פאו גאסול ושאר המשרתים לעשות את העבודה, ולא בטוח שתחת מייק דאנטוני זה יעבוד. על פיל ג'קסון נאמרו הרבה דברים, אבל אחד הכשרונות הגדולים שלו היה לקחת שחקנים לא כשרוניים במיוחד, ולהפוך אותם לבולדוגים. אצל דאנטוני המקסימום שדומה לכלב זה פינצ'ר או פודל.

סקרמנטו קינגס (מאזן עונה קודמת 28-54). הקינגס עשו מספר מהלכים בקיץ (ואני לא מדבר על ההגעה של שאקיל אוניל כבעלים). הארכת חוזה לדמרקוס קאזינס, העזיבה של טייריק אוונס, הבחירה בבן מקלמור בדראפט והגעה של גריוויס ואסקז. עוד בחור חדש בעיירה זה מייקל מאלון, עוד עוזר מאמן שקודם למשרת המאמן הראשי באופסיזן. מאלון היה עוזר מאמן בקליבלנד בתקופת לברון, וב-3 עונות האחרונות היה עוזר מאמן בגולדן סטייט.
תחזית? לוטרי, מקומות 6-10. לקינגס יש סגל חלש, שהאס היחיד בו זה דמרקוס קאזינס. היתר סימני שאלה, ובטח לא שחקנים בקליבר שסוחב אותך לפלייאוף.

פיניקס סאנס (מאזן עונה קודמת 25-57). זהירות, כאן בונים. קבוצה בלי כוכבים ונראה שהם ידברו חזק במאבקי הטאנקינג. בקיץ נפרדו לשלום ממייקל ביזלי, ג'ארד דאדלי, לואיסקולה וג'רמיין אוניל. במקומם הגיעו אריק בלדסו, שלישיית רוקיז בראשות הסנטר אלכס לן, הרכז איש סמית וגם ג'רלד גרין. על הקוים תעמוד דמות מוכרת - ג'ף הורנסק
תחזית? לוטרי, מקומות 1-5. סגל בלי כוכבים וגם לא כזה שנראה שיכול להתחבר בכלל. הקו האחורי עמוס מדי - דראגיץ', מארשל, בלדסו, שנון בראון.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 11:54 pm 
Junior

לציין את הקיץ של הקליפרס בלי לציין אדם שמרוויח כמו שחקן חמישייה? זרקו מי שאולי המאמן הכי גרוע בליגה ושילמו הון עתק למאמן TOP5 (ראה שרשור מקביל).
לא הבנתי למה צריך גם את מאלינס וגם את ג'יימסון. מעניין איך הם ידעו להיפטר מאודום בדיוק בזמן (או שנתיים מאוחר מידי, לא נתקטנן).
קוליסון נתן את העונה הטובה בקריירה כשפול היה פצוע. עמדה 2 נראית טוב, עמדה 3 רולפליירית טובה כרגיל, בלייק בסימן שאלה ו-5 מקרטעת כרגיל.
לא גמר מערב אבל יעברו סיבוב.

כתבתי כבר בשרשור אחר אבל הווריורס ודטרויט היו צריכים להחליף בין סמית ואיגי למען שתי הקבוצות (ואז היה אפשר להמשיך בזריקת לי, אפילו תמורת אשיק+בוורלי)

לא היה ברור למה הקינגס צריכים את וואסקז, כל פעם קוברים את IT2 מחדש שם.

והקו האחורי של הסאנס לא עמוס כי הם רוצים לשחק עם בלדסו ודראגיץ ביחד וממארשל הם מאוכזבים ויתנו אותו תמורת קידום בחירת הדראפט הראשונה שלהם ב-1, בחירת סיבוב שני, 1000 שקל בתו הזהב או אפילו עומרי כספי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 30, 2013 8:16 am 
Sophomore

אני דווקא חושב שהקליפרס עשו התקדמות גדולה.
קודם כל,בעמדת המאמן - ריברס בטח ינהל הרבה יותר טוב את הקשר בין גריפין ופול.
שנית,הקליפרס חיזקו את עמדת הפנים שהייתה מאוד בעייתית התקפית.הצעירו את עמדות 2-3 וסה"כ - אחלה קיץ.

על הלייקרס והקינגס לא נעים לדבר.

הקו האחורי של פיניקס,כמו שציין עידן,הוא לא עמוס.מרשל ושאנון בראון יעלו מהספסל.(ואצל מרשל זה גם לא בטוח,לדעתי האיש לא מתאים לNBA)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 30, 2013 8:50 am 
Sophomore

תגובה של פלאש עוד 4.. 3.. 2.. 1.. שניות. :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 30, 2013 10:11 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הקליפרס לא יגיעו לשום מקום כיוון שאין להם שום נוכחות הגנתית בפנים. גריפין עם כל האתלטיות שלו עדיין לא שוס בהגנה, ג'ורדן ריבאונדר וחוסם לא רע אבל חסר עירנות בהגנה במרחב ובעיקר לא הוכיח שהוא מסוגל לשחק 30 דקות בערב כאשר אין לו מחליף, ג'יימיסון ו"מציצה" מאלנס יודעים לקלוע אבל מעולם לא עשו הגנה. הקליפרס היו צריכים להחזיר את קניון מרטין או להביא איזשהו סנטר הגנתי לספסל (אפילו נגר כמו ג'ייסון קולינס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 30, 2013 10:35 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
הממ. אני...לא הכי מחזיק מדור ריברס. כלומר, הוא אצלי בסוג של כבדהו וחשדהו. האיש מוטיבטור ענק והכל, אבל... כמה שנים בבוסטון הוא לא הגיע לכלום. הגיעו לו 2 הול אוף פיימרים ותיבודו כעוזר מאמן, לקח אליפות אינסטנט. מאז....יש לי חשד שהתשתית ההגנתית שתיבודו בנה שם סה"כ נשארה בלי שריברס היה צריך לעשות יותר מדי. ובכל התקופה הזו ההתקפה של בוסטון היתה...לא משהו. הרבה פחות ממה שהיתה אמורה להיות עם 3-4 אולסטארים. אז אני לא אומר שריברס הוא בהכרח פיקציה, אבל הסיכוי נמצא שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 30, 2013 11:14 am 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
הממ. אני...לא הכי מחזיק מדור ריברס. כלומר, הוא אצלי בסוג של כבדהו וחשדהו. האיש מוטיבטור ענק והכל, אבל... כמה שנים בבוסטון הוא לא הגיע לכלום. הגיעו לו 2 הול אוף פיימרים ותיבודו כעוזר מאמן, לקח אליפות אינסטנט. מאז....יש לי חשד שהתשתית ההגנתית שתיבודו בנה שם סה"כ נשארה בלי שריברס היה צריך לעשות יותר מדי. ובכל התקופה הזו ההתקפה של בוסטון היתה...לא משהו. הרבה פחות ממה שהיתה אמורה להיות עם 3-4 אולסטארים. אז אני לא אומר שריברס הוא בהכרח פיקציה, אבל הסיכוי נמצא שם.

אתה זוכר שגארנט נפצע בעונה השנייה שלו ולמעשה לא חזר לעצמו לגמרי? ושהסלטיקס, גם עם חצי גארנט, הגיעו פעם אחת לסדרת גמר שבה הם הפסידו במשחק 7 (בעונה שבה לא נתנו להם ממש צ'אנס להגיע לשם) ועוד פעם אחת לגמר המזרח שבו הם היו הקבוצה היחידה שהצליחה למתוח את מיאמי עד הקצה (שוב, בעונה שאף אחד לא נתן להם צ'אנס לעשות את זה)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 30, 2013 11:27 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
כמו שאמרתי, הוא בהחלט מוטיבטור טוב ויודע לנתב אנרגיות כאלו של "אף אחד לא נותן לנו צ'אנס" למקומות חיוביים. אני פשוט לא בטוח שמבחינת Xים ו0ים יש לו מה שחושבים שיש לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 30, 2013 12:55 pm 
Junior

גם פיל ג׳קסון לא גאון של איקסים ועיגולים מאמן הוא כמו מצביא הוא יכול להביא תותחים לתפקידים טכניים כל עוד שהוא מנהל את המשחק והוא מקבל את ההחלטות אני לא רואה בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 30, 2013 10:51 pm 
Hall of Famer

האמת שיהיה בעיקר מעניין לראות את מערכת היחסים של ריברס עם כריס פול וגריפין, שתי פרימדונות לא קטנות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 30, 2013 11:20 pm 
Hall of Famer

אני חושב שריברס דווקא עשה עבודה גדולה עם ההתקפה של הסלטיקס. אם זוכרים, אז ההתקפה של הסלטיקס ב-2008 הייתה בעיקר בידודים שבלוניים לגארנט ולפירס. עם ההתפתחות של רונדו וגיבוש הסגל ההתקפה הפכה להיות אחת ההתקפות החכמות והזורמות ביותר בליגה. היא לא הייתה אחת הטובות, כי עדיין הקבוצה הייתה מוגבלת. גארנט כבר לא היה אותו שחקן ולמעשה למעט גארנט לא היה לסלטיקס שום שחקן משמעותי מתחת לסל. רונדו רכז מאד מיוחד, אבל הוא חוסר היכולת שלו לשים את הכדור בסל מחוץ לצבע יוצר בעיה התקפית מאד קשה. ריי אלן ירד ביכולת שלו אחרי העונה הראשונה. את ההתקפה של ריברס ראית ברגעים שהסלטיקס היו צריכים לעשות סל. כמעט אף פעם זה לא היה אופן מגעיל, או היי פיק אנד רול מגושם, אלא תרגיל של תנועת כדור ושחקנים שמבוצע להפליא.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 30, 2013 11:29 pm 
Junior

תאכלס.
לא רק כשהם היו חייבים סל, בכלל כל פעם שהם יצאו מטיים-אאוט, תמיד המהלך הראשון היה תרגיל התקפי מעניין ומוצלח לרוב.
וברוב המקרים היריבה גם ידעה שהתרגיל הולך לקליעה פנויה של ריי-אלן, ועדיין לא הצליחו לעצור אותו מלעמוד חופשי לשלשה.

אגב, אומרים שעיקר המריבה בין רונדו לאלן, אחרי שבהתחלה השניים היו חברים טובים ואלן לקח את רונדו תחת חסותו, היה בנושא סגנון המשחק.
אלן רצה להמשיך לקבל מספיק נגיעות ושהקבוצה תמשיך לעבוד כמה שיותר על התרגילים בהם הוא נע מאחורי חסימות עד לקבלת חלון לזריקה פנויה.
רונדו, באיזשהו שלב, מחה על כך שהתרגיל הזה (על צורותיו השונות) מבוצע יותר מדי פעמים, והוא יוצר בעיות משום שבפעמים שאלן לא מצליח להשתחרר לחופשי, רונדו נאלץ לאלתר מהלך עם שעון מתקתק.

את בעיות האגו והתנגשות החזון במקרה ההוא ריברס הצליח לשמור מחוץ למגרש. עד הרגע האחרון של אלן בבוסטון הקבוצה תפקדה לעילא.
זה גם מה שמקווים כנראה במשפחת סטרלינג, שריברס יעשה את אותה עבודה עם פול וגריפין.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 12 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה