סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 1:34 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 79 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הרב עובדיה ז"ל
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2013 9:09 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
דוקא לא רואה את ההגיון בקונספירציה כאן, כן דרעי השתלט על המפלגה אבל הוא עשה את זה דרך בית הרב. עם הרב מת בסיס הכוח שלו בסכנה אמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 09, 2013 9:02 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
דמגוגי למדי, אני מודה, ובכל זאת, סמן את התשובה הנכונה מבין ה-5:
בקשתו האחרונה של הרב עובדיה הייתה:
א. הרבו תורה
ב. דאגו לעניים
ג. הרבו חסד
ד. הרבו אהבת חינם
ה. בחרו במשה לאון לראשות עיריית ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 09, 2013 9:09 am 
Hall of Famer

לא דמגוגי בכלל. הש”סניקים, כולל בניו של הרב, איבדו אתמול כל זכות לבקש מאנשים להתייחס לאבל שלהם בציניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 09, 2013 9:16 am 
Junior

מה שלי הפריע בכל העניין זה ההשתפכות המילולית של פרס. אדוני, אתה נשיא המדינה. הרב היה אדם שנוי במחלוקת שלצד פועלו ההלכתי אמר דברים נוראיים על אוכלוסיות שונות ורבות בחברה הישראלית. אפשר להסתפק בתגובה ממלכתית של הבעת צער ולא בכל האוננות המילולית הזו שהוא שפך בימים האחרונים. הוא היה צריך לזכור שהוא נשיא וכנשיא הוא מייצג את כל העם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 09, 2013 9:38 am 
Hall of Famer

אורן כתב:
לא דמגוגי בכלל. הש”סניקים, כולל בניו של הרב, איבדו אתמול כל זכות לבקש מאנשים להתייחס לאבל שלהם בציניות.

למה, מה היה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 09, 2013 10:00 am 
Hall of Famer

אורן כתב:
לא דמגוגי בכלל. הש”סניקים, כולל בניו של הרב, איבדו אתמול כל זכות לבקש מאנשים להתייחס לאבל שלהם (לא) בציניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 09, 2013 10:03 am 
Hall of Famer

כבר אתמול בבוקר היו תלויות מודעות שאומרות(אני מקווה שאני מצטט נכון): "זוכרים את מרן בקלפי". והבנים שלו ביקשו מנתניהו, כשבא לנחם אותם, שיבטל את "גזירת הגיוס" לזכר הרב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 09, 2013 10:14 am 
Hall of Famer

לאומית כתב:
מה שלי הפריע בכל העניין זה ההשתפכות המילולית של פרס. אדוני, אתה נשיא המדינה. הרב היה אדם שנוי במחלוקת שלצד פועלו ההלכתי אמר דברים נוראיים על אוכלוסיות שונות ורבות בחברה הישראלית. אפשר להסתפק בתגובה ממלכתית של הבעת צער ולא בכל האוננות המילולית הזו שהוא שפך בימים האחרונים. הוא היה צריך לזכור שהוא נשיא וכנשיא הוא מייצג את כל העם.

"נשקתי למצחו".

שלשום בערב ראיינו את פרס למבט, והוא סיפר על החברות שהייתה לו עם הרב עובדיה וכו'. מירב מילר שאלה אותו איזה רגע מיוחד הוא זכר מהחברות ביניהם. התשובה שלו הייתה "כשהוא המליץ עליי לראשות הממשלה בניגוד לעמדת מפלגתו" :D :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 09, 2013 10:21 am 
Sophomore

הנה משהו משותף בין פרס לג'מצ'י...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 09, 2013 10:55 am 
Hall of Famer

זה די משונה, אבל רק שלשום ראיתי פעם ראשונה את הוידאו עם ה"תצא בחוץ" המפורסם לניצן חן מ-99'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 09, 2013 2:28 pm 
Junior

אורן כתב:
כבר אתמול בבוקר היו תלויות מודעות שאומרות(אני מקווה שאני מצטט נכון): "זוכרים את מרן בקלפי". והבנים שלו ביקשו מנתניהו, כשבא לנחם אותם, שיבטל את "גזירת הגיוס" לזכר הרב.

מה רע מצידם לבקש לבטל את "גזירת הגיוס"? אתה חושב שהרב לא היה תומך בבקשה ולא היה רוצה שהם ינצלו את המעמד?

בנוגע למודעות הבחירות שראיתי גם אני היום בבוקר, לא הבנתי את ההיסק לש"סניקים.
ונניח שזה קשור לש"ס (למרות שממש לא נראה לי שזה יצא ע"י הארגון), מה הגעת לבנים של הרב?
אתה יודע כמה חרדים בירושלים? וכמה קל להוציא מודעות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 09, 2013 2:35 pm 
Junior

לאומית כתב:
מה שלי הפריע בכל העניין זה ההשתפכות המילולית של פרס. אדוני, אתה נשיא המדינה. הרב היה אדם שנוי במחלוקת.

רוב העם המוחלט הם חרדים/דתיים/מסורתיים/חילונים עם כבוד למסורת. מתוך 6 מיליון יהודים בארץ, הגיעו בהתרעה של 4 שעות, מכל הארץ, 700000 גברים. כשרוב ה6 מיליון הם נשים וילדים קטנים. ויש ה-מ-ו-נ-י-ם שרצו אבל לא יכלו להגיע ממגבלות עבודה/צבא/משפחה. יש עוד המונים דתיים שפשוט פחדו מהתרעות/פיגועים/צפיפות. עוד המונים שהיה רחוק להם, ועוד. אני מכיר לא מעט מכל הסוגים לעיל. ויש עוד שאכפת להם והעדיפו לראות בטלויזיה. אלו הרוב המוחלט. ההלוויה הגדולה בתולדות... העם? אולי מאז יעקב אבינו? זה אומר הכל. לא שנוי ולא במחלוקת.
המיעוט של המיעוט, כאלה שעושים המון המון רעש, ושולטים בתשקורת ובאינטרנט, אין להם חצי מושג של רקע ביהדות בשביל שהתגובה שלהם תהיה משמעותית למישהו, ובטח שפרס לא צריך להתחשב בהם ולהסתפק תגובה ממלכתית. כאילו, מווהההההה?? הנשיא בזמן רצח רבין היה צריך לתת תגובה ממלכתית כי הוא מייצג גם את אלו שבעד הרצח, או סתם נגד רבין? פחחחחחחחחחחחחחח (*1000).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 09, 2013 2:47 pm 
Senior

FLASH כתב:
מה רע מצידם לבקש לבטל את "גזירת הגיוס"? אתה חושב שהרב לא היה תומך בבקשה ולא היה רוצה שהם ינצלו את המעמד?

לי רע אפילו השימוש בביטוי, אני מתפלא שלך זה לא צורם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 09, 2013 3:30 pm 
Junior

FLASH כתב:
לאומית כתב:
מה שלי הפריע בכל העניין זה ההשתפכות המילולית של פרס. אדוני, אתה נשיא המדינה. הרב היה אדם שנוי במחלוקת.

רוב העם המוחלט הם חרדים/דתיים/מסורתיים/חילונים עם כבוד למסורת. מתוך 6 מיליון יהודים בארץ, הגיעו בהתרעה של 4 שעות, מכל הארץ, 700000 גברים. כשרוב ה6 מיליון הם נשים וילדים קטנים. ויש ה-מ-ו-נ-י-ם שרצו אבל לא יכלו להגיע ממגבלות עבודה/צבא/משפחה. יש עוד המונים דתיים שפשוט פחדו מהתרעות/פיגועים/צפיפות. עוד המונים שהיה רחוק להם, ועוד. אני מכיר לא מעט מכל הסוגים לעיל. ויש עוד שאכפת להם והעדיפו לראות בטלויזיה. אלו הרוב המוחלט. ההלוויה הגדולה בתולדות... העם? אולי מאז יעקב אבינו? זה אומר הכל. לא שנוי ולא במחלוקת.
המיעוט של המיעוט, כאלה שעושים המון המון רעש, ושולטים בתשקורת ובאינטרנט, אין להם חצי מושג של רקע ביהדות בשביל שהתגובה שלהם תהיה משמעותית למישהו, ובטח שפרס לא צריך להתחשב בהם ולהסתפק תגובה ממלכתית. כאילו, מווהההההה?? הנשיא בזמן רצח רבין היה צריך לתת תגובה ממלכתית כי הוא מייצג גם את אלו שבעד הרצח, או סתם נגד רבין? פחחחחחחחחחחחחחח (*1000).

צא מהסרט. היו בהלוויה הזו גג 450 אלף איש. חצי מהם תושבי ירושלים. נכון, אירוע ענק, חסר תקדים אבל רחוק מהמספרים שציינו.
רוב העם המוחלט הם חילוניים ומסורתיים, רוב העם המוחלט לא ראו בו כרב שלהם ובטח שלא הצביעו למפלגה שהוא קרא לה להצביע. ואת רוב רובו המכריע של העם הדעות של האיש החשוך הזה הגעילו, למשל מה שאמר על חיילי צה"ל, למשל איחולי המיתה שהחל לאי אלו אנשים, מגדרים וכו' ובאמת שאין לי כח לתת לינק לרשימת הציטוטים שלו. אז כן, מצופה מנשיא המדינה לתת את תשומת הלב לדבר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 09, 2013 3:34 pm 
Junior

תסביר לי רק מה העניין של כל התקשורת בארץ להצהיר שהיו 850000 שזה כמעט כפול מהמספר שלך?

בהפגנה החרדית נגד בגץ מלפני כ20 שנה (אולי אני מגזים וזה קצת פחות שנים) התקשורת אמרה שהיו 250,000 ושם היה ברור שיש הוראה גורפת מכל הפלגים שכולם להגיע.
מה העניין שלה לנפח פה את המספרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 09, 2013 3:39 pm 
Junior

לכולם יש עניין. למשטרה שנתפסה עם המכנסיים למטה ורק בנס לא היו שם עשרות הרוגים, כמובן למשפחת הרב.
אני ראיתי כתבה בחדשות ערוץ 2 שגורמי מקצוע או משהו כזה אומרים שאין מצב שיכלו להיות שם יותר מ-450 אלף במקסימום על פי מודלים של מספר נכנסים לירושלים פר שעה מרגע ההודעה על הפטירה או משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 09, 2013 3:59 pm 
Hall of Famer

לאומית, אתה טוען שה-850 אלף זו גרסת 2013 של ה-400 אלף מודל 82'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 09, 2013 4:00 pm 
Junior

לא אני טוען...אנשים שישבו ובדקו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 09, 2013 4:17 pm 
Junior

אנשים שכמובן אין להם שום אג'נדה נגד ש"ס וכמובן לא נכנסו להלם מהמספרים, סתם כתבים תמימים מהערוץ התמים 22.
כולם המציאו, משטרת ישראל, התקשורת, ובמקרה כולם התבייתו על אותו המספר, 700-850 איש, במקרה? ודאי. ורק אותם אנשים תמימים שישבו ובדקו-יודעים. השאר לא בדקו.

השמועות והצפי בצהריים היה למיליון איש. משנה כמה יכולים לבוא לירושלים? (והיו פקקים בכניסה עוד מ2-3 בצהריים, ואנשים הגיעו עד הלילה) לדעתי 450 אלף זה לפחות מספר היהודים שהגיעו מירושלים,רוב ירושלים!

כל מרכז ירושלים, אזור ענקי, היה מפוצץ ברמות שאי אפשר לתאר. קהל ענקי. מהרגע שנכנסת פנימה, כמעט בלתי אפשרי לצאת. התמונות שפורסמו הם בעיקר מאזור ההלוויה, בעוד שאנשים צילמו תמונות דומות מכל אזור מרכז ירושלים, למי שמכיר: כל הירידה הרחבה של בר אילן וירמיהו, מפוצצת לגמרי. מרוב שאין מקום אנשים ישבו/עמדו על החומות ועל תחנות האוטובוס (מעל התחנות). אופנוע לא יכול לעבור. כל הירידה של יחזקאל, הנביאים, שטראוס, כל גאולה, שרי ישראל, מלכי ישראל, שמואל הנביא, שדרות אשכול, סנהדריה, בכל השכונות הייתי והכל היה מפוצץ באנשים. אזור בו אני גר ושבדר"כ הומה אדם, אבל עשירית מהצפיפות הזו מעולם לא ראיתי.

ומצביעים למפלגה? רוב ענקי מהדתיים הספרדים שאני מכיר הולכים לפי פסיקות הרב עובדיה, ראו בו את הרב שלהם, אבל לא הצביעו לש"ס.
אתה מדבר על העם שאתה מכיר, זה שקול לילד מבני ברק שיעיד שרוב העם לובשי מגבעות ופאות. העובדות והמספרים הראו ש1 מכל שלושה-ארבעה גברים יהודים מהארץ עצרו הכל והצליחו להגיע לכאן בהתרעה של 4 שעות (ועוד המונים שלא הצליחו/לא יכלו). כולל המסורתיים שיש להם כבוד ליהדות והמון מהם הגיעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 09, 2013 4:41 pm 
Junior

תומר כתב:
FLASH כתב:

לי רע אפילו השימוש בביטוי, אני מתפלא שלך זה לא צורם

הם מבחינתם שומעים שרוצים לקחת את הילדים שלהם, באמצע המסלול הלימודי שלהם - לפני הישיבה הגדולה/גבוהה ענארף, רגע לפני החתונה (שאצל החרדים המשפחות מבררות כל פרט קטן אחד על השני), ל3 שנים או כמה שזה לא יהיה לשירות צבאי בו רוב החיילים חילונים, מפקדים חילונים שאולי גם שונאי חרדים.
אם יגידו לחילונים כעת שרוצים לקחת את הילדים ל6 שנים שירות צבאי במקום 3, ומתחילים את זה באמצע המסלול הלימודי - לפני הבגרויות, בגיל 16 עד 22. לא תהיה קבוצת חילונים שתקרא לזה "גזירת הגיוס", ותפגין מחשש לילדים שלהם, לעתיד שלהם? פלוס, נניח שהצבא היה גוף חרדי/דתי ברובו, לא היו מפחדים שהם יחזרו עם פאות?

אז לא צורם לי (אומר מי שבשירות צבאי ארוך מאוד), יכול להבין את הפחד. אם היה בצבא גוף גדול באמת, סגור ודתי, משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 09, 2013 5:02 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
פלאש, מחובב סטטיסטיקה כמוך הייתי מצפה לדעת ש0->3 ממש לא שקול ל3->6.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 09, 2013 5:08 pm 
Senior

אז תסלח לי מאוד אבל גם את הילדים שלי לקחו באמצע המסלול הלימודי שלהם ולשירות צבאי שאף אחד לא שאל אותם רגע אחד מה בא להם ומי הם רוצים שיהיה המפקד שלהם ואפילו לא התחלתי להתקרב ללחשוב על לדמיין את עצמי מתייחס לזה כמו משהו שאפשר לתאר אותו כ"גזירות", נסה יותר בכיוון של "שותפות" או אולי "ביטוי של הקשר שלי למדינה"

שלא לדבר על ההבדל המשמעותי בין "קבוצת חילונים שתקרא לזה..." כדבריך, לבין ה backbone של העולם החרדי, פעם לפחות היה הבדל בין החרדי האשכנזי לבין הספרדי (אם היה חרדי ספרדי), אבל כדרכו של עולם מסתבר שהרבה יותר קל ליישר קו לכיוון ההקצנה.

(שמת לב אגב איך הבלעת את ההסכמה עם זה שהשירות הצבאי פוגע בשידוך?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 09, 2013 5:14 pm 
Hall of Famer

פלאש, לגבי ההיסק, נובת.

ולגבי הרבנים יוסף ג'וניורז,התייחסתי לעניין גזירת הגיוס - ובעניין הזה כבר ענו לך יפה מאוד.

אבל בסדר, ווטאבר. גם קובי מצביע ש"ס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 09, 2013 5:54 pm 
Junior

FLASH כתב:
ההלוויה הגדולה בתולדות... העם? אולי מאז יעקב אבינו?

יעקב אבינו ירד למצרים עם שבעים נפש. לקח להם 210 שנה להפוך ל60 ריבוא. ככה או ככה - 700,000 לא היו בהלוויה שלו.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 09, 2013 5:57 pm 
Junior

רק לי גינות ממש חסר כאן?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 79 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה