סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 2:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בחירות בת"א
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2013 1:22 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מאוד מעניין אותי מה שקורה בת"א. התחושה שלי שחולדאי שוב ייקח למרות שניצב מולו יריב ראוי, אבל אני לא יודע כמה אני רוצה את זה. חולדאי דירדר את העיר ביותר מדיי תחומים שניצן מצביע עליהם ומציע להם פתרונות, חלקם פרקטיים יותר וחלקם פרקטיים פחות (בעניין התחבורה הציבורית, למשל, ניצן מציג טיעונים משכנעים אבל תוכנית ביצוע לא כ"כ מציאותית אם כי טובה בבסיסה).

הבעיה שלי עם ניצן היא שאני לא יודע כמה האיש יודע לנהל, וזה דבר חשוב אצל ראש עיר. מרגיז אותי שהוא עודנו משרת ציבור בכנסת שמקבל משכורת נאה (אשמח להתבדות ולקבל דיווח אחר), בעוד שהוא עסוק בימים אלה בקידום קמפיין בחירות ענף ומקיף עמוס תומכים, לרוב בתקשורת. זה משדר שהוא לא בטוח ביכולת שלו לנצח במערכת ולכן הוא נדבק לכסא שלו בכנסת, וגרוע מכך- הוא משרת ציבור בצורה נוראית שמקבל שכר על זמן שבו הוא מקדם אינטרסים אישיים.

בכל מקרה נראה ששני המועמדים בת"א לא מביאים הבטחה גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בחירות בת"א
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2013 6:39 am 
Junior

חלדאי ייקח בגדול, ואני מניח שניצן יקבל פחות מדב חנין. אבל מרץ תהיה היעה החזקה במועצה

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2013 7:26 am 
Junior

גם כרמל שאמה הכהן רץ לראשות עיריית ר"ג, וגם הוא עדיין חבר כנסת. גם כשנשיא ארה"ב רץ לעוד כהונה בנשיאות ארה"ב הוא ממשיך להיות הנשיא (זה משנה למה רצים?). אי אפשר לצפות מאנשים לוותר על המקום שלהם רק בגלל מערכת בחירות שלוקחת חודשיים מתוך ה-4 שנים של התפקיד (וצריך לזכור שאוגוסט עד סוכות זה פגרה). כמו שאני רואה תפקיד ראש עיר, זה לאו דווקא תפקיד ניהולי (אגב, איזה תפקידים ניהוליים היו לחולדאי? מנהל מפעל לשנה ומנהל הגימנסיה?). לדעתי, ראש עיר צריך להכתיב דרך, ויש עוד אנשים שהם באמת בתפקידים ניהוליים בעירייה.

בתל אביב-יפו של חולדאי יש קו, שדרומית אליו כמעט ואין השקעה בתשתיות, וצפונית אליו יש. הרעיונות של ניצן הורוביץ (למשל, בתחום התחבורה הציבורית) מעניינים והם תולדה של מחקר שלו, לפחות הרושם שהוא יצר אצלי. האבינג סייד דאט, הוא יפסיד בבחירות וחבל מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2013 8:52 am 
Sophomore

כרמל כבר לא חבר כנסת. בבחירות האחרונות הוא היה המשבצת הבאה להכנס מטעם הליכוד- ונשאר בחוץ. בכל הראיונות שואלים אותו מה הוא צריך את זה כשהוא הבא בתור להכנס, והוא משיב שיומיים אחרי הבחירות נפלה אצלו ההחלטה לרוץ לר"ג. הורוביץ להבדיל מאובמה לא מתמודד לאותו תפקיד בו כיהן.

מתן, למה אי אפשר לצפות ממנו שיפרוש? אם אתה מאמין ביכולתך לנצח- מצוין. אבל אם באמת מעניין אותך לשרת את ת"א אתה תעשה את זה גם מהאופוזיציה. כך או כך, איזה מסר אתה מעביר לתושבי ת"א שמשלמים ובהם את משכורתך כח"כ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2013 9:35 am 
Junior

חנין זועבי עדיין חברת כנסת ורצה לראשות עיריית נצרת, ואפילו אובמה היה חבר סנאט לפני שנבחר לנשיאות (ולא התפטר, עד כמה שאני יודע). אבל עזוב, יש מליון ואחת דוגמאות לאנשים שרצים לתפקיד ושומרים על התפקיד הקודם שלהם בפוליטיקה, ואני לא רואה בזה משהו פסול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2013 9:55 am 
Hall of Famer

רוני מילוא וקהלני רצו לראשות עיריית ת"א כששניהם היו בכנסת כמדומני גם כן. כנ"ל אולמרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2013 10:39 am 
Hall of Famer

מתן, חולדאי סיים את הצבא בתפקיד תת אלוף והיה מפקד בסיסים ועוד שלל תפקידים. זה ניסיון ניהולי פר אקסלנס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2013 10:45 am 
Junior

עמוס לב כתב:
מתן, חולדאי סיים את הצבא בתפקיד תת אלוף והיה מפקד בסיסים ועוד שלל תפקידים. זה ניסיון ניהולי פר אקסלנס.

קיבלתי. בכל מקרה כבר אמרתי שלדעתי תפקיד ראש עיר הוא כמתווה דרך ופחות כמנהל בפועל. רוצה להגיד - זה אולי חשוב, אבל לא סיבה לפסול מועמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2013 5:40 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
חולדאי זו תופעה מדהימה. הוא הולך לקחת כנראה די בגדול (אני אופתע אם הוא ירד מה60%) אבל אני לא בטוח שאני מכיר מישהו שיצביע בשבילו. בפייסבוק שלי עדיף כבר לצאת בהצהרה שצריך להרוג את כל הערבים מאשר להודות בגלוי בהצבעה לחולדאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2013 9:28 pm 
Sophomore

אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל אם הייתי תושב ת"א, גם אני הייתי מצביע להורוביץ ולמרצ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2013 10:53 pm 
Hall of Famer

שאלה לירושלמים - מה ההבדל בין פרופיל של מצביע התעוררות למצביע ירושלמים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2013 11:26 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני אישית לא מכיר אף מצביע של התעוררות. הם כנראה יותר פונים לצעירים וסטודנטים וכל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2013 3:18 pm 
Hall of Famer

בעבודה מישהו נתן לי את התשובה:
ההבדל בין התערורות לעזריה זה אם יש או אין לך ילדים בצהרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2013 9:20 pm 
Hall of Famer

בתור מישהו שמסתכל מבחוץ, אני חייב לשאול - מה רע בחולדאי? אם נתעלם לרגע מאיזור התחנה המרכזית, מדובר בעיר שבעשר שנים האחרונות רק פרחה ופרחה, והפכה להיות עיר "גדולה" של ממש. מקומות עבודה, מקומות בילויים, הכל. הביקוש לנדלן בעיר הזאת הפך תחת חולדאי להיות לא שפוי.

מה רע? (כמובן אם אתה לא תל אביבי, מה שרע הוא שאתה לא יכול לשכור בתל אביב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2013 10:05 pm 
Junior

התחושה הכללית, לפחות אצל מתנגדי חולדאי, היא שהעיר הצליחה למרות רון ולא בזכותו, או לפחות שהייתה צומחת כך גם בלעדיו, שכן ״מי שעושים את תל אביב למה שהיא -הם האנשים.״ מסכים עם זה לחלוטין, אין לי ספק שהעיר הייתה באותו מעמד, לפחות פנים ארצי, גם עם כל ראש עירייה סביר אחר. זה שגם היו יכולים לעבור שם כמה דאפרים ואף אחד לא היה שם לב זה פחות חשוב..

בקרב תומכיו האדוקים כמובן הדעה היא שהעיר הצליחה בזכותו.
לא יודע, לא רואה את הגאונות הגדולה, לא רואה מהלך אחד יצירתי או מנהיגותי שאתה יכול להגיד - בזכותו. שאם היה יושב שם רוני מילוא נניח כל השנים האלה וממשיך את התחלת דרכו נראה לי בשנות ה-90, אז העיר לא הייתה באותו המצב.

אז עשה אופניים בכל העיר ודאג לפיתוח כמה איזורים בעיר תוך הזנחת איזורים אחרים.
ונראה שהוא שם כבר יובל שנים, אבל התחבורה בעיר הזאת עדיין ברמה מזעזעת, גם הציבורית וגם הפרטית, וזה הדבר הכי מעיק של העיר הזאת כבר עשרות שנים, והוא לא מסוגל לעשות עם זה כלום.
אז ברור שהוא צריך גם שיתוף פעולה ממשרד התחבורה אם לא גם האוצר, אבל ראש עיר באמת חזק ולא אחד שמנסה להתחבב בכל מחיר על הגבוהים ממנו בהיררכיה היה יכול לגרום למהפך רציני אם רק היה באמת נחוש.
והעיר הזאת עדיין לא חסרה מפגעים תברואתיים ו/או ויזואליים ו/או בטיחותיים.
משום מה, אנשים נוטים להסתכל על הדברים האלה פחות, כאילו ה״חלק השני של העיר״ פחות חשוב, אולי אפילו לא באמת חלק מ״תל אביב האמיתית״.

בוא רק נגיד כך - אם, בסיטואציה מסויימת שהייתה משתנה בדרך, שכונת התקווה (אני אפילו לא מדבר על איזור לוינסקי) הייתה ממוקמת מול עיניהם של המבלים והמתהוללים בעיר, או שהיה צריך לעבור דרכה כדי להיכנס לשכונות המפוארות בצפון העיר -
אני משוכנע לחלוטין שהשכונה לא הייתה מוזנחת ברמה שכזאת - ואם כן, התושבים העשירים לא היו מתעלמים מהצרה הזאת. הם היו זורקים לאלף עזאזל את ראש העיר שלא מטפל להם בכיעור הסביבתי מול העיניים.

אה, ולקשור את המחירים בעיר לרון חולדאי זה קשקוש בלבוש אחד גדול. תל אביב תמיד הייתה היקרה והמבוקשת ביותר בארץ, והמחירים בכל המדינה זינקו לשמיים, אז ודאי שגם בתל אביב יטפסו.
בחיפה משלמים היום 3,000 ש״ח על דירה שפעם היו משכירים ב-2000 ועוד מורידים ל-1800 העיקר שתהיה בחור שקט שלא יעשה להם בלאגן בנכס. עלייה של 50%, וככה זה בכל הכרמל.
אז גם את זה נקשור לחולדאי ולמהפכה הצרפתית שלו?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2013 10:10 pm 
Hall of Famer

(אפשר להפוך את הת'רד הזה ל"בחירות לרשויות"?)
בירושלים מדובר על 38 אחוזי הצבעה כקו השבר.
מתחת לזה ליאון מנצח מעל - ברקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2013 10:21 pm 
Hall of Famer

תראה, לנו (כלומר להוריי) היתה דירה בבוגרשוב לפני 18 שנה, והעובדה היא שלאמא שלי גם היה מאד קשה למצוא דיירים עבורה וגם הדיירים שכבר שכרו אותה כל הזמן התלוננו (ולא מדובר רק על דייר אחד, אלא על דיירים, במשך שנים). בקיצור, זה היה נכס קשה (בניין ישן ובעייתי). מאז המרנו אותה בדירה בפתח תקוה.

אבל בדיעבד? ברור שזאת היתה טעות. בבוגרשוב של היום, אנשים שוכרים דירות מטות ליפול, ואומרים תודה על ההזדמנות שניתנה להם. הנה - הבדל אמיתי ומשמעותי שאני מכיר מיד ראשונה ושחוויתי על תל אביב מלפני 18 שנה, והיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2013 10:40 pm 
Junior

סבבה, אבל זה שינוי שנעשה בכל עיר בארץ באזוריה המבוקשים.
בעצם, לא בכל עיר, כי יש כאלה שאשכרה טיפלו בחלק גדול מהמפגעים האלה.

אז אני אשאל שוב, האם העובדה שבחיפה הישנונית הראו לי, אחת אחרי השנייה, דירות מסריחות ומעופשות ובלויות ב-2500 שח ~, עד שנאלצתי לסגור על אלף שקלים יותר כדי לחיות ברמה אנושית יותר, ולאחר מכן, סתם מתוך עניין, בדקתי ודירות אלה הורדו מהלוח, כלומר הושכרו (דירות מזעזעות במחירים כפולים כמעט ממה ששולם עליהן פעם, כן?) ,
האם גם לזה אחראי רון חולדאי?

זה עניין ארצי לחלוטין. אין עיר גדולה בארץ שהמחירים בה לא טיפסו לשמיים. שלא משכירים בה דירות דוחות למראה במחירים שפעם היו נותנים לך קוטג׳ (לא הגבינה והמחאה).
אז או שחולדאי אחראי לכל צמיחת הדיור ברחבי ישראל, או שהוא לא קשור לאף אחת מהן בנושא, גם לא בתל אביב.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2013 10:41 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני לא תושב ת"א, אז אולי אני לא רואה את צרות היומיום במידה ויש. אבל כאחד שבא לעיר מבחוץ, העיר (לפחות ברובה הגדול) עברה מהפכה חזותית כבירה בתקופתו של חולדאי, וכנהג שנכנס אליה נוח לי הרבה יותר להתנועע בה. אפשר להגיד מהיום עד מחר שזה "טבעי", שזה "למרות הוא ולא בגללו", אבל העובדה הפשוטה היא שזה קרה בתקופתו ולא לפני זה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2013 10:59 pm 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
סבבה, אבל זה שינוי שנעשה בכל עיר בארץ באזוריה המבוקשים.
בעצם, לא בכל עיר, כי יש כאלה שאשכרה טיפלו בחלק גדול מהמפגעים האלה.

אז אני אשאל שוב, האם העובדה שבחיפה הישנונית הראו לי, אחת אחרי השנייה, דירות מסריחות ומעופשות ובלויות ב-2500 שח ~, עד שנאלצתי לסגור על אלף שקלים יותר כדי לחיות ברמה אנושית יותר, ולאחר מכן, סתם מתוך עניין, בדקתי ודירות אלה הורדו מהלוח, כלומר הושכרו (דירות מזעזעות במחירים כפולים כמעט ממה ששולם עליהן פעם, כן?) ,
האם גם לזה אחראי רון חולדאי?

זה עניין ארצי לחלוטין. אין עיר גדולה בארץ שהמחירים בה לא טיפסו לשמיים. שלא משכירים בה דירות דוחות למראה במחירים שפעם היו נותנים לך קוטג׳ (לא הגבינה והמחאה).
אז או שחולדאי אחראי לכל צמיחת הדיור ברחבי ישראל, או שהוא לא קשור לאף אחת מהן בנושא, גם לא בתל אביב.

בוא נגיד שלדירה האלטרנטיבית בפתח תקוה אין את אותו ביקוש.
אני לא מבין, אתה באמת לא מסכים עם העובדה שתל אביב בעשור האחרון הפכה להיות עיר מבוקשת ברמות חסרות תקדים בארץ? אתה לא מסכים שבעשור האחרון היא הפכה להיות בקלות אחת מהערים עם חיי הלילה הטובים בעולם?
ףוכמו שראי אמר, לא יודע אם זה בגלל חולדאי, אבל העובדה היא שזה קרה תחתיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2013 11:38 pm 
Junior

אני מבין ומסכים שהדירה התל אביבית שווה יותר ומבוקשת יותר מאחותה הפתח-תקוואית, אני רק אומר שמבחינת ביקוש זה היה נכון גם לפני 20 שנה, ושהגידול הזה באטרקטיביות של תל אביב לא נעשה מכורח עבודת העירייה, אלא מכורח המון דברים שונים, שלא ממש קשורים לביצועיו של חולדאי. רוצה לאמר- גם אם הוא היה עושה חרא של עבודה, היא עדיין הייתה העיר המבוקשת בארץ והיקרה ביותר.
ואני לא חושב שהוא עשה חרא של עבודה, בשבילי הוא בציון סביר.

אבל עזוב את זה רגע, אתה לא מסכים שעליות המחירים לא קשורות אליו, ובכל הארץ המחירים עלו דראסטית, אז רק מתבקש שגם בתל אביב, הנחשקת ביותר עוד כשחולדאי התהלך עם מדי צבא, המחירים יעלו?

אתה לא מסכים שיש הזנחה פושעת בחלקים נרחבים של העיר, ושראש העיר צריך להישפט על הכישלון שם באותה המידה שהוא נשפט לזכות על השיפור באיזורים אחרים בעיר?

אתה לא מסכים שאם בשכונת התקווה, איכשהו, היה עובר כביש הגישה לשכונות צפון העיר,
אז ראש העירייה היה מוכרח על ידי התושבים העשירים לשפר, לפחות חזותית, את מצבה, אחרת היה נבעט מכסאו בהזדמנות הראשונה (או השנייה/שלישית/רביעית במקרה חולדאי) ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2013 11:44 pm 
Hall of Famer

נו, ברור שהמחירים עלו בכל הארץ לא בגללו.
אין לי נתונים לזה - אבל אני די בטוח שמחירי השכירות עלו בתל אביב יותר מאשר בממוצע הארצי, אבל גם אם לא - אין ספק שתל אביב תחתיו הפכה להיות עיר פופולרית יותר משהיא היתה לפני נניח 15 שנה. לפני 15 שנה לא כל צעיר בישראל רצה לעבור לתל אביב בהזדמנות הראשונה שלו. היום כן.

לגבי שאר הדברים, אני מסכים. יש הזנחה בעיר, ואני מניח שאם שכונת התקווה היתה ממוקמת אחרת, המצב אכן היה שונה. וכן -ראש עיר צריך להישפט גם על הדברים הרעים.

ועדיין, מהפרספטיקבה שלי, הצמיחה העצומה של העיר (ולא רק המרכז והצפון, גם פלורנטין למשל), גם בגודל ובבניין, אבל בעיקר ביוקרה, במקומות העבודה וב APPEAL שלה, צריכות להיזקף לו, לא פחות.

כך שכמו בכל דבר, אני מניח זה לא שחור ולבן. אני מניח שאם הייתי תושב שכונת התקווה, יש סיכוי שלא הייתי מצביע לו, אבל בשביל אדם שמבקר בתל אביב בעיקר כשהוא נמצא בארץ, ורואה עיר שעומדת בכבוד מול כמעט כל עיר אחרת בעולם, ומנצחת את רובן עם ידיים קשורות מאחורי הגב, ובכן - אותי זה מאד מרשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2013 11:53 pm 
Junior

לא יודע, אני הרבה בתל אביב והייתי בהרבה ערים מרכזיות בעולם, אז נכון שלתל אביב יש המון פלוסים, אבל כשאני מסתובב בתל אביב הכל נראה ומרגיש ומריח ומעניין ומרגש הרבה פחות מערים מרכזיות ברחבי אירופה, ולא, לא רק בגלל שכאן אני רגיל ושם אני תייר.
לא מבחינת אופציות בילוי, אבל כמעט מכל בחינה אחרת, לא יודע איך אפשר להשוות את וינה למשל לתל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2013 11:57 pm 
Junior

לא שאני מת על חולדאי, אבל וינה היא לא העיר עם איכות החיים הטובה בעולם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 12:04 am 
Hall of Famer

איך אתה יודע שזה לא רק בגלל זה? בוא נגיד שהפעם הראשונה שהייתי בפריז היתה הרבה יותר מרגשת מאשר הפעם השלישית. שלונדון, אחרי שאתה גר בה חודשיים היא אחלה ונהדרת, אבל פחות מאשר בשבוע הראשון, ואותו כנ"ל לגבי כל עיר גדולה אחרת שהייתי בה יותר מפעם אחת.

אם אני צריך למדוד את האפיל ל EXPAT של תל אביב מול ערים אחרות, לתל אביב יש המון פלוסים - מזג אוויר נוח וחוף - לא ממש קשור לשאלת ראש העיר. אבל כן - מקומות בילוי, עבודה, נשים (או גברים, אני מניח), פתיחות (גם להומוסקסואלים). אני באמת לא מכיר הרבה ערים בעולם שיש להן את התמהיל הזה. בארה"ב למשל, אני יכול להזכיר רק את ניו יורק ואולי את סן פרנסיסקו. כל השאר אפילו לא מתקרבות (ומבין הערים שאני מכיר היטב - בוסטון, דאלאס, די.סי, סן דייגו, פילדלפיה, מיאמי ועוד כמה, זה באמת לא קרוב)
לונדון ופריז כמובן עולות על תל אביב, אבל אמסטרדם (אפרופו הת'רד האחר כאן) נופלת ממנה, כמו גם הערים הגדולות בבלגיה, שוויץ (איכס), וכו' וכו'. למעשה, אם ננתק את ההקשר ההיסטורי, ונדבר רק על השילוש של עבודה\אוכל\בילויים , אז תל אביב גם עולה כנראה על פראג (בכל שלוש הקטגוריות), רומא (פרט לאוכל), וינה שהזכרת ועוד כל מיני

כמובן שלחלק גדול מהערים שהזכרתי יש את היתרונות ההיסטוריים בתיירות, אבל זה לא הנושא, אני מדבר רק על השילוש לעיל.
תל אביב גם נופלת מהונג קונג וקואלה לומפור, אבל כנראה עולה על בנגקוק (להערכתי).

אז כן, לא הייתי בכל הערים בעולם, אבל הייתי במספיק מהערים החשובות והגדולות, לפעמים יותר מפעם אחת, בשביל לשים את תל אביב בצמרת הגבוהה למדי שלהן. צמרת, שאני לא חושב שהיא היתה שייכת אליה לפני 15 שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: oren_80, נ.כ.ב.ש רשמית, ראי שעל הקיר ו 40 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה