סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 1:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 25 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוקטובר 17, 2013 7:49 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
אז למי שלא יודע עוד חודש מגיע הדור הבא של קונסולות המשחק,הפלייסטיישן 4 (והאקס בוקס ONE לאלה שמשחקים במכשיר של מייקרוסופט) והיום חברת 2K SPORT הציגה טריילר של איך משחק הכדורסל הולך להראות על הפלייסטיישן 4 (שהיא הקונסולה החזקה מבין השניים) וזה עוצר נשימה!
הייתי חייב להביא את זה לפורום כדי להראות עד כמה משחקים לאט לאט מתקרבים לדבר האמיתי,וזה רק המשחק הראשון בסדרה שיוצא עם ההשקה,זה רק הולך להראות טוב יותר עם השנים.

נראה לי שבפלייסטיישן 5 יהיה כבר קשה להבדיל מרחוק בין משחק לשידור של ESPN:
https://www.youtube.com/watch?v=GJlptY6G4SQ

אם אתם מעוניינים בטריילר באיכות גבוהה יותר כדי באמת להעריך את המנוע הגראפי-
http://www.gamersyde.com/download_nba_2k14_next_gen_trailer-31022_en.html (תבחרו ב DWONLOAD על אחד מהשרתים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 17, 2013 9:22 pm 
Freshman

אני כבר משחק מתחילת החודש, מעבר לגרפיקה, אפשר לומר שהשיפור המשמעותי ביותר הוא במשחקיות, ההגנה פשוט הרבה יותר טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 17, 2013 10:03 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
למה בעוף ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 17, 2013 10:21 pm 
Junior

galsh כתב:
אני כבר משחק מתחילת החודש, מעבר לגרפיקה, אפשר לומר שהשיפור המשמעותי ביותר הוא במשחקיות, ההגנה פשוט הרבה יותר טובה.

הוא מדבר על המשחק שייצא לפלייסטיישן 4, שכנראה יהיה משהו אחר, לפחות בכל הנוגע לגרפיקה ומנוע.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 18, 2013 7:46 am 
Freshman

Chauncey כתב:
galsh כתב:

הוא מדבר על המשחק שייצא לפלייסטיישן 4, שכנראה יהיה משהו אחר, לפחות בכל הנוגע לגרפיקה ומנוע.

נכון, בגלל זה אני דיברתי על משחקיות, שאני מניח שלא תשתנה בין הקונסולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 18, 2013 9:45 am 
Freshman

galsh כתב:
Chauncey כתב:
galsh כתב:

נכון, בגלל זה אני דיברתי על משחקיות, שאני מניח שלא תשתנה בין הקונסולות.

כן,אני משער שבתחום הזה,לפחות בהתחלה היות שמדובר רק בהשקה והכל,לא יהיו שינויים מרחיקי לכת,עם הזמן כשגם התמיכה בדור הקודם תוסר וצוות הפיתוח יתמקד נטו בדור הבא אפשר לשער שהפיסיקה תהיה מתקדמת בהרבה,שיפורים ב AI,אנימציות ועוד יותר בגראפיקה וכו'.

עמוס,נראה לי שאחוז קטן למדי מבין יושבי הפורום מתעניין במשחק ולכן לא רציתי להפריע את מנוחתו :)
אם זה נושא שמתאים לראשי אין בעיה שיעבירו אותו או שינעלו פה ואפתח אותו מחדש.

והנה ציוץ של ג'ימס הארדן על הטריילר,בטח מוזר לראות גרסה דיגיטלית של עצמך שנראית קרובה כל כך לדבר האמיתי.
http://i.imgur.com/h8lZ4cv.png

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2013 11:31 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
להפריע מנוחתו ? מה זה, מצלצל לאנשים בבית וצועק להם באוזן OMGNBA2K14ROX!!!11111 ?! זה נושא רלבנטי לכדורסל וכדורסלנים (כפי שהארדן הדגים פה) ומאחר שנתת לו שם הולם ולא כללי מדי, אז מי שמעוניין יכנס לנושא ומי שלא לא. אין סיבה שזה יהיה בעוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2013 12:18 am 
Sophomore

למה 2K לא מפתחים משחק כדורגל לקונסוליות? אני בטוח שבמידה וכן זה יאכל את את הפרו והפיפא בלי מלח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2013 12:47 am 
Junior

אם הם כבר ייבנו משחק חדש, זה בטח יהיה אחד שייתחרה ב-MADDEN של אי.איי.
אמריקאים, אתה יודע.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2013 10:13 am 
Freshman

Chauncey כתב:
אמריקאים, אתה יודע.

הם כבר בנו בעבר NFL והם היו נחשבים למשחקי הפוטבול הכי טובים בשוק,הם אכלו את אלו של EA בלי מלח.
הבעיה היא ש EA החליטו לנצח את 2K מחוץ למגרש המשחקים ופשוט חתמו עם ה NFL על רישיון בלעדי לקבוצות ולליגה מה שעכשיו מונע מ 2K לפתח עוד משחקים בסדרה,חובבי הפוטבול מקללים את היום הזה עד עכשיו.

וכן לא מובן לי למה הם לא מפתחים משחק כדורגל חוץ מהמחשבה שהם אמריקאים וללא עניין מספיק גבוה בנושא,אני מת שיום אחד יכנסו לתחום הזה אבל צריך לזכור שאומנם 2K היא חברה גדולה אבל לא תאגיד מפלצתי כמו EA ובסופו של דבר המשאבים שלה יותר מוגבלים,יש לה לא מעט מותגי ענק שבראשם בעיקר GTA (שהאחרון עלה להם יותר מ 260 מיליון דולר לפתח אבל לא צריך לדאוג להם כי כבר בשבוע הראשון הרוויחו עליו מליארד) וגם מקס פיין,ביושוק,מותגי ספורט אחרים כמו WWE וכו',כנראה שכדורגל לא בעדיפות גבוהה עבורם :-(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2013 3:26 pm 
Junior

וואלה, שכחתי מ-2K5, משחק הפוטבול המשובח של אותה תקופה. הבעיה שמאז עברו 8 שנים..
אגב, החוזה של EA עם הליגה מסתיים השנה לפי מה שקראתי עכשיו באיזה פורום.

אגב2, טייק-טו באמת לא תאגיד מפלצתי כמו EA (מחיר המניה, למשל, של EA הוא 25$, של טייק-טו 18$), אבל אני לא חושב שאפשר כבר להגדיר אותם כחברה עם משאבים יותר מוגבלים.
כפי שציינת, הם בנו את GTA, המשחק הכי טוב, הכי יקר, הכי יפה, הכי מושקע, הכי מוצלח, הכי אהוב, הכי כל-מה-שלא-תרצה.

בנוגע לספורט, כמעט בכל ענף שהם נכנסו הם פשוט שברו את המתחרים.
אם זה כדורסל, שכידוע הם פשוט ריסקו מותג מוצלח וותיק NBA-LIVE, של EA כמובן. ריסקו אותו עד עפר עד שאפילו לא יצא לשוק במשך 3 שנים.
בייסבול, המשחק שלהם הכי טוב בשוק לדעת רוב מי שנדרש לנושא.
טניס, סדרת ה-TOP SPIN שלהם נמצאת בלבל אחר לגמרי מבחינת המשחקיות מול המתחרים.
פוטבול, כשהיה להם משחק NFL הוא היה עדיף בהרבה על המתחרה הגדול MADDEN.

טייק-טו יעברו בסופו של דבר את EA לדעתי, וזה יקרה עם ה-GTA הבא, מספר 6 בסדרה.
EA נשארו בעיקר עם הפיפ"א, מיידן, סימס, באטלפילד, ניד פור ספיד.
לטייק-טו יש את פרנצ'ייז המשחקים הכי חזק בעולם ב-GTA, משחק הכדורסל הכי חזק בשוק, את סדרת המאפיה שיכולה לעשות קאמבק, ובעיקר את ההילה שהם יודעים ויכולים לייצר משחק חדש שובר קופות בכל שנה בערך. פעם זה L.A NOIRE, פעם זה רד-דד, פעם זה מקס-פיין.
בעוד אצלהם נראה שיש התחדשות ועבודה מתמדת, וכל פעם מביאים משחק גדול חדש, מ-EA יש תחושה של שובע, של דריכה במקום, של פחד מלטעות.
במגננה בלבד, בדרך כלל לא מצליחים להחזיק בפסגה יותר מדי זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2013 4:38 pm 
Freshman

נכון שהם חברה גדולה אבל בכל זאת EA עם פיפ"א ובאטלפילד וניד פור ספיד,סימס,מאדן וכו' שמוציאה אותם על בסיס שנתי ומוכרת מליוני עותקים על בסיס יציב וקבוע היא תאגיד גדול בהרבה.
אין ספק ש 2K היא אחלה של חברה כמו שאמרת (שחכת גם לציין את ביושוק שנחשב לאהוב מאוד) ,האיכות מאוד חשובה להם ואין להם בעיה להוציא 260 מיליון דולר על משחק ולממן אותו במשך שנים כדי שיצא הכי גדול שאפשר,הם אכן חדשניים ומעניינים יותר מרוב המפיצות הרגילות,בין אם זה יוצא מוצלח או לא,כמה חברות יחליטו לתת צ'אנס בעידן של המשכים ומחזורים ששואפים להיות בלוקבאסטרים ענקיים לחידוש של משחק אסטרטגיה מלפני עשורים שמוכר לקומץ קטן ביותר משחקני PC כבדים? (XCOM)

ובכל זאת מפה ועד ללהיות EA נראה לי הדרך ארוכה,למרות שאין ספק שמה שהם עשו להם בענף הכדורסל זה בין הדברים המשפילים שיש,לגרום ל EA פשוט להרים ידיים ולתכנן מחדש הכל ולא להוציא משחק מספר שנים בגלל המתחרה זה לא נתפס (והשנה אגב הם חוזרים לנסות שוב את מזלם עם NBA LIVE 14 על קונסולות הדור הבא)

אז כן הם תמיד יהיו יותר חדשניים ומעניינים מ EA אבל לצערי לא בטוח שבעולם שלנו זה שווה לריווחיים וגדולים יותר.

בקשר ל NFL ב reddit התארח ג'ורג' אטאלה מה NFLPA (ארגון השחקנים) והדבר הראשון שחובבי ה NFL שאלו אותו זה מה יהיה עם מאדן והאם הם יתנו רישיון ל 2K,הוא ענה בתגובה שעם כל הרצון הטוב של האוהדים האינטרס העיקרי של הארגון הוא כלפי השחקנים וש EA היא שותפה מעולה שלהם,במילים אחרות זה לא נראה שהולך להיות שינוי בנושא,הנה האירוח אם תרצה לקרוא:
http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/19eshr/iam_george_atallah_assistant_executive_director/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2013 5:25 pm 
Hall of Famer

רק אציין שדיסני קנו את פיקסאר, על רקע שמאד מזכיר את הדיון כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2013 6:43 pm 
Junior

לא יודע לגבי הסיפא, הוא אומר את הברור מאליו, המחוייבות שלו היא קודם כל לשחקנים שלו.
אם חוזה חדש, אקסלוסיבי, עם EA זה מה שיכניס לו יותר כסף, זה מה שהוא ייקח, אין ספק.
אבל, אם חוזה כפול או משולש ייתן לו משמעותית יותר כסף, אז זה מה שהוא ייבחר.

יכול להיות שלפני החוזה הקודם לטייק-טו לא היו מספיק מזומנים בשביל עסקה כזאת, או שנראתה להם בזמנו לא משתלמת.
היום, אחרי שכל-כך התבססו (להזכיר, באמצע היה ניסיון השתלטות של EA על טייק-טו, ששקלו בכובד ראש וביקשו לחכות עד אחרי יציאת GTA 4, כדי להעריך מחדש את שווי החברה),
וכל-כך התקדמו, וכל-כך חיסלו את EA באחד מענפי הדגל שלהם (כדורסל),
נראה לי הגיוני שהם גם ינסו לשים כסף רציני בשביל לייצר סדרת משחקי פוטבול.
אם הם יעשו ל-EA בפוטבול משהו שקרוב למה שהם עשו להם עם הכדורסל, זה כבר יהיה סיפור מטורף בארה"ב ואבן דרך לעקיפתם, גם מבחינה תדמיתית וגם מבחינה עסקית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2013 11:05 am 
Freshman

Chauncey כתב:
לא יודע לגבי הסיפא, הוא אומר את הברור מאליו, המחוייבות שלו היא קודם כל לשחקנים שלו.
אם חוזה חדש, אקסלוסיבי, עם EA זה מה שיכניס לו יותר כסף, זה מה שהוא ייקח, אין ספק.
אבל, אם חוזה כפול או משולש ייתן לו משמעותית יותר כסף, אז זה מה שהוא ייבחר.

יכול להיות שלפני החוזה הקודם לטייק-טו לא היו מספיק מזומנים בשביל עסקה כזאת, או שנראתה להם בזמנו לא משתלמת.
היום, אחרי שכל-כך התבססו (להזכיר, באמצע היה ניסיון השתלטות של EA על טייק-טו, ששקלו בכובד ראש וביקשו לחכות עד אחרי יציאת GTA 4, כדי להעריך מחדש את שווי החברה),
וכל-כך התקדמו, וכל-כך חיסלו את EA באחד מענפי הדגל שלהם (כדורסל),
נראה לי הגיוני שהם גם ינסו לשים כסף רציני בשביל לייצר סדרת משחקי פוטבול.
אם הם יעשו ל-EA בפוטבול משהו שקרוב למה שהם עשו להם עם הכדורסל, זה כבר יהיה סיפור מטורף בארה"ב ואבן דרך לעקיפתם, גם מבחינה תדמיתית וגם מבחינה עסקית.

שמע,אם היית EA ואתה יודע שלחברת פיתוח מתחרה יש מפתחים פשוט הרבה יותר טובים משלך (כמו שנורטון ציין זה באמת מזכיר את מאבקי דיסני פיקסאר) לא היית יורק דם בשביל לחדש את החוזה הזה?
זה לא סתם שהמשחק האחרון שזכרת היה 2K5,זה היה חוזה לפאקינג 9 שנים!
בשביל 9 שנים של שקט הייתי נותן ל NFL גם את הכליה שלי בתור EA,וזה נראה שגם הארגון עצמו רואה ב EA שותפה חשובה מאוד לפי תשובותיו,חבר 1+1 ותחשוב מה התסריט הסביר ביותר שיתרחש...

אני מקווה בשביל חובבי הפוטבול שיקרה נס והם ישחקו עוד שנתיים NFL2K16,אם החוזה יחודש לעוד 9 שנים זו תהיה חתיכת מכה עבורם ועבור 2K.
בלי קשר אתה שוכח ש EA גם עושה משחקי מובייל ומשחקי פייסבוק,גם אם יפסידו את הפוטבול הם חתיכת תמנון ויש דרך ארוכה לפני שתעקוף אותם מבחינה עסקית (תדמיתית הם עשו את זה מזמן,ל EA יש מוניטין של חברה שנואה בארה"ב,מגזין שערך סקר כללי על החברות השנואות באמריקה דירג אותה במקום הראשון...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2013 10:17 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Chauncey כתב:
אמריקאים, אתה יודע.

ו-EA הם קנדים. מה להם ולכדורגל? בסופו של דבר הכל עניין מסחרי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2013 6:38 pm 
Junior

להם ולכדורגל יחסי עבודה של איזה 25 שנה.
לטייק טו אין שום קשר לכדורגל עד עכשיו, לעומת קשר עמוק לפוטבול, בעיקר עם משחקי פוטבול מכללות.

ודווקא זה ש-ea בכלל לא אמריקאים, דווקא תורם יותר לעמדה שלי שאמריקאים לא עושים משחקי כדורגל...
ומעדיפים/יעדיפו לעשות פוטבול-בייסבול-כדורסל-הוקי-נאסקר-טניס-היאבקות-גולף ונראה לי אפשר להמשיך, לפני שיירצו לעשות כדורגל.
והעובדות בשטח תומכות בכך, משום שעובדתית טייק-טו מתעסקים בכל דבר בערך חוץ מכדורגל,
למרות ששם נושא הרשיונות כרגע לפחות פשוט יותר, ולמעט קבוצות ותחרויות ספציפיות, שגם אותן ניתן לעשות מה שקונאמי עושים עם שמות הקבוצות בליגה האנגלית (man-blue למשל).
לא צריך לשלם מיליוני אם לא עשרות מיליוני דולרים בשנה ל-nfl/nhl/mlb/nba רק כדי שתוכל להתחיל לבנות מוצר שיהיה לו סיכוי לייצר עניין בשוק.

ולמרות שמה שאתה אומר ברור - זה עניין מסחרי, אז אם כך, למה, למרות שברור לכל שבשוק משחקי הכדורגל יש המון כסף, אז למה הם לא מראים כל עניין להיכנס לשוק הזה?
כנראה כי הם אמריקאים שלא מבינים כדורגל ולא רוצים לייצר משהו שהם לא מבינים בו ולא אוהבים אותו,
ולפני שיעשו משחק כדורגל, כנראה יסמנו קודם וי על פוטבול-הוקי-בייסבול-כדורסל-מכוניות-גולף-היאבקות ועוד כמה דברים שמעניינים את האמריקאים יותר מכדורגל.
אגב, גם ידוע שהקנדים, ככלל, הרבה יותר מחוברים לכדורגל מקצועני מאשר האמריקאים. לא כולל המהגרים ממדינות כדורגל כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2013 6:53 pm 
Hall of Famer

אני חושב שזה יותר עניין של עלות רישוי מול פיפ"א ומול הליגות המרכזיות בעולם (אולי גם מול הסכמי בלעדיות של מתחרים) מול כדאיות של פיתוח משחק בלי מיתוג של שחקנים/קבוצות/נבחרות. בדיוק הסיבה בגללה הם הפסיקו לעשות משחק פוטבול למרות שעשו אותו מצוין פעם ולמרות שיש להם עניין רב מאד בענף, אם החלטת שזה מה שקובע... למה לא לעשות משחק פוטבול מכללות או להשתמש בקבוצות מומצאות עם שמות מומצאים? וזה עוד פלטפורמה שיש להם פיתוחי עבר בה, ויש להם ידע, ולכן יעלה להם פחות כסף וזמן לפתח מאשר לעשות כדורגל פרום סקראץ'. אז למה? כי בלי המיתוג, כנראה לא שווה לפתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2013 6:59 pm 
Junior

נכון.
ולכן ציינתי את ראות עיניי על שוק משחקי הכדורגל - שהרבה יותר פשוט לקבל שם רשיונות לפחות חלקיים ו/או לייצר משחק שלא בהכרח מציג את הקבוצות עם השנות המלאים וכו׳ (שוב, למשל כמו במשחק של קונאמי שם כל קבוצות הליגה האנגלית מלבד מנצסטר יונייטד ללא רישיון ועם שמות מומצאים.)

הם לא בטוחים שיצליחו לייצר משחק כדורגל שיחזיר את ההשקעה ברשיונות ובפיתוח, סביר להניח, כי סביר להניח שהם דסקסו על זה לפחות ישיבת-הנהלה אחת.
ולמה הם לא מאמינים שהם יצליחו להחזיר את ההשקעה ?
סביר להניח, כי הם חושבים שהם לא יצליחו לייצר משחק מספיק טוב כשיעבדו על ענף שהם לא מכירים ולא אוהבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2013 7:08 pm 
Hall of Famer

אז זהו, שגם עם ענף שהם מכירים ואוהבים כמו פוטבול הם לא עושים את זה. לשיטתך, בזה הם יחזירו את ההשקעה בטוח, כי המשחק הוא אחלה משחק והם מכירים את הענף טוב. ולמרות זאת הם לא עושים את זה.
אני אתן עוד דוגמה. אחרי משחק ה-NHL הראשון של EA, הם ניסו לייצר את השני בלי רשיון מה-NHL - רק מארגון השחקנים. לכן היה להם מותר להשתמש בדמויות השחקנים, אבל לא בתלבושות לסמלי הקבוצות האמיתיות. עכשיו, מדובר על קנדים והוקי, כן? אי אפשר לחשוד שזה ענף לא אהוב או לא מוכר. מהר מאד הם הבינו את טעותם ונכנעו לדרישות ה-NHL.

כשאני מסתכל גם על מה שנשאר אחרי ש-EA וקונאמי לקחו את מה שלקחו, אני עוד יותר מבין החלטה כזו. EA לקחו את הליגות העיקריות של אירופה, את הנבחרות הלאומיות וכמדומני גם את ה-MLS. קונאמי לקחו את הטורנירים היבשתיים של אירופה, דרום אמריקה ואסיה, וגם את הליגות העיקריות של דרום אמריקה. הכל מן הסתם עם הסכמי בלעדיות לכמה שנים. מה נשאר? למה תפתח משחק חדש, לגביע אפריקה לאומות? לליגה של מצרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2013 7:34 pm 
Junior

אז זהו ולא עושים מה?
אין לנו ויכוח שזה לא מצטייר כעניין כדאי לפתח משחק ללא כל רשיונות.
לא רשמתי שהם צריכים או צריכים לשקול לפתח משחק ללא רשיונות, אז אתה לא מתווכח איתי בנושא הזה.

אני אומר (מההודעה הראשונה בנושא) שלפי הנראה בשוק, רשיונות לקבוצות ושחקנים בכדורגל הרבה יותר פשוטים מליגות הספורט המרכזיות בארה״ב.
ולראיה המשחק של קונאמי, כרגע מספר 2 בשוק, שאת הליגה האנגלית יכול להציג רק עם שמות השחקנים ללא שמות הקבוצות והסמלים ( למעט מנצ׳סטר יונייטד), כשיש מספר ליגות מלאות לחלוטין בזכויות בשני הכותרים המובילים, במקביל לעוד כמה משחקים כמו מנג׳ר וכדומה.
אז זה מצביע שאפשר לקבל רשיונות, ואפשר גם להסתדר ולהיות המשחק השני בשוק (והיו גם תקופות שהוא היה בטופ, או לפחות צמוד מאוד) , גם אם אתה לא מחזיק רשיונות על שתיים מארבעת הליגות המרכזיות בעולם (אנגלית כאמור, וגרמנית כלל לא מופיעה, למעט 2-3 קבוצות).
שונה מהותית מהרשיונות וסגנון העבודה בליגות הספורט של ארה״ב.

אז אם כך, זה לא נושא של אי-יכולת להשיג רשיונות מתאימים לפחות חלקית (וכאמור, מוכח שזה מספיק), וזה לא שהרשיונות האלה עולים סכומי עתק כמו של ה-nfl,
זה פשוט חוסר רצון לייצר משחק כזה, כי אם היה רצון למשחק כדורגל, זה לא הענף שרשיונות זה הנושא שעוצר אותך מלהיכנס לתחרות.

* אגב, פוטבול מכללות טייק-טו המשיכו לפתח במשך שנים, גם לאחר איבוד רשיון ה-nfl.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2013 11:05 pm 
Hall of Famer

אז הנה, מסתבר שזה לא ממש קל. EA השאירו אחריהם כמה וכמה מפעלים מרכזיים פנויים, קונאמי לקחו את מה ש-EA השאירו אחריהם והיה שווה לקחת. נתתי לך את הרשימה. למיטב ידיעתי במהדורת 2014 היה להם הרבה יותר קשה להשיג רשיונות לליגות ש-EA כבר תפסה. ועכשיו בוא תמצא לי מה נשאר ששווה בשבילו לפתח משחק.
זו חברה עסקית, ולכסף שתרוויח ממשחק אין צבע. ארה"ב היא ארץ גדולה ומגוונת ולמצוא בה אוהבי כדורגל זו לא ממש בעייה (ובכלל, EA הם קנדים, ואפשר לחשוב איזו גישה יש לקנדים לכדורגל מקצועני. תזכיר לי איזו ליגה מקצוענית יש בקנדה, ואם יש כזו כמה קהל היא מביאה? מה רמת הנבחרת שלהם וכמה שחקנים קנדים מסתובבים בעולם? יש 3 קבוצות שהצטרפו ל-MLS האמריקאית בשנים האחרונות, זה הכל). בקיצור, הכל זה עסק, ואם היו חושבים שיש להם תוכן שנותן אפשרות ריאלית שההשקעה תכוסה, היו עושים את זה אתמול.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ה' אוקטובר 24, 2013 11:24 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2013 11:23 pm 
Junior

נו, אבל המפעלים שאי.איי השאירו מאחור, שזה בעיקר הצ׳מפיונס לי, זה היוצא מהכלל שלא מעיד על הכלל,
כי העובדה היא שאת שחקני הליגה האנגלית יש בכמה משחקים שונים (קונאמי, פיפא, מנגר על סוגיו, ויש עוד נדמה לי),
והליגה האיטלקית מופיעה בשלמותה במספר כותרים שונים, וכך גם הליגה הספרדית ועוד.
אם טייק-טו היו רוצים, היה להם בסיס רשיונות בזול ובקלות שהיה מספיק לחובבי הכדורגל אם המשחק עצמו היה טוב.
והבסיס הזה בהחלט היה צריך לספק אותם לפחות להתחלה של העניין, אם רק היה רצון להתחיל את הדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2013 11:33 pm 
Hall of Famer

אם המנהלים שלהם מוותרים על אפשרות להרוויח כסף רק כי הם לא רוצים או לא אוהבים כדורגל, חברי הדירקטוריון היו מפטרים אותם... הכסף מדבר פה ולא האהבה, וגם לא הידע הטכני - עם כל הכבוד, זה לא באמת בעייה כמו שזה לא היה בעייה ל-EA בתחילת דרכה בתחום (למעשה זה אפילו פחות בעייה, כי EA התחילה לגמרי מסקראץ' - נשמה לי שפיפ"א היה משחק הספורט הראשון שלהם בסדר גודל הזה). משהו גורם לזה שהחברה מעריכה שלא תוכל לכסות השקעה במשחק כזה, למרות שאני בטוח שהם חושבים שיוכלו לעשות את זה יותר טוב מהאחרים כמו שעשו במשחקים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2013 12:47 am 
Junior

אז כנראה שהם לא חושבים שיוכלו לעשות את זה טוב יותר - או שיעלה להם המון כסף בפיתוח המשחק -
כי אחרת היו מפתחים משחק, כי כולנו מבינים שיש כסף בשוק הזה.
הרשיונות, בסיס הטענה שלך מלכתחילה, זה לא העניין, כפי שניסיתי לפחות להסביר קודם, כשהספרדית/איטלקית/אנגלית בשחקנים, מופיעות במספר משחקים שונים.

והטענה שלי היא לא שהם לא מפתחים משחק בגלל חוסר אהבה למרות שקיים פוטנציאל רווחי -
הטענה שלי היא שנדמה לי, לאור כל העובדות מסביב, שהם פשוט חושבים שבגלל שהם לא אוהבים ולא מבינים את המשחק, הם לא יצליחו לפתח משהו מספיק טוב כדי להתחרות בחברה שחיה את המוצר הזה כבר חצי יובל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 25 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה