סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 1:51 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוקטובר 27, 2013 8:52 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אז מבחינתי אתה, וקאלימי, הם אלה שצריכים להתנצל בפניי, אם כבר.
אבל אני, אני אדם נחמד, אני לא דורש מאף אחד לעשות שום דבר.

אז אני שוב מבקש שנסיים את זה, ושתפסיק לכתוב לי, ועכשיו אני מקווה שגם תענה לבקשה, כי זה מבוי סתום. אז חאלאס, הרסת לי את כל אחר הצהריים, בבקשה תפסיק לנסות להרוס לי גם את הערב..

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 27, 2013 8:58 pm 
Hall of Famer

לי אגב לא הרסת כלום, וזאת למרות שאתה קראת לי בשמות, ואני לא- זאת משום שאני לוקח ויכוחים אינטרנטיים קצת פחות ללב ממך, אני מניח. אגב, שכחת להזכיר שגם שחף חייב לך התנצלות, אם כבר אנחנו בקטע.

ובינתיים, כמה עצות: אני אמנם לא פסיכולוג, אבל בניגוד לרוב חברי הפורום, יש לי הכשרה פסיכולוגית מסוימת. אציין גם כי אין בדבריי משום דעה של איש מקצוע, כי אם רק אבחנה שיתכן מאד ואני טועה בה, ובכל זאת, על מנת להפוך את עצמנו לאנשים טובים יותר, יתכן מאד ויש בה מן העניין, ועל כן אני מציע:
א. אולי תפנה לסדנה לניהול כעסים
ב. אולי תבדוק האם יש לך הפרעת אישיות פרנואידית.

כאמור, יתכן מאד שתגלה שהכל סבבה, אך על פי התנהלותך בת'רד הזה, ובת'רדים אחרים (שחף, כאמור), יתכן ויש בזה מן העניין, ואף פעם לא מזיק לבדוק ולטפל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 27, 2013 9:14 pm 
Junior

עכשיו גם לקחת את תפקיד הסנגור של שחף, בנוסף לכל פועלך כאן ?
שיבוא שחף לכאן וייכתוב אם לדעתו אני חייב לו התנצלות. אל נא ממך תערב שמות של אחרים, אף אחד לא שמך לאחראי בנושא.
גם קאלימי לא ביקש את עזרתך כמדומני.

גם אני עברתי כמה שיעורי פסיכולוגיה, וקראתי כמה ספרים, והידע שלך ודעותיך עליי לא מעניינות אותי כפי שניסיתי להסביר קודם, אז תשמור את ה"אבחנות הרפואיות" שלך למי שמתעניין.
מה שבטוח, את התעודה, אם הייתה לך, היו לוקחים לך באם היית מספק חוות דעת על גבי פורומים. אבל שיהיה..

יכול להיות שאני לוקח דברים ללב יותר ממך, אבל זה כי אני בן אדם רגשי, מה לעשות.. אתה, לעומת זאת, אני לא יודע מה אתה, אבל הייתי מגדיר אותך למשהו הרבה יותר קרוב למכונה לא מתוחכמת אם היו מכריחים אותי לכך.
את הדברים שאני צריך לבדוק או לא לבדוק, תשאיר לי, תודה רבה על העצות. אולי הצלחת עכשיו להכניס לי חזרה, לא יודע, יש מצב. אם כן, סחטייין, כל הכבוד, אתה ענק, גמרת אותי.
אם זה מה שרצית וייגרום לך להפסיק לכתוב לי, אני אשמח.
אם זה לא מספק אותך, או שיש לך דרישות נוספות, או לא יודע מה - בבקשה, לך תעשה את זה מול מישהו אחר כבר.

אתה יודע מה? בעצם, עזוב הכל.
כל מה שאני מבקש ממך כרגע זה שתסכים עם מה שכבר כתבנו שנינו - שלי כל הדיון הזה מפריע ומעיק, ולך כלל וכלל לא.
אז אם כך,
כל שנותר לבקש הוא שתהיה בן אדם עם מעט מוסר, חמלה, אמפתיה, לא אכפת לי איך תגדיר את זה,
ופשוט תפסיק כבר לכתוב לי,
לו רק משום שאתה מנסה להיות טיפה אנושי ולהבין שאם לך זה לא משנה כלל, ולאדם שמולך מאחורי המסך זה מעיק כרגע, כנראה שזה המעשה הראוי לעשות.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 27, 2013 9:21 pm 
Hall of Famer

אני לא אפסיק, כי לא התנצלת.
כשתתנצל, אפסיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 27, 2013 10:16 pm 
Hall of Famer

אתם כותבים יותר מדי בשביל שמישהו ירצה לקרוא את הדברים הללו :)

אם לסכם מהמעט שיכולתי לקרוא:
1. בהתייחס לנושא הת'רד - התיאוריה של צ'ונסי פשטנית מדי. אם לקצר, להגיד שפעם היה טוב, היום פחות טוב, ולכן צריך לחזור למה שהיה פעם, אפשר להגיד גם על הכדורסל הישראלי. אני לא חושב שבהכללה הזאת כלולה המלצה לחזור לשחק על מגרשי בלטות תחת כיפת השמיים.
2. לנורטון יש זכות לשאול שאלה, ואני לא חושב שזה היה בגדר וואן ליינר, אלא יותר בקטע של שאלת תם אינטיליגנטית. אף אחד לא הכריח את צ'ונסי שיהיו לו סימוכין, אבל כן היה מעניין יותר אם זה היה מלווה באיזה מאמר, אחרת זו סתם תיאוריה, כמו שנורטון ציין.
3. צ'ונסי - שתה כוס מים וקח את זה כביקורת בונה, אבל עבורי לפחות ההודעות שלך מאוד מאוד מאוד ארוכות. לפעמים אתה כותב דברי טעם, אבל זה פשוט בלתי אפשרי שכל הודעה שלך היא 1500 מילים. ככל שתלמד להעביר את המסר שלך בפחות מילים, יהיה הרבה יותר נוח לקרוא ולהתייחס ברצינות.
4. ערן כהרגלו צודק.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 27, 2013 11:40 pm 
מנהל פורום

אני תמיד צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 28, 2013 3:04 am 
Hall of Famer

טוב, חיכיתי וחיכיתי, וכבר חשוך כאן בחוץ.
ולמרות ששני אנשים "אובייקטיביים" טוענים באופן מובהק כנגדך, בויכוח הזה (לעומת אפס) - לא התנצלת, צ'ונסי.

חבל. אבל ככה זה עם היבריס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 28, 2013 3:11 am 
Junior

ולי אמרו 2 שונים בפרטי. בלי קשר, זה לא מצעד הצבעות.
אמרתי את דעתי. אתה רוצה התנצלות? מתנצל. אכפת.
תעשה עם זה מה שבא לך. אין לי עניין בריבים וירטואליים אישיים כפי שגרמת שיהיה פה. בחיים שלי לא היה לי דבר כזה, אתה מצטייר כמאומן עד מאוד בנושא,
אבל גם כאן, וגם בכל מקום, מעולם לא התנצחתי ככה על רקע אישי, תמיד זה היה סובב סביב דיעות מסויימות.
כל הדבר הזה דוחה. אתה חושב שזה באשמתי, אני חושב שזה באשמתך, לא מעניין לא אותי ולא אף אחד אחר פה. הדבר היחיד שאני יודע זה שכל מה שקרה פה פשוט דוחה. אז אתה מוזמן להפסיק. כפי שאני מבקש ממך כבר עשר הודעות בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 28, 2013 3:15 am 
Hall of Famer

התנצלות גרועה ממש, אבל התנצלות נון דה לס.

אז אני אפסיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 28, 2013 7:53 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
טוב, זה לא התפתח לאן שחשבתי אבל נראה שהגיע למיצוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Hacohen, rony ו 85 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: