rony כתב:
צ'ונסי, אני מזכיר לך שאתה הקומיש ואני רק קו-קומיש צנוע, אז את טענות השחיתות אני מפנה אלייך, לא יכול להיות שיש לי את הקבוצה הכי טובה, הפסדתי בשבוע שעבר ואני בפיגור השבוע, אני דורש פיצוי פלוס עוגמת נפש. חוץ מזה, אני נותן לך פור של קובי שלם וחצי דריק רוז, די להתבכיין!
שמע, כאמור את הקבוצה הטובה ביותר אין לך, אלא אם אתה מתכוון הקבוצה הטובה ביותר בין הקבוצות הנורמליות,
כמו שבשנים מסויימות הפועל ירושלים נחשבה לקבוצה הטובה בארץ, פשוט כי מכבי ת"א הייתה קבוצה מגלקסיה אחרת בכלל עם שאראס והחבורה הזאת.
עכשיו,
אמנם אתה "בפיגור השבוע", אבל אל תדאג, את הפיצוי פלוס עוגמת נפש כבר קיבלת, והליגה איכשהו סידרה שהשבוע השחקנים שלי ינוחו.
כנראה כדי לייצר עניין במפעל, במקום שאני אפתח עם שתי דריסות/מחיצות ופער על הליגה כבר על הפתיחה, ואתה תפתח עם שני הפסדים ולחץ מהקהל וההנהלה, החליטו פשוט לשמור על הליגה מאוזנת.
זה הדבר היחיד שקרה פה, אין מה לנתח את זה יותר מהמצב הזה. פשוט צריך לקבל את זה, להבין שכך הליגה מתנהלת ואלה השיקולים שלה, ולנסות לעשות את הטוב ביותר שאתה יכול על המגרש.
אגב, לא יודע מי אלה קובי שלם ודרק רוז (הראשון יהודי ? השני לא פרש ממשחק השבוע או משהו כזה ? כל הזמן דיברו על רכז MVP בעבר שפרש אחרי פציעות. לא הוא ? ),
כדאי שתסתכל על כך שנוסף לכל הצרות שהנחיתה עליי הליגה עם לוח המשחקים,
שהכוכבים העולים ריאן אנדרסון וטוביאס האריס גם הם מושבתים להם במקום לפוצץ את דפי הסטטיסטיקה.
בקיצור, הפיגור הזה יהפוך כנראה במהלך הלילה לאיזה 2-11, כשאצלי משחקים קאמאן והנרי. תקרא את זה שוב, קאמאן והנרי.
ואצלך, ברוב חוצפתה של הליגה, 7 תותחי על שאפשר לקחת אליפות רק איתם.