אחרי שבוע בערך של חיפושים, סוף סוף מצאתי את הנפש התאומה שלי לטרייד מועיל, אני שולח לאלון את דיוויד לי וספנסר הוז ומקבל בחזרה את אל ג'פרסון.
למה זה טוב לאלון? לאלון היו 4 סטאדים, מלו, ג'פרסון, איבקה ואולדריג' שלשמור את כולם כקיפרים היה עולה לו יותר מ-370$, לא ריאלי בעליל להשאיר פחות מ-30$ ל-11 עמדות נוספות, בטח ובטח בדראפט שיש בו כל מיני אנדרו וויגינסים על הפרק. אז הוא מקבל שני גבוהים טובים פלוס על חוזים מצחיקים, הוז על 4$ ולי על 14$ שיחסכו לו הרבה כסף לדראפט של שנה הבאה, מה גם שכרגע יש לו משהו כמו 4 עמדות רוטציה שזה קצת יותר מדי, עם הטרייד הזה, הוא יורד ל-2-3 שזה כבר יותר סביר, ורוב הסיכויים שבסך הכל הוא מרוויח תפוקה.
למה זה טוב לי? קודם כל, אני גבולי מאוד עם עמדות רוטציה, יש לי רק אחת ומספיק שאני נופל על מציאה רצינית מהפרי-אייג'נסי ופתאום אין לי רוטציה בכלל, עם הטרייד הזה אני מרוויח עוד עמדה אחת מתחלפת. שנית, למרות פתיחת העונה המגומגמת, אני מאמין שג'פרסון הוא סטאד יותר רציני מהשניים שאני נותן, ועם כל החוזים הזולים שאספתי בדראפט, יש מצב שיהיה לי מספיק כסף לשמור גם אותו וגם את לברון לשנה הבאה יחד עם עוד 6-7 קיפרים טובים וזולים. חוץ מזה, אני מוכר את המנייה של ספנסר הצינור כשהיא בשיא, הבחור כבר 7 עונות בליגה ואף פעם לא דיגדג את המספרים שהוא נותן כרגע, למרות הבלחות פה ושם, בטח שלא את אחוזי השדה או כמות השלשות שהוא מפציץ כרגע. אז יש כאן צ'אנס שהפסדתי סטאד רציני בזול, אבל גם יש צ'אנס לא פחות גדול, ולדעתי יותר, שמכרתי את המנייה שלו בשיא.
_________________ כורסה נוחה זה התחלה של סוף
|