אז, כמו שאתם אוהבים, בלי יותר מדי חפירות, מצעדי טופ 5 במספר קטגוריות. מוזמנים להוסיף משלכם. אולי אמשיך בימים הבאים עם קטגוריות נוספות.
best value for money - כסף קטן.
5# - פול מילסאפ. נרכש תמורת 4$ על ידי ג'יי-דוג. ידענו שמילסאפ יהיה טוב, הוא היה טוב גם ביוטה, עם הרבה יותר תחרות על זריקות ומעמד, ועם סגנון משחק הרבה יותר איטי. ידענו כבר בשניה שהמכרז עליו הסתיים שכולנו נרדמנו, ובגלל שכל אחד ציפה שהשני יילחץ ויעלה את מחירו של מילסאפ, לא נשאר אף אחד שיעשה את זה וג'יי זכה מן ההפקר. אבל - כנראה שלא תיארנו עד כמה, ונראה שזאת רק ההתחלה מבחינתו. בשבועיים האחרונים מילסאפ נראה כמתאקלם לחלוטין בקבוצתו החדשה. הוא פיתח פתאום יד משלוש. משחקן שעד עכשיו עשה כמעט הכל, פתאום הוא עושה הכל. ב-14 משחקיו הראשונים באטלנטה הוא קלע שלשה רק בשלושה משחקים, ולא זרק ב-5 מהם. מאז, 6 משחקים רצופים עם שלשה אחת או יותר, כולל תצוגת שלשות (קלאץ', ברבע האחרון) של 4-5 בוושינגטון. 15 מ-37 עד עכשיו העונה מחוץ לקשת, ואנחנו בליגה עם אחוזי שלשות. אם הדראפט היה נערך מחדש, ברגע זה, מילסאפ כנראה לא היה הולך אצלנו בפחות מ-40$, פי עשר מקנייתו בקיץ (בתקציב של 400$ לקבוצה).
4# - דאנדרה ג'ורדן. נרכש בדולר אחד על ידי מוק. דאנדרה היה על הרדארים בדראפט של העונה שעברה, ואכזב את כל מי שבחר בו, כולם כולל כולם. בהמשך העונה הוא הפך לשחקן רוטציות בליגות שלנו. בגלל העונה החשוכה הקודמת, בדראפטים של העונה הנוכחית הוא לא היה על אף רדאר בעולם שסימן 100 שחקנים. אמיר ג'ונסון זכה בבחירה ממוצעת גבוהה הרבה יותר מזה של ה-DJ. כרגע דאנדרה ענק ב-4 קטגוריות. אין הרבה שחקנים שמביאים מספרים כ"כ איכותיים על פני כ"כ הרבה קטגוריות. בשביל הקבוצה של מוק הבחירה בדאנדרה טובה אף יותר מהרגיל, שכן הוא משחק לצד דוויט הווארד. כשמוציאים מדאנדרה את אחוזי העונשין, הוא מדורג בטופ-20 כרגע בליגה.
3# - קווין מרטין. נרכש בדולר אחד על ידי עבדכם הנאמן. מרטין זה כבר שחקן שהיה חזק ברדארים של פנטזיונרים, אבל אחרי עונה בינונית משהו מהספסל של אוקלהומה, אף אחד לא ציפה שמרטין יחזור למספרים שהציג בימיו כקינג של הקינגס מסקרמנטו. מדורג 13 בליגת הדיינסטי כרגע בממוצעים פר-משחק. 8 בנקודות פר-משחק, 12 בשלשות פר-משחק, שני אחרי דוראנט בהשפעה על אחוזי העונשין, 5 בקליעות עונשין פר-משחק. כמו דאנדרה, ארבע קטגוריות בהן הוא ענק, אבל בניגוד לדאנדרה, למרטין אין אף חיסרון, ובנוסף הוא גם תורם מצויין לקליעות שדה, אחוזי שלשות, ואפילו נחמד בחטיפות ובאיבודים (בהשוואה לשאר הליגה). שחקן-על כרגע בעולם הפנטזי, ונקנה תמורת דולר אחד, חמישית מאו.ג'יי-מאיו שכבר נחתך מזמן ולא תורם חמישית ממרטין.
2# - MCW. נרכש בדולר אחד על ידי עודד. זה כבר שחקן שלאף אחד לא היה שמץ של מושג עד כמה גדול הילד, שרץ בצעדי האיילה שלו אל עבר פרס ROY די בטוח. עודד צריך לזכור להגיד לי תודה בכל פעם שהוא רואה שורה מפחידה של MCW, שנרכש בסוף הדראפט, כשלעודד כיסים ריקים לחלוטין, ואנוכי יושב על מצבורי זהב. באותם רגעים הייתי צריך להחליט את מי לרכוש תמורת 1-2-3 דולרים, כשאף אחד לא יכול להפריע לי לרכוש, במחיר הנ"ל, את השחקנים שארצה. האופציות היו MCW, הייוורד, טוביאס האריס ובן מקלמור. התכוונתי ללכת על ROY הבא, אבל אז עודד העלה אותו על הלוח, ופשוט החלטתי לוותר עליו ולא לבאס את עודד שייאלץ לחכות סיבוב נוסף, כי באותו רגע פשוט לא היה משנה לי איזה צמד מבין הארבעה אביא, אז היה לי נוח יותר לתת לאחרים להחליט בשבילי. וכמה שטעיתי.. ללא ספק, מבחינתי, טעות הדראפט הגדולה ביותר שעשיתי בין 7 הליגות השונות שלי, והיו לא מעט טעויות, אבל אף אחת לא מתקרבת לזו. עכשיו, פחות מחודש וחצי לאחר מכן, עודד דוחה ממני הצעות של 3-4 שחקנים מצויינים על חוזים נוחים מאוד. זה כבר אומר הכל.
1# - אנדרה דראמונד. נרכש על ידי רוני ב-5 דולרים, עבר בטרייד לפרנצ'ייז-העל "אתלטיקו צ'ונסי" לאחר שדרש לעבור לשחק בשוק גדול. מקום 19 בליגה. לשחקן שהורס קטגוריה במו ידיו. מאז דוויט הווארד באורלנדו לא הייתה מפלצת כזאת. וזה עוד בזמן ששני חברים סותמים לו את הצבע, בזמן שחצי ממשחקיו הוא שיחק בלי רכז עד שג'נינגס חזר, וכשהוא חוסם רק 1.4, שוב, גם בגלל שיש לו שני חברים שקופצים לחסימות לא פחות ממנו. שני בליגה כרגע בהשפעה על אחוזי השדה, רחוק מהמקום הראשון לברון, אך גם מאוד רחוק מהמקום השלישי ברוק לופז. 12 בליגה בחטיפות, את זה אף אחד לא חזה. מוביל את הליגה באופנסיב-ריבאונד, עם פער של כמעט 1 למשחק על פני המקום השני. שמיני בליגה בריבאונד הגנה. סופרסטאר, ובפרנצ'ייז החדש שלו הוא אפילו לא מפריע עם אחוזי העונשין, כשהארדן ומרטין שמחים לחפות עליו בתור שניים משלושת המובילים בליגה בקטגוריה.
_________________ אלון: 5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.
|