סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' אפריל 20, 2025 11:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 184 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 9:41 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אתה עין נץ, כבר נתתי לך קרדיט בתחילת הת'רד, אתה הראשון שכתב על זה, כמעט יממה אחריך התחילו לכתוב על זה בעיתונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 9:43 am 
Hall of Famer

ראי שופט מבוזבז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 10:03 am 
Junior

צפיתי בתקציר של הצוות ארבלשון לעומת רסקין את שלף, אמנם האחרונים חוטאים באובר דרמטיות וכל סל או חסימה היא גול של אינייסטה בזמן פציעות, אבל איזה הבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 10:15 am 
Junior

oren_80 כתב:
ראי שופט מבוזבז

לא בטוח. אולי הוא וירובניק.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
דיברו על הצעקות של ארבל על האוהד שהפריע לו ("שב, כוסאוחתו, אני מנסה לשדר פה משחק!") שמתי לב גם, שלא בפעם הראשונה, שלארבל נמאס מהבהמיות של גרשון.
היה קטע במשחק שהיו למזכירות בעיות עם השעון או משהו. המצלמה התמקדה באחת משופטות המזכירות, שהייתה במקרה ממושקפת. גרשון אמר "נו, יא אבו ארבע, מה הבעייה שלך?" או משהו כזה. ארבל אמר משהו כמו "תפסיק כבר" או "די עם זה".

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Hall of Famer

צוד כתב:
oren_80 כתב:
ראי שופט מבוזבז

לא בטוח. אולי הוא וירובניק.

שגם הוא סוג של מבוזבז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 10:23 am 
Hall of Famer

באיזה שלב הוא אמר את ה"כוס אוחתו" הזה? אני חייב למצוא את זה בשידור :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 10:26 am 
Hall of Famer

אני לא זוכר, אבל קלטתי את זה עוד בזמן השידור. הוא ניסה כנראה לכסות את המיקרופון וזה קצת חלש, אבל זה נשמע די ברור. אחרי זה הוא בירבר משהו על זה ש"יש כמה ברברים שמפריעים", או משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 10:36 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
דיברו על הצעקות של ארבל על האוהד שהפריע לו ("שב, כוסאוחתו, אני מנסה לשדר פה משחק!") שמתי לב גם, שלא בפעם הראשונה, שלארבל נמאס מהבהמיות של גרשון.
היה קטע במשחק שהיו למזכירות בעיות עם השעון או משהו. המצלמה התמקדה באחת משופטות המזכירות, שהייתה במקרה ממושקפת. גרשון אמר "נו, יא אבו ארבע, מה הבעייה שלך?" או משהו כזה. ארבל אמר משהו כמו "תפסיק כבר" או "די עם זה".

הסיבה היחידה שיכולה להמאיס על ארבל את הבהמיות של גרשון, זה שהיא מאפילה על הבהמיות שלו עצמו. מדובר בצוות שידור, שטאקט הוא מילה גסה עבורו, ושניהם הרי לא באמת מבדילים בין כל הכושים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 10:51 am 
Hall of Famer

אגב, לא קשור דווקא לאלקטרה, דניאל זילברשטיין התחיל בתור פוטנציאל חביב מאד לשדר, ובשידור של הפועל ת"א-אילת שמתי לב שהוא נדבק ב"חמשת"-תסמונת השדרים שהחלה בערוץ חמש. פתאום, עד אמצע הרבע הראשון, הוא כבר הספיק לדבר על השופטים ועל עצמו כל כך הרבה, שלא הבנת אם אתה רואה משחק בטלוויזיה או יושב לראות אותו בבית עם חבר נודניק. נזכרתי בזה בגלל שאריק שיבק, פרשן טוב להפתיע בינתיים, גם אמר לו בשלב מסוים "די כבר, תפסיק לחפש את זה" כשהאדון הצעיר ניסה בכח לחפש שריקות שופים שיתאימו לאג'נדה שהוא הביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 10:53 am 
מנהל פורום

oren_80 כתב:
באיזה שלב הוא אמר את ה"כוס אוחתו" הזה? אני חייב למצוא את זה בשידור :)

נדמה לי אמצע רבע רביעי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 10:55 am 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
אגב, לא קשור דווקא לאלקטרה, דניאל זילברשטיין התחיל בתור פוטנציאל חביב מאד לשדר, ובשידור של הפועל ת"א-אילת שמתי לב שהוא נדבק ב"חמשת"-תסמונת השדרים שהחלה בערוץ חמש. פתאום, עד אמצע הרבע הראשון, הוא כבר הספיק לדבר על השופטים ועל עצמו כל כך הרבה, שלא הבנת אם אתה רואה משחק בטלוויזיה או יושב לראות אותו בבית עם חבר נודניק. נזכרתי בזה בגלל שאריק שיבק, פרשן טוב להפתיע בינתיים, גם אמר לו בשלב מסוים "די כבר, תפסיק לחפש את זה" כשהאדון הצעיר ניסה בכח לחפש שריקות שופים שיתאימו לאג'נדה שהוא הביא.

הוא אמר גם "לא מאמין לך" וכאלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 10:56 am 
Junior

ואם כבר יצאנו מנושא הת'רד המקורי הנה נקודה למחשבה, פרובנציאלית אולי, אבל נכונה.

7000 איש משתתפים באירוע כלשהוא = כותרות ראשיות וסיקור פומפוזי בכל האתרים והעיתונים, 500,000 איש משתתפים באירוע כלשהוא = באנר קטן.

ולא, לא מתכוין לפתוח בתחרות מי יותר גדול, רשב"י או (להבדיל) דיויד בלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 10:58 am 
Junior

גינות מיכאל כתב:
צפיתי בתקציר של הצוות ארבלשון לעומת רסקין את שלף, אמנם האחרונים חוטאים באובר דרמטיות וכל סל או חסימה היא גול של אינייסטה בזמן פציעות, אבל איזה הבדל.

לא הצלחתי להבין את מי אתה מעדיף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 11:00 am 
Hall of Famer

גינות מיכאל כתב:
ואם כבר יצאנו מנושא הת'רד המקורי הנה נקודה למחשבה, פרובנציאלית אולי, אבל נכונה.

7000 איש משתתפים באירוע כלשהוא = כותרות ראשיות וסיקור פומפוזי בכל האתרים והעיתונים, 500,000 איש משתתפים באירוע כלשהוא = באנר קטן.

ולא, לא מתכוין לפתוח בתחרות מי יותר גדול, רשב"י או (להבדיל) דיויד בלאט.

שלא לדבר על הכותרת בוואינט: "כל המדינה במתח".

כן, ממש כולם. מהבדואים ברהט, דרך החרדים בקרית צאנז ועד סתם אנשים שלא אוהבים כדורסל או (רחמנא ליצלן, עד ששמעון יעביר חוק שאוסר את זה) לא אוהבים את אלקטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 11:00 am 
Junior

גינות מיכאל כתב:
ואם כבר יצאנו מנושא הת'רד המקורי הנה נקודה למחשבה, פרובנציאלית אולי, אבל נכונה. 7000 איש משתתפים באירוע כלשהוא = כותרות ראשיות וסיקור פומפוזי בכל האתרים והעיתונים, 500,000 איש משתתפים באירוע כלשהוא = באנר קטן. ולא, לא מתכוין לפתוח בתחרות מי יותר גדול, רשב"י או (להבדיל) דיויד בלאט.

יורם גאון גם אמר משהו דומה בשישי בגאון ברדיו, אבל האם אתה לא חושב שיש הבדל בין אירוע שמתקיים פעם ב.. למשהו שמתקיים כל שנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 11:01 am 
Hall of Famer

בנוגע לאלא שלא אוהבים את אלקטרה, הם גם במתח והם גם יצפו , תוך החזקת אצבעות לריאל. אבל הם יעקבו ויצפו גם, בזה אני בטוח :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 11:03 am 
Hall of Famer

אני מאד לא אוהב את אלקטרה, לא בטוח שאצפה ואני ממש לא במתח. אם הם יזכו, אני ארגיש בחילה עמוקה לאור החגיגות הפטריוטיות המלאכותיות והדוחות שנראה, ומתוך הבנה שהארגון המושחת והמשחית הזה השיג הישג. אבל מתח? לא קרוב אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 11:04 am 
Junior

Dovi כתב:
גינות מיכאל כתב:

לא הצלחתי להבין את מי אתה מעדיף?

בדיוק כפי שהבנת, ציינתי את היתרונות והחסרונות בכל צוות.

Dovi כתב:
יורם גאון גם אמר משהו דומה בשישי בגאון ברדיו, אבל האם אתה לא חושב שיש הבדל בין אירוע שמתקיים פעם ב.. למשהו שמתקיים כל שנה?

אם כבר, ההיפך.

אין לי תלונות, לדעתי, הסגנון של יציאה מפרופרוציות וכותרות כמו "כל המדינה במתח" מיותרות שלא לומר אויליות, גם אם היו נכתבות בנוגע לאירוע השני, (שגם ממנו אני סולד ומתנזר לחלוטין), אבל הבאתי את הדוגמא כדי לתאר את מה שנדב היטיב לחדד.

נערך לאחרונה על ידי גינות מיכאל בתאריך א' מאי 18, 2014 11:15 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 11:14 am 
Junior

nadav_hacohen כתב:
אני מאד לא אוהב את אלקטרה, לא בטוח שאצפה ואני ממש לא במתח. אם הם יזכו, אני ארגיש בחילה עמוקה לאור החגיגות הפטריוטיות המלאכותיות והדוחות שנראה, ומתוך הבנה שהארגון המושחת והמשחית הזה השיג הישג. אבל מתח? לא קרוב אפילו.

גם אני מאוד לא אוהב שלא לומר מתעב את אלקטרה, אבל למרות שאצפה כנראה בחלק מן המשחק, קשה להגיד שאני במתח. להבדיל, אם הפועל היתה משחקת היום במשחק מכריע בליגה, הייתי במתח והייתי סופר את השעות עד למשחק. אם המשחק יתפתח למשחק צמוד ותסריט דומה לזה שהיה בשישי בערב יחזור על עצמו, אולי יהיה קצת מתח, אבל את השמחה במקרה שריאל תנצח ו/או את האכזבה אם מכבי תנצח אי אפשר להשוות לתחושות שלי אם הפועל היתה משחקת ומנצחת או מפסידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 11:33 am 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
זו בדיוק הגישה המעוותת שטוענת שופט ששורק ברגע כזה קובע את התוצאה או גונב את ההצגה. זה בדיוק להיפך. שופט שלא שורק במצב כזה הוא זה שקובע את התוצאה ומעוות את המשחק.

שופט טוב לא יכריע משחק בשריקה על משהו גבולי. אפילו פה בקרב אנשים שראו כמה פעמים בהילוך איטי הדעות חלוקות!!!! אז אתה מצפה ששופט במגרש יראה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 12:04 pm 
Hall of Famer

אם השופט לא ראה או לא בטוח במה שראה אז אני מבין. לי הצעדים היו ברורים כבר ממבט ראשון, אבל הרוב פה אומרים שלא, אז סבבה.
הויכוח שלי הוא בעיקר עם מי שאומר שהשופט כן רואה, אבל הוא לא ישרוק כי זה רגע מכריע ו"השחקנים צריכים להכריע את המשחק ולא אני". וזה בעצם מה שפיני רימון אומר.
אז זהו שלא. דווקא באי שריקה אתה בעצם מכריע את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 12:09 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראובן כתב:
יש כאן התייחסות מעניינת למדי של פיני רימון למהלך האחרון ובכלל לאיך שופטים צריכים לשפוט במצב כזה:

https://www.facebook.com/groups/5275326 ... 095886520/

אני מניח שהתשובה גם נובעת מלוקל-פטריוטיזם ואולי אם זה היה שחקן של צסק"א שמואשם בצעדים אז הוא היה מגיב אחרת, אבל זה עדיין מעניין ומטריד משהו.

באותה תכתובת בפייסבוק צדה את עיני ההודעה שצריכה לזכות בפרס החוסר אובייקטיביות:
ציטוט:
לדעתי {וצפיתי רק בעשרים השניות האחרונות של המשחק}, עם שיפוט מדויק והוגן הגמר היה רוסי-ספרדי ולא כמו שהסתיים בסוף.

פששש איזו עין חדה יש לבחור שהצליח לקלוט את כל המשחק ב-20 שניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 12:13 pm 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
אם השופט לא ראה או לא בטוח במה שראה אז אני מבין. לי הצעדים היו ברורים כבר ממבט ראשון, אבל הרוב פה אומרים שלא, אז סבבה.
הויכוח שלי הוא בעיקר עם מי שאומר שהשופט כן רואה, אבל הוא לא ישרוק כי זה רגע מכריע ו"השחקנים צריכים להכריע את המשחק ולא אני". וזה בעצם מה שפיני רימון אומר.
אז זהו שלא. דווקא באי שריקה אתה בעצם מכריע את המשחק.

לא... פיני רימון אף הסביר עצמו בהמשך ואמר שאם שופט בטוח 100% שראה פאול או צעדים אז הוא צריך לשרוק, אם לא בטוח אז ההחלטה הכי טובה היא לא לשרוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 12:25 pm 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:

כן זה היה מחליא במיוחד.

גם בסוף המשחק גרשון הוסיף כל מיני דברים בראיונות כמו ש"המאמן בצד השני טיפש" ועוד מיני פנינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 184 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: