סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 12:51 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 118 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' מאי 17, 2014 11:59 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
כמה שהבעלים החדשים של מכבי יאמרו "אנחנו מרוכזים בעצמנו", זה בולשיט.
כדי למלא את הארנה ב10 אלף צופים (ואפילו על מנת להגיע ל7-8) ירושלים צריכה להתרחב לקהלים חדשים.
ונכון לעכשיו הקהלים האלה נשבים בצהוב.בהמוניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 12:15 am 
Sophomore

חתיכת הגזמה.
הפועל ירושלים הביאה לגמר גביע 8,000 אוהדים [ועוד נשארו בחוץ], מספר שאף אחד אחר חוץ מהצהבת לא התקרב להביא בשום סיטואציה, יש לה בסיס אוהדים שילך ויתרחב בוודאי אם היא תמצב את עצמה כאלטרנטיבה המקצועית הטובה ביותר למכבי שאמנם נשארה קונצנזואלית בציבור הכללי אבל מייצרת לעצמה יותר ויותר אויבים בתוך הכדורסל הישראלי.
אני אפילו לא מדבר על זה שבעיניי זו לא אותה נישה, ושאני בספק אם החזון של מי מהאנשים במלחה הוא לראות מופע טרמפיזם פתטי מהסוג הזה.

הפועל ירושלים לא תבנה את עצמה מקהלים שמתחברים לכדורסל פעם בשנתיים-שלוש כשיש הצלחה, ואמנם הישגים של הצהבת לא תורמים הרבה אבל לא בזה תלויה הצלחת המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 12:23 am 
מנהל פורום

נו 'במת...
7 מיליון אנשים, מתוכם כמה מאות אלפים שרואים יורוליג בחמישי מדי פעם או בקביעות, מתוך כמה עשרות אלפים שמכנים עצמם "אוהדי מכבי" ומתוכם כ-20,000 שילכו למשחקי מכבי בארץ ובחו"ל.

אז זהו? זה מה שימנע מירושלים להביא 8 אלף אנשים למשחקים? אם הם ישחקו ביורוליג ואם אולי תהיה איזה הצלחה יחסית אז יהיו מספיק אנשים אחרים שירצו לבוא למשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 1:11 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בלי קשר לדרמה של אבימאל, שהיא באמת מלודרמה על כלום - רק אני רואה סתירה פנימית באמירות על "טרמפיזם פתטי" ו"קהלים שמתחברים לכדורסל פעם בשנתיים שלוש כשיש הצלחה", שנאמרות באותה נשימה עם גאווה על 8000 צופים (כלומר 5000-6000 יותר מהכמות הרגילה) שהגיעו באופן חד פעמי לגמר גביע לפני 7 שנים?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 1:13 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
בלי קשר לדרמה של אבימאל, שהיא באמת מלודרמה על כלום - רק אני רואה סתירה פנימית באמירות על "טרמפיזם פתטי" ו"קהלים שמתחברים לכדורסל פעם בשנתיים שלוש כשיש הצלחה", שנאמרות באותה נשימה עם גאווה על 8000 צופים (כלומר 5000-6000 יותר מהכמות הרגילה) שהגיעו באופן חד פעמי לגמר גביע לפני 7 שנים?

1+

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 1:21 am 
Senior

אני חושב שאבימאל מגזים קצת אבל בלי ספק ההצלחה של מכבי כן לוקחת מהפוקוס, כן מזכירה כמה הם (או כל קבוצה אחרת) רחוקים שנות אור ממכבי וכמה רבות של שנים יצרכו בשביל לצמצם בכלל את הפערים. מפרוייקט שלא מזמן היו"ר של הקבוצה טען שתוך שלוש שנים הם יהיו הקבוצה הבכירה והמובילה בארץ, כשרואים את מכבי וכל מה שהולך מסביבה ברור שהם חיים שם בהזיות ולא מחוברים למציאות ובוודאי שההצלחה הנוכחית של מכבי פוגעת להם בתוכניות ובנסיונות להציג את זה כאילו הם או טו טו מחליפים את השלטון המכביסטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 2:31 am 
Junior

נראה לי שירושלים יש הנהלה יותר מוצלחת ובמיוחד פחות מפולגת. יש להם רק אגו גדול אחד, אלון, והשאר מנגנים ברקע. ככה שלירושלים יש סיכוי טוב לסגור פערים די מהר. תן להם שלוש שנים ונראה מה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 4:22 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מכת מוות זה אומר שעד עכשיו הפרוייקט הזה עדיין היה חי? זה הופך את ההודעה של אבימאל לממש אופטימית בהתחשב בדברים שהוא כתב עד כה על אורי אלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 7:04 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:

זה כ"כ שונה אחד מהשני.
כן, בתוך ה-8,000 האלו היו לא מעט אוהדי הצלחות, אבל זה לא מלווה בפסטיבל לאומי מהסוג שקורה כאן, שהנזק הכי גדול שלו הוא פיתוח תודעה שמכבי חייבת לשמור על ההגמוניה כי היא 'מביאה כבוד לישראל', דבר שמקשה על התפתחות קהלים חדשים ויריבויות ספורטיביות. בכל מקום יש אוהדי הצלחות, הנקודה שרציתי להעביר היא שהיכולת של הפועל ירושלים לגייס ולהביא קהל חדש לא תלוי בפסטיבל לאומי כמו שמתרחש עכשיו.

בירושלים מגיעים אלפים טובים למעמדים הגדולים. בהיעדר תרבות כדורסל נורמלית אלה מספרים מרשימים מאוד, ואני לא חושב שלמישהו בהנהלה יש חזון של 8,000 אדומים בפיינל-פור יורוליג עם דגלי ישראל בצבע אדום-לבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 7:48 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אתה מדבר על קבוצה שבימים פחות מוצלחים לא מילאה אולם של 2500 מקומות, אז ודאי שזה דומה. ה-8000 הם ברובם הגדול אוהדי הצלחות שמתעוררים פעם בכמה שנים, חלקם התעורר פעם אחת בעשרות שנים. בדיוק סוג הקהל שאתה בז לו כאן.
לגבי החזון של הנהלת ירושלים, שזה בעיקר אורי אלון - החזון שלו זה להגיע ליורוליג ולהשתתף שם דרך קבע. על זה נדמה לי אין מחלוקת. ואז מה? להגיע לשם ולהפסיד? או להצליח שם ושלא יבוא קהל? שזה לא ילווה בהד תקשורתי? בחיאת, גט ריל. מספיק שתראה את הנוכחות התקשורתית של אורי אלון אחרי כל אירוע פיפסי שקשור להפועל ירושלים, כמו אחרי עליית שלב ביורוקאפ. הוא היה מת לפסטיבל תקשורתי לאומי כזה סביב הקבוצה, ואם אתה חושב אחרת אתה נאיבי מאד.

לגבי גיוס הקהל - אני חושב למשל, בהנחה של מחירי מנויים דומים להיום וכו', שבשנה הקרובה תהייה הצלחה גדולה לירושלים במכירת מנויים ובקהל (יש כאלה שחולקים עלי) בגלל האולם החדש ותחושת ההתחדשות הכללית במועדון. אחר כך, כדי לשמור על זה, יצטרכו להביא תוצאות והצלחות, אחרת ירדו למספרים של מלחה. בקיצור, אותן תופעות כמו במכבי (בעצם לא, מכבי שומרת על כמות הקהל שלה בשנים האחרונות גם בשנים פחות מוצלחות). גיוס קהל חדש יצריך הצלחות לאורך זמן.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 9:25 am 
Sophomore

אני חושב שהדבר היחיד שיכול להפיל את הפרויקט של אורי אלון זה אורי אלון בעצמו.
אם הוא ושאר ההנהלה יתנהלו טוב, זה אולי ייקח כמה שנים אבל הם יגיעו לאן שהם רוצים להגיע, בין אם מכבי תמשיך להצליח באירופה ובין אם לא.

לגבי הארנה אני חושב שהם כרגע מתנהלים לא כל כך טוב, והם הולכים לקבל את הכאפה של כמות מנויים קטנה מאוד ממה שהם מצפים.
לדעתי כדי להתקרב ליעד של 5000 מנויים (שזה ממה שאני מבין היעד שלהם. ראיתי גם דיבורים על 6000, אני לא יודע אם הכוונה הייתה כבר בעונה הבאה או תוך כמה שנים) צריך הוזלה משמעותית של מחירי המנויים, ושיווק שונה מאוד ממה שחומסקי יודע לעשות.
הצלחות לבד לא יספיקו, וגם אם כן אז רק באופן זמני, כשעונה או שתיים לא טובות יפילו את מספר המנויים.

Jacob made me do it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 9:30 am 
מנהל פורום

היו שמועות שפירסומת ראשונה על מינויים לעונה הבאה של הפועל ירושלים תשודר בערוץ עשר במהלך המשחק של צסקא, מישהו ראה, מישהו שמע?
אני הייתי על חרוץ 5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 9:43 am 
Hall of Famer

כן, היו פרסומות בערוץ 10 בזמן המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 9:44 am 
Sophomore

לא חושב שזה יכול להשפיע לרעה. קראתי את הראיון עם חומסקי שדיבר על השקעה בפריפריית ירושלים, גוש עציון וכדו'. אני הגעתי לגוש כבר כמכביסט וכאדם מקובע לא חשבתי לשנות ( :) ) אבל בשנות הגביעים של הפועל הרבה חברים שלי הפכו לאוהדי הפועל. אבל ברור לי ש2-3 הצלחות (נגיד אליפות השנה...) והשקעה נכונה בשיווק (מחירים, הסעות לנוער וכדו') והפועל יכולה להגדיל מאד את קאדר האוהדים. מחשבה מסויטת שעלתה בראשי תוך כדי הכתיבה- אם יהיו משחקים אטרקטיביים עם מחירים אטרקטיביים בארנה (גמרי גביע, נבחרת, קבוצות נב"א) אני אבוא עם הילדים לראות כי זה יותר קרוב, זול ונוח וזמין מלנסוע לנוקיה ואם תהיה חווית צפייה טובה שם אז בכלל. מי תוקע לידי שאחד הילדים לא יצא ל"תרבות רעה"?

נערך לאחרונה על ידי אד הורטון בתאריך א' מאי 18, 2014 10:46 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 9:47 am 
מנהל פורום

חיפשתי את הפירסומת ביו טיוב, לא מצאתי
איך היא הייתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 9:48 am 
Hall of Famer

עוצרת נשימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 9:53 am 
מנהל פורום

רק אני מצאתי את זה מצחיק שלאורך כל הפסקת פרסומת בשידור של ערוץ 10 במשחק של צסק"א-מכבי היו פרסומות למכירות מנויים לארנה החדשה לעונה הבאה בירושלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 10:03 am 
מנהל פורום

נו זה היה מכוון
לעשות אימפקט

ואם מדברים על הצלחה או אי הצלחה במכירת המינויים, אני מהמר על 5000 מינויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 10:05 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

מה שיכול לתת מכה לפרוייקט זה אם מכבי חיפה (אם) תעיף את י"ם בחצי פליאוף ותלך ליורוליג (מוקדמות) בעונה הקרובה, וכן, יש שאיפה כזו. הצלחה של מכבי ת"א לא משנה בהרבה כי היא ממילא משוריינת ביורוליג ולא על חשבונה באה י"ם.
בחיפה כל פעם ששומעים שאנשי י"ם נפגשו עם כזו או אחר בהנהלת היורוליג הם רצים לנסות לקבוע פגישה מקבילה.
בנתיים לא בטוח שנעבור את נס ציונה מחר...

נערך לאחרונה על ידי טל בתאריך א' מאי 18, 2014 10:22 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 10:10 am 
Freshman

לירושלים אין סיכוי כי הם חיים בסרט שהם יכולים לחיות לצד המונפול ולא מבינים שהם צרכים לשבור את המונפול
מכבי מעמידה בעונה תקציב של 80 מיליון שקל בלי שהבעלים יכינסו את היד לכיס או לפחות לא מכניסים אותה עמוק לכיס.
אין שום קבוצה כולל מכבי בכדורגל שבכלל מתקרבת לזה.
אז יפה שבעלי ירושלים מתקשרים לאחל למכבי הצלחה בפינל פור זה רק מראה כמה הם מנותקים.
שיהיה להם בהצלחה בזריקת הכסף,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 10:11 am 
Sophomore

אוריאל, זו הפרסומת המדוברת:
http://www.youtube.com/watch?v=LsxAW_Q2 ... NIK_CmcsxA

Jacob made me do it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 10:48 am 
מנהל פורום

1. אני לא הכין מבין בפרסום, אבל עצם זה שהפועל י-ם מפרסמת באמצע משחק יורוליג של מכבי לא הופך את זכויות השידור שערוץ 10 שילם למכבי למשתלמים יותר (מבחינה מזערית מאוד מאוד כמובן, אבל עדיין)?
זה בטח עלה הרבה כסף לי-ם, ואולי זה בא על חשבון חברה שהייתה משלמת לערוץ 10 טיפה פחות.
2. כן זכויות שידור, לא זכויות שידור, בסופו של דבר הניצחון של מכבי, לדעתי לפחות, הפך את הפרסומת הזו לקצת מגוכחת...
3. אני שמח שהפועל י-ם לא מציעה מנויים במחירי רצפה. כמות המנויים זה לא הכל. אחר כך לשכנע 6 אלף מנויים לשלם עשרות אחוזים יותר כדי שהקבוצה תהיה פחות גרעונית (ו/או תהיה קרובה יותר למכבי בהכנסות) זה מאוד קשה, בטח אם במקרה זה יפול על עונה מקצועית לא טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 10:55 am 
Freshman

הכחול, הבעלים של ירושלים הוא בעלים של חברת מדיה ומשרד פרסום. הרבה כסף הוא בטח לא שילם על זה
והיחסים שלו עם ערוץ 10 כנראה טובים.
לא חושב שלערוץ 10 הייתה בעיה למכור חסויות למשחק הזה ולכן אין ממש עזרה למכבי או לערוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 10:56 am 
מנהל פורום

alma כתב:
לא מבינים שהם צרכים לשבור את המונפול

איך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2014 11:13 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
בולשיט. ההצלחה של מכבי היא דוקא מנוף לירושלים ולא להפך. גם אם ירושלים נתפסת כ"חיקוי", אז כאשר מותג מצליח החיקויים שלו גם מצליחים. החשיפה לכדורסל בכלל תעשה רק טוב לירושלים, התחרות האמיתית שלה מבחינת מכירת מנויים וכו' לקהל "לא שרוף" היא לא מכבי אלא בית"ר והפועל כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 118 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., Google [Bot] ו 102 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה