סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 5:50 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 683 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 12:56 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אחחח מקומוני ירושלים זה המקום הכי חם בגיהנום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 1:03 pm 
Junior

מקורות בבלוקבאסטר מוסרים שספנוליס במו״מ מתקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 1:05 pm 
מנהל פורום

ספנוליס בירידה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 1:08 pm 
Freshman

ארן טלם החליט - ג'ואל אמבייד להפועל בחוזה ארוך? עזוב אותך דראפט, יש פה ליגה חביבה במזרח התיכון.. 2 משחקים בשבוע, מעט טיסות, פינוק..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 1:22 pm 
Hall of Famer

2 החתמות מרשימות מאוד. קיצ'ן גם נשאר עם חוזה משודרג וארוך טווח ועכשיו ינסו להשאיר את דאנקן ורייט או לפחות אחד מהם. דופרי והפרח בחוץ.

בגזרת הישראלים נעימי,רוט או ניסים אחד מהם אמור לנחות בארנה. שון דאוסון חזק על הכוונת ובירושלים מוכנים לתת לראשלצ' סכום כסף לא קטן עבורו(חתם בכתום לעוד 3 שנים)

יניב גרין מתנדנד(שחקן חופשי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 2:45 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
דבר ראשון לגבי פרנקו, ראיתי שמישהו פה טען שהוא "יכניס קשיחות בשחקנים הרכים של ירושלים". במי? באליהו והלפרין?
תרשו לי לצחוק לרגע. הלפרין ואליהו עברו שניהם קריירה שמסתכמת כבר במספר דו ספרתי של שנים, בקבוצות מהשורה הראשונה באירופה עם המאמנים התובעניים ביותר. אף אחד לא הצליח להכניס בהם קשיחות. למה שפרנקו יצליח?

לגבי דונטה. אין ספק, החתמה מרשימה ומעבר לכך, גם באיכות של השחקן וגם בסכום. אם את אליהו והלפרין לא רציתי לראות במכבי (ובינתיים צדקתי), דונטה זה סיפור אחר. שחקן שחקן, מלא איכויות כרימון, ושחקן שרציתי לראות במכבי ולראות איך יסתדר ברמות הגבוהות באמת של היבשת, אפרופו הת'רד השני.
אם לקשר אותו רגע שוב להלפרין ואליהו, אין ספק שהוא גם השחקן המתאים להם. אליהו זז טוב ממאד ללא כדור כדי לקבל מסירות נוחות, והלפרין ישמח לתת את הכדור לדונטה שישבור את הראש ולזוז הצידה להסתכל, בטח במשחקי מאני טיים.

ומילה על פונזי. בינתיים התחושה שלי לגביו מתבררת כנכונה. הוא מפתח לעצמו פולחן אישיות קצת מגלומני ומגוחך הייתי אומר, אבל התחושה שלי מהתחלה הייתה שהאיש הוא פור ריל. את הדברים שלו על הדרך וההשקעה צריך לקחת ברצינות, ועכשיו הוא מראה את זה.
אם להאמין לפרסומים, דונטה רצה ממכבי חצי מיליון דולר לעונה ל-3 שנים ומכבי היססה. בא פונזי ואמר "זה מה שאתה רוצה? קח יותר, רק תבוא". בתור אחד שעבר משהו דומה ממש לא מזמן, אני יכול להעיד שכשזה קורה קשה מאד לסרב... אלא אם כן אתה גורדון גקו בתחפושת.

ולסיום, מישהו פה עוד רוצה גמר במשחק אחד? פיינל פור? באמת אשמח לראות איך תשרוד הברית המשונה של ירושלים, הפועל ונס ציונה כשיגיעו הדברים לידי חזרה או לא חזרה לפיינל פור. יהיה דיסקו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 3:02 pm 
Sophomore

אין ספק שדונטה סמית' זאת החתמה גדולה לירושלים, גם מבחינה מקצועית וגם מבחינת הצהרת כוונות. הבעיה המרכזית עם ההחתמה הזאת, היא שאין מי שיקלע משלוש בקבוצה הזאת וזה צריך להיות הדבר הראשון בשיקולי ההחתמה של השחקנים הבאים. במקרה כזה דאנקן ורייט (או תואמים שלהם, שזה דבר שלא קל למצוא במחיר טוב...) חייבים להישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 3:12 pm 
מנהל פורום

גם ליותם ואליהו יש סקלת קשיחות שהם נעים עליה
תחת מאמנים מסויימים הם ימצאו את עצמם בקצה הרך של הסקלה אצל מאמנים אחרים בקצה הקשוח יותר של הסקלה
אתה לא חושב שאליהו שיחק באותה קשיחות אצל איוונוביץ' כמו אצל גרינברג?
לא ראיתי את יותם יותר מידי בקריירה שלו באירופה אבל אני יכול לנחש שלובליאנה ואצל פאשיץ הוא נראה אחרת מאשר אצל גרינברג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 4:16 pm 
Hall of Famer

גם אצל איוונוביץ' לא ראיתי מאליהו קשיחות מיוחדת, וזו הסיבה גם למה הוא לא היה כזה גדול ואהוב אצלו חוץ מסידרת הגמר.
את הלפרין בלובליאנה באמת ראיתי מעט יחסית, גם שם לא ראיתי משהו מיוחד מבחינת קשיחות אבל שוב, יחסית ראיתי מעט. אבל הלפרין וגם אליהו עברו אצל מאמנים תובעניים לא פחות מפשיץ. הם לא נראו שונה אצל אף אחד מהם.
ואפילו אם נניח שכן, סתם לשם הויכוח, למה אתה חושב שפרנקו נמצא על סקאלת הקשיחות של איוונוביץ'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 4:28 pm 
Senior

אני גם באמת לא כזה מחזיק מפרנקו. השנה הוא נהנה מהפציעות של ירושלים, כשלקח גביע נהנה מזה שנהריה העיפה את מכבי בשלב מוקדם יותר. הייתי חושש יותר אם ירושלים הייתה מביאה את שמיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 5:20 pm 
Hall of Famer

מה זה "אני גם באמת לא כזה מחזיק מפרנקו", איפה ראית שאני לא מחזיק מפרנקו? אני דווקא לא מזלזל בפרנקו בכלל, אני חושב שהוא מאמן מאד מוכשר. אני גם חושב שחיפה הייתה מקרקסת את ירושלים גם בהרכבים מלאים. אבל אני לא רואה איפה הוא יצליח להכניס קשיחות בשניים האלה, דווקא הוא, איפה שמאמנים טובים ומנוסים ממנו ותובעניים לפחות כמוהו אם לא יותר, נכשלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 5:24 pm 
מנהל פורום

zurkin כתב:
אין ספק שדונטה סמית' זאת החתמה גדולה לירושלים, גם מבחינה מקצועית וגם מבחינת הצהרת כוונות. הבעיה המרכזית עם ההחתמה הזאת, היא שאין מי שיקלע משלוש בקבוצה הזאת וזה צריך להיות הדבר הראשון בשיקולי ההחתמה של השחקנים הבאים. במקרה כזה דאנקן ורייט (או תואמים שלהם, שזה דבר שלא קל למצוא במחיר טוב...) חייבים להישאר.

בחיפה לא היו קלעי שלשות מדהימים העונה למעט המושבניק וזה לא כל כך הפריע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 5:26 pm 
Hall of Famer

זה ועוד איך הפריע.
ותתפלא לשמוע, אבל מורן רוט היה קלעי שלשות טוב יותר מיבזורי השנה. זרק פחות וקלע יותר, פר משחק (הוא שיחק פחות משחקים כי היה פצוע). היו ליבזורי כמה תצוגות שיא שתפסו את העין, אבל היו לו גם תצוגות נפל, וזה הפקיע לחיפה מאד.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ש' יוני 21, 2014 5:29 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 5:29 pm 
מנהל פורום

כמובן אמרתי את זה בהגזמה. אבל דה פקטו חיפה הייתה רחוקה בנקודה מעוד אליפות בלי אף קלעי שלוש קונסיסטנטי בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 5:30 pm 
Hall of Famer

ועדיין זה הפריע לה מאד בלא מעט משחקים, כולל בגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 5:49 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
כמובן אמרתי את זה בהגזמה. אבל דה פקטו חיפה הייתה רחוקה בנקודה מעוד אליפות בלי אף קלעי שלוש קונסיסטנטי בסגל.

3 נקודות, לא נקודה

Sent from my GT-I9500 using Forum Runner

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 6:20 pm 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
גם אצל איוונוביץ' לא ראיתי מאליהו קשיחות מיוחדת, וזו הסיבה גם למה הוא לא היה כזה גדול ואהוב אצלו חוץ מסידרת הגמר.
את הלפרין בלובליאנה באמת ראיתי מעט יחסית, גם שם לא ראיתי משהו מיוחד מבחינת קשיחות אבל שוב, יחסית ראיתי מעט. אבל הלפרין וגם אליהו עברו אצל מאמנים תובעניים לא פחות מפשיץ. הם לא נראו שונה אצל אף אחד מהם.
ואפילו אם נניח שכן, סתם לשם הויכוח, למה אתה חושב שפרנקו נמצא על סקאלת הקשיחות של איוונוביץ'?

בוא נחלק את זה לשניים
אליהו חזר מויטוריה שחקן הגנה טוב יותר בעונה הראשונה במכבי אחרי ויטוריה הוא עשה את ההגנה הכי טובה שאני זוכר ממנו בקריירה שלו, אחר כך חזר לזרוק זין, פרנקו מאמן שיוריד אותו לספסל ויעיר לו ידחוף אותו קרוב יותר למקום שהוא כבר היה בו. פרנקו בנתניה ובחיפה הציג קבוצות עם הגנה קשוחה ויחסית לדנשה וקטש (הם היו האלטרנטיבות של הפועל ) הוא מאמן שדורש יותר קשיחות מהשחקנים שלו. גם בסידרת הבושידו נגד נס ציונה, הוא הלך על בושידו חזרה (טעות שלו אגב) אבל זה המינד סט שלו, ובחירת השחקנים שלו. אליהו לא ישנה את האופי שלו אבל על סקלה שבין העונה האחרונה שלו במכבי לעונה שמיד אחרי ויטוריה יש לי סיבה טוב להאמין שזה ילך לכיוון של העונה של אחרי ויטוריה. העונה הזו אגב הוא שמר טוב בפוסט בכל השאר היה נורא.

יותם לא שחקן רך בהגנה, מקריב עבירות, מתייצב לסחוט תוקף, יש לו מגבלה פיסית בזריזות הרגליים אבל זה אי אפשר לשנות. הוא ימשיך ל"העלם" בדקות הכרעה של משחקים מכריעים וצריך לקחת את זה מראש בחשבון.
לכן במחשבה שניה הייתה טעות מצידי לכתוב שפרנקו יוציא ממנו יותר קשיחות, יותר מזה, מאוד ייתכן שאופן ניהול המשחק של פרנקו אפילו יפגע ביותם כי הוא צריך אווירה חיובית ומפרגנת בשביל להיות במיטבו. משהו שגרינברג כנראה יותר טוב מפרנקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 6:31 pm 
Hall of Famer

סלח לי אבל אתה טועה מאד, לפחות בכל הקשור להיסטוריה. נתחיל מזה שאת ההגנה הכי טובה שלו אליהו נתן בטופ-16 בעונתו האחרונה במכבי, סדרת מופעי הגנה ומאבק בריבאונד שלא ראיתי ממנו בכל הקריירה שלו (ואז גם היה טיפש מספיק לומר שזה בגלל שהוא עובד על החוזה שלו לעונה הבאה). עבר הטופ-16 ואליהו חזר לעצמו. נמשיך בזה שמאמנים שהעירו לו על זריקת הזין והורידו אותו לספסל היו לו כבר רבים, זה לא דחף אותו להיות יותר טוב בדברים שהוא חלש בהם כולל האטיטיוד למשחק. להיפך, זה דחף אותו להיות עוד יותר אדיש, יחד עם שליחת המקורבים (שלדעתי זה הוא עצמו) להתלונן אצל עיתונאי החצר שלו, ולהפיץ את השקר הזה שהוא במו ידיו, הוא ולא אחר, הוא ולא מלאך, הוא ולא שרף, הביא את האליפות לויטוריה.
תן לי סיבה אחת למה אצל פרנקו זה יהיה שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 6:38 pm 
מנהל פורום

מהסיבה הפשוטה שאני חושב אחרת ממך, אני חושב שההגנה שלו הייתה טובה בעונה הראשונה אחרי שחזר מויטוריה ושזה היה בהשפעת איוונוביץ'
עוד סיבה? אני חושב שהאדישות שהוא התעטף בה הייתה כי תקפו אותו בפומבי ולא בשיחה פנים אל פנים, שיחות מהסוג של "ככה זה לא יכול להמשך"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 6:48 pm 
Hall of Famer

נישאר חלוקים על ההגנה שלו בעונה שאחרי ויטוריה. וגם על ההגנה בויטוריה עצמה, אם אתה כבר מדבר על השפעתו המאגית של איוונוביץ' למה הוא לא נהנה מהקשיחות של אליהו?
ולגבי השנייה, מי תקף אותו בפומבי, ולמה אתה חושב שלא ערכו איתו שיחות? מישהו החרים אותו? מישהו נידה אותו? סילקו אותו מאיזושהי מסגרת? אני חושב שהוא התעטף באדישות כי הוא פשוט כזה, חושב שהכשרון שיש לו מספיק לו, מה שהוא טוב בו מספיק טוב ואת מה שהוא חלש בו אפשר להזניח. זה נראה לא רק בהגנה שלו, אלא גם בחולשות ההתקפיות שלו. הדבר היחיד שראיתי שהשתפר בו היה המסה, בשנים הראשונות אחרי שחזר למכבי היה ניכר שהוא עובד הרבה בחדר כושר, אבל למרבה הפרדוקס ככל שהתחזק - כך נהיה עוד יותר רך ועוד יותר סולד ממגע.
אבל פרנקו יגאל אותנו מכל זה... אשרי המאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 6:58 pm 
Senior

ראי שעל הקיר כתב:
סלח לי אבל אתה טועה מאד, לפחות בכל הקשור להיסטוריה. נתחיל מזה שאת ההגנה הכי טובה שלו אליהו נתן בטופ-16 בעונתו האחרונה במכבי, סדרת מופעי הגנה ומאבק בריבאונד שלא ראיתי ממנו בכל הקריירה שלו (ואז גם היה טיפש מספיק לומר שזה בגלל שהוא עובד על החוזה שלו לעונה הבאה). עבר הטופ-16 ואליהו חזר לעצמו. נמשיך בזה שמאמנים שהעירו לו על זריקת הזין והורידו אותו לספסל היו לו כבר רבים, זה לא דחף אותו להיות יותר טוב בדברים שהוא חלש בהם כולל האטיטיוד למשחק. להיפך, זה דחף אותו להיות עוד יותר אדיש, יחד עם שליחת המקורבים (שלדעתי זה הוא עצמו) להתלונן אצל עיתונאי החצר שלו, ולהפיץ את השקר הזה שהוא במו ידיו, הוא ולא אחר, הוא ולא מלאך, הוא ולא שרף, הביא את האליפות לויטוריה.
תן לי סיבה אחת למה אצל פרנקו זה יהיה שונה.

על איזה עונה אתה מדבר בדיוק? בשנה שעברה הוא כמעט ולא שיחק בחצי השני של הטופ 16.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 7:09 pm 
Hall of Famer

אתה צודק, אני כנראה מתבלבל עם העונה האחרונה בחוזה הקודם שלו. בכל אופן את סדרת התצוגות ההגנתיות בטופ 16 יחד עם ההתבטאות בעניין המלחמה על החוזה (שאלו אותו על זה והוא אמר "מי שאומר לך שהוא לא עובד על החוזה שלו הוא שקרן", או משהו כזה) אני זוכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 7:58 pm 
Sophomore

חייב לציין שמאוד אוהב את פרנק האסל כשהיה בחולון לא יודע מה קרה לא השנה או האם עבר פציעה אבל לדעתי יכול להיות שיחוק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 8:06 pm 
Junior

em28 כתב:
במקומון של ירושלים (כל העיר) טוענים שאולסון ודורסי מברצלונה מועמדים להפועל.

רגע רגע רגע, חשבתי שהמבחן שלהם העונה יהיה ההצלחה בלהשאיר את רייט ודאנקן. איך זה מתיישב עם זה?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 8:08 pm 
Sophomore

דאריו שאריץ' מועומד גם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 683 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: