סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 6:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 683 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 28  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 9:58 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני חושב שהלעג שלכם הוא, אפעס, קצת מקדים את זמנו, שלא לומר זחוח.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 10:37 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
עכשיו נראה את הלפרין משחק מחבואים עם דונטה...

אל תצפו להצגות של דונטה כמו בגמר, אלא למשחקים בהם הוא מנסה להכניס את החברים שלו למשחק, מי שיחתוך לסל, או יעמוד חופשי על קו השלוש יקבל כדור.
אבל מי שיתקע במקום, יפחד לזרוק כשהוא חופשי, יזייף בהגנה או יעשה שטות אחרת יקבל פרצוף כועס.
אל תטעו בפרצופים שלו, הם לא באים מרוע, גם לא מדובר באיזה אגו מניאק שרוצה לנפח את הסטטיסטיקה שלו, רק מחוייבות לקבוצה ולנצחון.

מהלך מבריק להחתים אותו עם פרנקו, אולי זה מה שגרם לו לחתום בירושלים ולא בת"א.
גם הסכום נורמלי בטח בהתחשב בכך שמדובר בשחקן שאנשים באים לראות.

תבלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 10:40 pm 
Sophomore

shachaf78 כתב:
אני גם באמת לא כזה מחזיק מפרנקו. השנה הוא נהנה מהפציעות של ירושלים, כשלקח גביע נהנה מזה שנהריה העיפה את מכבי בשלב מוקדם יותר. הייתי חושש יותר אם ירושלים הייתה מביאה את שמיר.

כמו שירושלים נהנתה מהפציעות של חיפה באמצע העונה.
אלמלא הן, ייתכן שירושלים לא מגיעה עם יתרון ביתיות לסדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 11:14 pm 
Junior

shay כתב:
עכשיו נראה את הלפרין משחק מחבואים עם דונטה...

אל תצפו להצגות של דונטה כמו בגמר, אלא למשחקים בהם הוא מנסה להכניס את החברים שלו למשחק, מי שיחתוך לסל, או יעמוד חופשי על קו השלוש יקבל כדור.
אבל מי שיתקע במקום, יפחד לזרוק כשהוא חופשי, יזייף בהגנה או יעשה שטות אחרת יקבל פרצוף כועס.
אל תטעו בפרצופים שלו, הם לא באים מרוע, גם לא מדובר באיזה אגו מניאק שרוצה לנפח את הסטטיסטיקה שלו, רק מחוייבות לקבוצה ולנצחון.

מהלך מבריק להחתים אותו עם פרנקו, אולי זה מה שגרם לו לחתום בירושלים ולא בת"א.
גם הסכום נורמלי בטח בהתחשב בכך שמדובר בשחקן שאנשים באים לראות.

תבלו.

זמן (חוזה ל-3 שנים לשחקן בן 31) וכסף שלא יכל לקבל באף מקום אחר. זו הסיבה שחתם במגדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 11:23 pm 
Senior

אני לא חושב שיש שאלה בכלל. דונטה מבחינתו קיבל חוזה חלומי שהוא לא יכול היה לחלום עליו. יכול להיות שהוא היה מסוגל לקבל יותר כסף (נניח 700-750) לעונה הקרובה ברוסיה או ספרד או טורקיה אבל זה היה בחוזה לעונה אחת מן הסתם. באירופה בגילו ובמעמד שלו (שחקן לא מוכח ברמות הגבוהות באירופה) הוא לא היה מקבל חוזה כזה לשלוש שנים בשום מקום. אפילו במכבי אף אחד לא היה שוקל לתת לו חוזה כזה או משהו שמתקרב לזה אפילו. שחקנים כמו סמית, רייס והיקמן הם החתימו עם אופציות לצאת אחרי שנה. ירושלים מבחינתם עשו את המהלך הנכון ונתנו הצעה שתהיה הכי טובה שהוא יכול לקבל כנראה ולדונטה שבכל הקריירה שלו אולי ביחד הרוויח את הסכום הזה מן הסתם לא היה הרבה מה לחשוב.

מבחינת ירושלים הדבר המעניין עכשיו זה לראות מה הלאה. האם רייט ודאנקן נשארים או שבירושלים קיבלו החלטה לתת את כל הכסף לדונטה ולוותר עליהם ולהביא במקומם שחקנים זולים יותר. או שהולכים באמת על כל הקופה (גם כלכלית) ומשקיעים בסגל גדול ויקר מאד, מתקרב לסכומים של מכבי סה"כ ומנסים ללכת עד הסוף. בכל מקרה אני חושב שההחלטה שלהם נכונה כל עוד דונטה ישאר בריא. להביא מחליפים לרייט ודאנקן מן הסתם אפשר להביא שחקנים גם ב100-150 אלף דולר אבל להביא שחקן עם האימפקט והיכולות של דונטה הרבה יותר קשה להאמין שזה אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 22, 2014 12:01 am 
Hall of Famer

אתה יוצא מתוך הנחה שאין בחוזה של דונטה סעיפי יציאה לקבוצה. אני דווקא משוכנע שיש, כמו שבחוזה של גרינברג היה, ולא שמענו עליו עד שמומש. קשה לי להאמין שבחוזה כזה הם לא מבטיחים את עצמם אם תהייה פציעה או שמשום מה זה לא יצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 22, 2014 12:18 am 
Senior

אני דווקא משוכנע שאין. כמו שאין בזה של אליהו או הלפרין. מפציעות יש ביטוח ואם הם חוששים הם יבטחו את השחקן כמו שבמכבי עושים לשחקנים שלהם.

לפי מה שאני הבנתי הייתה לדונטה הצעה של 1+1 ממכבי על סביבות ה550 אלף דולר לעונה. אם לירושלים היו יציאות לדעתי הוא היה מעדיף את מכבי שם אפשר למנף עונה טובה להרבה הרבה יותר כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 22, 2014 12:32 am 
Junior

קוף הנה מה שכתבת לפני כמה חודשים, מסתבר שחוקי המשחק השתנו או שאולי אתה טוען שדונטה הוא שאריות שמכבי השאירה להפועל?.

קוף ירוק כתב:
ירושלים לא בתמונה מול מכבי על אף שחקן. די עם ההמצאות והסיסמאות האלה. ירושלים בתמונה רק שמכבי מוותרת על שחקן, כמו שהיה עם אליהו, כמו שהיה עם הלפרין. אם מכבי תרצה שחקן ירושלים לא יכולה להתמודד איתה. ירושלים יכולה מקסימום להעלות את הסכומים שמכבי תשלם (שזה דבר טוב בפני עצמו) אבל היא לא יכולה להתמודד עם מכבי עם שום שחקן.

מנחם כתב:
אני תוהה מנין הבטחון שזה כך.

קוף ירוק כתב:
מההיסטוריה, מהמציאות, מהעובדות בשטח. ירושלים לא התמודדה עם מכבי השנה על אליהו או הלפרין, ירושלים ניצלה את השאריות שמכבי השאירה לה. הלפרין בעצמו כבר היה סגור במכבי לפני שמכבי סובבה את הגב והחליטה שלא מתאים לה. אליהו היה מת לחתום במכבי אבל מה לעשות שפדרמנים שלחו גם אותו לחפש. ירושלים פשוט הייתה שם בשביל לנצל. הם לא הוציאו את הסכומים שהשחקנים האלה היו מרוויחים במכבי אם מכבי הייתה מחליטה שהיא רוצה אותם, הם לא הראו שום דבר שאמור לגרום לי לחשוב שיש להם יכולת כלשהי להתמודד עם מכבי על שום שחקן. הם כן הראו יכולת לנצל הזדמנויות ולדעת לעשות את האקסתרה שיש הזדמנות כזאת וידעו גם לבצע טוב ולכמה שנים. אבל בו נגיד את זה בצורה ברורה, אם מכבי הייתה רוצה הלפרין ואליהו היו משחקים אצלה היום. מכבי החליטה לוותר, ירושלים לקחה. לא משהו שלא ראינו בשנים עברו עם שרון ששון או ג'יימי ארנולד (ושם הושקעו סכומים יותר גבוהים ממה שהושקעו באליהו למשל ואף אחד לא חשב שירושלים מאיימת).

בינתיים ירושלים לא הראתה שום דבר שמראה יכולת להתמודד עם מכבי בשוק או בכלל ברמות האלה. התקציב השנה הוא בערך אותו תקציב של השנים האחרונות, הניהול ובעיקר ניצול המזל וההזדמנויות היה אחר לגמריי. שירושלים תתחיל לזרוק סכומים ולהחתים שחקנים של חצי מיליון דולר+ אז אפשר יהיה לדבר על מאבק מול מכבי על שחקנים, בינתיים הם לא באזור חיוג הזה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 22, 2014 12:39 am 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
אני דווקא משוכנע שאין. כמו שאין בזה של אליהו או הלפרין. מפציעות יש ביטוח ואם הם חוששים הם יבטחו את השחקן כמו שבמכבי עושים לשחקנים שלהם.

לפי מה שאני הבנתי הייתה לדונטה הצעה של 1+1 ממכבי על סביבות ה550 אלף דולר לעונה. אם לירושלים היו יציאות לדעתי הוא היה מעדיף את מכבי שם אפשר למנף עונה טובה להרבה הרבה יותר כסף.

ירושלים הציעו לו חוזה יותר ארוך (גם אם יש בו יציאות) בהרבה יותר כסף. אתה חושב שהוא עשה שיקול של "למנף"? מדובר בשחקן שאמר בפירוש שבעונה הקרובה הוא ילך למי שיציע לו יותר כסף, אם עפולה יציעו יותר כסף הוא ישחק בעפולה. מה אפשר למנף מעפולה?

לאליהו בוודאות יש סעיף יציאה ביוזמתו, לאירופה או ל-NBA. כמדומני שלירושלים יש זכות ראשונים להשוות הצעה שיקבל, אבל אם לא יעשו כך הוא יכול לצאת מהחוזה. לדעתי אין שום מצב שקבוצה מסכימה לסעיף יציאה חד צדדי דווקא לטובת השחקן, אלא אם כן מדובר בספורסטאר עולמי מהשורה הראשונה שגדול על הקבוצה בכמה מידות, ולא נשארת לה ברירה כי התמורה שווה את זה. אליהו עם כל הכבוד עוד לא שם.

מכבי אגב לא מבטחים את כל שחקניהם, זה תלוי בפרמייה שדורשים מהם. לפי הפרסומים שקראתי, על שון ג'יימס למשל הייתה פרמיה מאד גבוהה בגלל פציעות קודמות, והם החליטו לא לבטח אותו (ואכלו אותה בגדול). לא יודע מה הפרמייה שידרשו מירושלים על דונטה, למיטב ידיעתי אין לו פציעות קודמות, אבל אולי הגיל לא ישחק לטובתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 22, 2014 12:54 am 
Senior

ראי אני לא מסכים איתך. מכבי הציעו לו חוזה לעונה עם אופציה לנוספת ירושלים ל3. אם לירושלים הייתה יציאה אז החוזה הוא רק לעונה, ואז 600 מול 550 של מכבי לדעתי הוא היה בוחר את זה של מכבי. ברגע שירושלים מציעים לו יותר כסף אבל גם יותר שנים מובטח אין פה תחרות.

ברור שמכבי לא מבטחים מי שהוא מועד לפציעות כי הפרמייה גדולה. שון ג'יימס למשל. אבל את רוב השחקנים היקרים שלהם שהם לא עם היסטוריה של פציעות (את אלא עם היסטוריה יותר קשה ויותר יקר) אני מניח שהם מבטחים. אם ירושלים רוצים הם יכולים לבטח את דונטה, את השיקול האם שווה להשקיע את הכסף או לא הם צריכים לעשות אבל הם יכולים.

אתה צודק לגביי היציאה של אליהו, אבל זה לאליהו. בלי זה הוא לא היה מסכים לחתום אצלם כי הוא הרי חי באיזה פנטזיה שכל רגע הוא מקבל הצעה גדולה (אותה פנטזיה שגרמה לו להגיד לא ל500 אלף ממכבי בתחילת הקיץ שעבר). לירושלים אין שום סעיף יציאה לא מהחוזה שלו ולא מהחוזה של הלפרין. אליהו הוא בהחלט סופרסטאר מהשורה הראשונה בשביל ירושלים, הוא חתם אצלם בחוזה נמוך (בשלוש שנים הוא ירוויח בערך מה שהוא הרוויח בעונה וקצת במכבי) ולכן הם הסכימו גם לתת לו חוזה ל3 שנים בלי יציאות שלהם, וגם ליציאות שלו (כל עוד זה לא למכבי) כי מבחינתם זה היה שווה להם. הוא ישראלי סופרסטאר, הכי טוב בליגה מבחינתם וההזדמנות להחתים אותו בשכר הזה שווה להם את הסיכון של חוזה ל3 שנים. אותו כנ"ל היה בקיץ מבחינתם עם הלפרין. ולדעתי אותו כנ"ל עכשיו עם דונטה. שווה להם להציע חוזה ל3 שנים בלי יציאות ולקבל את דונטה מאשר שהוא יחתום במכבי או בקבוצה אחרת באירופה. מבחינתם הסיכון הוא שווה את היתרון שהם מקבלים. ככה אני רואה את הדברים לפחות לדעתי.

נערך לאחרונה על ידי קוף ירוק בתאריך א' יוני 22, 2014 1:03 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 22, 2014 12:58 am 
Senior

מנחם. כן אני עומד מאחורי הדברים (אם כי פתוח לשינוי, אם ירושלים ישאירו גם את דאנקן ורייט בסכומים שהם כנראה דורשים אז אני משנה את דעתי). מכבי לא רצתה את דונטה מספיק אז הוא חתם בירושלים. אם מכבי הייתה רוצה היא הייתה מעלה את ההצעה והוא היה חותם שם. מכבי החליטו שזה לא שווה להם להחתים אותו בסכומים ובתנאים האלה והוא חתם בירושלים. אותו כנ"ל היה עם הלפרין ואותו כנ"ל עם אליהו.

צריך לראות האם ירושלים החליטו לעשות עם ההחתמה של דונטה מה שהם עשו בקיץ הקודם (החתימו 2 ישראלים בכסף גדול והשאר בגרושים) או שזה שינוי מגמה. זה בהחלט מפתיע אותי שירושלים החליטו לשים את הכסף הזה על דונטה, אלו סכומים שבקושי במכבי שחקנים מקבלים וגם זה אחרי הרבה מאד מאמצים ועונות גדולות של השחקנים. אם ירושלים החתימה אותו ואליו יצטרפו שחקנים "זולים" יחסית של 150-200 כמו שהיו השנה בשאר הקבוצות אז אין פה שום שינוי חוקי המשחק (רק החלטה של שינוי ניהול וסידרי עדיפויות בתקציב). אם עכשיו יחתימו בנוסף אליו את פישר, דאנקן ורייט אז אפשר להגיד שיש שינוי חוקי המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 22, 2014 1:11 am 
Junior

קוף ירוק כתב:
מנחם. כן אני עומד מאחורי הדברים (אם כי פתוח לשינוי, אם ירושלים ישאירו גם את דאנקן ורייט בסכומים שהם כנראה דורשים אז אני משנה את דעתי). מכבי לא רצתה את דונטה מספיק אז הוא חתם בירושלים. אם מכבי הייתה רוצה היא הייתה מעלה את ההצעה והוא היה חותם שם. מכבי החליטו שזה לא שווה להם להחתים אותו בסכומים ובתנאים האלה והוא חתם בירושלים. אותו כנ"ל היה עם הלפרין ואותו כנ"ל עם אליהו.

צריך לראות האם ירושלים החליטו לעשות עם ההחתמה של דונטה מה שהם עשו בקיץ הקודם (החתימו 2 ישראלים בכסף גדול והשאר בגרושים) או שזה שינוי מגמה. זה בהחלט מפתיע אותי שירושלים החליטו לשים את הכסף הזה על דונטה, אלו סכומים שבקושי במכבי שחקנים מקבלים וגם זה אחרי הרבה מאד מאמצים ועונות גדולות של השחקנים. אם ירושלים החתימה אותו ואליו יצטרפו שחקנים "זולים" יחסית של 150-200 כמו שהיו השנה בשאר הקבוצות אז אין פה שום שינוי חוקי המשחק (רק החלטה של שינוי ניהול וסידרי עדיפויות בתקציב). אם עכשיו יחתימו בנוסף אליו את פישר, דאנקן ורייט אז אפשר להגיד שיש שינוי חוקי המשחק.

אתה כנראה לא קורא את מה שכתבת אז:

בינתיים ירושלים לא הראתה שום דבר שמראה יכולת להתמודד עם מכבי בשוק או בכלל ברמות האלה. התקציב השנה הוא בערך אותו תקציב של השנים האחרונות, הניהול ובעיקר ניצול המזל וההזדמנויות היה אחר לגמריי. שירושלים תתחיל לזרוק סכומים ולהחתים שחקנים של חצי מיליון דולר+ אז אפשר יהיה לדבר על מאבק מול מכבי על שחקנים, בינתיים הם לא באזור חיוג הזה בכלל.

אז כנראה שהם באזור החיוג, וכנראה שאורי אלון is for real אני עוד לא יודע מה תהיינה התוצאות של זה, אבל נדמה לי שבינתיים כל מי שגיחך על אלון מגלה שהוא לא רק מדבר אלא גם מקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 22, 2014 1:31 am 
Freshman

קוף ירוק כתב:
אני לא חושב שיש שאלה בכלל. דונטה מבחינתו קיבל חוזה חלומי שהוא לא יכול היה לחלום עליו. יכול להיות שהוא היה מסוגל לקבל יותר כסף (נניח 700-750) לעונה הקרובה ברוסיה או ספרד או טורקיה אבל זה היה בחוזה לעונה אחת מן הסתם. באירופה בגילו ובמעמד שלו (שחקן לא מוכח ברמות הגבוהות באירופה) הוא לא היה מקבל חוזה כזה לשלוש שנים בשום מקום. אפילו במכבי אף אחד לא היה שוקל לתת לו חוזה כזה או משהו שמתקרב לזה אפילו. שחקנים כמו סמית, רייס והיקמן הם החתימו עם אופציות לצאת אחרי שנה. ירושלים מבחינתם עשו את המהלך הנכון ונתנו הצעה שתהיה הכי טובה שהוא יכול לקבל כנראה ולדונטה שבכל הקריירה שלו אולי ביחד הרוויח את הסכום הזה מן הסתם לא היה הרבה מה לחשוב.

מבחינת ירושלים הדבר המעניין עכשיו זה לראות מה הלאה. האם רייט ודאנקן נשארים או שבירושלים קיבלו החלטה לתת את כל הכסף לדונטה ולוותר עליהם ולהביא במקומם שחקנים זולים יותר. או שהולכים באמת על כל הקופה (גם כלכלית) ומשקיעים בסגל גדול ויקר מאד, מתקרב לסכומים של מכבי סה"כ ומנסים ללכת עד הסוף. בכל מקרה אני חושב שההחלטה שלהם נכונה כל עוד דונטה ישאר בריא. להביא מחליפים לרייט ודאנקן מן הסתם אפשר להביא שחקנים גם ב100-150 אלף דולר אבל להביא שחקן עם האימפקט והיכולות של דונטה הרבה יותר קשה להאמין שזה אפשרי.

אמנם אני מסכים איתך שקשה למצוא שחקנים כמו דונטה אבל חולק עליך לגבי רייט ודאנקן. גם הם שני שחקנים שלא מוערכים מספיק. לדעתי רייט לא נופל מהיקמן שאמור לקבל סכומי עתק בעונה הבאה ולגבי דאנקן אני לא זוכר בארץ שחקן בעמדה שלו כל כך מגוון, סולידי, יציב, עם קליעה מעולה מבחוץ, פשוט נכס אדיר לכל קבוצה בארופה לדעתי וכל זה לא בתנאים האידיאלים, כלומר עם סגל לא מדהים. שים את דאנקן ואת רייט במכבי והם חוגגים ועכשיו עם סמית ואם יבוא גם רכז חודר ומוסר קצת יותר משוכלל מקיצ'ן ( שאני בהחלט מעריך אבל מכיר במוגבלותו) הם יחגגו ועוד לא דיברנו על כמה דונטה יכול להוציא מצמד כזה לידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 22, 2014 2:46 am 
Freshman

סמית' נראה די מתוסל בלא מעט משחקים בעונה האחרונה מהתחרותיות והכישרון של הקבוצה שלו.

אני מקווה שזה ישב לו בראש במהלך המו"מ עם אלון, ושהוא קיבל אישורים לכך ששחקנים ראויים יסובבו אותו.

דאנקן במיוחד מתאים בול ליד סמית', שניהם שחקנים סופר תחרותיים שיכולים לשחק בפנים ובחוץ. אני חושב שהוא מאוד רוצה לשחק עם סמית', אבל מניח שיותר חשוב לו הכסף. מקווה שיש על מה לדבר שם, ושאין לו הצעות של 900 אלף דולר בכיס. אם הסכומים באיזור החיוג של סמית' (מלמטה), יש לי תחושה שאלון יפתח את הכיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 22, 2014 6:31 am 
מנהל פורום

בחוזה של הלפרין יש סעיפי יציאה להפועל. דיון הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 22, 2014 6:54 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מכבי כנראה לא רצתה את סמית מספיק (זו אמירה מז'אנר ה"no true scotsman") אבל היא רצתה אותו מספיק כדי שגודס יתראיין בקולו לגל"צ ויגיד שהוא מאוד ישמח אם סמית יגיע למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 22, 2014 7:14 am 
Hall of Famer

מכבי רצתה את סמית, הגולדנים חשבו שיוכלו להביא אותו ב-150 אלף פחות ממה שרצה.
קוף, אליהו לא באזור חיוג של כוכבים שלא עושים להם סעיפי יציאה. להלפרין יש פה טענה שדווקא יש, אני בטוח שגם לאליהו יש, בטח אם הוא דרש חוזה יציאה עבורו (אפשר לחשוב כמה אפשרויות היו לו, בהנחה שאני מאמין בה שהוא רוצה להישאר בארץ, והצעות גבוהות מחו"ל הרי בין כה לא היו). קבוצה שהרגע החתימה את אחד השחקנים היקרים בתולדותיה לא תעשה את זה בלי להבטיח לעצמה אפשרות להיפטר מהחוזה אם האפשרות, קלושה ככל שתהייה, שההחתמה תתברר כפלופ. ביטוח על פציעה כמו שהסכמנו תלוי בפרמיה, אולי יעשו ואולי לא, ואז סעיף היציאה יכול להציל אותם. פונזי אולי שמח לפתוח את הכיס לשחקנים, אבל לזרוק כסף אף אחד לא רוצה, ובטח לא האפשרות הכי קלושה של חוזה שישב כאבן ריחיים עליו ועל הקבוצה.
ולגבי דונטה והעדפותיו, אני מאמין למה שאמר בפירוש בקולו יותר מאשר להשערותיך, עם כל הכבוד ויש כבוד. הוא אמר פליין אנד סימפל - אני אלך למי שיתן יותר כסף, גם אם זו עפולה. לא מינוף, לא אתגר מקצועי. קאש מזומנימוס עכשיו וכמה שיותר, שואו מי דה מאני (אני חושב שהוא אפילו השתמש במושג הזה בעצמו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 22, 2014 8:04 am 
Junior

השתמש בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 22, 2014 9:10 am 
Sophomore

ראובן כתב:
מכבי כנראה לא רצתה את סמית מספיק (זו אמירה מז'אנר ה"no true scotsman") אבל היא רצתה אותו מספיק כדי שגודס יתראיין בקולו לגל"צ ויגיד שהוא מאוד ישמח אם סמית יגיע למכבי.

וגם רצתה אותו מספיק כדי שהבוקר (אחרי שהבחור כבר חתם בירושלים) גודס יאמר שסמית' היה בשנתיים האחרונות השחקן הכי טוב בליגה. כמובן שהם רצו אותו (או לפחות גודס רצה אותו) ומה שקרה הוא אחד משניים: 1) אורי אלון עשה לילדים בית ספר, 2) הילדים עצמם, בניגוד לגודס, לא ממש רצו אותו. בכל מקרה, התוצאה של זה תהיה שמכבי תביא איזה מאצ'יוליס או וסלאידיס במחיר די קרוב לעלות של דונטה, רק שמי שיגיע יהיה הרבה פחות טוב ומגוון מסמית'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 22, 2014 9:15 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הבוקר בישראל היום (בידיעה על החתמת דונטה ופרנקו):
ציטוט:
המו"מ עם ה-MVP של הליגה בעונה החולפת אורי אלון, שהתקיים במשרדיו בניו יורק, היה חד, מהיר ואלגנטי"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 22, 2014 10:02 am 
Hall of Famer

פרויד בעצמו לא יכל לעשות את זה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 22, 2014 2:31 pm 
Senior

ראי שעל הקיר כתב:
מכבי רצתה את סמית, הגולדנים חשבו שיוכלו להביא אותו ב-150 אלף פחות ממה שרצה.
קוף, אליהו לא באזור חיוג של כוכבים שלא עושים להם סעיפי יציאה. להלפרין יש פה טענה שדווקא יש, אני בטוח שגם לאליהו יש, בטח אם הוא דרש חוזה יציאה עבורו (אפשר לחשוב כמה אפשרויות היו לו, בהנחה שאני מאמין בה שהוא רוצה להישאר בארץ, והצעות גבוהות מחו"ל הרי בין כה לא היו). קבוצה שהרגע החתימה את אחד השחקנים היקרים בתולדותיה לא תעשה את זה בלי להבטיח לעצמה אפשרות להיפטר מהחוזה אם האפשרות, קלושה ככל שתהייה, שההחתמה תתברר כפלופ. ביטוח על פציעה כמו שהסכמנו תלוי בפרמיה, אולי יעשו ואולי לא, ואז סעיף היציאה יכול להציל אותם. פונזי אולי שמח לפתוח את הכיס לשחקנים, אבל לזרוק כסף אף אחד לא רוצה, ובטח לא האפשרות הכי קלושה של חוזה שישב כאבן ריחיים עליו ועל הקבוצה.
ולגבי דונטה והעדפותיו, אני מאמין למה שאמר בפירוש בקולו יותר מאשר להשערותיך, עם כל הכבוד ויש כבוד. הוא אמר פליין אנד סימפל - אני אלך למי שיתן יותר כסף, גם אם זו עפולה. לא מינוף, לא אתגר מקצועי. קאש מזומנימוס עכשיו וכמה שיותר, שואו מי דה מאני (אני חושב שהוא אפילו השתמש במושג הזה בעצמו).

הדיון הזה מייאש ואין לי כוח להמשיך, אז נסכם לא להסכים. מה שכן אתה לא מבין את דעתי, אני מסכים שדונטה היה הולך למקום שהוא יכול להרוויח בו הכי הרבה כסף. אבל אני בניגוד אליך כן חושב שהוא הלך לאיפה שהוא יכול להרוויח הכי הרבה כסף עד סוף הקריירה. ה600 אלף דולר בירושלים השנה לעומת 550 במכבי הם פחות כסף לדעתי כי במידה והיה נותן עונה טובה במכבי המחיר שלו היה קופץ פי 2, בירושלים המחיר היה נשאר אותו דבר במקרה הטוב. אני חושב שאם הפערים היו כאלה אז הוא היה עושה את החישוב הזה. לא כי מעניין אותו לשחק ביורוליג או מכבי אלא כי הוא היה מבין ויודע שעונה טובה שלו תקפיץ את המחיר שלו לשמיים. אני חושב שגם ירושלים הבינה את זה וידעה שהדרך היחידה לפתות אותו לחתום ובשלב כזה מוקדם בלי לבדוק כמעט אופציות זה הצעה חלומית מובטחת ל3 שנים שתשכנע אותו שלא כדאי לחכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 22, 2014 2:39 pm 
Hall of Famer

שחקן שעשה עד עכשיו 200-300 אלף לעונה בטח לא יכול לזלזל ב-50 אלף דולר הבדל, זה הבדל לא זניח בכלל, מה גם שאני יותר מאמין לדיווחים המוקדמים על המחיר מאשר למאוחרים יותר (לירושלים יש כרגע, בתחילת עונת המלפפונים כשעוד אף שחקן כמעט לא חתום, אינטרס גדול להוריד את המספרים), כך שלדעתי ההבדל הוא יותר גדול.
גם בוא לא נזלזל ביכולת של שחקנים לעשות רעש בקבוצות שהן לא מכבי. שחקנים אחרי עונות טובות כבר הגיעו מירושלים ל-NBA ולטופ של הליגה הרוסית, או מראשל"צ לפנתינאיקוס, ואפשר למצוא עוד דוגמאות. מכבי זה כמובן יותר רעש, אבל מי אמר שתצליח שם? הגעה עם ירושלים לשלבים הגבוהים של היורוקאפ, מול יריבות על הנייר קלות יותר, יעשה מספיק רעש. תשאל את קלי מקארתי. במצבו ובגילו, אחרי שהיה אנדרפייד שנים לא מעטות, עדיף ציפור אחת ביד, ודונטה די הבהיר את זה בעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 22, 2014 3:54 pm 
מנהל פורום

קיצ'ן מאריך בשנתיים
החתמה ראשונה בעידן פרנקו
למרות שלא מדובר בהחתמה של פרנקו, אני בטוח שהוא שמח להחתמה
הוא ורייט היחידים ששמרו על הממוצעים מהעונה הרגילה בפלייאוף, את קיצ'ן היה קל יחסית להחתים, הכישלון שלו בצוודיטה ובפאו, משקולת רצינית ביכולת שלו לקבל חוזה, גם ביורוקאפ הגארד הירושלמי שזרח היה הלפרין ולא הוא
שחקן אופי, ריבאונדר מעולה, שומר בסדר. קליעה מאוד לא יציבה במיוחד מהשלוש
לא בטוח שתום מעיין יספיק בתור באק-אפ שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 22, 2014 4:07 pm 
Hall of Famer

איפה ראית שחתם? בוואן כתוב שהוא הולך להאריך, שזה די זהה למה שהיה כתוב במקומות שונים כבר כמה שבועות.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 683 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 28  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: