אבו שוקרי כתב:
הייתי.
היתה אחת ההופעות,ולו רק בגלל הקול של קורנל שזה פשוט לא יאמן.
הייתי בהופעה שלו בארץ ושמעתי הופעות שלו כשהוא היה צעיר ביוטיוב והוא זייף בהן לא פעם,ולא שאני מאשים אותו-שירים קשים מאוד לביצוע,בטח שאחד אחרי השני ברצף.
אז זהו,שמאז שהוא חזר לסאונדגארדן זה נראה כאילו הוא פשוט נהיה זמר טוב יותר וגם הבריא את מיתרי הקול. לא זייף אתמול בהופעה והיה באופן כללי מטורף לגמרי.
לדעתי היה מעט מידי קהל,בקטע די מביש להופעה של להקה בסדר גודל הזה.
ועוד מילה לשוקי וויס: מה זה כל הפיקשושים האלה בסאונד? איפה הבאלאנס? הגיטרה של ט'איל הייתה רועשת וצורמת מידי אפילו בשביל גראנג',מה שלעיתים הקשה אפילו לשמוע את קורנל (לדוגמא ב- Black Hole Sun). בנוסף היו בעיות די קשות עם הגיטרה הבאס והבסיסט נראה די מעוצבן.
Jesus Christ Pose פשוט שיר מדהים,אולי השיר הכי טוב להופעה חיה. הביצוע שלו אתמול היה מעולה!
מה שמדהים בקורנל שאפילו אם אתה לא מבין את המילים הקול שלו כל כך ערב שלא אכפת לך... אבל הוא כן פספס קצת בburden in my hand (כמו גם הנגנים) וזה צרם לי כי אני מת על השיר הזה.
לגבי בלאק הול סאן - זה ידוע שהם די שונאים לנגן את השיר הזה (כמו כל להקה עם הלהיט הכי ממוסחר שלהם) מה כבר אפשר לחדש בו אחרי אלפי הופעות? מה שכן, הם יכלו להשמיע אותו קצת יותר מאוחר ולהקפיץ את הקהל.
הבאסיסט באמת נראה עצבני
אחי אמר לי שהוא נראה כאילו בא לו להרוג מישהו וכשהוא ניגן מול המגבר עם הגב לקהל חשבתי שהוא יישאר ככה עד סוף ההופעה.