סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 9:54 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 683 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 28  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יוני 29, 2014 10:24 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אז תגיע הביקורת. הם גם קיבלו ביקורת על ששיחררו את כדיר תמורת אליהו? נראה לך שאורי אלון מוטרד מהעניין הזה?

אף אחד לא ציפה שאריאל/מנקו יתנו עונה כמו העונה שעברה וזו היתה נפתעה נהדרת. לטעון שזה הופך לאיזה טריידמרק של הקבוצה זה מגוחך ומנוגד לכל ההתנהלות שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 29, 2014 1:28 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני חושב שזה בטח מפריע לו אבל לכל אחד יש ביקורת שהוא מוכן לספוג, אלון כנראה מוכן לספוג את הביקורת וכנראה חושב שאם ישאיר את אריאל הביקורת תהיה קטנה יותר.

מי שהפך את זה לטריידמרק זה ההנהלה של ירושלים לא אני. הם שיווקו את זה ואמרו שזה בגלל הדרך שלהם והחזון שלהם ולא בגלל הפתעה. עובדה תראה אפילו מה אוריאל אומר פה, בחדרי חדרים הם אפילו תירצו שאם גרינברג היה נותן להם לשחק בפלייאוף והיו מפסידים הוא עדיין היה פה. ככה שהם בהחלט שיווקו את זה בצורה כזאת או אחרת גם אם זה שקר מוחלט וצירוף מיקרים שהם שיחקו (מה שאני חושב שזה היה) וגם אם אין כוונה אמיתית שהם ישחקו בעתיד אלא יותר חשובה להם הצלחה מקצועית. יש להם עדיין רצון לשמור על השיווק הזה כל עוד הם יכולים מן הסתם בהנחה שזה עוזר בצורה כזאת או אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 29, 2014 2:07 pm 
Freshman

הם גם יצאו בהכרזות והבטיחו המשכיות והמשכיות. החתימו את גרינברג ל-3 שנים והתגאו בזה. כשהעיפו אותו אמרו שהמשכיות זה בשחקנים, במחלקת נוער וכו', והקהל אכל את זה בקלילות. עכשיו כשגם בגזרת השחקנים זה לא תקף, כשהשחקנים המשמעותיים שממשיכים הם קיצ'ן (שממשיך בגלל שהיתה עליו אופציה, כי לא היו לו הצעות יוצאות דופן וכי הוא זול יחסית), הלפרין ואליהו, מספיק שאורי אלון אומר כרמז "מי שאנחנו רוצים חתום" ורוב הקהל גם אוכל את זה או לפחות מקבל זאת כמכה קטנה בכנף. ראיתי גם שחלק מחשיבים את השארת 3 השחקנים הללו כהמשכיות לכל דבר ועניין. צריך להבין, גיא הראל ובעיקר אורי אלון הם בגדר אלים כרגע, אנטצ'בלס, ההחתמה של דונטה נתנה להם מרחב תמרון עוד יותר גדול מזה שכבר היה להם, שגם בלעדיו היו מסתדרים לפחות עוד שנה שנתיים. אי שיתוף של אריאל או אפילו שיחרורו לא ישנה זאת.

מה גם שמי יישמע איזה וכמה שחקנים צעירים הפועל גידלה בשנים האחרונות שלקהל יהיו ציפיות כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 29, 2014 2:17 pm 
Junior

מה גם שמצטייר כאן בתר׳ד כאילו ״המשכיות״ (או שיתוף צעירים) הינה מטרת על וחזות הכל.
אז סליחה, אבל אתם יודעים את מה זה מעניין.
הפועל ירושלים זו לא אקדמיית כדורסל וגם לא סדרת טלוויזיה עלילתית.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 29, 2014 2:30 pm 
Freshman

לגבי הצעירים אני מסכים איתך. אבל אני חושב שהיו צריכים להשאיר את גרינברג ובעיקר, הכי חשוב, היו צריכים להשאיר את דאנקן ורייט. שניהם היו מצוינים והיחידים שתפקדו בפלייאוף. השארה שלהם, יחד עם ההחתמה של דונטה וההשארה של קיצ'ן היתה מציבה את הפועל בסיטואציה מצוינת באופן יחסי במוקדמות היורוליג. עכשיו, עם ארבעה זרים חדשים לגמרי מלבד קיצ'ן (שהוא הזר השלישי שהיו צריכים להשאיר לדעתי, אחרי השניים שציינתי), זה כבר יהיה הרבה יותר קשה. כך שהמשכיות, כשמדובר בשחקנים טובים, זה דוקא חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 29, 2014 2:44 pm 
מנהל פורום

אם יורשה לדבר בשם עצמי, כי אנלא יודע מה יחשוב "הקהל של הפועל" כי כמו בכל ציבור יש שם שלוש דעות על כל שני אנשים
אקבל בהבנה שיחרור אבל אכעס אם יוחתם ויקבל פחות מ...נגיד ..8 דקות בממוצע
אראה את זה כאופורטוניזם.
אם לא מתיימרים לשתף שחקני בית צעירים יואילו נא ויחתימו שלושה שחקנים בני 19 פלוס בוגרי מחלקת הנוער של הפועל יושיבו על הספסל, יתנו להם להרביץ באימונים ימלאו את המכסה של שלושה שחקנים צעירים ויעזבו אותנו בשקט
זה הגון והגיוני יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 29, 2014 2:49 pm 
Junior

נכון סאנצ׳ו, זה יכול להיות חשוב למען השגת המטרה, אך זו לא המטרה עצמה.
והדגש הוא על המילה ״יכול״.

אין סיבה להאמין שבעלי הקבוצה לא רצו, באמת ובתמים, לייצר המשכיות, כשהם הדגישו את המילה הזו בעונה שעברה.
ההחתמות ארוכות הטווח (גרינברג, הלפרין, אליהו) מעידות על כך. אין סיבה להאמין שהם לא מבינים את חשיבותה של ההמשכיות להצלחה ולהזדהות עם הקבוצה גם עכשיו, למשל בהחתמה של דונטה לשלוש עונות.

א-ב-ל :
הם לא צריכים - וטוב שהם לא עושים זאת - לקדש את נושא ההמשכיות על חשבון ההתפתחויות במציאות.
העובדה שהחתימו את גרינברג לשלוש עונות והצהירו על כוונת המשכיות, לא צריכה להגביל אותם שנה לאחר מכן, כשהם חכמים יוצר עם הניסיון, כשהם מאמינים שמאמן אחר יצליח יותר בעונה הבאה.
העובדה שרוצים לייצר המשכיות לא אומרת שגם צריכים לשים את כל הביצים בסל של רייט ודאנקן (שראינו לאן הובילו את הקבוצה בעונה שעברה).
המשכיות היא דרך למען המטרה, לא מטרה עצמה. אם ההנהלה מאמינה שיש שחקנים ומאמן אחר שיובילו טוב יותר אל המטרה, זה בדיוק מה שהיא צריכה לעשות, ובטח היא לא צריכה לחשוש מביקורת על חוסר המשכיות או שיתוף צעירים.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 29, 2014 3:13 pm 
מנהל פורום

בכל אופן, אני רק רוצה להעיר שברור שכל קהל רוצה צביון מקומי וכל הנהלה רוצה לספק את זה במידת האפשר וגם תמיד ההנהלה רוצה להונות את הקהל והקהל רוצה שירמו אותו (או לא רוצה תלוי באיזה סוג של קהל זה).

מה שהקפיץ/הצחיק אותי בהודעה המקורית של הקוף היה הביטוי "מוגזם גם מבחינתם" כאילו שההנהלה הנוכחית של הפועל זו איזו מפלצת אנטי-שחקנים-מקומיים אבל שגם להם יש גבולות שהם לא יכולים לעבור. אז כמו שסאנצ'ו כתב, כבר מזמן הפועל לא בדיוק מטפחת שחקנים צעירים וממילא אורי אלון לא גילה לזה יותר מחויבות מדני קליין למעט אולי איזה מס שפתיים פה ושם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 29, 2014 3:31 pm 
Hall of Famer

ההמשכיות היא מהעונה הקרובה כל שחקן שחתם או יחתום בהפועל ירושלים יהיה עם חוזה של לפחות שנתיים(ראו ערך סמית וקיצ'ן) .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 29, 2014 3:57 pm 
Senior

ראובן לא אני זה שקישקשתי על חשיבות שחקני הבית על החזון והדרך לקדם אותם אלו היו בעלי הבית שלך :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 01, 2014 1:14 pm 
מנהל פורום

באניץ', החביב ביותר בעיניי מועמד להפועל ירושלים, שחקן שמכוון למקום הריאלי אליו הפועל צריכה לכוון
תנו לי אותו בכושר שלו בבילבאו ואני מבסוט
חיסרון פיסיות
יתרון טכניות

אולי רק נציין שמדובר במללפון של ורד כהן, וכיוון שלא מצאתי סימוכין לזה בשום מקום אחר, הייתי מקנה לזה סבירות נמוכה עד אפסית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 01, 2014 5:12 pm 
Sophomore

חסרים לי-ם גבוהים , וגבוהים הם מצרך יקר , לדעתי הם ילכו הכי חזק על פישר , ועל תואם דאנקן כזה שיכול לקלוע מבחוץ , בלי זה י-ם תהיה בברוך מול איזורית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 01, 2014 5:22 pm 
Freshman

פישר ב700 א' = סנטר זר במיליון דולר + גארד ישראלי מהשורה השנייה..
אם פישר לא יירד בדרישות, זו בטח לא החלטה חכמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 01, 2014 7:18 pm 
Freshman

אני לא מאמין שהוא דרש את זה לשנה אחת, אם כבר לשנתיים. בכל מקרה, אני לא חושב שהוא שווה את השכר הזה גם לא לשנתיים.

הייתי מעדיף את להביא את שולדברנד בזול ובכסף הרב שייחסך מביא סנטר זר הגנתי, פיזי, רבאונדר טוב, עם יכולת לקלוע מחצי מרחק ופינישר טוב. אופציה יקרה היא טרבור אמבקווה (שמילאנו מתעניינת בו אבל קודם הוא ישחק בסאמר ליג עם הלייקרס) ואופציה זולה יחסית היא מופטאו יארו (שראיתי עכשיו שחתם בצרפת) שהוא פחות אתלט אבל יותר מוכשר התקפית.
בנוסף מביא עוד 4-5 זר, סקורר שחייב להיות עם יד טובה משלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 02, 2014 5:24 am 
Junior

בעודף של שולדרברנד מפישר הייתה מביא גם סנטר תותח וגם סטר׳ץ התקפי עם יד מהשלוש? יפה לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 02, 2014 3:57 pm 
Freshman

אם אכן פישר ירוויח באיזור ה350-400 אלף דולר נטו כישראלי ושולדברנד, אני מניח, מקבל לא יותר מ-100 אלף דולר נטו, אז הכסף שתחסוך בברוטו יהיה גדול מאד יחסית לתקציב השחקנים של הפועל ירושלים, בטח לא משהו שאפשר לזלזל בו. אנחנו מדברים פה על לפחות 500 אלף דולר ברוטו אם לא יותר. רק בכסף הזה אתה יכול להביא אחלה של זר.

מה זה סנטר תותח? לא הצעתי פה את טומיץ' עד כמה שזכור לי. אמבקווה קיבל הצעה של בערך 400 אלף דולר ממילאנו, יארו חתם בלה מאן מהליגה הצרפתית, אני מניח בשכר נמוך משמעותית מזה שלראשון הוצע, שהיא קבוצת יורוקאפ סבירה. אלו שני שחקנים שלא שיחקו ביורוליג (וגם ביורוקאפ הקבוצות שלהם לא עברו את שלב הבתים הראשון אאל"ט). באמת שלא ברורה לי היציאה שלך.

מה גם שלא אמרתי שאך ורק בכסף שייחסך יביאו את שני הזרים הללו from scratch, אלא שבכל מקרה מביאים שני זרים גבוהים והכסף שייחסך יאפשר, על פניו, להביא שחקנים יותר מתאימים ויותר איכותיים. המבחר בזרים הוא הרבה יותר מגוון ואיכותי מזה של הישראלים (כולל את פישר), לכן אני מעדיף להביא לספסל ישראלים זולים כמו שולדברנד על פני ישראלים יקרים כמו פישר ורוט ואת הכסף שייחסך להשקיע בזרים, גם ככה הקבוצה תקום ותיפול עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 02, 2014 9:08 pm 
מנהל פורום

אומרים שירושלים במו"מ עם סטאנקו באראץ. הוא לא שיחק בשנה האחרונה בגלל פציעה. הסוכן שלו הוא ארן טלם מהקבוצה של אלון הבעלים של המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 02, 2014 9:11 pm 
Hall of Famer

מי זה ״אומרים״?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 04, 2014 7:45 am 
Hall of Famer

אני חושב דווקא שירושלים צריכה להשאיר את מנקו כשחקן עשירי . מחליף לדונטה סמית של סביבות 7 דקות "קבועות" בממוצע למשחק נראה לי סביר למדי גם עבורו וגם עבור הקבוצה .
אם מביאים שחקן אחר לעמדה ( חנוכי ששמו עלה פה נניח ) , אז באמת כבר "צריך" לתת לו יותר דקות , מה שמהווה גם סוג של בעיה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 04, 2014 9:57 am 
מנהל פורום

למה בעיה? אם אנחנו רוצים להגיע טריים לסוף העונה עדיף להגביל את דונטה לאיזור ה25 דקות. גם המטבח והיותם עדיף שלא יעברו את ה30 דקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 05, 2014 12:38 am 
Junior

חימקי, קאזאן וקובאן ישחקו מול ירושלים שנה הבאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 05, 2014 1:40 am 
Freshman

קאזן תהיה ביורולויג...
ירושלים, אם יהיה לה מזל
תגיע לרבע גמר
שם תפגוש את חימקי או קובאן ותקבל בראש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 05, 2014 2:00 am 
מנהל פורום

או שאיזה אוסטנד או שטרסבורג תעיף אותם בשבילנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 05, 2014 2:04 am 
מנהל פורום

יש כבר הגרלה מלאה של המוקדמות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 05, 2014 2:05 am 
מנהל פורום

עדיין לא יש רק דירוגים
אבל סתמי דיבר על היורוקאפ לא על מוקדמות היורוליג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 683 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 28  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: