סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 1:31 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 683 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 28  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יולי 21, 2014 9:07 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
לא ממש טרחתי לפרסם משהו הקיץ הזה, אבל את זה אני חייב: גיא הראל כנראה מחפש פתרונות ״יצירתיים״ או שפשוט נגמר לו התקציב אחרת לא ברור איך הוא התעניין מה קורה בגזרה של לא אחר מ... עמית תמיר (?!?) אם מביאים את הרכיכה הזאת אני מחזיר את המנוי. בכל מקרה, חייב לציין שהראל איבד מההערכה שלי כלפיו על עצם זה שהוא מעיז להתעניין בכיוון של השחקן הגמור הזה. שלמו לגרין וסגרו עניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 21, 2014 9:59 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

Luiscola כתב:
לא ממש טרחתי לפרסם משהו הקיץ הזה, אבל את זה אני חייב: גיא הראל כנראה מחפש פתרונות ״יצירתיים״ או שפשוט נגמר לו התקציב אחרת לא ברור איך הוא התעניין מה קורה בגזרה של לא אחר מ... עמית תמיר (?!?) אם מביאים את הרכיכה הזאת אני מחזיר את המנוי. בכל מקרה, חייב לציין שהראל איבד מההערכה שלי כלפיו על עצם זה שהוא מעיז להתעניין בכיוון של השחקן הגמור הזה. שלמו לגרין וסגרו עניין.

גיא ממש לא טיפש ומבין בתחום, אם הוא באמת מתעניין בתמיר זה כנראה כגבוה רביעי , אולי אפילו חמישי, בעיקר כדי לתת גוף באימונים ולהחליף לכמה עשרות שניות בסופי רבעים, ולתת פאולים. במצבת הגבוהים הישראלים בארץ אפילו תמיר נכנס לעשרת הגדולים. נתן עונות יפות מאד בלאומית, אינני חושב שהוא פחות טוב מניר כהן נסטרנקו קזרנובסקי או ביר כץ. כשחקן עשירי בסגל זה סבבה לגמרי, אל תחזיר את המנוי, יש לכם את דונטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 25, 2014 6:45 pm 
Hall of Famer

פישר כנראה יחתום ברוסיה,גרין לדעתי יסגור בסופו של דבר לעונה נוספת בבירה(אין ל2 הצדדים אופציות נוספות) ,בריאיון ברדיו ירושלים פרנקו אמר היום שירושלים תחתים עוד 2 זרים לעמדות הפנים שאחד מהם אמור להיות עם קליעה יציבה מבחוץ.ס יכוי סביר שמנקו ימשיך עונה נוספת.........

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 26, 2014 8:12 am 
Junior

דובי פיק:
Euro-veteran center D'or Fischer, I'm hearing, has offers from Maccabi, Kazan and heavy interest from Kuban.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 26, 2014 11:58 pm 
Sophomore

טל כתב:
Luiscola כתב:

גיא ממש לא טיפש ומבין בתחום, אם הוא באמת מתעניין בתמיר זה כנראה כגבוה רביעי , אולי אפילו חמישי, בעיקר כדי לתת גוף באימונים ולהחליף לכמה עשרות שניות בסופי רבעים, ולתת פאולים. במצבת הגבוהים הישראלים בארץ אפילו תמיר נכנס לעשרת הגדולים. נתן עונות יפות מאד בלאומית, אינני חושב שהוא פחות טוב מניר כהן נסטרנקו קזרנובסקי או ביר כץ. כשחקן עשירי בסגל זה סבבה לגמרי, אל תחזיר את המנוי, יש לכם את דונטה.

טל, אני לא יודע איפה הוא שיחק יותר אי פעם בקריירה שלו ועם הגודל שבו הוא התברך, בצבע או בליגה הלאומית. לבחור יש יד טובה והוא גם ממש נחמד, אבל מדובר ברכיכה כזאת, שליאור אליהו זה הנפלד משופר לידו. פאולים? אפילו את זה הוא מתעצל לעשות. גוף באימונים? תהיה בטוח שאם הוא קורא אותך הוא מתקשר בבהלה לסוכן שלו ומבקש לבטל את הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2014 8:16 pm 
Sophomore

לא שווה ת'רד נפרד, אבל דני פרנקו באחד הראיונות היותר מטופשים ומרגיזים שקראתי:
http://sports.walla.co.il/?w=/170/2769957

מבחר ציטוטים אומללים:
ציטוט:
מבחינתי, דווקא האתגר של ירושלים, אותו מקום בו מאמנים קודמים לא הצליחו, יכול לעזור להפוך אותי למאמן טוב יותר כדי להגיע מוכן בעתיד לקבוצה כמו מכבי תל אביב

ציטוט:
אני מבטיח לך שמי שלא יתן את הכל ישמע על זה טוב טוב גם ממני וגם מדונטה סמית

ציטוט:
התאוריה שלי היא שההבדל בין חיפה לירושלים בעונה שעברה מגיע מההשוואה בין חדר ההלבשה שלהם לבין חדר שלנו

מקווה מאוד שגיא הראל/אורי אלון ידאגו להעמיד אותו במקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2014 8:17 pm 
Junior

קשה להגיד האם הציטוט הראשון הוא יותר מטומטם או יותר ישר.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2014 8:21 pm 
Sophomore

וואי וואי וואי.כבר לא התחיל טוב...רואה את ירושלים כקרש קפיצה למכבי. 8)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2014 8:23 pm 
Sophomore

ישר או לא ישר - יש דברים שלא אומרים בתקשורת, בטח לא לפני שהעברת אימון אחד.
3,800 אוהדים קנו מנוי כדי לראות את הקבוצה שלך, אין אמירה יותר מזלזלת בהם מאשר זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2014 8:26 pm 
Hall of Famer

ראיון עלוב ביותר. התחיל ברגל שמאל זה אנדרסטייטמנט.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2014 8:35 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

חוץ מהציטוט הראשון , מה נורא בשני האחרים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2014 8:40 pm 
Hall of Famer

הציטוט השני הוא המשך של המשפט שבו הוא אמר שחסר לו בסגל ישראלים שנותנים את הכל........

הציטוט השלישי סתם מעביר ביקורת מיותרת על הקבוצה בעונה שעברה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2014 8:40 pm 
Freshman

מה שנורא בשני הציטוטים האחרים הוא שכתוב בהם:

חוץ מדונטה סמית, שאותו אני מכבד, יש לי שישה - שבעה שחקנים בקבוצה שנשארו מהשנה שעברה. לצערי הם עצלנים, בכיינים וגם הסריחו את המגרש וחדר ההלבשה, אבל אני בטוח שאני אצליח להתמודד עם זה. ואם אני לא - אז דונטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2014 8:41 pm 
Sophomore

לגבי הראשון - ציטוט כזה מעמיד את דונטה סמית' מעל כל הקבוצה ונותן לו יד חופשית להתנהג איך שבא לו, זה מסר לא בריא בכלל לקבוצה שעוד לא עלתה על הפרקט פעם אחת.
לגבי השני - קודם כל, מה זה עניינך? מילא לבוא ולפתוח פה על מה שנעשה לפניך במקום שבו אתה עובד, מאיפה אתה יודע מה הלך בחדר ההלבשה של ירושלים? אלא אם כן גם שם ריגלת כמו שהכתבה עוד עלולה לרמז.

איך שלא נהפוך את זה - ראיון מטופש ועמוס ביוהרה והתנשאות. אני הראשון לתת קרדיט לכל מאמן שמגיע, הוא איבד אצלי לא מעט נקודות עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2014 8:48 pm 
Sophomore

ד"א כל אחד רוצה מתי שהוא להתקדם.ולעבור מירושלים למכבי זה קידום גדול.אבל שישמור את זה לעצמו.יצא טמבל,דווקא הצטייר כבן אדם רהוט,מחושב ואינטליגנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2014 9:03 pm 
Sophomore

גם אם היום זה קידום גדול [ואני מסכים] - השאיפות של המועדון הזה הן להגיע לאותן מקומות שמכבי מגיעה, בטח בלבל האירופי.
בשביל זה הארנה, בשביל זה הכסף הגדול, אם אתה לא חלק מהשאיפות האלה אין לך מה לעשות כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2014 9:15 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עוד כתבה על פרנקו ולמה שהוא דוקא יציל את י-ם: http://sports.walla.co.il/?w=%2F196%2F2770076
כתבה די עצלה. אם לסכם אותה במשפט אז: פרנקו יצליח איפה שכולם כשלו כי המאמנים הישראלים המובילים לא יאמנו העונה בליגה וכי יש לו את דונטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2014 9:23 pm 
Hall of Famer

פרנקו מכחיש

ציטוט:
אדומים יקרים ערב טוב, כאן דני פרנקו.
הערב התפרסם באחד מכלי התקשורת ראיון איתי. בכותרת לראיון צויין כאילו אמרתי שהפועל היא תחנת מעבר לקבוצות אחרות. חשוב לי להדגיש, הדברים לא נאמרו מעולם! לא מדובר בסילוף אלא בהמצאה. מדובר בשקרים גסים שנועדו ליצור כותרות. כבר בפגישה הראשונה אמרתי לאורי אלון שאני אשמח לחתום בקבוצה לכמה זמן שהוא ירצה ואין מאושר ממני שאני חתום כאן לטווח ארוך. אני אדום בנשמה. הדבר היחיד שמעניין אותי זו הצלחת הקבוצה. בחרתי לבוא לירושלים ולא לקבוצות אחרות. אני עובד ואעבוד יום ולילה כדי להצליח עם הפועל ולקחת כאן את כל התארים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2014 9:32 pm 
Freshman

הוא לא היה אוהד חולון בצעירותו? פתאום הוא "אדום בנשמה" :D :D הבין שיצא טמבל ועכשיו מנסה ללקק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2014 9:35 pm 
Senior

היה עדיף לפרנקו לא להגיב ולתת לזמן ולניצחונות להשכיח את זה מהר מאד. אם הדברים האלה היו המצאה הוא לא היה מגיב בהודעה לאוהדים הוא היה תובע דיבה את האתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2014 10:07 pm 
Junior

אולי הוא עוד יעשה את זה.
כרגע זכות התגובה עברה לוואלה. אם יש הקלטה לראיון הם ישלפו אותה אם לא זה כבר מילה נגד מילה.
הכחשה כל כך חד משמעית מחייבת תגובה של גוף התקשורת.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2014 10:27 pm 
Sophomore

וואלה לא צריכים לעשות כלום, הראיון של פרנקו עדיין ימשיך להתנוסס על דפי האתר וזו כל התגובה שצריכה לבוא מצידם. פרנקו יכול להכחיש כמה שהוא רוצה את הדברים שפורסמו, אבל כל עוד הוא לא עושה שום דבר נגד פרסום הראיון זה נראה כמו לא יותר מבקרת נזקים ובטח שוואלה לא צריכים להתרגש מזה.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 28, 2014 10:34 pm 
Sophomore

התגובה של פרנקו צפויה, מסוג התגובות האלה שגם אדם אשם וגם אדם חף מפשע היה אומר כי זה מה שחייבים להגיד בכל מקרה. זה לא אומר כלום לכאן או לכאן ולא נראה לי שוואלה מתרגשים מזה.

אם הוא היה מאיים לתבוע אותם או משהו ומרים קול צעקה גדול זה כבר סיפור אחר, כל עוד זה איזה סטטוס בפייסבוק כדי לכסתח זה לא מרשים אף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 29, 2014 1:19 am 
מנהל פורום

ההכחשה שלו מוצדקת לגמרי
אם קוראים את הראיון עצמו (טרחתם לקרוא?) הנה מה שהוא אומר
מלה אחת קטנה משנה את כל ההקשר והכותרת היא סילוף דוחה ומגמתי
"הרבה אמרו לי שעדיף ללכת למכבי. דופק אפס, בלי לחץ ומה גם שעוזרים שם יכולים להישאר משך שנים. מבחינתי, דווקא האתגר של ירושלים, אותו מקום בו מאמנים קודמים לא הצליחו, יכול לעזור להפוך אותי למאמן טוב יותר כדי להגיע מוכן בעתיד לקבוצה כמו מכבי תל אביב".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 29, 2014 1:21 am 
מנהל פורום

הוא למעשה לא צריך להוכיח כלום, הכתבה עצמה מסגירה את הסילוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 683 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 28  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot], uriel17 ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: