סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 11:21 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 13, 2014 4:47 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
לדעתי זה גם פוגע בו כמאמן, אם אחת הסיבות העיקריות שבגללן פוטר בעבר היא בגלל התנהגות לא הולמת (מכבי ת"א, בסיום העונה שבה התפרע במשחק NBA).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 13, 2014 4:56 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

פאפאלוקס כתב:
המושבע ה-13 כתב:
פיני גרשון היה יכול להיות גדול מאמני ישראל, אילו רק לא היה עסוק בחשבונות אישיים, בהערות פוגעניות ובזלזול בקולגות.

התייחסתי לשורה הזאת.

אההההה...לא שמתי לב. אני רק מבהיר או מזכיר, הבאתי ציטוט של מאמר שלם ,אבל ממש לא כתבתי אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 13, 2014 5:36 pm 
Freshman

התקבל בוואטסאפ:

אלוהים: דייויד מה החלום שלך? אני אגשים לך מה שתבקש.
דייויד: אני רוצה לאמן באן בי איי.
אלוהים: מה עוד?
דייויד: שלברון ג׳יימס ישחק אצלי.
אלוהים: מה עוד?
דייויד: תביא גם את קווין לאב.
אלוהים: תמשיך, אל תתבייש. עוד משהו?
דייויד: המממ... שפיני יחתום כעוזר מאמן במכבי?
אלוהים: עכשיו אתה סתם מניאק אבל סבבה, קיבלת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 13, 2014 5:52 pm 
Hall of Famer

מבריק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 13, 2014 6:09 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ענק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 13, 2014 7:38 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
תזכורת: http://www.tbk.co.il/article/2965 http://www.one.co.il/Article/175299.html עכשיו דמיינו את אותם ראיונות רק עם גודס בעוד שנה-שנתיים, ובמקום מנכ"ל יש עוזר מאמן ובמקום צביקה יש פיני.

אני מתחיל להבין למה קטש נכשל.
עם כל הכבוד, להתקשר לאמא שלך באותו יום שחתמת ולהגיד ׳עשיתי טעות, חתמתי במכבי׳ זה אשכרה להתחיל ברגל שמאל עם עצמך.

כנראה גם שהוא נעלב מזה שהחתימו את צביקה במכבי ושלא בוטחים בו.

התחושה שלי שפה זה שונה אבל ימים יגידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 14, 2014 3:07 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

עמיר פלג סיכם את זה בצורה יפה

קודם כל חייבים להסיר את הכובע בפני הנהלת מכבי ת"א. תודה ששיחררתם אותנו, ולו לזמן מוגבל, מפרשנותו היהירה וגסת הרוח של פיני גרשון. כמה אפשר לראות כדורסל ולשמוע ניתוחים מורכבים כמו "וואי וואי וואי" ו"יא אללה", הערות אינטליגנטיות בנוסח "השופט ליצן וטמבאל", בדיחות ילדותיות בסגנון "תפס לו בחבילה, הוציא אותו מוועד הורים", וכמובן את המשפט המאוס אחרי זריקה ל-3: "לא מאמין לך!"

בדיוק המשפט שמוביל אותי לגרסאות המגוונות והסותרות ששיחררו אנשי המועדון בקשר לשאלה: מי העלה את הרעיון? זכותם כמובן של בעלי המאה למנות את מי שבא להם ולקרוא לתפקיד שלו איך שהם רוצים, אבל עזבו לרגע את צוות האימון. בואו נדבר על אמינות.
"לגיא עלה רעיון, אנחנו שמענו ודיברנו עם פיני", סיפר שמעון מזרחי. "המחשבה הזו עלתה לפני כמה שבועות. היא נדונה עם גיא, שאמר שהוא רוצה לחשוב על זה", גילה דייויד פדרמן. לא חלפו שתי דקות באותו ראיון, ופדרמן עידכן את גרסתו: "זה בא מגיא לפני כמה שבועות". הבנתם?
המהלך המפתיע של הקיץ: המאמן שהביא לצהובים שלושה גביעי אירופה ישמש כעוזרו של גיא גודס: "אני בא לעשות את מה שכל השנים אמרתם שאני לא יכול לעשות". גודס: "הקושי לא יהיה שלי ושלו יחד, אלא איך הכל יסתדר מול התקשורת"
המחשבה עלתה מעצמה לפני כמה שבועות, גודס ביקש לחשוב עליה, ולפני כמה שבועות הוא כבר חשב עליה לבד.
לכן, הכי מעניין היה לשמוע את גרסת המאמן עצמו, שלא התלהב מהמהלך בלשון המעטה, והוכיח שחששם של ראשי המועדון היה מוצדק: הפיון עדיין לא בשל לעמוד על שלו. "לפני כחודש עלה הרעיון של פיני כעוזר מאמן על ידי כולנו", אמר גיא במסיבת העיתונאים המביכה למדי. כלומר הרעיון לא היה נטו שלו וגם לא עלה מעצמו. הוא צץ באופן קולקטיבי.
יום אחד, לפני כמה שבועות, התכנסו ראשי המועדון ומנהל הישיבה הכריז: "אני סופר מאחת עד שלוש, איך שאסיים כל אחד יאמר מי צריך להיות עוזר המאמן". ואז הוא התחיל למנות, "אחת... שתיים... שלוש!" בדיוק באותו רגע פדרמן הגדול והקטן, אבא רקנאטי ובנו, מזרחי, אלי דריקס, ניקולה וויצ'יץ' וגודס כמובן – כולם צעקו פה אחד: "פיני!"
עד כדי כך גדולה הייתה ההתלהבות, שגודס אפילו תוגמל בהארכת חוזהו בשנה נוספת. של מי היה הרעיון להאריך לו את החוזה? ברור, של כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 14, 2014 5:41 pm 
Sophomore

המושבע ה-13 כתב:
עמיר פלג סיכם את זה בצורה יפה

קודם כל חייבים להסיר את הכובע בפני הנהלת מכבי ת"א. תודה ששיחררתם אותנו, ולו לזמן מוגבל, מפרשנותו היהירה וגסת הרוח של פיני גרשון. כמה אפשר לראות כדורסל ולשמוע ניתוחים מורכבים כמו "וואי וואי וואי" ו"יא אללה", הערות אינטליגנטיות בנוסח "השופט ליצן וטמבאל", בדיחות ילדותיות בסגנון "תפס לו בחבילה, הוציא אותו מוועד הורים", וכמובן את המשפט המאוס אחרי זריקה ל-3: "לא מאמין לך!"

בדיוק המשפט שמוביל אותי לגרסאות המגוונות והסותרות ששיחררו אנשי המועדון בקשר לשאלה: מי העלה את הרעיון? זכותם כמובן של בעלי המאה למנות את מי שבא להם ולקרוא לתפקיד שלו איך שהם רוצים, אבל עזבו לרגע את צוות האימון. בואו נדבר על אמינות.
"לגיא עלה רעיון, אנחנו שמענו ודיברנו עם פיני", סיפר שמעון מזרחי. "המחשבה הזו עלתה לפני כמה שבועות. היא נדונה עם גיא, שאמר שהוא רוצה לחשוב על זה", גילה דייויד פדרמן. לא חלפו שתי דקות באותו ראיון, ופדרמן עידכן את גרסתו: "זה בא מגיא לפני כמה שבועות". הבנתם?
המהלך המפתיע של הקיץ: המאמן שהביא לצהובים שלושה גביעי אירופה ישמש כעוזרו של גיא גודס: "אני בא לעשות את מה שכל השנים אמרתם שאני לא יכול לעשות". גודס: "הקושי לא יהיה שלי ושלו יחד, אלא איך הכל יסתדר מול התקשורת"
המחשבה עלתה מעצמה לפני כמה שבועות, גודס ביקש לחשוב עליה, ולפני כמה שבועות הוא כבר חשב עליה לבד.
לכן, הכי מעניין היה לשמוע את גרסת המאמן עצמו, שלא התלהב מהמהלך בלשון המעטה, והוכיח שחששם של ראשי המועדון היה מוצדק: הפיון עדיין לא בשל לעמוד על שלו. "לפני כחודש עלה הרעיון של פיני כעוזר מאמן על ידי כולנו", אמר גיא במסיבת העיתונאים המביכה למדי. כלומר הרעיון לא היה נטו שלו וגם לא עלה מעצמו. הוא צץ באופן קולקטיבי.
יום אחד, לפני כמה שבועות, התכנסו ראשי המועדון ומנהל הישיבה הכריז: "אני סופר מאחת עד שלוש, איך שאסיים כל אחד יאמר מי צריך להיות עוזר המאמן". ואז הוא התחיל למנות, "אחת... שתיים... שלוש!" בדיוק באותו רגע פדרמן הגדול והקטן, אבא רקנאטי ובנו, מזרחי, אלי דריקס, ניקולה וויצ'יץ' וגודס כמובן – כולם צעקו פה אחד: "פיני!"
עד כדי כך גדולה הייתה ההתלהבות, שגודס אפילו תוגמל בהארכת חוזהו בשנה נוספת. של מי היה הרעיון להאריך לו את החוזה? ברור, של כולם.

עם כל הכבוד לטיעונים המעניינים של עמיר פלג (מסכים עם רוב מה שהוא אומר), הוא בטח לא האיש להטיף מוסר לפיני גרשון. כתב מתלהם ובוטה לא פחות, ואם לגרשון יש לפעמים גם פרשנות מקצועית לצד הסגנון המגעיל שלו, אצל פלג הכל נשאר בגדר פרשנות בסגנון מגעיל. אפס ידע מקצועי, הרבה יכולת להעביר ביקורת על ההתנהלות של כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 14, 2014 6:05 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

zurkin כתב:
עם כל הכבוד לטיעונים המעניינים של עמיר פלג (מסכים עם רוב מה שהוא אומר), הוא בטח לא האיש להטיף מוסר לפיני גרשון. כתב מתלהם ובוטה לא פחות, ואם לגרשון יש לפעמים גם פרשנות מקצועית לצד הסגנון המגעיל שלו, אצל פלג הכל נשאר בגדר פרשנות בסגנון מגעיל. אפס ידע מקצועי, הרבה יכולת להעביר ביקורת על ההתנהלות של כולם.

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 14, 2014 11:38 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

פלג באמת בזוי.. גם אני חושב
מחפש בעיקר ללכלך על כל העולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 15, 2014 12:14 pm 
מנהל פורום

zurkin כתב:

מצד שני, הטור של פלג הוא מלכתחילה לא אמור להיות פרשנות מקצועית. למעשה זאת העבודה שלו לחפש ו"ללכלך" על כולם. פיני לעומת זאת כן אמור לתת רק פרשנות מקצועית ולא להתעסק בכל הדברים מסביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 15, 2014 9:32 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אז אפשר להגדיר את התפקיד של פיני כפרשן לא כתפקיד מקצועי אלא כתפקיד שבו הוא מלכלך על כל העולם ובכך לסגור גם את הפינה הזו.

(מה שכן, תמצתת יפה את הצביעות של עולם התקשורת בכלל ושל עמיר פלג בפרט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 06, 2014 10:13 pm 
Junior

ארז בריאיון השבת ב"ישראל היום": "פיני יכול להפרות את גיא מכל מיני כיוונים שגיא לא מכיר".

כשאתה אומר "להפרות" אתה מתכוון בעצם ל...?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 06, 2014 10:42 pm 
Freshman

זיווג שמטרתו הולדת צאצאים(לוקשים) לתקשורת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 07, 2014 1:07 pm 
Junior

צוד כתב:
ארז בריאיון השבת ב"ישראל היום": "פיני יכול להפרות את גיא מכל מיני כיוונים שגיא לא מכיר".

כשאתה אומר "להפרות" אתה מתכוון בעצם ל...?

כשהוא קם מהספסל מאחוריו ולוחש לו באוזן על "תרגיל" חדש.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה