סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 6:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 22 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סוני פלייסטיישן 4
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 18, 2014 4:44 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני מעוניין לרכוש את הקונסולה הזאת, אך יש לי בעיקר 3 התלבטויות:
1. האם כדאי לחכות עוד מס' חודשים שהמחיר (שעומד על 2400 ש"ח בערך, כולל שלט נוסף) ירד או שאין צפי לירידה שמצדיקה את ההמתנה?
2. האם ידוע על פאקים בקונסולה כמו שהיו באקס בוקס, והאם צפויה לצאת גרסה טובה יותר בקרוב?
3. האם השיפור בקונסולה הוא משמעותי ביחס לסוני 3?

יש פה מישהו שרכש את הקונסולה ויכול לתת חו"ד? בנוסף, ידוע לכם על רשת מסויימת שידועה באמינותה ובכדאיות הרכישה ממנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סוני פלייסטיישן 4
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 18, 2014 8:52 pm 
Freshman

אני קניתי את המכשיר-

2+1. אם אני לא טועה המכשיר נמכר במחירים נמוכים יותר ביבוא מקביל, המחיר שציינת זה המחיר הרשמי דרך ישפאר, לפי הבנתי האחריות של היבוא המקביל ברשתות הגדולות (מעבדות KIA) היא אמינה והם בסדר גמור, בנוסף לכל וזה עונה על השאלה השנייה שלך- מדובר במכשיר אמין מאוד עם אחוז תקלות נמוך מאוד, המכשיר כבר בווריאציה הראשונה שלו הוא מאוד קטן (כמו ה PS3 הרזה) וקומפקטי יחסית והחומרה שלו היא הרבה יותר ישירה ופחות מורכבת מאשר חומרות שהיו בעבר ככה שהסיכוי שתיפול על תקלה הוא נמוך (אבל תמיד קיים כמו כל מכשיר חשמלי שיש)
כרגע לא ידוע על צפי לירידה במחיר, המכשיר נמכר מעולה בכל העולם (לשלב זה נחשבת לקונסולה הכי נמכרת אי פעם), אבל אי אפשר לדעת אם אחד מהראשים יחליט להודיע על הוזלת מחיר לקראת חג המולד כדי לתת עוד BOOST למכירות, יש תחרות קשה מצד ה X-BOX.

3. השיפור כרגע לא ענקי אבל מורגש, הסיבה העיקרית היא שמרבית המשחקים שיוצאים לקונסולה הם כאלו שגם מפותחים לדור הקודם (PS3) ולכן הם לא מנצלים את מירב היכולות של המכשיר משום שפותחו במקור לחומרה נחותה יותר, עדיין גם משחקים אלו הם בעלי רזולוציה גבוהה יותר ופריימרייט יציב יותר והם מכילים לא מעט שיפורים שאחריהם קשה לחזור אחורה, מצד שני יש כאלו שיאמרו לך שהשיפורים לא בולטים מספיק במשחקים אלו. אני מאמין שככל שיתקדם הדור ויצאו יותר משחקים שמיועדים לדור הבא בלבד כולם יוכלו לראות את ההבדלים.

אישית, ממליץ לך לחכות ל 2015, בעיקר כאמור משום שהתעשייה לא באמת עברה עדיין לדור הבא, מעטים המשחקים שמפותחים בלעדית לקהל של קונסולות הדור הבא מהסיבה הפשוטה שלמרות המכירות היפות אי אפשר לוותר על 100+ מליון איש שיש להם עדיין PS3 ו 360, כרגע אני מרגיש שאין מספיק משחקים טובים ועכשיו בקיץ באופן כללי זו נחשבת תקופה חלשה במיוחד ולא יוצאים כמעט משחקים באופן כללי.

אלא אם כן (בכל זאת פורום כדורסל) אתה ממש שרוף NBA 2K או FIFA, PRO ושאר משחקי הספורט ואז אולי כדאי לך כבר לקנות השנה לקראת היציאה של משחקים אלו- NBA2K באופן ספציפי נראה מדהים ומפותח על מנוע מיוחד לדור הבא.
אם אין לך עניין מיוחד במשחקי הספורט אז כאמור- 2015 זו השנה שבאמת הדור יכנס להילוך גבוה ויצאו שלל משחקים שמיועדים לדור הבא ושינצלו את המכשיר.

באופן כללי תמיד טוב לחכות עם רכישות כאלו אם יש אפשרות (לי היה קשה להתאפק וקניתי בהשקה), תמיד קים הסיכוי שיצא דגם אמין אף יותר, חסכוני יותר או שתהיה ירידה במחיר, משחקים שעכשיו עולים מאות שקלים מן הסתם יהיו זולים יותר ויהיה לך יותר מבחר, אם לא לחוץ לך, לא הייתי קונה לפני 2015.

באשר להמלצות ספציפיות, אני קניתי את המכשיר שלי מחנות פרטית בתל אביב בשם VGS שקיבלתי עליה המלצות חמות והאחראיות היא דרכם, הם עשו עלי רושם טוב ומקצועי מאוד בעת הקנייה, מאז לשמחתי לא היו שום בעיות עם המכשיר ככה שלא התנסתי איתם ברגע האמת כשיש תקלה והם צריכים לעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 18, 2014 9:01 pm 
Junior

וואו, איזו תגובה מפורטת ומעניינת. תודה רבה! והאמת שמה שמעניין אותי בעיקר זה לשחק בפיפ"א 2015 (שאמור לצאת בקרוב עד כמה שהבנתי) כששאר המשחקים הרבה פחות מעניינים אותי, להוציא GTA ומשחקים בסגנון הזה.

אגב, אני קורא המון על כך שצריך לפתוח משתמש, ושיש דבר כזה משתמש אמריקאי או ישראלי. מה זה בדיוק אומר? זה רלוונטי רק אם אני מעוניין להוריד משחקים דרך החנות של סוני, או שיש לכך משמעות נוספת?

ולגביי המחיר שציינתי - אלו המחירים בחנות בשם אנג'ויסטיק, ועד כמה שהבנתי מדובר במחיר הכי זול שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 18, 2014 9:32 pm 
Freshman

2400? מוזר כי באתר שלהם הוא עולה 2050- http://www.enjoystick.co.il/pl_product~2037~5~70.htm

ותשאל אותם איזו אחראיות הם מציעים, רק על אחראיות מהיבואן הרשמי המחירים נעים בין 2350-2400, חנויות עם אחראיות מקבילה מוכרים בזול יותר כמו שהבאתי בלינק.

יש אפשרות להוריד משחקים דיגיטלית דרך החנות של סוני במכשיר, החנות הישראלית גרועה למדי כי המחירים שם הם תחת היבואן הרשמי והיקר ולכן מגיעים ל 350 שקלים למשחקים חדשים ומלאים, החנות האמריקאית לעומת זאת מציעה מחירים שפויים יותר של 60$ למשחק חדש בנוסף למבצעים והנחות תכופות.

לשמחתנו החנות האמריקאית פתוחה לישראלים וכל מה שצריך ברישום זה למצוא כתובת אמריקאית (לחפש אחת בלי מיסים) ויש לך גישה מלאה לחנות, העניין זה שהם לא מקבלים כרטיסי אשראי ישראלים (גם לא כאלו שאתה קונה איתם בחו"ל) משום שהם מחייבים כרטיס אשראי שרשומה עליו כתובת אמריקאית (אותה כתובת שנרשמת איתה לחנות), מפה יש לך 2 אופציות:

1) הראשונה והנפוצה יותר זה פשוט לקנות כרטיס עם כסף טעון מראש מאמאזון, מכאן: http://www.amazon.com/50-PlayStation-Store-Gift-Card/dp/B004RMK4P8/ref=sr_1_2_title_1
ישנם גם כרטיסים עם סכומים שונים כמו 10$ או 100$ שניתן לקנות.
לאמאזון אתה נרשם שוב עם כתובת אמריקאית מומצאת, אבל בניגוד לחנות של סוני הם כן מקבלים כרטיס אשראי ישראלי סטנדרטי (שמאפשר לך לקנות בחו"ל שזה רוב הכרטיסים) ולא בודקים שהכתובת האמריקאית שחרטטת רשומה גם על הכרטיס.
לאחר שאתה נרשם ומבצע את הרכישה אתה מקבל באימייל קוד של הכרטיס הנטען, את הקוד הזה אתה מכניס לחנות הדיגיטלית של סוני (חשוב להקפיד להכניס את הקוד לחנות האמריקאית בלבד אם קנית קוד אמריקאי) והסכום שרכשת יופיע לך שם בחשבון ותוכל לבצע איתו רכישה.

2) האופציה המסובכת אבל הנוחה יותר לטווח הארוך היא להוציא כרטיס אשראי אמריקאן אקספרס, שם יש לך שירות שמאפשר לך להוסיף כתובת אמריקאית לכרטיס ולבצע קניות בחו"ל כמו כל אמריקאי, אני לא אפרט על אופציה זו כי אם אתה בכל מקרה לא תבצע שימוש תכוף בחנות, אתה תוכל להסתדר עם רכישת קודים כשתרצה לקנות משחק פעם ב.

את הכתובת האמריקאית המומצאת אתה יכול להשיג ב GOOGLE MAPS או באתרי הקניות הישראלים בחו"ל כמו Globalshops או BUY2USA וכו'

אם אין לך רצון לבצע רכישות דרך החנות הדיגיטלית, אתה יכול לפתוח משתמש ישראלי סטנדרטי ולהרשם עם הפרטים האמיתיים שלך והכל ותוכל להשתמש גם בחנות הישראלית כדי להוריד דמואים וכו' , ועוד טיפ, יש דיבורים שפרו אבולושן השנה יהיה לא פחות טוב מפיפ"א, שווה בדיקה כשיצא.

דבר נוסף שחשוב לציין היות שאתה מעוניין במשחק ספורט- על מנת לשחק במשחקי אונליין על הדור הבא נגד אנשים מכל העולם עליך לשלם על מינוי קבוע, אם אתה משחק רק נגד המחשב או חברים פיזית שיושבים אצלך בסלון אין בעיה.
אם יש עוד שאלות אשמח לעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 18, 2014 10:06 pm 
Junior

תודה רבה! ולגביי המחיר, הוא אכן 2050 אבל כפי שציינתי בהודעת הפתיחה, המחיר הנקוב כולל שלט נוסף שעלותו היא 350 שקל. כך שסה״כ יוצא 2400. צריך כמובן גם להביא בחשבון את עלויות המשחקים וכו׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 19, 2014 9:02 am 
Junior

אני השבוע קניתי PS4 :)

נתחיל במחיר - אני קניתי השבוע ב1840 שקל בKSP באילת. לא הייתי באילת אבל לא חסר היום אנשים שנוסעים לאילת... שלט נוסף שם עולה 300 שקל (אני לא קניתי עוד שלט, אקנה בקרוב בטיסה לחול).

אני כרגע משחק עליו רק באטלפילד 4 ( אני אקנה את הפיפא והNBA כשיצאו באוקטובר ) וההבדל בין הPS4 ל3 הוא לא רק בהבדלי הגרפיקה המרשימה, אלא גם ביכולות של המכשיר. בסוני 3 המשחק תומך ב24 שחקנים, בעוד בסוני 4 המשחק תומך ב32. ההבדל הוא הבדל בכוח עיבוד בלבד... גם יש מוד של 64 שחקנים בסוני 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 19, 2014 1:22 pm 
Junior

אני בור ועם הארץ בנושא הזה. כשאתה אומר שהוא תומך ב-32 שחקנים הכוונה למשחקים ברשת?

אגב, מה מחירי המשחקים בארץ פחות או יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 19, 2014 1:29 pm 
Junior

כן התכוונתי לתומך במשחקי רשת.
אני הרבה יותר נהנה ממשחקי רשת ( או עם חברים כמובן) מאשר מול המחשב במרבית המשחקים.

משחקים חדשים בארץ עולים בערך 210-230 שקל. משחקים ישנים אפשר למצוא בהרבה פחות

אף פעם לא ניסיתי את הקטע של ההורדה, אבל יש אתר ישראלי שמאפשר להוריד במחירים זולים יותר בלא מעט - http://psgames.co.il/
לא ניסיתי אותו מעולם אז אין לי יכולת להעיד עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 19, 2014 1:48 pm 
Freshman

אתר שמביא לך שם משתמש וסיסמא זרים שאליהם אתה מתחבר ומוריד משחקים נשמע לי קצת פישי, לא רק חוקית ואתית, אלא בכלל לסמוך עליהם שזה יעבוד ולא תופיע פתאום הודעה מפחידה מטעם סוני יום אחד.

לא הייתי מתנסה איתו בשביל המחירים שמציע על משחקים שרחוקים מלהיות חדשים, החיסכון לא שווה את זה במקרה הזה.
מעדיף להוסיף עוד 50 שקלים ולקנות עותק חוקי ומסודר בלי כאב ראש.

מחירי משחקים בארץ משתנה מחנות לחנות, בבאג הכי יקר ויכול להגיע ל 350 שקלים למשחק חדש ומבוקש, חנויות פרטיות שמייבאות בעצמן את המשחקים ולא דרך יבוא רשמי בדרך כלל זולות הרבה יותר.

הנה חנות אינטרנטית ישראלית שנחשבת לסבירה במחירים, קניתי מהם פעם אחת ולמרות שירות לקוחות קצת בעייתי (מגיבים רק במייל ללא מספר טלפון) הם אמינים- http://www.mgo.co.il/

ו BF4 תומך ב 64 שחקנים על ה PS4 לעומת 24 על ה PS3, הוא באמת דוגמא למשחק שהשיפור בו גדול מאוד לעומת גרסת הדור הקודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 19, 2014 1:58 pm 
Junior

שוקיסטה, כמו שאמרת, יש שני סוגים של אחריות: של ישפאר, היבואנית הרשמית, ושל חברה פרטית אחרת. שמתי לב שכאשר מדובר באחריות של ישפאר אז היא לתקופה של שנתיים, בעוד שהחברה השניה מעניקה אחריות לשנה אחת בלבד. אתה חושב שכדאי ללכת על מוצר שמגיע עם אחריות של ישפאר לשנתיים או שעדיף לקחת את "הסיכון" ולהסתפק בשנה אחת בלבד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 19, 2014 2:12 pm 
Junior

מכשירי הדור הקודם ( PS3 ואקס-בוקס) היו שניהם עם באגים די רציניים עם הקונסולות שיצאו בנגלות הראשונות - המכשירים נהגו להשרף כעבור שנה בערך, שזה הזמן גם שלמרבית האנשים נגמרה האחריות. אם מענין אותך תחפש Yellow led of death ו Red ring of death.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 19, 2014 2:34 pm 
Freshman

sheky צודק ואכן המכשירים בדור הקודם היו בעייתיים מאוד בווריאציות הראשונות שלהם- הפס3 שלי מתקופת ההשקה הצליח אמנם להחזיק שנים ארוכות אבל הנה השנה קיבלתי YLOD ואמרתי עליו קדיש.

מצד שני, כמו שאמרתי הפעם מדובר בחומרה הרבה פחות מורכבת ביחס לעבר (חלקים של PC שיוצרו ע"י AMD בניגוד לחומרות האקזוטיות של הדור הקודם) וזה גם מתבטא בגודל הקומפקטי של המכשיר ובצריכת החשמל הנמוכה הרבה יותר שלו- מה שמוריד את הסיכון להתחממות.

הוא הרבה יותר בשל כבר בדור הראשון שלו ממה שהפס3 היה בזמנו למשך מספר שנים עד שיצאו גרסאות הסלים המתקדמות יותר, אבל תמיד כשמתעסקים עם אלקטרוניקה יש סיכון, ולמרות כל מה שציינתי עדיין לא מדובר בקומקום חשמלי אלא בטכנולוגיה מורכבת יותר...

קשה לי להיות נביא במקרה הזה, אני כן יודע שיש אופציות אחרות כמו מחסני חשמל שמציעים לך מחיר של יבוא מקביל (לא בטוח שזול כמו שהציעו לך פה) אבל עם 3 שנים אחראיות, אולי תבדוק עוד מקומות ווריאציות- כמה KSP למשל נותנים? שווה לך להשיג קומבינה על החנות שלהם באילת אם המחיר זול מאוד ונותנים אחראיות ארוכה יותר (וגם אם לא נותנים ארוכה יותר אולי ההפרש במחיר שווה את זה)

אם אתה שואל מה הייתי עושה במקרה הזה אם 2 האופציות זה רק 2050 עם אחראיות של שנה או 2400 עם אחראיות של שנתיים- כנראה שהייתי הולך על השנה כי אני חושב שלא יהיו בעיות עם המכשיר, אבל אל תסמוך עלי ותבדוק אופציות של חנויות נוספות, ואם אתה אדם זהיר מאוד מטבעך אז תלך על רשמי ותחסוך את הסיכוי לעוגמת נפש.
מן הסתם זה שקניתי מראש בהשקה ובמחיר גבוה יותר כשרמת הסיכון היא הכי גבוהה כבר מצביעה על כך שבדברים הללו אני כנראה נוטה להיות פחות מחושב :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 19, 2014 2:39 pm 
Junior

בKSP כתוב שהאחריות ל3 שנים באתר.
את האמת לא בדקתי אפילו אצל מי, אסתכל בקבלה בבית בערב ואגיד לך אם זה מענין אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 19, 2014 2:50 pm 
Freshman

sheky כתב:
בKSP כתוב שהאחריות ל3 שנים באתר.
את האמת לא בדקתי אפילו אצל מי, אסתכל בקבלה בבית בערב ואגיד לך אם זה מענין אותך.

אתה לא צריך להסתכל, כבר עשיתי בירור לזה בזמנו כשביצעתי סקר שוק לקראת הקנייה.
האחראיות היא של מעבדות KIA כמו כל הרשתות הגדולות שמייבאות במקביל, אני לא יכול להעיד עליהם אבל כן שמעתי על מקרה אחד של מישהו שהיתה לו בעיה עם העינית והם החליפו לו בלי בעיות.

לטעמי אם יש אופציה לקנות באילת במחיר הזול ביותר עם 3 שנות אחראיות זה הכי אידיאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 19, 2014 2:53 pm 
Junior

אני חושב שאשמע בעצתך ואדחה את קניית המכשיר, למרות שאני ממש חם עליו (אבל זו סתם התלהבות כי תכלס אני לא גיימר מושבע), לפחות עד שיצא פיפ"א 2015 (לגביי הפרו שציינת, לא משנה כמה הוא יהיה טוב, פיפ"א תמיד ינצח אותו בעיניי בגלל מגוון הליגות העצום). בכל אופן עושה רושם שבינתיים אין שום משחק ראוי לשמו שמצדיק את רכישת הקונסולה בשלב זה. אפילו GTA V לא יוצא באופן מוזר לסוני 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 19, 2014 3:06 pm 
Freshman

זה כן אני כתב:
אני חושב שאשמע בעצתך ואדחה את קניית המכשיר, למרות שאני ממש חם עליו (אבל זו סתם התלהבות כי תכלס אני לא גיימר מושבע), לפחות עד שיצא פיפ"א 2015 (לגביי הפרו שציינת, לא משנה כמה הוא יהיה טוב, פיפ"א תמיד ינצח אותו בעיניי בגלל מגוון הליגות העצום). בכל אופן עושה רושם שבינתיים אין שום משחק ראוי לשמו שמצדיק את רכישת הקונסולה בשלב זה. אפילו GTA V לא יוצא באופן מוזר לסוני 4.

רעיון טוב, אפילו יוצאת גרסה משופרת בהרבה של GTA5 ל PS4 לקראת סוף השנה, ברמה שגם אם יש לך הזדמנות לשחק בו עכשיו על ה PS3 הייתי ממליץ לך לדחות את זה ולחכות לגרסת ה PS4 שתראה הרבה יותר טוב והכי חשוב- תרוץ הרבה יותר טוב (GTA על הדור הקודם היה מאוד תובעני והפס3 שלי ממש קרטע והתקשה להריץ אותו), ככה גם תהיה לך אחלה קנייה עם FIFA חדש ו GTA5.

בכל מקרה אין לך סיבה לקנות עכשיו כי אין לך שום משחק שמושך אותך, לא שווה לך לקנות בשלב הזה משחק ספורט משנה שעברה כשאנחנו כל כך קרובים לגרסאות החדשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 19, 2014 8:50 pm 
Junior

שוקיסטה, אתה מכיר את המשחק watch dogs? הוא יצא לסוני 4?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 19, 2014 10:59 pm 
Freshman

כן הוא יצא לפס4 לפני איזה חודשיים וגם יש לי אותו, משחק נחמד מאוד בסגנון של GTA אבל GTA5 רמה מעליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 20, 2014 1:02 pm 
Junior

שאלה אחרונה בהחלט: 500 ג'יגה זה מספיק או שכדאי ללכת על הגרסה הרחבה יותר (1000 ג'יגה)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 20, 2014 4:33 pm 
Freshman

אתה לא מגדיר את עצמך כגיימר נלהב, אתה מתכוון לקנות משחקים בודדים כמו FIFA ו GTA, כמובן ש 500 יספיקו לך.
להמחשה, משחק כבד במיוחד שוקל 50 ג׳יגה, רובם פחות, לפי התיאור שלך גם אם לא תמחק שום משחק מהקונסולה לא תצליח לסיים את המקום במשך שנים.

צריך גם לאמר שמערכת ההפעלה תופסת מקום וזה לא באמת 500 ג׳יגה למשתמש, יותר 430 אם אני לא טועה, עדיין די והותר לפי התיאור של עצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2014 2:48 pm 
Junior

טוב, אז בסוף רכשתי את הקונסולה. כשאני מביא משחק בדיסק, צריך להתקין אותו על הקונסולה כמו באקס בוקס 360 (דבר שהיה מונע רעשים וזמני הטעינה היו קצרים יותר)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2014 9:38 pm 
Freshman

זה כן אני כתב:
טוב, אז בסוף רכשתי את הקונסולה. כשאני מביא משחק בדיסק, צריך להתקין אותו על הקונסולה כמו באקס בוקס 360 (דבר שהיה מונע רעשים וזמני הטעינה היו קצרים יותר)?

אין לך בחירה וכל משחק שאתה רוכש הסוני מתקין לך אותו על הדיסק הקשיח.
אתה יכול להכנס ל settings ולראות שם בניהול הדיסק הקשיח כמה ממנו תפוס.

יש אגב דמו לפיפ״א 2015 בחנות הישראלית והאירופאית, ממליץ לך להוריד, הרשים אותי מאוד לטובה.
אה ומזל טוב :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 22 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה