סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 11:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוגוסט 30, 2014 11:31 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מה זה אף אחד....
שטויות.
היו כמה וכמה שתמיד אמרו שלברון יחזור לקליבלנד, ביניהם אני. כולל כאן בפורום. אמרתי שלברון ידפוק למיאמי ברז וילך לקאבס. נפנפו לי (שחף לדוגמא), למה שלברון יחזור לקבוצה שבאופן קונסיסטנטי לא הצליחה להקיף אותו בשחקנים ראויים להוד מלכותו? ועוד לדן גילברט? מה פתאום שהוא יעזוב את מיאמי אחרי 4 גמרים רצופים ועוד לקליבלנד שנכשלה איתו? (כאילו שהוא בקלף בטוח ואם הוא מפסיד כולם אשמים מלבד הוד מעלתו)

זו היתה המחשבה לפני שמיאמי הפסידו את הגמר.

אני הנחתי שאחרי שהקבוצה המגעילה ממיאמי תגמור את הסוס (ותמיד אמרתי שזה יגיע עד 2014 או 2016, שם לברון יכל לצאת) לברון יחזור לקאבס.
הנחתי שהוא יעדיף לשחק עם הצעירים אירווינג וויגינס וויטרס בנט. הוא העדיף את לאב ונראה שתיכנן את זה לכל אורך הדרך כשאיזכר את כל שחקני הקאבס בערך במכתב שלו, חוץ מאדון וויגינס. נראה זועק לשמיים שהוא הגיע והציב את העברתו של וויגינס בטרייד תמורת כוכב, כתנאי. כרגיל, בחר ללכת לקבוצה עם הכי הרבה כשרון, וכל המסביב ("לשחק עם החברים", "לחזור הביתה") זה בולשיט לצורכי שיווק.

אם משני המעברים הללו הוא לא מצליח להוציא יותר מ2 אליפויות בקרירה שלו, זה כשלון לא קטן של הוד מעלתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 30, 2014 11:39 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
יש בהודעה הזו כל כך הרבה 'אמרתי לכם' שאני בטוח שתוכל ללכת אחורה ולחפש איפה אמרת את זה (אני באמת סקרן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 31, 2014 12:27 am 
Junior

אם אתה לא מחפש בעצמך כנראה אתה לא באמת סקרן

viewtopic.php?f=1&t=12352&p=377905&hilit=%D7%9C%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9F+2014#p377905

שים לב לתשובות. "פורים כבר עבר".
ה"קונסיסטנטי " של שחף נשאר לי בתת מודע :wink:
אני עדיין חותם על מה שרשמתי על אירווינג: מבין הצעירים בליגה, רק לדוראנט ורוז יש יותר פוטנציאל מקיירי אירווינג. זה כולל את ווסטברוק, קארי, דיוויס, גריפין וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 31, 2014 7:44 am 
מנהל פורום

אוה, תודה. חיפשתי קצת אבל מצאתי רק את ההודעה שלך אחרי המעבר.

אין ספק שכבר אז ידעת שקליבלנד זה המקום עם הכי הרבה כישרון ושלברון יגיע לשם רק בגלל זה. הביטוי "לא תלוש מהמציאות" הוא פשוט סוג של הצטנעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 31, 2014 11:46 am 
Junior

FLASH כתב:
אני עדיין חותם על מה שרשמתי על אירווינג: מבין הצעירים בליגה, רק לדוראנט ורוז יש יותר פוטנציאל מקיירי אירווינג. זה כולל את ווסטברוק, קארי, דיוויס, גריפין וכו'.

חייב להגיד שאני לא מבין את הנחרצות שלך.
אירווינג אחלה שחקן לגמרי, אבל מדובר בשחקן 20.8 נקודות למשחק ו6.5 אסיסטים ב43 אחוז מהשדה בעונתו השלישית. עונה שבה היה השחקן המוביל בקבוצה שסיימה ב40 אחוזי הצלחה.

מודה שלא ראיתי הרבה משחקים של הקאבס, אבל מה בנתונים שלו עד עכשיו גורם לך להגיד בכזאת נחרצות שיש לו יותר פוטנציאל מווסטברוק, קארי, הארדן, גריפין וכו'?

ווסטברוק בעונה השלישית שלו היה עם 21.9 נק' למשחק ו8.2 אסיסטים ב44 אחוז מהשדה וזה בקבוצה עם שחקן דומיננטי מאוד לצידו.
הארדן בעונה הרביעית ברגע שקיבל את המעמד של מוביל בקבוצה היה עם 26 נק' למשחק ( אני מאוד לא מחבב את הארדן).

הרבה שחקנים פעילים אחרים בשלב הזה של הקריירה נראו מרשימים יותר, אז למה אתה עד כדי כך תופס ממנו?
יכול להיות שאני חוטא לאמת כי לא ראיתי אותו הרבה, אבל מהסתכלות בנתונים אני לא מצליח להבין מה מבדיל אותו מעוד המון שחקנים שקלעו סבבה בקבוצה חלשה. ( 21 נקודות זה לא טירוף בNBA...).

לא אומר שהוא לא יהיה סופרסטאר, אבל לא מבין מאיפה הקביעה הנחרצת שהוא כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 31, 2014 12:56 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ממה שראיתי מקיירי עד היום הוא מאוד מזכיר לי את עודד קטש (לפני ההגעה לפאו) - שליטה מדהימה בכדור, חודר מצוין, קלע מעולה מכדרור, מוסר בינוני, מגן עצל, לא עושה את השחקנים שלצידו טובים יותר. אני זוכר לא מעט התקפות שלו מכדרר וזורק כשכל הקבוצה מסתכלת מהצד.
אולי עכשיו שלברון ולאב מצטרפים אליו הוא יצליח יותר בתפקיד משני ויגיע גם להצלחה קבוצתית (כמו קטש בפאו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 31, 2014 1:35 pm 
Hall of Famer

אוי ואבוי לקליבלנד אם אירווינג "יצליח" כמו קטש בפאו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 31, 2014 2:42 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קבוצתית הוא הצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 31, 2014 2:46 pm 
Junior

להגיד שהוא הצליח קבוצתית זה בערך כמו להגיד שרון הארפר היה הכוכב בשיקגו כי הוא הצליח קבוצתית.
עם כל הכבוד לשלשה המגניבה שלו ול-17 נקודות הוא היה גורם די משני בקבוצה של פאנא.

ציטוט:
את אותה עונה סיים קטש גם עם אליפות יוון, ועם דאבל גדול. בליגה היוונית רשם קטש ממוצעים נאים שכללו 9.5 נקודות ו-3.1 אסיסטים. ביורוליג השתדרג קטש בטור הנקודות ל-9.9 נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 31, 2014 3:10 pm 
מנהל פורום

אני חשב שקטש באותה עונה ענה על ההגדרה של שחקן שישי קלאסי. אם זו הצלחה או לא זו כבר שאלה של ציפיות מוקדמות. מה שכן, אני תוהה אם עמוס התכוון למעמד של קטש באותה עונה או לכך שהרומן נמשך עונה אחת והסתיים בסיום הקריירה העגום והמוקדם של קטש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 31, 2014 3:41 pm 
Hall of Famer

אני התכוונתי לכך שאוי ואבוי לקליבלנד אם אירווינג יהיה השחקן השישי. במספר מועט של משחקים יצטיין, לרוב יהיה בינוני ולא מעט משחקים מאד חלשים, כשהוא בממוצע משחק כ-24 דקות למשחק.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 31, 2014 4:32 pm 
Junior

אירווינג בבירור צריך להיות הכח השלישי בטיבו בקבוצה לפחות, לא שחקן שישי ואפילו לא שחקן הרכב תורם. כל דבר פחות מזה זה כישלון.
כאשר לברון לא על המגרש הוא צריך גם להנהיג את הקבוצה.
ההשוואה לקטש פשוט לא קולעת בשום צורה ומשום זווית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 31, 2014 4:39 pm 
מנהל פורום

אני לא חושב שכישלון או הצלחה יכולים להימדד במקרה הזה במעמד אישי. אם הוא ייתן תפוקה קטשית וקליבלנד תזכה באליפות זו תהיה הצלחה, כפי שעבור קטש העונה ההיא סומנה כהצלחה בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 31, 2014 4:41 pm 
Junior

זה בדיוק מה שאתה ממשיך לפספס. אפילו אם 3 הכוכבים האלו יהיו בשיאם הסיכויים שלהם לנצח את אוקלהומה או סאן אנטוניו הם קצת פחות מ-50% לדעתי האישית.
אם אירווינג ייתן עונה חלשה ופושרת ויידחק לשחקן שישי לא תהיה אליפות.
ההרכב של קליבלנד רחוק מלהיות מספיק טוב לסחוב אירווינג חלש על גבו בדרך לתואר.
אלו 3 כוכבים שעדיין לא שיחקו ביחד, להשוות אותם לניסיון ולשיתוף פעולה שיש באוקלהומה ובסאן אנטוניו זה לעשות עוול למושג של דבק קבוצתי.
קליבלנד צריכה שילוב של מיקסום הכישרון ולא מעט מזל כדי לאיים על התואר ברצינות השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 31, 2014 5:00 pm 
מנהל פורום

אני לא מכיר בכלל את אירווינג, אבל שני סופרסטארים ברמה של לברון ולאב אמורים להיות מספיקים כדי להביא אליפות, בתנאי ששאר הקבוצה מתפקדת כקבוצה ודברים עובדים כמו שצריך. דווקא ממה שקראתי כאן על אירווינג נשמע שהחשש הוא הרבה יותר מאובר-דומיננטיות וממנטליות של סקורר של קבוצה קטנה.

בכל אופן אנחנו דנים בביצה שטרם נולדה ואלה דיונים שעדיף לקיים בסוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 31, 2014 5:05 pm 
Junior

למה בדיוק שלאב ולברון יהיו מספיקים לאליפות? במה הם עדיפים על דוראנט ווסטברוק? או על הכדורסל הקבוצתי של סאן אנטוניו?
לאב שחקן מעולה ולברון אולי הטוב בליגה אבל הם ממש לא צמד שלבדו יביא אליפות.
נדבר בסוף העונה.
או שאחרי שהם ינצחו 10 משחקים יפתחו כאן שרשורים על האם הם הטובים בהיסטוריה כמו שפתחו שרשורים על האם אינדיאנה היא קבוצת ההגנה הטובה בהיסטוריה אחרי 25 משחקים שנה שעברה וראינו איך העונה נגמרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 31, 2014 5:11 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

רן כתב:
אירווינג בבירור צריך להיות הכח השלישי בטיבו בקבוצה לפחות, לא שחקן שישי ואפילו לא שחקן הרכב תורם. כל דבר פחות מזה זה כישלון.
כאשר לברון לא על המגרש הוא צריך גם להנהיג את הקבוצה.
ההשוואה לקטש פשוט לא קולעת בשום צורה ומשום זווית.

ההשוואה לקטש היתה בסגנון המשחק שלדעתי דומה, עם הערה שאולי עכשיו בקבוצה יותר טובה יבואו גם הישגים קבוצתיים (ולא רק MVP של האולסטאר לקיירי/מלך הסלים של אליפות אירופה לקטש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 31, 2014 5:39 pm 
Hall of Famer

ראובן, נכון שהחששות מאירווינג הן היכולת שלו להסתגל כשחקן השלישי או השני בחשיבותו בקבוצה וכמובן היכולת שלו לתרום לא רק כשהכדור בידיים שלו. אבל יש הבדל בין התאמה שלו לשחק לצד כוכבים, לבין הפיכתו לשחקן משני. זה ללכת קצת רחוק מדי. אירווינג אמור להיות אחד משלושת הגדולים, בדיוק כפי שבמיאמי היו שלושה גדולים. אם כבר מדברים על מיאמי, אז בעיני חוסר ההצלחה של ההיט ביחס לציפיות נבע במידה רבה מכך שכריס בוש לא באמת שיחק כסופרסטאר בקבוצה הזאת, אלא כרול פלייר, שלפרקים לא קצרים גם נעלם ברקע.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 31, 2014 7:56 pm 
מנהל פורום

מכיוון שאין ממש סתירה בין להיות השחקן השלישי ובין לתפקד כשחקן שישי (ע"ע ג'ינובילי שהוא מועמד לא רע לשחקן השישי הטוב בהיסטוריה) אז זה קצת ויכוח עקר. בכל אופן נדבר בסוף השנה (ואז מן הסתם אני גם אכיר יותר טוב את השחקן :-) ).

רן, התעלמת מהחצי השני של המשפט שלי. לברון ולאב נותנים את האספקט של הסופרסטאריות ומזה הם נותנים די והותר. אם שאר הקבוצה תיתן את מה שאתה מצפה מקבוצה בNBA לתת זה אמור להספיק לאליפות (או לפחות להתמודדות עליה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 31, 2014 8:02 pm 
Junior

ראובן: לא התעלמתי אלא לא הסכמתי.
בליגה של היום צריך 3 סופר סטארים או קבוצה הרבה יותר מאוזנת מסביב כולל ספסל.
קליבלנד היא לא שיקגו שהוכיחה שהיא קבוצה שכל מה שחסר לה זה את רוז ועוד כוכב כדי לעלות לשלב הבא.
כל האספקטים של קליבלנד עדיין טעונים הוכחה ולכן אי אפשר להגיד "בהנחה שיש את כל השאר". המינון של כל השאר זה מה שקובע כמה השקעה וסטאר פאוור נדרשים כדי להשלים לקונטנדרית.
לקליבלנד אין משחק פנים מלהיב, הגנה או ספסל מרשים שמאפשר לה להסתפק בלאב ולברון כדי לקחת אליפות. לכן נדרש שאירווינג יגיע לעונה הזאת ויהפוך לחלק לגיטימי של ביג תרי גם בהתקפה וגם בהגנה, אחרת הם יהיו קבוצה חביבה שלא תגיע רחוק.
קח את לברון ולאב ותחליף אותם ברוז בשיקגו ואז אני בהחלט קונה את התאוריה, לקליבלנד חסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 31, 2014 9:34 pm 
מנהל פורום

אז אני מניח שקליבלנד תצליח (או שלא, ואז ביי ביי לאליפות) לבנות את הקבוצה המאוזנת הזו מסביב. לזה בדיוק התייחסתי בהמשך המשפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 01, 2014 12:23 am 
Hall of Famer

זה ויכוח באמת עקר, כי לאף אחד אין שום כוונה להפוך את קיירי לשחקן השישי של קליבלנד. אם זה אכן יקרה, זה אומר שקיירי נכשל בצורה אומללה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 01, 2014 2:09 am 
Hall of Famer

כרגע נראה לי שהנקודה החלשה של קליבלנד היא קיירי שמשחק על חוזה מקסימום כשכלל לא בטוח שהוא טופ10 בעמדה שלו (ונראה לא טוב כרגע במדי ארה"ב). בוש המושמץ שחקן יותר משמעותי ממנו, בטח מבחינת החוזק שלו ביחס לעמדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 01, 2014 4:21 am 
Junior

קודם כל לקיירי יש עוד עונה שלמה לשחק על חוזה הרוקי שלו.

לגבי בוש, אני חושב שלא. קיירי יכול לשבור הגנות, הוא בין הטובים בליגה במובן הזה כבר עכשיו. סופר חשוב מול הגנות פלייאוף, ואף קבוצה לדעתי למעט הספרס לא יכולה ללכת עד הסוף עם אחד בלבד כזה. גם לא הייתה קבוצה כזו בשנים האחרונות.
בוש? אין ממש ערך מוסף בשנים האחרונות. גבוה שקולע באחוזים סבירים מבחוץ ויכול לעשות סוויצ׳ים בהגנה זה נחמד, אבל בטח לא יכול להיות פקטור משמעותי בריצה של קבוצה לאליפות.
לצורך העניין - אני חושב שרובנו נסכים שמיאמי לא הייתה נפגעת מדי בארבע העונות האחרונות אם במקום בוש היה את גורטאט למשל, או כל סנטר אחר במרכז טבלת הדירוג הדמיוני בעמדה, שמביא למגרש דברים שונים מבוש.
אם במקום וויד היה שחקן מאמצע הטבלה בדירוג הגארדים, שמביא דברים אחרים ממנו (כלומר, לא יכול לשבור הגנות בעקביות) ?
נניח ווסלי מתיוס? לברון היה קורס ולהתכונן למשחק מול מיאמי היה די קל - היית יודע שיש רק שחקן אחד בקבוצה הזו שיכול לחדור לך את ההגנה.
וזה למה קיירי מאוד חשוב לקליבלנד בעונה הקרובה, וזה למה הוא הרבה יותר משמעותי מבוש.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 01, 2014 8:32 am 
Hall of Famer

זהנאקדמי לגמרי אבל אם גורטאט היה שם במקום בוש, היו ללברון 0 אליפויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], itai, החציל האצטקי ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: