סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 6:01 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2014 10:58 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 22&lang=HE

נקווה שזה לא רק במשחקים של הפועל חיפה אלא בכל אצטדיון בארץ

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2014 12:24 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

Red Sumo1 כתב:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=282&docID=175522&lang=HE

מבין את הרעיון ,אבל קנס של 1,000 ש"ח זה אכזרי מדי. לא אוהב שהמדינה מפעילה כ"כ הרבה כח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2014 12:40 pm 
Hall of Famer

אתמול בבלומפילד כולם עישנו חופשי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2014 1:49 pm 
Sophomore

שיתנו גם 2000 ש"'ח קנס. בעיניי זה בדיוק המקום בו המדינה צריכה להפעיל את הכוח. אלה שמעשנים במקום ציבורי, ובמיוחד במקומות בעלי צפיפות כמו פאבים*, אצטדיונים וכו' הם אלה שמתנהגים בבריונות כלפיי כל השאר. זה פשוט לא הגיוני שבגלל הרגל רע של בנאדם אחד כל הסובבים אותו יסבלו (ואני אישית ממש סובל, בין אם מהריח שנדבק לבגדים או מהעשן ששורף לי את העיניים).

*לגביי פאבים אני מודע שישנה בעייתיות מסוימת, והייתי מסייג זאת בכך שאותו פאב ידאג להבהיר לכולם שהעישון אצלו מותר, כך שמי שבוחר להיכנס שיישא בתוצאות. ברור לי ש-90% מהפאבים יבחרו לעשות זאת, אבל כך לפחות קיבלנו את "הסכמת" אלו שאינם מעשנים, לסבול מעישון פסיבי. וזאת בלי קשר לחוק הקיים - שלא נאכף כמובן - שאוסר על עישון גם בפאבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2014 1:56 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

פאפאלוקס כתב:
שיתנו גם 2000 ש"'ח קנס. בעיניי זה בדיוק המקום בו המדינה צריכה להפעיל את הכוח. אלה שמעשנים במקום ציבורי, ובמיוחד במקומות בעלי צפיפות כמו פאבים*, אצטדיונים וכו' הם אלה שמתנהגים בבריונות כלפיי כל השאר. זה פשוט לא הגיוני שבגלל הרגל רע של בנאדם אחד כל הסובבים אותו יסבלו (ואני אישית ממש סובל, בין אם מהריח שנדבק לבגדים או מהעשן ששורף לי את העיניים).

*לגביי פאבים אני מודע שישנה בעייתיות מסוימת, והייתי מסייג זאת בכך שאותו פאב ידאג להבהיר לכולם שהעישון אצלו מותר, כך שמי שבוחר להיכנס שיישא בתוצאות. ברור לי ש-90% מהפאבים יבחרו לעשות זאת, אבל כך לפחות קיבלנו את "הסכמת" אלו שאינם מעשנים, לסבול מעישון פסיבי. וזאת בלי קשר לחוק הקיים - שלא נאכף כמובן - שאוסר על עישון גם בפאבים.

אבל איפה עובר הגבול ? האם היית מוכן שיתנו קנס של 1000 ש"ח למי שזרק לכלוך באצטדיון ? הכל לגיטימי במאבק בעישון ?
שיוציאו מהאצטדיון ,שירחיקו מצדי לחודש, שיתנו קנס סביר. במדינה שבה אנשים מרווחים 5000-10000 ש"ח בחודש, קנס כזה על סיגריה הוא פשוט לא מוצדק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2014 2:03 pm 
Sophomore

המושבע ה-13 כתב:
אבל איפה עובר הגבול ? האם היית מוכן שיתנו קנס של 1000 ש"ח למי שזרק לכלוך באצטדיון ? הכל לגיטימי במאבק בעישון ?
שיוציאו מהאצטדיון ,שירחיקו מצדי לחודש, שיתנו קנס סביר. במדינה שבה אנשים מרווחים 5000-10000 ש"ח בחודש, קנס כזה על סיגריה הוא פשוט לא מוצדק

אני לרוב לא מאלה שמצדדים בקנסות שהמדינה מחלקת על ימין ועל שמאל. בעיניי קנס גבוה למי שנסע על 120 קמ"ש בכביש מהיר זו בריונות של המדינה, למשל. ויש עוד רבים. אבל במקרה זה, מדובר על אנשים שמפגינים אלימות כלפיי אנשים אחרים. בעיניי אדם שהוא עד כדי כך חסר מצפון ובושה לעשן בין המוני אנשים (שהוא יודע שיש חוק חדש נגד העניין), מבלי שכלל איכפת לו רמת הסבל שהוא גורם להם, צריך לספוג קנס גבוה. כנ"ל לגביי אנשים חוצפנים שזורקים זבל במקומות ציבוריים, גנים, חופים וכו'. אלה בדיוק האנשים שאשמח לראות את המדינה יורדת לחייהם עד שיחדלו מלהתנהג כמו פלסטינים. הם מרוויחים רק 5 אלף ש"ח? מצויין, אף אחד לא מונע מהם להפסיק להיות ברברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2014 2:10 pm 
Junior

מצחיק איך זה תמיד נשמע הגיוני להחמיר בדברים שמפריעים לך ולא להחמיר בדברים שמפריעים לאחרים.
הסיכוי שעישון בודד וחד פעמי של אוהד לידך יגרום לך בעיה בריאותית הוא קלוש. הסיכון ממישהו שנוסע ברכב ישן וקורע את הכביש במהירות עצומה הוא סכנת חיים ממשית.
אבל העשן מפריע אז שיכסחו אותם. מהירות אתה אוהב אז זו בריונות של המדינה?
או ששומרים על כל החוקים או שלא.
נסיעה במהירות גבוהה היא אלימות לכל דבר כי היא מסכנת חיים הרבה יותר מאשר מישהו באיצטדיון ששם אתה לא חייב להיות. על הכביש אין לי ברירה אלא להיות שם איתך לא משנה כמה אתה מתפרע.
(רק למען הסר ספק אני לא מעשן ואני סובל ממעשנים כל חיי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2014 2:30 pm 
Sophomore

רן, מהירות הנסיעה היא ממש לא גורם הסיכון בנסיעה והבריונות על הכביש מתבטאת בדרכים אחרות. בין היתר לחסום את הנתיב השמאלי, לחתוך בצורה מסוכנת וכו'. נסיעה סטטית על מהירות 110-120 לא מהווה שום סיכון לאיש (כמובן שהכל בהתאם לנסיבות). אבל לצורך העניין, איישר קו איתך בנושא הזה, כי הוא לא העיקר. זה שתקנוס או לא תקנוס אנשים שנוסעים מהר, לא רלוונטי לגביי סוגיית העישון כשלעצמה.
וכשאני מדבר על הנזק שבעישון אני לא מדבר דווקא על נזק בריאותי, אלא יותר על מפגע סביבתי. למה שאני אצטרך לחזור ממגרש כדורגל מסריח מעשן? למה העיניים שלי צריכות לצרוב בגלל אותם מעשנים ולהרוס לי את כל חווית המשחק וכו'? זה בדיוק כמו שאני אשב באולם קולנוע ומישהו יחליט להניח את הרגליים שלו עליי. זה לא גורם לי לנזק בריאותי, אבל זה פשוט מפריע ומלמד על התנהגות בריונית ומזלזלת ולכן צריך לטפל בזה בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2014 2:35 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

פאפאלוקס כתב:
רן, מהירות הנסיעה היא ממש לא גורם הסיכון בנסיעה והבריונות על הכביש מתבטאת בדרכים אחרות. בין היתר לחסום את הנתיב השמאלי, לחתוך בצורה מסוכנת וכו'. נסיעה סטטית על מהירות 110-120 לא מהווה שום סיכון לאיש (כמובן שהכל בהתאם לנסיבות). אבל לצורך העניין, איישר קו איתך בנושא הזה, כי הוא לא העיקר. זה שתקנוס או לא תקנוס אנשים שנוסעים מהר, לא רלוונטי לגביי סוגיית העישון כשלעצמה.
וכשאני מדבר על הנזק שבעישון אני לא מדבר דווקא על נזק בריאותי, אלא יותר על מפגע סביבתי. למה שאני אצטרך לחזור ממגרש כדורגל מסריח מעשן? למה העיניים שלי צריכות לצרוב בגלל אותם מעשנים ולהרוס לי את כל חווית המשחק וכו'? זה בדיוק כמו שאני אשב באולם קולנוע ומישהו יחליט להניח את הרגליים שלו עליי. זה לא גורם לי לנזק בריאותי, אבל זה פשוט מפריע ומלמד על התנהגות בריונית ומזלזלת ולכן צריך לטפל בזה בהתאם.

יש פתרונות ענישה אחרים מלבד קנסות דרקוניים. ראיתם מישהו מעשן בקולנוע ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2014 2:41 pm 
Junior

המושבע: עצם העובדה שהקנס נראה לך דרקוני אומר שאת ההרתעה שלו הוא משיג. אם העונש היה קל ולא מטריד אז לא היית מתייחס בכלל לאיסור לא?

פפאלוקס: אני מסכים איתך לגמרי לגבי המפגע הסביבתי ואני סובל ממעשנים כל חיי, זה שנראה להם הגיוני להנות בזמן שאנשים מסביבם סובלים זאת אנוכיות לשמה.
אין לי בעיה שיחטפו קנסות, ומצחיק אותי שהתגובה היא אבל העונש מוגזם, במקום פשוט לא לעשן באיצטדיון.
מבחינתי עוד לפני החוק המאזניים נוטים נגד בגלל שזה מפריע לאחרים.
אין לי בעיה שלא יאכפו איסור נגד עישון מריחואנה בבית מכיוון שזה לא מפריע לאף אחד.
עישון במקום ציבורי מפריע לאחרים ולכן דורש ענישה מרתיעה בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2014 2:55 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

רן כתב:
המושבע: עצם העובדה שהקנס נראה לך דרקוני אומר שאת ההרתעה שלו הוא משיג. אם העונש היה קל ולא מטריד אז לא היית מתייחס בכלל לאיסור לא?

פפאלוקס: אני מסכים איתך לגמרי לגבי המפגע הסביבתי ואני סובל ממעשנים כל חיי, זה שנראה להם הגיוני להנות בזמן שאנשים מסביבם סובלים זאת אנוכיות לשמה.
אין לי בעיה שיחטפו קנסות, ומצחיק אותי שהתגובה היא אבל העונש מוגזם, במקום פשוט לא לעשן באיצטדיון.
מבחינתי עוד לפני החוק המאזניים נוטים נגד בגלל שזה מפריע לאחרים.
אין לי בעיה שלא יאכפו איסור נגד עישון מריחואנה בבית מכיוון שזה לא מפריע לאף אחד.
עישון במקום ציבורי מפריע לאחרים ולכן דורש ענישה מרתיעה בהתאם.

רן , אני לא לא ממש מעשן , זה מעצבן אותי בקטע של האזרח הקטן מול הרשות הגדולה.
אגב, למי הולך הקנס ? מי זוכה בכסף ? העירייה? הממשלה ? איזה משרד ממשלה זוכה בקופה?
אני הייתי מעדיף שיאכפו את נושא אי הפסקת העישון ללא קנסות דרקוניים כאמור.
לא ענית לי למה אנשים לא מעשנים בקולנוע ? כי גם שם יש קנס דרקוני ? - או כי הסדרן יבוא ויעיר להם/יוציא אותם ?
יש פה גם קטע של חינוך/תרבות וכו'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2014 2:57 pm 
Junior

האיצטדיון הוא מקום עם אווירה אחרת ותרבות אחרת של התנהגות.
אם יסתובב סדרן ויעיר למעשנים באיצטדיון קרוב לוודאי שהוא יחטוף מכות או שיתעלמו ממנו.
בקולנוע אם אתה לא נשמע לסדרן יעצרו את ההקרנה עד שהמאבטח יוציא אותך מהאולם, אתה חושב שניתן ליישם את זה באיצדיוני כדורגל?
בגלל שכדורגל באוויר הפתוח אז אנשים חושבים שמותר להם לעשות מה שבא להם. ביד אליהו אף פעם לא עישנו לידי.
ומה בדיוק הרף לדרקוניות? 750 לא היה דרקוני? ו-500?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2014 3:04 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

רן כתב:
אם יסתובב סדרן ויעיר למעשנים באיצטדיון קרוב לוודאי שהוא יחטוף מכות או שיתעלמו ממנו.
בקולנוע אם אתה לא נשמע לסדרן יעצרו את ההקרנה עד שהמאבטח יוציא אותך מהאולם, אתה חושב שניתן ליישם את זה באיצדיוני כדורגל?
בגלל שכדורגל באוויר הפתוח אז אנשים חושבים שמותר להם לעשות מה שבא להם. ביד אליהו אף פעם לא עישנו לידי.

שוב, אני הייתי מקווה שאפשר לחנך את האנשים ,כמו שלא מעשנים בקולנוע ולא מעשנים ביד אליהו, שלא יעשנו גם בבלומפילד
וכן ,קנס של 250/500 זה כואב,אבל קנס מספיק כבד
1000 ש"ח קנס זה קנס מטורף בעיני גם 750 זה דרקוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2014 3:14 pm 
Junior

צר לי אבל זה לא טיעון רציני.
בדיוק כמו שפאפאלוקס הסתכל על מהירות כדבר שנוח לו לעומת עישון שמפריע לו אתה מסתכל על הקנס דרך העדשה של ההכנסה שלך והשפעת הקנס עליך.
אם היית עשר שנים יותר מבוגר ומרוויח פי 4 זה לא היה נראה לך גבוה.
תראה כמה ג'יפים חונים בתל אביב איך שבא להם כי לאנשי עסקים עשירים יותר חשוב להגיע לישיבה בזמן ולא אכפת להם לשלם קנס של 750 ש"ח.
אי אפשר לקבוע קנס לפי מה שנראה לך הגיוני.
כאשר מחוקקים חוק יש מומחים שמעידים בוועדה ויש דרגות ענישה לפי חומרת העבירה.
לך זה נראה מוגזם ולאחר זה נראה שולי.
סתם מיותר לנהל על זה דיון.
איצטדיון צריך להיות מקום נוח וחופשי מקללות ומעישון כך שגם ילדים קטנים יוכלו לבוא למשחק עם ההורים אז שלא יעשנו במגרש ודי.
אנחנו לא מומחים משפטיים ואין לנו דרך לנתח ברצינות האם זה קנס סביר או נמוך או גבוה ביחס לענישה של עבירות יותר ופחות חמורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2014 4:34 pm 
Hall of Famer

רן כתב:

עם המאבטחים? בוודאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2014 4:37 pm 
Junior

אני בטוח שיעצרו את המשחק כל פעם שאוהד ידליק סיגריה ביציע.
אין שום דרך שהתוכנית הזו תשתבש :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2014 4:43 pm 
Hall of Famer

רן, למה לא מעשנים באולמות כדורסל? מה ההבדל בין אולמות הכדורסל לאיצטדיוני הכדורגל? האוהדים בכדורסל אזרחים יותר טובים או יותר קלים לחינוך מאלו של הכדורגל?

פאפלוקס, ההצעה שלך לגבי פאבים היא בדיוק הזמנה לעישון. כל עוד הפאב לא קובע עמדה, הוא לא עובר על החוק. ברגע שפאב מסויים יגיד - לא מעניין אותי החוק, אצלי מעשנים בניגוד לחוק, אז כבר ימצא איזה מישהו שיתבע את המקום. המצב הנוכחי של קריצה קריצה הוא הפיתרון של הפאבים בכדי לא להפסיד לקוחות מצד אחד ולא להגיד בגלוי שהם מפירים את החוק. וחוץ מזה, מישהו מעשן ישאל מה ההבדל בין בילוי בפאב לבין בילוי במגרש כדורגל, או כדורסל? או אולם קונצרטים?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2014 4:46 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

oren_80 כתב:
רן כתב:

עם המאבטחים? בוודאי.

רק תן למאבטחים סיבה להתעמת עם אוהד, הם כבר יביאו את כל היממ שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2014 4:56 pm 
Junior

מושבע, יכול להיות שיש קנס גם על עישון בבית קולנוע? או שאתה חושב שמותר לעשן בקולנוע? הרי עניין אצטדיוני הכדורגל הוא לא חוק בפני עצמו אלא הרחבה חדשה של החוק למניעת העישון במקומות ציבוריים והחשיפה לעישון. אני חושב שזה מבורך. מי שהיה בפאב לפני שהחוק נכנס לתוקף יודע שכשהיית חוזר הביתה היית מריח כולך כמו סיגריה. עם או בלי קשר לבריאות זה היה סבל. עכשיו אפשר לנשום במקומות האלה ואתה חוזר ומריח כמו בנאדם. גם לא קרה כלום שאנשים יוצאים החוצה ל5 דקות ומעשנים.

מספיק חשוב לך לעשן? אז תפסיד 5 דקות מהמשחק. יכול לחכות כמה דקות? אז תצא במחצית. לא רואה איך זה הורג מעשנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2014 5:44 pm 
Hall of Famer

רן כתב:
אני בטוח שיעצרו את המשחק כל פעם שאוהד ידליק סיגריה ביציע.
אין שום דרך שהתוכנית הזו תשתבש :)

למה לעצור את המשחק? המאבטחים מעיפים החוצה כמה מעשנים (כמו שהם יכולים להעיף מתפרעים פיזית). כמה מקרים כאלה והתופעה תלך ותעלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2014 5:47 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
רן, למה לא מעשנים באולמות כדורסל? מה ההבדל בין אולמות הכדורסל לאיצטדיוני הכדורגל? האוהדים בכדורסל אזרחים יותר טובים או יותר קלים לחינוך מאלו של הכדורגל?

אני לא מסכים עם רן בדיון כאן במיוחד, אבל לשאלתך - התשובה היא בד"כ - כן.
האוכלוסיה במגרשי הכדורגל גרועה ופראית הרבה יותר מהכדורסל. או במילים פשוטות עוד יותר- היציעים בכדורגל מכילים כמויות של ערסים. בכדורסל- הרבה פחות. את זה אני אומר בתור אחד שצבר קילומטרז' מאוד ארוך גם כאן וגם כאן. בממוצע ההבדל ניכר לחלוטין ועדיין- זה לא אומר שאי אפשר להעלים/לצמצם את העישון בכדורגל.

לגביי הכדורסל - גם שם, מהרגע שחוקק החוק, לקח כמה שנים עד שזה נעלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2014 6:19 pm 
Junior

עמוס לב כתב:

פאפלוקס, ההצעה שלך לגבי פאבים היא בדיוק הזמנה לעישון. כל עוד הפאב לא קובע עמדה, הוא לא עובר על החוק. ברגע שפאב מסויים יגיד - לא מעניין אותי החוק, אצלי מעשנים בניגוד לחוק, אז כבר ימצא איזה מישהו שיתבע את המקום. המצב הנוכחי של קריצה קריצה הוא הפיתרון של הפאבים בכדי לא להפסיד לקוחות מצד אחד ולא להגיד בגלוי שהם מפירים את החוק. וחוץ מזה, מישהו מעשן ישאל מה ההבדל בין בילוי בפאב לבין בילוי במגרש כדורגל, או כדורסל? או אולם קונצרטים?

אתה שואל אותי? מהיכן שאני אדע? כנראה כמו שאורן אומר שאחוז האוהדים הממושמעים גדול יותר בכדורסל מאיזושהי סיבה סוציולוגית שלא נהירה לי. אני מנחש שבגלל שזה מקום פתוח לשמיים אז המעשן מרגיש פחות מציק לעומת היכל כדורסל סגור וחנוק.
השאלה היא לא למה כדורסל כן או לא. כל הדיון נפתח בגלל שלטעמו של המושבע גובה הקנס הוא שערורייתי ואני לא חושב שהוא נתן הסבר אחד שמחזיק מים למה דווקא הגיוני להוריד את גובה הקנס.
ולמה דווקא לגובה כזה כן ולאחר לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2014 8:26 pm 
Hall of Famer

Red Sumo1 כתב:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=282&docID=175522&lang=HE

כל הכבוד :!:

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 11, 2014 11:46 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

רן כתב:
עמוס לב כתב:

אתה שואל אותי? מהיכן שאני אדע? כנראה כמו שאורן אומר שאחוז האוהדים הממושמעים גדול יותר בכדורסל מאיזושהי סיבה סוציולוגית שלא נהירה לי. אני מנחש שבגלל שזה מקום פתוח לשמיים אז המעשן מרגיש פחות מציק לעומת היכל כדורסל סגור וחנוק.
השאלה היא לא למה כדורסל כן או לא. כל הדיון נפתח בגלל שלטעמו של המושבע גובה הקנס הוא שערורייתי ואני לא חושב שהוא נתן הסבר אחד שמחזיק מים למה דווקא הגיוני להוריד את גובה הקנס.
ולמה דווקא לגובה כזה כן ולאחר לא.

גובה הקנס מפריע לי בכללי, לאו דווקא נגד עישון, כי בפעם הבאה זה יכול להיות על משהו
שגם אתה עושה למרות שהוא קצת מפריע לאחרים, נניח מקלל את הקבוצה היריבה רחמנא ליצלן, בדיוק כמו שאני חושב שדו"ח חניה של 1000 ש"ח הוא מוגזם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 13, 2014 1:39 am 
Freshman

תגידו אתם אמיתיים?! אנשים בוגרים או ילדים???
"למה בקולנוע\אולם כדורסל לא מעשנים ובאצטדיון כן??"
כי זה מקום פתוח!!!!!111 (סלחו לי על הפקציות אבל הראייה העיוורת שאתם בצד כלשהו של המטבע היא משהו...)

אני נגד עישון במקומות סגורים (מובן מאליו) קרי- פאבים, אולמות קולנוע\כדורסל וכו'.
אני לא מבין מה הבעיה בלעשן באצטדיון כדורגל, בתחנת רכבת ובשאר מקומות "ציבוריים" שבהם העשן לא מפריע לאף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה