סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 8:06 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' ספטמבר 13, 2014 1:46 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ומה עם זה שיושב ליד המעשן? וזה מהצד השני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 13, 2014 2:11 am 
Freshman

אני אלך על דרך השלילה:
1. לא ישרפו לו העיניים מעשן
2. הוא לא יסריח מסיגריות
3. מבחינה בריאותית- האמת שאני לא יודע, אבל סביר שהוא לא יפגע בריאותית.

*כל זה תקף לכדורגל בישראל, שעומדים 90 דק'.
** כמובן שהמעשן יכול להתחשב וללכת למעברים בהם אין צפיפות רבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 13, 2014 11:27 am 
Junior

אני יושב בתחנת רכבת לפעמים ליד אנשים שמעשנים מחוץ לפינת עישון (שזה דבר שחשוב לציין שיש פינות עישון בתחנות רכבת), וגם בתחנות אוטובוס וזה מפריע לי מאוד.
אגב, יש סיבה מיוחדת שבגללה אתה אומר שמשחק כדורגל זה 90 דקות ושוכח שיש באמצע מחצית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 13, 2014 12:05 pm 
Hall of Famer

גולדמן, העובדה שאין גג במגרש כדורגל בטלה לחלוטין אם המעשן/ים נמצאים קרוב מאוד אליל ומעשנים כמו קטרים.הייתי אתמול בפאב באירוע שישבו בחוץ ומלא עישנו שם ברדיוס קרוב מאוד אליי. זה שזה היה בחוץ לא שינה את העובדה שזה היה בלתי נסבל, פשוט כך.

Sent from my GT-I9500 using Forum Runner

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 13, 2014 1:19 pm 
Hall of Famer

goldman כתב:
תגידו אתם אמיתיים?! אנשים בוגרים או ילדים???
"למה בקולנוע\אולם כדורסל לא מעשנים ובאצטדיון כן??"
כי זה מקום פתוח!!!!!111 (סלחו לי על הפקציות אבל הראייה העיוורת שאתם בצד כלשהו של המטבע היא משהו...)

אני נגד עישון במקומות סגורים (מובן מאליו) קרי- פאבים, אולמות קולנוע\כדורסל וכו'.
אני לא מבין מה הבעיה בלעשן באצטדיון כדורגל, בתחנת רכבת ובשאר מקומות "ציבוריים" שבהם העשן לא מפריע לאף אחד.

אזהו, שאתה טועה - זה כן מפריע, ואפילו להרבה מאוד אנשים, ועישון כיום הוא כולה 20-25% מהאוכלוסייה, ככה שאתה גם במיעוט בעניין הזה.
הבעיה היא שבתחנת רכבת (או אצטדיון כדורגל, או פארק הירקון בהופעה של הרולינג סטונס וכו'), היא שלאותו "לא מעשן" אין באמת ברירה אחרת מאשר להימצא במקום שהוא נמצא. כלומר, כן, יש לו ברירה והוא יכול להפסיק לנסוע ברכבת. מקווה שאתה לא באמת טוען את הרעיון הזה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 15, 2014 2:15 pm 
Hall of Famer

גולדמן, הטיעון שלי לא היה בשאלה האם צריך לאסור עישון באיצטדיוני כדורגל או לא (בין אם זה מקום פתוח כמו שאתה טוען, או כי האוהדים הם עדר של בבונים שאי אפשר לחנך אותם או סתם כי לא בא לנו), אלא לשאלה האם אפשר לכפות את החוק באיצטדיוני הכדורגל. בדיוק כמו שבעבר באולמות הכדורסל נהגו כל האוהדים לעשן ובעבר גם באולמות הקולנוע ובמטוסים והצליחו לאכוף את החוק במקומות הללו, אפשר גם לעשות זאת באיצטדיוני כדורגל. האם כדאי? אני חושב שכמו בפאבים שם עישון הוא חלק מהחוויה גם בכדורגל אין טעם לאכוף את החוק הזה. אם רוצים להיות חכמים, אפשר היה להקים יציעי עישון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 15, 2014 3:49 pm 
Junior

עישון בפאבים הוא לא חלק מהחוויה. חלק מהאוכלוסיה פשוט כופים על החלק האחר לסבול פעילות שלהם שמציקה לחלק השני.
כל עוד שהאוכלוסיה הזו גדולה מספיק ומספקת מספיק כסף התופעה לא תיעלם. ככל שמספר המעשנים ילך ויפחת גם מהפאבים הם יעלמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 15, 2014 4:13 pm 
Senior

באיצטדיונים הכי פתוחים בארה"ב לא תעז להדליק סיגריה, אפילו לא בגלל העונש אלא סתם כי אנשים יתייחסו אליך כמו אל פושע מלחמה.
גם בפאבים אגב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 15, 2014 8:31 pm 
Junior

אני מנסה לחשוב האם יש צידוק כלכלי לפאבים לאפשר למעשנים לעשן אצלם. שלוש אפשרויות שעולות לי, אם כי אני לא בקיא ולא מעשן ולכן מעלה את זה כדיון:

1. פאבים מוכרים סיגריות, או לפחות משכירים שטח לחברות שמפעילות מכונות סיגריות.
2. אנשים שמעשנים נוטים לשבת יותר זמן בפאב וכתוצאה מכך מזמינים יותר מוצרים (כי ניקוטין ממריץ, הם פחות עייפים והלילות שלהם יותר ארוכים).
3. עישון, גם אקטיבי וגם פסיבי, הוא פעולה מצמיאה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 15, 2014 10:59 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
3. עישון, גם אקטיבי וגם פסיבי, הוא פעולה מצמיאה.

בלי בקיאות יתירה בעניני פאבים, אכן, לא רק מבחינה פיזית, אלא גם מבחינה פסיכולוגית, עישון לרוב יבוא עם "משהו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 16, 2014 1:06 am 
Freshman

חזרתי עכשיו מסמי עופר וחייב לומר שהיה פשוט כיף ואף אחד (ביציע שלנו לפחות) לא עישן.
קראתי איפשהו ש-25 נתפסו וקיבלו קנס של 1,000 לראש (מוגזם לכל הדעות, גם 300-400 שקל היה עושה את העבודה).
על אף שאני מעשן, לוקח את המילים חזרה, היה פשוט כיף שלא היה עשן באוויר.
מה שכן, בגלל הגג שהוא עמוק מאוד, אם היו מעשנים זה כמו מקום סגור.
ניצחתם :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 16, 2014 9:53 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

goldman כתב:
חזרתי עכשיו מסמי עופר וחייב לומר שהיה פשוט כיף ואף אחד (ביציע שלנו לפחות) לא עישן.
קראתי איפשהו ש-25 נתפסו וקיבלו קנס של 1,000 לראש (מוגזם לכל הדעות, גם 300-400 שקל היה עושה את העבודה).
על אף שאני מעשן, לוקח את המילים חזרה, היה פשוט כיף שלא היה עשן באוויר.
מה שכן, בגלל הגג שהוא עמוק מאוד, אם היו מעשנים זה כמו מקום סגור.
ניצחתם :)

במחצית כולם יצאו מחוץ לגדרות ,עישנו בסבבה שלהם וחזרו ...לא כזה נורא כולה הפסקה של שעה בין סיגריה לסיגריה (אם אתה מעשן כבד כמובן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 16, 2014 12:42 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

מתוך כתבה בYNET על סמי עופר

במהלך המשחק נתפסו 19 אוהדים מעשנים על ידי מצלמות האבטחה באצטדיון וספגו קנס של 1,000 שקל. הנהלת האצטדיון הבהירה כי תמשיך לנקוט ביד קשה עם אוהדים שיפרו את החוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 23, 2014 1:09 pm 
Junior

בתור מעשן (פחות כבד משהייתי) אני יכול להעיד שבמקום שבו לא מעשנים, גם אם אפשר לעשן, אני מרגיש פחות חשק לעשן.
יחד עם זאת אני חושב שגם לנו המעשנים מגיעה התחשבות. ברציף של הרכבת אני תמיד הולך לקצה הרציף לאיזור העישון אם אני רוצה לעשן, מאז שישנו החוק האוסר על עישון בחופשיות. ובכל זאת אם לא היה אזור שכן אפשר לעשן והייתי צריך נגיד לחכות חצי שעה לאיזו רכבת הייתי אולי כן עובר על החוק, כן תוך ניסיון להפריע כמה שפחות לאנשים סביבי.
אני לא גאה בזה שאני מעשן ואני מנסה להפחית ולעבוד על עצמי מהבחינה הזו. מצד שני אני לא מסכים עם התפיסה של המעשנים כבריונים שרק מנסים לפגוע ולהפריע. מי שמכור לעישון גם פוגע בבריאות שלו ובכיס שלו ובמשפחה שלו, לא כי סתם בא לו לפגוע, כי הוא מכור.
חשוב לעודד התחשבות ולצפות מהמעשנים להשתדל לפגוע כמה שפחות בסביבה שלהם. יחד עם זאת לא מדובר במשהו שנעשה בזדון ועיקרון ה״חייה ותן לחיות״ רלוונטי פה לשני הכיוונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 23, 2014 1:27 pm 
Hall of Famer

הייתי בשבוע שעבר בשני משחקי ליגת האלופות ( ריאל מדריד - באזל , בילבאו - שחטאר ) ודי סבלתי מעישון של חבריי ליציע בשני המקרים . אמנם הייתי קצת חולה מה שמן הסתם הגביר את הרגישות שלי לנ"ל , אבל זה בהחלט פגע בחווית הצפייה במשחקים .
אני לא רוצה לחשוב מה עובר בסיטואציות כאלו על מי שרגיש במיוחד לנושא .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 23, 2014 5:10 pm 
Hall of Famer

למרות שברמת המיקרו כואב לי קצת על המעשנים (בתור מעשן לשעבר שעדיין סופר ימים ללא עישון) אבל ברמת המקרו העובדה היא שככל שמקשים עליהם (כספית וחוקית) כך פחות אנשים מעשנים. וזה בהחלט דבר חיובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 23, 2014 5:12 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ואו, עכשיו איכזבת קשות את איין ראנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 24, 2014 10:35 am 
Junior

מזל שהיא מתה.

(...היה אומר גיבור כלשהו מספר של איין ראנד)

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 24, 2014 11:55 am 
Hall of Famer

אני לא רנדיאן מוחלט, ובתור מישהו שמאמין לחלוטין בלגליזציה של כל סם שהוא, אני גם מאמין שזה יכול להיות מקור הכנסה יותר מלגיטימי לממשלה.
סמים עדיפים על מיסים. נראה לי שזה צריך להפוך לסלוגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 24, 2014 12:45 pm 
Sophomore

קיופיפלו כתב:
בתור מעשן (פחות כבד משהייתי) אני יכול להעיד שבמקום שבו לא מעשנים, גם אם אפשר לעשן, אני מרגיש פחות חשק לעשן.
יחד עם זאת אני חושב שגם לנו המעשנים מגיעה התחשבות. ברציף של הרכבת אני תמיד הולך לקצה הרציף לאיזור העישון אם אני רוצה לעשן, מאז שישנו החוק האוסר על עישון בחופשיות. ובכל זאת אם לא היה אזור שכן אפשר לעשן והייתי צריך נגיד לחכות חצי שעה לאיזו רכבת הייתי אולי כן עובר על החוק, כן תוך ניסיון להפריע כמה שפחות לאנשים סביבי.
אני לא גאה בזה שאני מעשן ואני מנסה להפחית ולעבוד על עצמי מהבחינה הזו. מצד שני אני לא מסכים עם התפיסה של המעשנים כבריונים שרק מנסים לפגוע ולהפריע. מי שמכור לעישון גם פוגע בבריאות שלו ובכיס שלו ובמשפחה שלו, לא כי סתם בא לו לפגוע, כי הוא מכור.
חשוב לעודד התחשבות ולצפות מהמעשנים להשתדל לפגוע כמה שפחות בסביבה שלהם. יחד עם זאת לא מדובר במשהו שנעשה בזדון ועיקרון ה״חייה ותן לחיות״ רלוונטי פה לשני הכיוונים.

אתה מתאר עצמך כאחד שלפחות מנסה להתחשב בזולת (למשל לא תעשן ליד אנשים במקום ציבורי), אבל המציאות היא שבכל מקום אליו אני הולך ישנם חוצפנים שלא איכפת להם לעשן כשהם יושבים חצי מטר ממך וכל העשן שלהם עף על כולם. זו בריונות וחוסר התחשבות משווע. אנשים כאלה צריך לקנוס גם ב-2000 ש"ח.

וככלל, אני חושב שההתחשבות במעשנים צריכה להיות קטנה ככל האפשר. כלומר לארגן להם איזו פינה קטנה שיוכלו לעשן בה וזהו. אין מקום למעשנים במסעדה? צא החוצה ותעשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 30, 2014 7:14 am 
Sophomore

בתור מי שקפץ בספונטניות לאיצטדיון סמי עופר למשחק כדורגל ראשון העונה, וכשונא עשן מכל סוג שהוא - אין לכם מושג איזו הקלה מביא איתו החוק החדש.
רק ההרגשה של לחזור הביתה בלי שהריח דבוק לך לכל נקודה אפשרית בגוף שווה את החוק. מי שרצה לעשן, כמו ברוב המקומות הציבוריים, פשוט יצא החוצה ועישן במקום שהוקצה לכך.
שאפו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 30, 2014 8:38 am 
Sophomore

בבלומפילד אגב, החוק "נאכף" (אני וחבריי עישנו בשבת במשחק) אבל למעשנים לא מצאו פתרון. זה אומר שמהרגע שנכנסים למגרש עד היציאה אין שום שטח שמוקצה למעשנים ומותר לעשן בו.

כל הכבוד לחברת הכנסת עדי קול, שהצליחה לפתור את הבעיות הכי חמורות של הכדורגל לפני שנטפלה לכיס של האוהדים. שתלך לאלפיים עזאזל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 30, 2014 8:46 am 
Hall of Famer

מה שצריך אולי לעשות בבלומפילד זה מה שעושים ביד אליהו - שיהיה אפשר לצאת החוצה מהאצטדיון לשטח מתוחם ליד שערי הכניסה ולעשן שם (ובבלומפילד זה אפילו קל יותר לאור העובדה שאצטדיון מתוחם בגדר היקפית כבר שנים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 30, 2014 5:43 pm 
Sophomore

oren_80 כתב:
מה שצריך אולי לעשות בבלומפילד זה מה שעושים ביד אליהו - שיהיה אפשר לצאת החוצה מהאצטדיון לשטח מתוחם ליד שערי הכניסה ולעשן שם (ובבלומפילד זה אפילו קל יותר לאור העובדה שאצטדיון מתוחם בגדר היקפית כבר שנים).

פתרון יצירתי, אך נראה לי מתוחכם מדי עבור הנהלת היכלי הספורט. אגב נוקיה, לנו למשל לא נותנים להגיע לאזור עישון בדרבי חוץ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 30, 2014 5:50 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

oren_80 כתב:

הייתי במשחק הליגה הראשון בסמי עופר, וקרה במחצית משהו דומה למה שאתם מתארים, כמו שקורה ברוממה. יוצאים מההיכל אבל לאיזור שהוא עדיין מגודר ,מעשנים חופשי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עופר האדום ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה