סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 6:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 17, 2014 9:50 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
יציע אחד נקרא באופן רשמי "יציע אמיר ואלעד הירשזון"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 17, 2014 9:53 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
uriel17 כתב:
קוף ירוק כתב:
אני מאד יופתע אם ירושלים לא תביס את מכבי ב15-20 הפרש במשחק הזה.

זה כל מה שהייתי צריך לקרוא כדי לדעת שנפסיד
מגדולי הניחוסים שניכתבו אי פעם

דווקא הקוף מרבה להמר נגד מכבי והיו לו כמה וכמה מקרים של להאכיל את כולנו את הכובע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 17, 2014 9:54 pm 
Hall of Famer

עם העונה שעברה זו באמת לא הייתה חכמה לפגוע בול בהימורים נגד מכבי....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 17, 2014 10:01 pm 
Freshman

arie כתב:
יציע אחד נקרא באופן רשמי "יציע אמיר ואלעד הירשזון"

תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 17, 2014 10:15 pm 
Freshman

מכבי רעננה זל כתב:
שער שש זה לא חלק מהגלריה?
במילים אחרות, מהמידע שסיפקתי (שזה גם כל המידע שיש לי) האם נוכל שלושה חברים לשבת ביחד או שניאלץ להיפרד?
תודה

שער 6 אולם או 6 גלריה? שער 6 הוא הצד שמאחורי הסל מצד ימין למצלמות הטלוויזיה. הגלריה היא הטבעת העליונה והאולם הטבעת האמצעית - לבל שונה.
ברבע ובחצי הגמר ניסו למנוע מעברים בין הטבעות. ייתכן וחלק הצליחו. מחר יהיה עמוס במיוחד ומי שיצליח לעבור ימצא מקום במעברים בלבד.
במילים אחרות, סביר שתאלצו להיפרד כידידים.
אגב גלריה 6 וגלריה 12 הם המקומות המרוחקים ביותר מהמגרש וגם בזווית המיוחדת של מאחורי הסלים - לחובבי הז'אנר בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 17, 2014 10:36 pm 
Sophomore

שער 6 אולם.
תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 17, 2014 10:37 pm 
מנהל פורום

אם להסתמך על שני המשחקים הראשונים אז אפשר לעבור מיציע ליציע כל עוד אתה לא יורד מהגלריה ליציע התחתון אני עברתי מ4 לשש וחזרה בלי בעיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 17, 2014 10:39 pm 
Freshman

בהרכב מלא מכבי הייתה מפרקת את מגדל לדעתי, ובאופן כללי קבוצה הרבה יותר איכותית, אבל בלי 3 שחקנים משמעותיים קשה לדעת מה יהיה. ניצחון קטן לירושלמים זאת ההרגשה כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 17, 2014 10:47 pm 
Senior

יכול מאד להיות שבהרכב מלא מכבי הייתה מנצחת, אפילו בקלות. אבל מכבי לא בהרכב מלא. היא בהרכב חצי מלא, הרכב מוגבל שלא נראה טוב ולדעתי נמצא בצרה גדולה. מולה קבוצה שתגיע בשיא המוטיבציה, מול קהל ביתי, שהיא מרגישה שיש לה הזדמנות לתת בראש ולתת הצהרה מול כולם לפני שהעונה מתחילה שהשתנה הסדר בליגה עם האולם החדש. במצב הזה וביחסי הכוחות של הסגלים שכן ישחקו מחר מכבי כמו שאמרתי לדעתי בנחיתות מאד גדולה ולדעתי שוב אני יהיה מאד מופתע אם זה לא יגמר בהפסד דו ספרתי למכבי במקרה הטוב ותבוסה במקרה הרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 17, 2014 10:52 pm 
Freshman

גם בהרכבים הנוכחיים אתה מגזים. גם מה שיש למכבי כרגע מספיק טוב לא יודע אם לנצח, תלוי ביום, אבל בטח לא לאיזו תבוסה מצלצלת לה אתה מייחל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 17, 2014 10:54 pm 
Junior

מגדל מתה, אין ספונסר כרגע, אפשר לחזור לשם הפועל ירושלים, לפחות זמנית..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 17, 2014 10:55 pm 
Hall of Famer

נתפשר ע ל עמינח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 17, 2014 11:03 pm 
Senior

Rondo כתב:
גם בהרכבים הנוכחיים אתה מגזים. גם מה שיש למכבי כרגע מספיק טוב לא יודע אם לנצח, תלוי ביום, אבל בטח לא לאיזו תבוסה מצלצלת לה אתה מייחל.

אני לא חושב ככה. נראה מחר. מכבי לטעמי נראת לא טוב, בכושר לא טוב. במשחק מול נס ציונה (קבוצה בהרכב חסר והרבה פחות טוב מירושלים) היא התברברה והתקשתה מאד עד שנס ציונה נפלה מהרגליים. מחר היא פוגשת קבוצה שהיא יותר עמוקה ממנה ושלא תיפול מהרגליים כבר. ירושלים פיזית יותר, גדולה יותר, אגרסיבית יותר, מכבי עולה עליה בדבר אחד וזה בקליעה מבחוץ. לדעתי למעט יום קליעה יוצא דופן של מכבי אין להם יותר מידי מה לתת התקפית מול ירושלים והגנתית הם בבעיה גדולה מול ההרכב הירושלמי. אני חושב שהיתרון של ירושלים הוא גדול מאד בעמדות 3 ו 4 שם לאנדסברג לא יכול להתמודד עם דונטה ופניני לא יכול עם אליהו. אני מסכים שבהרכב מלא עם סופו סמית ורנדל זה יראה אחרת. אבל זה לא מה שיהיה מחר. ולדעתי ירושלים תנצל את ההרכב הזה להצהרה. כמו שאמרתי בשבילי אם מכבי תצליח לתת פייט זה מאד יפתיע אותי אחרי איך שירושלים נראתה ב2 המשחקים שלה ואיך שמכבי נראתה. ברור לי שמכבי תגיע בראש אחר למשחק הזה והם מבינים את החשיבות שלו אבל זה לא יספיק לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 12:43 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
יכול מאד להיות שבהרכב מלא מכבי הייתה מנצחת, אפילו בקלות. אבל מכבי לא בהרכב מלא. היא בהרכב חצי מלא, הרכב מוגבל שלא נראה טוב ולדעתי נמצא בצרה גדולה. מולה קבוצה שתגיע בשיא המוטיבציה, מול קהל ביתי, שהיא מרגישה שיש לה הזדמנות לתת בראש ולתת הצהרה מול כולם לפני שהעונה מתחילה שהשתנה הסדר בליגה עם האולם החדש. במצב הזה וביחסי הכוחות של הסגלים שכן ישחקו מחר מכבי כמו שאמרתי לדעתי בנחיתות מאד גדולה ולדעתי שוב אני יהיה מאד מופתע אם זה לא יגמר בהפסד דו ספרתי למכבי במקרה הטוב ותבוסה במקרה הרע.

הרכב בצרה גדולה... איזה דרמטי אתה. כולה תחילת העונה ואתה מדבר כאילו יערפו ראשים אם מכבי תפסיד.
זה נכון שההגנה של מכבי לא נראתה משהו מול נ"צ אבל חלק מזה בגלל שגודס מתאמן על הנחלת הגנת לחץ שעדיין לא מספיק מתואמת (וחלק כמובן מכך ששני שחקני ההגנה הכי טובים שלו לא משחקים) אבל אם שמת לב נ"צ היו קרובים רק במחצית הראשונה ומכבי סגרה את המשחק בכמה דקות של הגנה טובה ברבע השלישי.

אני גם שם את הכסף על י-ם מחר אבל שלא תחשוב שאם הם יביסו את מכבי בהרכב חסר בגביע ווינר זה ישפיע איכשהו על העונה. ראינו איך התבוסה בנוקיה בעונה שעברה השפיעה על שתי הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 1:07 am 
Senior

מכבי סגרה את המשחק כי השחקנים של נס ציונה דיי נפלו מהרגליים במחצית השנייה. משחק שני תוך יומיים לסגל של 7 שחקנים בדוחק. אבל נס ציונה גם לא קבוצה הכי מוכשרת ועדיין נתנה למכבי 50 נקודות במחצית ראשונה ודיי בקלות. אני גם לא חושב כמו שגודס ניסה להציג שזאת הייתה הגנת הלחץ, מכבי קיבלה הרבה מאד נקודות בלי קשר להגנת הלחץ.

ההרכב שיעלה מחר מול ירושלים בצרה. זאת הכוונה. ולגביי הלחץ, בו נדבר אחרי שמכבי תקבל 20 הפרש (אם זה יקרה) ויתחילו הדיבורים על זה שאי אפשר לחכות לסופו וצריך עוד גבוה במהירות או אולי עוד 3-4 כי מי יודע מתי סמית חוזר. אנחנו מכירים את ההסיטוריה של מכבי והם נכנסים לפאניקה ולחץ מהפסדים במשחקי אימון. כשזה יגיע בארנה החדשה מול הקבוצה שמאיימת על שלטון היחיד שלהם היום ושיש להם את התנאים גם לממש את האיום ולפורר במקצת את השלטון הבלעדי של מכבי אז הם בהחלט יכנסו ללחץ. האם הם צריכים להכנס ללחץ לדעתי? לא. אבל זה יקרה ככה ההיסטוריה לימדה אותנו.

על העונה בטח ובטח שאין השפעה. ישכחו את המשחק הזה בעוד חודשיים. אבל תבוסה שם תכניס את המערכת של מכבי ללחץ ואם יצטרפו לזה בהמשך עוד כמה משחקים לא טובים זאת כבר תהיה פאניקה מוחלטת. אישית אני חושב שכבר עכשיו אחרי 2 המשחקים הלא טובים נגד גליל ונס ציונה המערכת שם בלחץ. אבל זאת רק תחושה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 6:38 am 
Junior

אגיד לך משהוא על סיל. גם פארגו וגם היינס שומרים טובים עם גוף ואתלטיות של יורוליג.
בעונה, אחרי שהם יתחברו לדעתי אתה תראה הגנת קו אחורי יותר טוב משנה שעברה.
פניני, בניבחרת היה טוב ובכלל נראה שנפל לו האסימון שצריך טיפה לעבוד בשביל כבוד.
סמית׳ הוא שומר טוב. את רנדל אני לא מכיר אבל אומרים שהוא שומר טוב ככה שבעונה אני חושב שלשחק עם סיל זה לא בעיה כזאת גדולה, מה גם שהוא מנסה יותר לשמור בצורה סבירה.
לינהרט חייב לעוף בשביל ארבע אז הפסד בגביע וינר וקצת היסטריה יכולים לצאת טוב לצהובים.
אני מאד מקווה וגם חושב שירושלים ינצחו מחר. חשוב בשביל הבעלים שמשקיע הרבה ראש העיר והכדורסל הישראלי שהם ינצחו מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 9:23 am 
Sophomore

ירושלמים גאים, איך לדעתכם ישפיע מצעד הגאווה המתוכנן להיום על דרכי הגישה לארנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 9:47 am 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
Rondo כתב:

אני לא חושב ככה. נראה מחר. מכבי לטעמי נראת לא טוב, בכושר לא טוב. במשחק מול נס ציונה (קבוצה בהרכב חסר והרבה פחות טוב מירושלים) היא התברברה והתקשתה מאד עד שנס ציונה נפלה מהרגליים. מחר היא פוגשת קבוצה שהיא יותר עמוקה ממנה ושלא תיפול מהרגליים כבר. ירושלים פיזית יותר, גדולה יותר, אגרסיבית יותר, מכבי עולה עליה בדבר אחד וזה בקליעה מבחוץ. לדעתי למעט יום קליעה יוצא דופן של מכבי אין להם יותר מידי מה לתת התקפית מול ירושלים והגנתית הם בבעיה גדולה מול ההרכב הירושלמי. אני חושב שהיתרון של ירושלים הוא גדול מאד בעמדות 3 ו 4 שם לאנדסברג לא יכול להתמודד עם דונטה ופניני לא יכול עם אליהו. אני מסכים שבהרכב מלא עם סופו סמית ורנדל זה יראה אחרת. אבל זה לא מה שיהיה מחר. ולדעתי ירושלים תנצל את ההרכב הזה להצהרה. כמו שאמרתי בשבילי אם מכבי תצליח לתת פייט זה מאד יפתיע אותי אחרי איך שירושלים נראתה ב2 המשחקים שלה ואיך שמכבי נראתה. ברור לי שמכבי תגיע בראש אחר למשחק הזה והם מבינים את החשיבות שלו אבל זה לא יספיק לטעמי.

מה תגיד אם מכבי מנצחת? שירושליים היא בלוף?

איזה גארדים בדיוק בקו האחרוי של מכבי יותם הלפרין יכול לשמור? אל תשכח שמדובר בחוק ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 10:00 am 
Sophomore

קורובייב כתב:
אגיד לך משהוא על סיל. גם פארגו וגם היינס שומרים טובים עם גוף ואתלטיות של יורוליג.
בעונה, אחרי שהם יתחברו לדעתי אתה תראה הגנת קו אחורי יותר טוב משנה שעברה.
פניני, בניבחרת היה טוב ובכלל נראה שנפל לו האסימון שצריך טיפה לעבוד בשביל כבוד.
סמית׳ הוא שומר טוב. את רנדל אני לא מכיר אבל אומרים שהוא שומר טוב ככה שבעונה אני חושב שלשחק עם סיל זה לא בעיה כזאת גדולה, מה גם שהוא מנסה יותר לשמור בצורה סבירה.
לינהרט חייב לעוף בשביל ארבע אז הפסד בגביע וינר וקצת היסטריה יכולים לצאת טוב לצהובים.
אני מאד מקווה וגם חושב שירושלים ינצחו מחר. חשוב בשביל הבעלים שמשקיע הרבה ראש העיר והכדורסל הישראלי שהם ינצחו מחר.

תזכיר לי , למה זה חשוב בשביל הכדורסל הישראלי שירושליים תנצח את מכבי? ולמה לקפח את הכדורסל העולמי? זה לא חשוב לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 10:03 am 
Sophomore

מכבי רעננה זל כתב:

מבחינת השפעה ישירה לא אמור להיות משהו יוצא דופן. הרחובות שנסגרים הם באזור רחביה-טלבייה ולא קרובים לארנה.
מה שכן, זה כנראה יעמיס את הכניסה לירושלים יותר, שגם ככה היא לא תענוג גדול מאז העבודות בכביש מס' 1. הייתי לוקח פקטור של חצי שעה ספייר בהגעה ומתכנן מראש איפה אני הולך לחנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 10:25 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

נדמלי שירושלים מוכנה יותר, בוודאי שהם בהרכב מלא לעומת ההרכב החסר שממול
ביחד עם החגיגיות של הארנה והכי חשוב, זה לא ממש מאני טיים , בשלב הזה של העונה ירושלים כנראה תנצח

בוא נראה איך דונטה משנה את הDNA שלהם בפברואר (גביע) או ביוני .
אם יש מישהו שמסוגל זה דונטה, אבל גם אם (וכאשר) ירושלים תנצח היום,אני עוד לא חושב שאפשר יהיה לצאת בהצהרות
(להיפך, זה רק ייתן לירושלמים סיבה לעשות את מה שהם מצטיינים בו -לחגוג לפני הזמן :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 10:55 am 
Sophomore

מעניין אם אורי אלון כבר הזמין את המכונית הפתוחה שבה הוא ייסע ברחובות העיר לאחר ניצחון על מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 12:15 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

Equilibrium כתב:
מעניין אם אורי אלון כבר הזמין את המכונית הפתוחה שבה הוא ייסע ברחובות העיר לאחר ניצחון על מכבי.

מעניין כמה יפרצו לפרקט אם וכאשר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 3:30 pm 
Sophomore

מכבי רעננה זל כתב:

פעם שעברה שביקשתי יפה זה עזר.

בבקשה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 3:41 pm 
מנהל פורום

קיבלת תשובה מYAO כמה הודעות למעלה תייסססתכייל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו 65 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: