סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 7:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 11:04 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אוי תנוחו. גודס נראה בסדר גמור, לחוץ בדיוק כמו בלאט וכמו אחרים. מכבי עם מינוס שבעת אלפים ריבאונד, עם רנדל בחוץ וזה נגמר במינוס שלוש מול משחק התקפי נדיר של הפועל.
ההרכב של מכבי זועק לחזרתו של סמית׳ שיאזן את נושא הריבאונד וההגנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 11:04 pm 
Hall of Famer

לאומית כתב:
רק שהיום זה לא מאני טיים.
והתמונות של הדוקטור מניף את הגביע בטירוף מעוררות גיחוך.

אתה צודק, אבל לא מעוררות גיחוך כמו איזה ליצן שאמר היום שמכבי פג תוקף, וחולון תהיה הקבוצה של המדינה :D

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 11:05 pm 
Freshman

לאומית כתב:

הזכיר לי את טביב לוקח את הצלחת מהשחקנים מיד אחרי ההנפה ורץ לקהל של הפועל בטדי
מעבר לעובדה שמדובר בתואר שולי אני מצפה מבעל בית להבין שקודם כל השחקנים אחרי זה הוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 11:07 pm 
Senior

דרך אגב קבלת ההחלטות של שחקני מכבי על הפנים. גם פניני וגם פארגו הלכו לשלשות בלחץ כאילו אין זמן במקום ללכת לצבע שכשל עבירה שולחת אותם לקו וכשהדרך לסל דיי פתוחה.

חוץ מזה שגודס לא יספר שזה "רק משחק אימון" כי במשחק אימון אתה משתף קצת יותר שחקנים ונותן לשחקנים הפחות טובים שלך לשחק גם כן. לא משחק בשביל לנצח בטירוף. זה הרבה דבר וזה גביע מצחיק אבל זה לא משחק אימון זה משחק רשמי לכל דבר ועניין ביחס ובאיך שהקבוצות משחקות אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 11:08 pm 
Hall of Famer

guyancho כתב:
אוי תנוחו. גודס נראה בסדר גמור, לחוץ בדיוק כמו בלאט וכמו אחרים. מכבי עם מינוס שבעת אלפים ריבאונד, עם רנדל בחוץ וזה נגמר במינוס שלוש מול משחק התקפי נדיר של הפועל.
ההרכב של מכבי זועק לחזרתו של סמית׳ שיאזן את נושא הריבאונד וההגנה

"משחק התקפי נדיר של הפועל" :D

וככה אתה קורא למשחק שהפועל קולעת בו 47 אחוז מ-2, 31 אחוז מה-3, ו-50 אחוז מהקו. ממש נדיר..,... אבל אם זה מנחם אותך, אז אחלה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

נערך לאחרונה על ידי עופר האדום בתאריך ה' ספטמבר 18, 2014 11:25 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 11:09 pm 
Senior

משחק ההתקפה של ירושלים היה חלש ובטח לא נדיר. במחצית הראשונה אולי היו כמה דקות גדולות של הלפרין שהם נדירות וזהו. השאר זה היה ההגנה הלא קיימת של מכבי וריבאונד ההתקפה או יותר נכון ריבאונד ההגנה המביש של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 11:11 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
לאומית כתב:

אתה צודק, אבל לא מעוררות גיחוך כמו איזה ליצן שאמר היום שמכבי פג תוקף, וחולון תהיה הקבוצה של המדינה :D

תתפלא אבל אני מסכים איתך...

ועדיין, מעורר גיחוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 11:12 pm 
Sophomore

כשהלפרין קולע מהאסלה גםני שם שלשות יניב גרין מרחף כמו בימיו עם הגינגי וברייסי קולע מעל שחקנים אז כן. הפועל הרבה יותר גרועים התקפית ממה שראינו תחיו בסרט. היום ההתקפי הנדיר זה בזכות הריבאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 11:13 pm 
Senior

מה שיותר מעורר גיחוך לדעתי זה דווקא הדיבורים שלו לפני, שהוא התראיין שזה כאילו לא חשוב, רק משחק הכנה, לא אכפת לו מתארים והמשחק היום זה רק עוד משחק בדרך. אבל אז התגובה כאילו הוא זכה בגביע אירופה. זה מתחבר להרבה תגובות דיי ילדותיות שלו בעבר, מההחתמה של דונטה ודברים אחרים. בסה"כ הייתי אומר שכדאי שהילד יתבגר וזהו. זה לא מוציא אותו טוב ויהיה הרבה יותר טוב שישמור את החגיגות למתי שזה באמת חשוב. כמו למשל לשבוע הבא אולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 11:17 pm 
Junior

לא יותר מגוחך מרסקין שכבר העלה אותם ליורוליג, מזל שסהר (הזוי לכשלעצמו) הזכיר לו שיש אחת שקוראים לה קאזאן בדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 11:20 pm 
Sophomore

אוי ההתנפחות הזו בקול של רסקין בשריקת הסיום. מינימום מדלית זהב אולימפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 11:23 pm 
Senior

היה מקום מבחינת מכבי להביא מחליף לסופו לכל העונה. מאריץ' נראה כמו שחקן בקבוצה הותיקים ואני לא יודע איך סופו הולך לחזור עוד חודשיים כשהוא לא עשה הכנה עם הקבוצה. היה מקום להשקיע פה סכום קצת יותר רציני לטעמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 11:25 pm 
Sophomore

האמת שלא ההתלהבות של רסקין היא המגוחכת אלא התגובות הציניות כנגד ההתלהבות של רסקין הן המגוחכות. למה בדיוק ציפיתם? משחק על תואר (שולי ככל שיהיה) בין שתי הקבוצות הכי מעניינות בכדורסל הישראלי, ארנה חדשה מלאה ב-9000 צופים שמספקים אווירה באמת נהדרת, משחק כיפי ומהנה. למה שהוא לא יראה התלהבות? יש דבר כזה שנקרא אמוציות. לכו תראו קונצרטים ותעזבו אותנו בשקט כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 11:27 pm 
Junior

זה מאהבה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 11:31 pm 
Senior

קורובייב כתב:
לא יותר מגוחך מרסקין שכבר העלה אותם ליורוליג, מזל שסהר (הזוי לכשלעצמו) הזכיר לו שיש אחת שקוראים לה קאזאן בדרך.

קודם שיעברו את נימברוק. ממש לא בטוח שהם עוברים אותם. אסור להסתנוור מהיכולת של ירושלים נגד מכבי, כמו שראינו כבר בימים הקודמים מכבי בהרכבה וביכולת הנוכחית שלה היא לא יותר מקבוצה בינונית שהיא פחות טוב מירושלים (אני לא חושב שזה ישאר ככה כל העונה אבל זה המצב עכשיו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 11:35 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
לפטופ כתב:
מצוין, עכשיו (כרגיל) ירושלים יהיו מועמדים מספר 1 לאליפות בעיניי האוהדים שלהם. אין משהו יותר כייפי מזה.

נהדר שאתה נהנה. ככה כשכולם נהנים זה באמת יופי. הקוף צדק, אם לא היחנקות מדהימה של הפועל מהעונשין זה היה משחק של דו-ספרתי. האמת שהמשחק הזה לא באמת חשוב או מרמז על מה שיקרה העונה, אבל תמיד נחמד לזכות באיזה תוארון במיחד על מכבי, ככה צריך היה לחנוך את הארנה. חוץ מזה טוני גפני באמת אחלה שחקן, החתמה יפה בה וראויה למרות התחזית השחורות של סקולה.

ואגב ,היה גם מישהו שטען שמאריץ' הוא החתמה הרבה הרבה יותר טובה מההחתמות של גפני וג'ונס. נו.......

אל תשכח מי הספיד פה את דופרי עוד לפני שהוא דרך על הפרקט... קצת קרדיט לא יזיק.

אני נותו סיכוי לגפני להיות שחקן יעיל לאורך העונה רק אם יביאו לפה סנטר שמסוגל לשחק 30 דק', אחרת אין לi סיכוי. חוסר היכולת שלו לפתוח את המרגש מבחוץ ולייצר לעצמו תתגלה במערומיה, במיוחד שקיצ'ן על המגרש, דונטה מקבל דאבל אפים ויותם בורח מהכדור. מי שחושב שכל משחק נחיה על האנרגיות של גפני וריבאונדים של אליהו (!) צריך להתעורר מהר מהחלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 11:36 pm 
Freshman

המשחק ההתקפה הנדיר היה דווקא בצד של מכבי
גם פניני וגם לנדסברג במספרים גבוהים בהרבה מהממוצע שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 11:39 pm 
Junior

פניני, ניחא. אבל להגיד את זה על לנדסברג זה ממש דמגוגיגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 11:39 pm 
Sophomore

Luiscola כתב:
עופר האדום כתב:
לפטופ כתב:
מצוין, עכשיו (כרגיל) ירושלים יהיו מועמדים מספר 1 לאליפות בעיניי האוהדים שלהם. אין משהו יותר כייפי מזה.

נהדר שאתה נהנה. ככה כשכולם נהנים זה באמת יופי. הקוף צדק, אם לא היחנקות מדהימה של הפועל מהעונשין זה היה משחק של דו-ספרתי. האמת שהמשחק הזה לא באמת חשוב או מרמז על מה שיקרה העונה, אבל תמיד נחמד לזכות באיזה תוארון במיחד על מכבי, ככה צריך היה לחנוך את הארנה. חוץ מזה טוני גפני באמת אחלה שחקן, החתמה יפה בה וראויה למרות התחזית השחורות של סקולה.

ואגב ,היה גם מישהו שטען שמאריץ' הוא החתמה הרבה הרבה יותר טובה מההחתמות של גפני וג'ונס. נו.......

אל תשכח מי הספיד פה את דופרי עוד לפני שהוא דרך על הפרקט... קצת קרדיט לא יזיק.

אני נותו סיכוי לגפני להיות שחקן יעיל לאורך העונה רק אם יביאו לפה סנטר שמסוגל לשחק 30 דק', אחרת אין לi סיכוי. חוסר היכולת שלו לפתוח את המרגש מבחוץ ולייצר לעצמו תתגלה במערומיה, במיוחד שקיצ'ן על המגרש, דונטה מקבל דאבל אפים ויותם בורח מהכדור. מי שחושב שכל משחק נחיה על האנרגיות של גפני וריבאונדים של אליהו (!) צריך להתעורר מהר מהחלום.

לגביי דופרי, 99% מהאנשים ניבאו שהוא יהיה כישלון (למען האמת, הרבה יותר ממש שהיה בפועל) לאור גילו והרקורד המאוד לא מרשים שלו טרם חתם בקבוצה. הייתי אומר שהוא אפילו הפתיע לטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 11:43 pm 
Sophomore

פאפאלוקס כתב:
לגביי דופרי, 99% מהאנשים ניבאו שהוא יהיה כישלון (למען האמת, הרבה יותר ממש שהיה בפועל) לאור גילו והרקורד המאוד לא מרשים שלו טרם חתם בקבוצה. הייתי אומר שהוא אפילו הפתיע לטובה.

אני חושב שקצת נסחפת עם האחוזים האלה, אני גם לא בטוח כמה אנשים פה בכלל נתנו את דעתם עליו עוד לפני שדרך על הפרקט. ואותי לפחות הוא לא הפתיע לטובה, התחיל בינוני והפך לנזק מוחלט איפשהו באמצע העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 11:47 pm 
Sophomore

אני זוכר הרבה דיבורים שהביעו תמיהה על החתמתו והציפייה שלי אישית היתה שהוא לא יסיים את העונה, ו-וואלה, סיים גם סיים, ואפילו היה לא רע בכלל לפרקים. שחקן בינוני ביותר אבל לא בין הזרים הגרועים שהחתימה הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 18, 2014 11:53 pm 
Sophomore

לא בין הזרים הגרועים? זו הייתה החתמה פח! שחקן שבמו ידיו חירב לנו כ״כ הרבה משחקים... אם זה לא החתמה גרועה אני לא יודע מזה החתמה גרועה. דופרי בכסף שבקלות יכל להנחית פה שחקנים כמו האניקט או די ג'יי קנדי.

העונה אותו סיפור. שוב חסר לנו הגרוש ללירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 12:00 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

מקנא בהפועל ירושלים על הקהל. איזה כמות ואיזה איכות.. הלוואי עלינו. וזה לא קהל של רולקסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 12:04 am 
Freshman

קודם כל בסה"כ הפועל נראית הרבה יותר טוב ממה שצפיתי.
שני הזרים בסדר גמור. ג'ונס נתן רבע ראשון מצוין, לטעמי לא קיבל מספיק דקות בהמשך וגם במעט שכן קיבל לא קיבל כדורים פנימה.
כמו שאמרתי עוד לפני נחיתתו יש לו התמצאות ותנועה מצוינת ומגוונת באזור האותיות והוא מסיים באחוזים גבוהים. בהגנה הוא מקסימום שומר אישי בסדר וריבאונדר סביר. אבל באופן כללי בהחלט יכול לתת 10-14 נק' למשחק ו5-6 ריבאונדים ב25 דקות שזה מכובד בהחלט.
גם גפני נראה בסדר. הוא בעיקר יביא אנרגיות והגנה וזה הכרחי במיוחד כשדונטה חושך...
ודונטה חושך ולא פעם אחת וכבר אמרתי שזו הדאגה הגדולה שלי. מכיוון שהקליעה שלו מבחוץ לא משהו בכלל כשסוגרים אותו כמו שסגרו היום המגבלות שלו נחשפות. ואז הפועל נשארת כשהגו טו גאי הפחות או יותר יחידי שלה זה רייט, שהיה די חלש היום למעט כמה הברקות.
מבחינה זו לדעתי בדקות המתות צריך לנסות לשחק יותר על ג'ונס.
באופן כללי נראה שיש קבוצה יותר טובה משנה שעברה! שיכולה ללכת ובעיקר לרוץ יפה ולהגיע להישגים יותר טובים משנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 12:12 am 
Senior

לא חושב שאפשר להגיד כרגע שהקבוצה שלהם טובה יותר השנה. גם בשנה שעברה ברגע שאליהו הצטרף זה נראה מדהים לתקופה לא קצרה ובסוף התפוצץ. אפשר בהחלט להגיד שהקבוצה עמוקה יותר ומגוונת יותר כנראה. עדיין המבחן הגדול של ירושלים זה לאורך זמן בעוד 3-4 חודשים, כששחקנים מסויימים יהיו מתוסכלים מהחלק שלהם בקבוצה ומיעוט הדקות, ששחקנים יריבו אחד עם השני, שיהיה לחץ והפסדים. עכשיו הכל טרי וכיף, ארנה חדשה, קהל גדול, התלהבות. המבחן זה שהמשברים יגיעו (ואין ספק שיגיעו כאלה) ואיך הם יתמודדו איתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 158 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: