סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 8:58 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 12:17 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
[quote="קוף ירוק"]לא חושב שאפשר להגיד כרגע שהקבוצה שלהם טובה יותר השנה. "

הנה אני אומר: הקבוצה השנה יותר טובה! :bra_vo:
עומק, גיוון, המשכיות, מאמן חי, מגיב וטקטי. חוץ מדאנקן הכל יותר טוב בהרבה! וזה משמעותי. ואם יהיה צורך תראה פה עוד שחקן.
דבר איתי בסוף השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 12:22 am 
Senior

זה שאתה אומר לא אומר שאתה צודק. את זה הזמן יגיד. תיזכר בנקודת הזמן שאליהו הצטרף בשנה שעברה להפועל ואחרי זה רייט ואיך הם נראו אז? כולל השפלה של מכבי שלא הייתה כדוגמתה בנוקיה. תיזכר גם איך דיברו על גרינברג באותו הזמן ואיזה מחמאות הוא קיבל על מה שעשה עם הלפרין, אליהו ואיך כל השחקנים נראים שמחים אצלו. תיזכר איך זה נגמר. ולמה לא ללכת רחוק יותר קצת? תיזכר בעונות של גודס כמאמן ירושלים ובזכייה הכפולה בגביע ווינר ומה אמרו וחשבו אז ואיך זה נגמר. ההיסטוריה של ירושלים אומרת ומלמדת אותנו שאת הירושלמים והקבוצות שלהם צריך לשפוט בסוף ולא בהתחלה. כמעט כל עונה בשנים האחרונות התחילה בקולות ורעשים גדולים ונגמרה בנפילה עוד יותר גדולה. זה נראה טוב מאד עכשיו (אני אמרתי את זה לפני המשחק) אבל ההתלהבות היא מוגזמת. עוד יהיו חודשים השנה אני בטוח שאתם תקללו את פרנקו ותגידו שהוא לא מאמן לרמות האלה. השאלה האם אלו יהיו החודשים באמצע או בסוף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 12:28 am 
Sophomore

אבל הדיון הוא לא על DNA של המועדון הידוע בלוזריותו, אלא בחו"ד מקצועית בלבד על סגל הקבוצה, ובמובן הזה לא נראה לי בעייתי לקבוע שהסגל טוב יותר משנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 12:33 am 
Freshman

פאפאלוקס כתב:
אבל הדיון הוא לא על DNA של המועדון הידוע בלוזריותו, אלא בחו"ד מקצועית בלבד על סגל הקבוצה, ובמובן הזה לא נראה לי בעייתי לקבוע שהסגל טוב יותר משנה שעברה.

בדיוק!
ויתרה מזה גם dna אפשר לשנות... מה שקרה בשנה שעברה וממשיך השנה מסמן התחדשות, עידן חדש, רוח חדשה.
עם כל הכבוד לעבודה שעשה דני קליין ויש כבוד, מאז הבעלים החדשים מרגישים מקצוענות, חשיבה ובנייה לטווח ארוך וכיו"ב
יכול להיות שלא יהיו גם השנה תארים אבל, בדומה לשנה שעברה, תהליך טוב משחקים טובים לכל הפחות יהיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 12:41 am 
Senior

בהחלט בעייתי לקבוע את זה. כי הזיכרון שיש על הסגל הזה הוא מאיך שהוא סיים את העונה ולא איך שהוא מתחיל אותו או מהתקופות הטובות. עכשיו יש רק את ההתרשמות הטובה מהקבוצה של גביע ווינר. עוד לא הגענו לשלב שהלפרין נעלם, שפרנקו לא מאמן, שדונטה לא הצליח להשתלב, שרייט מתוסכל שהוא ממשיך מהספסל, שהגבוהים לא מספיק טובים וכו'. אני חושב שקשה מאד להגיד היום שירושלים מקצועית טובה יותר. ההבדל העיקרי היום זה דונטה (שעדיין לא התחיל באמת לשחק ואנחנו לא שופטים אותו לפי הרמה שלו עכשיו אלא מה שאנחנו יודעים שיכול לתת) מול דופרי. ודאנקן את פרחובסקי מול ג'ונס וגפני שלדעתי אין בכלל ספק שהצמד של השנה שעברה היה טוב יותר נכון למה שראינו מהם היום. בסופו של דבר מקצועית זה איך הכל מתחבר. בגלל זה אני אומר שמוקדם לשפוט את הקבוצות מקצועית כי את הקבוצה של שנה שעברה ראינו שנה שלמה ואנחנו כבר יודעים את הבעיות והחסרונות שהתגלו בהמשך. את הקבוצה של השנה ראינו שבוע בסה"כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 12:44 am 
Senior

סוקרטס, הבעלים החדש של ירושלים עדיין לא עמד במבחן של כישלון ולחץ כמו שדני קליין עמד בו. למעשה במבחן הראשון בסוף השנה שעברה הוא עשה בדיוק אותו דבר כמו דני קליין והעיף מאמן שהחתים ל3 שנים אחרי שנה בגלל שהוא נכשל. רצון וניסיון לטווך ארוך היה גם לדני קליין כמעט כל שנה, הוא ניסה (וגם השאיר לא מעט שחקנים למעל משנה) אבל זה נתקל כל פעם בקיר של הכישלון של הקבוצה שדרש שינויים. המבחן האמיתי האם יש עידן חדש ורוח חדשה זה כשיחזרו הבעיות הישנות. כשהקבוצה נניח תקלע למשבר ותודח מאירופה בשלב הראשון או כשהיא לא תעלה לגמר למרות ההשקעה הגדולה. האם אז הוא יתמוך במאמן שהוא החתים ליותר משנה וישאיר אותו? האם הוא ישאיר שחקנים שחתומים אבל נכשלו. אי אפשר לתת לו הצהרות כאלה לפני שהוא עמד במבחן המציאות. האם המציאות השתנתה זה נדע רק כשהוא יעמוד במבחן כזה וכשיהיה אפשר לראות איך הוא מתמודד עם זה. ובל נשכח שהוא קיבל תנאים הרבה יותר טובים מדני קליין, הוא מקבל ארנה ואפשרויות שדני קליין היה יכול רק לחלום עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 1:05 am 
Junior

באמת מגוכך כל הפסטיבל הזה. הנה ציטוט מפרנקו: גם המאמן דני פרנקו לא הסתיר את ההתרגשות: ״כולם יורדים על הבת שלי בבית ספר שהלכתי לירושלים ולא למכבי.. אמרו לה אבא שלך מקום שני.. אז לפחות בינתיים אני מקום ראשון״.
אז אדון מאמן, סחטיין על גביע הטוטו של הכדורסל אבל אני מקווה שאתה זוכר את חשיבות התואר הזה וגם שמכבי קבוצה כמעט חדשה מהיסוד ובלי סופו וסמית ועדיין זה נגמר רק 3 הפרש (ועוד אחרי שאישרו להפועל סל לא חוקי....סתם.) ממש לא מעיד על הבאות.

אגב, אם הסיפור עם לנדסברג שביקש פסק זמן בסוף נכון, זה מצריך ועדת חקירה. פשוט הזוי ברמות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 1:20 am 
Hall of Famer

לא כל כך דובר על זה, אבל המנהלת עשתה קופה של איזה 4.5-5 מיליון שקל רק הערב.רק ממכירת כרטיסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 1:23 am 
Senior

כן, ביחד עם החצי גמר עשתה הרבה מאד כסף. מה שמוביל לשאלה למה עד עכשיו לא חשבו לעשות את זה בנוקיה בשנים הקודמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 1:26 am 
מנהל פורום

אבימאל כתב:
לא כל כך דובר על זה, אבל המנהלת עשתה קופה של איזה 4.5-5 מיליון שקל רק הערב.רק ממכירת כרטיסים.

איך בדיוק? היו בהערכה מפרגנת 10,000 צופים. ניקח את הקופה שאמרת, ונוריד ל-4 מיליון. זה אומר מחיר ממוצע של 400 ש"ח לכרטיס... יותר הגיוני סביב 800,000-1,200,000 ממכירת כרטיסים (שאני מכניס לפה הרבה כרטיסים שאני מניח שחולקו למקורבים בעירייה ובאיגוד ומשפחותיהם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 1:27 am 
מנהל פורום

ראיתי עכשיו בתקציר את האנד וואן והכמעט פוסטר דאנק של גרין.
עם כל הצחוקים על הקריירה שלו, ועל ה"שודד בטרנינג", בשנתיים האחרונות הוא עובר רנסאנס מדהים כשחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 1:30 am 
Hall of Famer

Shiver כתב:
אבימאל כתב:

איך בדיוק? היו בהערכה מפרגנת 10,000 צופים. ניקח את הקופה שאמרת, ונוריד ל-4 מיליון. זה אומר מחיר ממוצע של 400 ש"ח לכרטיס... יותר הגיוני סביב 800,000-1,200,000 ממכירת כרטיסים (שאני מכניס לפה הרבה כרטיסים שאני מניח שחולקו למקורבים בעירייה ובאיגוד ומשפחותיהם).

צודק.השתרבב לי איזה אפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 8:41 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
Shiver כתב:
ראיתי עכשיו בתקציר את האנד וואן והכמעט פוסטר דאנק של גרין.
עם כל הצחוקים על הקריירה שלו, ועל ה"שודד בטרנינג", בשנתיים האחרונות הוא עובר רנסאנס מדהים כשחקן.

תראה מחדש את הסידרה מול חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 8:59 am 
Freshman

קוף ירוק כתב:
בהחלט בעייתי לקבוע את זה. כי הזיכרון שיש על הסגל הזה הוא מאיך שהוא סיים את העונה ולא איך שהוא מתחיל אותו או מהתקופות הטובות. עכשיו יש רק את ההתרשמות הטובה מהקבוצה של גביע ווינר. עוד לא הגענו לשלב שהלפרין נעלם, שפרנקו לא מאמן, שדונטה לא הצליח להשתלב, שרייט מתוסכל שהוא ממשיך מהספסל, שהגבוהים לא מספיק טובים וכו'. אני חושב שקשה מאד להגיד היום שירושלים מקצועית טובה יותר. ההבדל העיקרי היום זה דונטה (שעדיין לא התחיל באמת לשחק ואנחנו לא שופטים אותו לפי הרמה שלו עכשיו אלא מה שאנחנו יודעים שיכול לתת) מול דופרי. ודאנקן את פרחובסקי מול ג'ונס וגפני שלדעתי אין בכלל ספק שהצמד של השנה שעברה היה טוב יותר נכון למה שראינו מהם היום. בסופו של דבר מקצועית זה איך הכל מתחבר. בגלל זה אני אומר שמוקדם לשפוט את הקבוצות מקצועית כי את הקבוצה של שנה שעברה ראינו שנה שלמה ואנחנו כבר יודעים את הבעיות והחסרונות שהתגלו בהמשך. את הקבוצה של השנה ראינו שבוע בסה"כ.

ידידי, לא יודע על מה אתה מדבר..האם הלפרין לא נעלם אתמול בחצי השני?! האם דונטה השתלב במשחק אתמול?!!! האם רייט הזכיר את רייט אתמול עם איר בול, איבודים וכו' ויתרה מזאת, התרומה של גפני את ג'ונס אתמול הייתה מבחינתי מעל ומעבר (בעיקר זו של גפני, ג'ונס היה מדהים ברבע הראשון ואז נעלם לא רק באשמתו). מתי ראית את הפועל לוקחת 18 ריב' התקפה????!!!!!
אם ביום שדונטה על הפנים, רייט חלש, בר טימור לא הגיע, אדם לא שם סל שדה אחד, ביום כזה הפועל נראית ככה, זה בעיניי סימן לבאות.
הקבוצה של שנה שעברה עשתה דרך מכובדת ובהחלט אם היית מוסיף לה את דונטה וטימור (ודאי את גפני) היא הייתה משתווה ע0ם הנוכחית לפחות, למרות שאני מעדיף את ג'ונס על פרחוסקי.
בקיצור נחיה ונראה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 9:10 am 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
סוקרטס, הבעלים החדש של ירושלים עדיין לא עמד במבחן של כישלון ולחץ כמו שדני קליין עמד בו. למעשה במבחן הראשון בסוף השנה שעברה הוא עשה בדיוק אותו דבר כמו דני קליין והעיף מאמן שהחתים ל3 שנים אחרי שנה בגלל שהוא נכשל.

יש לך טעות בסיסית ולגיטימית בנושא הפיטורים של גרינברג.
גרינברג פוטר מהסיבה שבחלק האחרון של העונה הוא לא שיתף את אדם אריאל ורפי מנקו כמו שהוא עשה במהלך העונה וכמו שההנהלה והבעלים רצו שישותפו שחקני בית צעירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 9:50 am 
Sophomore

אויש נו באמת, גרינברג קיבל בעיטה בתחת כי לדעת ראשי ירושלים הוא לא היה מספיק טוב, נקודה. לא מבחן לחץ ולא נעליים. ובטח לא קשור לאדם אריאל ורפי מנקו, בחייאת...תתעוררו מהקשקוש הזה על שחקנים צעירים.

לגבי הקבצה עצמה, מר פסימיות קוף ירוק הפעם צודק. צמד הגבוהים של שנה שעברה ללא ספק טוב יותר, אנשים פה מסתנוורים מהר מאד. אמנם ג'ונס היה יעיל מאד התקפית בדקות המעטות שהוא שיחק אבל ברור לכולם שלא כל יום זה יקרה ויהיו הרבה משחקים שנצטרך אותו ליותר מ 12 דק (בעיקר בגלל המוגבלות של גפני וגרין) והיעילות ההתקפית שלו תרד משמעותית. אנחנו גם נצטרך ממנו סגירה בריבאונד, הגנה על גבוהים, יכולת לשנות זריקות בדקות שהוא עם אליהו על המגרש - את אלה לא נקבל ממנו כמו שהיינו רוצים, המספרים בקריירה מראים את זה בבירור.

פרחובסקי למי ששכח גם היה יעיל מאד התקפית פר דקות, גם בליגה. פרחובסקי גם היה דומיננטי באירופה מול שחקנים כמו פול דיוויס, ג'יימס אוגוסטין ופרימוז ברזץ'. בוא נראה את ג'ונס מול הגבוהים של קאזאן.

דאנקן מול גפני זה לא בר השוואה, מצטער. גפני שחקן משלים. דאנקו היה השחק הכי טוב של הפועל בשנה שעברה. אין מצב שגפני ישחק כמות כזו של דקות לאורך העונה שלמה כי הוא בנוי בעיקר על אנרגיות ופחות על התקפה. אין לו קליעה יציבה מבחוץ, אין לו פוסט אפ בצבע או מהלך ללכת אליו. אתמול הוא חי מתנועה ללא כדור וריב' התקפה. זה לא יחזיק מעמד הרבה זמן. כמו שרשמתי בתרד אחר, כדי שגפני יוכל להמשיך להיות יעיל לאורך זמן בדברים הקטנים שהוא נותן (שיש להם ערך לא מבוטל) הפועל חייבת להנחית פה סנטר דומיננטי, גו טו גאי שיכול לשחק 30 דקות במשחק.

ראובן, האם הסדרה של גרין מול חיפה כשהוא מתפקד כגבוה מטרה יחיד (תפקיד שלא יועד לו וגדול עליו) היא מדד לתרומה שלו? לאור מה שרשמת עליו עד לרגע שהוא חתם בהפועל, לא הפתיע אותך התרומה של גרין שנה שעברה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 10:31 am 
Sophomore

טוב,מאריץ' נהייה קבב רציני,מקרוב רואים את זה ממש.לא ייודע איך הוא עבר בדיקות רפואיות עם הכרס הזאת. מישקו ראזנאטוביץ' שוב משחיל למכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 10:46 am 
Senior

כמו שהוא נראה במונדובאסקט זה נשמע כמו הזייה והוא כנראה יקבל הצעות בשבע ספרות, אבל מה הסיכוי שמכבי מנחיתה את ראדוליצה? רוב הקבוצות סגורות עם הסגל שלהן כרגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 10:53 am 
מנהל פורום

היום ראיתי פרסום ב-REALGM שהוא חתם בסין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 10:56 am 
Sophomore

ראדוליצה סגר בסין.אבל נראה לי הליגה שם עד ינואר או פברואר אז אולי אז אפשר יהיה להביא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 11:27 am 
Junior

כמה נקודות שלי:

- מספיק לראות מקרוב את הפרצופים של השחקנים והצוות של מכבי תל אביב אתמול כדי להבין שאף אחד שם לא באמת התייחס למשחק הזה כלמשחק אימון. אין ספק שניהול המשחק, הרוטציה וכל ההתנהלות של הספסל לא היו כלמשחק אימון.

- מישהו אמר לי שמאריץ' הוא הלפרין מנופח ומוגדל מבחינת המראה. לדעתי, הוא נראה כמו קוז'יקרו שלא פרש בזמן. נראה כמו עזיבה בטוחה.

- גפני היה המצטיין של המשחק אתמול. במחצית ההתקפית הראשונה הוא לא היה קריטי, אבל במחצית השנייה מכבי עלו, סגרו את הפער והגיעו עד שלוש הפרש לטובתם. בשלב הזה ג'ונס עזב את הפרקט וגפני הראה את המשמעות האמיתית שלו - תמנון הגנתי. בלוק אדיר על טיוס והמון המון שינויי זריקות, רובן על פארגו. מעבר לזה הוא פשוט בכל מקום. היו לו איזה 5 טיפים של ריבאונד הגנה והתקפה. הוא פשוט שחקן מעולה, וזו גניבה אמיתית.

- דונטה לא היה טוב, כהרגלו בקדם-עונה, אבל גם כי מכבי עשו עליו דאבל אפ אוטומטי. בסופו של דבר, עצם העובדה שמביאים עליו עזרה אוטומטית היא גם תרומה גדולה למשחק של הפועל.

- הקלות שבה הלפרין קולע היא מדהימה. הוא לא מחטיא כשהוא פנוי ורוצה לזרוק. איזה תסכול...

- הארנה עוד תהיה חגיגה. כבר עכשיו הצליחו להביא אותו לדציבלים מרשימים. אני חושב שזה חלק ממה שגרם לרסקין להשתולל (לפי הדיווחים שלכם ומה שראיתי בתקציר).

- ג'ונס היה טוב בהתקפה, אבל חור רציני בהגנה. מעניין לראות עם הוא ימשיך בתפקיד הסופואי במהותו של לעלות לבליץ התקפי בתחילת המחציות ואז ייצא כשהנזק ההגנתי עולה על התועלת (סופו טוב ממנו בהרבה בהגנה, אבל ג'ונס לפחות לא הסתבך בפאוולים).

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 12:23 pm 
Junior

עוד נקודה ששכחתי:
- מכבי היו במחצית עם 8 שלשות ו 7 סלי שתיים. את המשחק מכבי סיימו עם 29 זריקות שתיים לעומת 28 זריקות שלוש.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 12:26 pm 
Senior

איך שחקן כזה סוגר בסין? משלמים שם כבר יותר מאשר באירופה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 1:02 pm 
Sophomore

Luiscola כתב:
אויש נו באמת, גרינברג קיבל בעיטה בתחת כי לדעת ראשי ירושלים הוא לא היה מספיק טוב, נקודה. לא מבחן לחץ ולא נעליים. ובטח לא קשור לאדם אריאל ורפי מנקו, בחייאת...תתעוררו מהקשקוש הזה על שחקנים צעירים.

גרינברג נבעט כי החל מאמצע העונה אף אחד בהפועל לא יכול היה לסבול אותו, גם אם היה לוקח אליפות לא היה ממשיך.
זה לא קשור לצורת המשחק, לשיתוף הצעירים או לכל אספקט מקצועי אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 1:05 pm 
Junior

מי שמתלונן על רסקין ולא היה במשחק - אתם הפאתטים.

מבפנים הרגיש כמו משחק נהדר באווירה מדהימה, רעש מטורף ברגעים מסוימים ("רגעי גיא פניני").
איך שדר היה מפרשן משחק אימון (של פתיחת עונה באיצטדיון חדש וענק) של ריבר פלייט מול בוקה ג'וניורס וריאל מדריד מול ברצלונה? בהתלהבות לא נורמלית בדיוק כמו רסקין, שזרם עם האווירה מהקהל.

היה משחק גדול, גפני מרשים, הוא דבק התקפי והגנתי. פשוט זז למקומות הנכונים, תמיד.
סמית' מאכזב. אפילו אותי שאמרתי שהוא אוברייטד גדול כשהוא הגיע.
כל המשחק התמוגגתי מקיצ'ן, חיית ריבאונד ולוז-בולס לא נורמלית. ניצח כמעט בכל המאבקי ריבאונד ולוז בולס שהיה מעורב בהם. מת עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17, נביא בעירו ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: