סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 6:51 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ספטמבר 28, 2014 11:41 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
קוף ירוק כתב:

מה שאני לא מבין בסגל של מכבי יותר מהכל זה למה בדיוק הם מחזיק את ג'ייק כהן? זה שחקן שעולה להם משהו כמו 400 אלף דולר ברוטו ושלא משחק. את הכסף הזה היה אפשר להשקיע בשביל להביא זר טוב בעמדות 4-5 ואת הדקות של כהן גם בן אלטיט יכול לקבל.

מכבי בכל שנה בונה קבוצה רחבה, עם לפחות עשרה שחקנים בכירים בליגה. מכיוון שיש מגבלה של חמישה זרים, אם כהן לא בקבוצה יש רק 9 שחקנים בליגה. חוץ מזה שהוא ישראלי, הוא גם מהבודדים בסגל שהוא 4 טבעי. בשנה שעברה אמרו שטיוס מיותר וראינו איך זה נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 28, 2014 11:43 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

דניאל כתב:
קוף ירוק כתב:

מה שאני לא מבין בסגל של מכבי יותר מהכל זה למה בדיוק הם מחזיק את ג'ייק כהן? זה שחקן שעולה להם משהו כמו 400 אלף דולר ברוטו ושלא משחק. את הכסף הזה היה אפשר להשקיע בשביל להביא זר טוב בעמדות 4-5 ואת הדקות של כהן גם בן אלטיט יכול לקבל.

מכבי בכל שנה בונה קבוצה רחבה, עם לפחות עשרה שחקנים בכירים בליגה. מכיוון שיש מגבלה של חמישה זרים, אם כהן לא בקבוצה יש רק 9 שחקנים בליגה. חוץ מזה שהוא ישראלי, הוא גם מהבודדים בסגל שהוא 4 טבעי. בשנה שעברה אמרו שטיוס מיותר וראינו איך זה נגמר.

שנה שעברה גם ראו שג'ייק כהן מתאים לקבוצה כמו רישון ואין לו מה לחפש בנוקיה :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 11:32 am 
Hall of Famer

אני חושב שהברזילאיים קבוצה לא רעה בכלל ( לצורך העניין , קבוצת טופ 16 ראויה ) , אבל צריך להגיד שללא פארגו מכבי מובסת במשחק השני , וסביר להניח שגם מפסידה את הראשון ( אותו לא ראיתי ) .
דווין סמית עם 1/13 מהשדה בשני המשחקים , וגם הוא כרגע סימן שאלה גדול לאור גילו ומצב בריאותו .
רנדל פעמיים יצא בחמש עבירות והחמיץ את דקות הסיום - בעייתי מאוד לאור החלופות בעמדה 4 .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 11:57 am 
Sophomore

הבריזלאים הם ממש לא ברמה של קבוצת טופ 16 ראויה אלא יותר בכיוון של קבוצת צמרת בליגה שלנו - מין אילת או חיפה כזו. מספיק לראות את רמת הזרים שלהם ואת שיטת המשחק שכוללת בעיקר ידוי אינסופי של שלשות כדי להבין שלא מדובר כאן בגליק גדול.

בלי קשר לברזילאים, מכבי בבעיה קשה. הסגל נבנה בצורה מאוד לא טובה ולא מאוזנת ובמקום להביא זרים שיחזקו את הקבוצה הביאו זרים לקצה הספסל, תוך אמונה עיוורת במגע הקסם של צוות הסקאוטינג וביכולת להפוך שחקנים של 200 אלף דולר למיליון דולר.
מישהו יכול להסביר לי בשביל מה להביא זר כמו לינהארט, כשיש לך בארץ שחקנים לא פחות טובים כמו בן רייס או דגן יבזורי? מצחיק אותי שהיום כתוב באחד האתרים שיש במכבי אכזבה מלינהארט... איך אלופת אירופה יכולה להיות מאוכזבת משחקן שלא היה אפילו בחמישיה של קבוצת תחתית באיטליה? למה בדיוק ציפו ממנו?
האם זה לא הימור מטורף לשים את כל הביצים של הקו הקדמי על בריאן רנדל (שחקן ליגה טוב שנכשל ביורוליג ומרבה להיפצע), סופו (אין צורך להרחיב בנוגע לאי היציבות הפיזית, הנפשית והמקצועית שלו) וטיוס (שבכלל לא רצה לחזור לכאן ושלא מתאמץ לשחק כשהוא מרגיש לא טוב)? האם זה לא היה חוסר אחריות משווע שלא לבדוק את מצבו של מאריץ לפני שמחתימים אותו ולהביא אותו רק כי מדובר ב"דיל טוב" (שלימים התברר כדיל רע מאוד)? האם לא היה יותר נכון להשקיע קצת יותר כסף (שבסופו של דבר יושקע אחרת הקבוצה תתרסק) בסנטרים קצת יותר בריאים כמו ויוקאס (שלפי דובי פיק מאוד רצה לבוא למכבי) או ראדוליצ'ה (שחתם בסופו של דבר בסין בשביל קצת יותר ממיליון דולר), במיוחד כשלא היה ברור (ועדיין לא ברור) מה מצבו של סופו?

אותי לא מטרידה הליגה וההיעדרות של טיוס, מאחר שבשיטה הנוכחית זה לא ממש קריטי אם אתה מסיים ראשון או שמיני. בכל מקרה, אני לא רואה את מכבי רושמת את לינהארט ובטח שלא את מאריץ למשחקי הליגה, מאחר שאחרת לא ישאר כמעט מקום לשינוי הסגל בהמשך העונה.
מה שכן, יש כאן בעיה עצומה בקו הקדמי שיכולה לגרום לבעיות קשות ביורוליג. בלי סופו ובלי סנטר נוסף מלבד טיוס, אני לא בטוח בכלל שמכבי מנצחת במשחק הראשון את לימוז' בבית ואני בטח שלא רואה אותה מנצחת במוסקבה או בברלין (שמשחקת עד עכשיו נהדר) במשחקים שלאחר מכן.
בלי חיזוק משמעותי לקו הקדמי (שיצויין שפיני גרשון ראה את הבעייתיות שלו קודם לכן ואף ציין זאת בראיון עם גודס לפני כמה חודשים, אבל מה הוא מבין לעומת דני פדרמן ואבי אבן) אני לא רואה את מכבי עושה כלום באירופה. הקו האחורי יסתדר וגם סמית' יחזור לעצמו, אבל אתה לא יכול להתמודד ברמות הגבוהות (וגם לא בטוח שעם ירושלים) עם אוויר בקו הקדמי. אז בטח כולם יזכירו לי שגם בשנה שעברה הקו הקדמי כלל רק את טיוס וסופו וכו', אבל אי אפשר להשוות. בעונה שעברה היה קצת את שון ג'יימס שחיפה על סופו כשהיה פצוע בחלק הראשון של העונה. היה גם את זיזיץ שחיפה קצת בליגה בחלק השני של העונה. מעבר לכך, היה בשנה שעברה המון מזל עם תזמון הפציעות של סופו וטיוס והעונה הזו כבר התחילה רע מאחר שסופו לא עשה לה הכנה ראויה ויצטרף לקבוצה רק בנובמבר-דצמבר. מעבר לכך, היה בשנה שעברה את בלו ששיחק קצת כ-5 - הוא אמנם לא חוסם או שומר כמו רנדל אבל בניגוד לרנדל הוא אף פעם לא נפצע ומעבר לכך הוא הרבה יותר פיזי.

נערך לאחרונה על ידי קודי (יובל) בתאריך ב' ספטמבר 29, 2014 12:03 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 1:06 pm 
מנהל פורום

דבר נוסף על בלו, הוא ידע להעלות את הרמה שלו בהגנה במאני טיים ועוד יותר להעלות במאני של המאני טיים
כלומר הוא לא היה מגן גדול אבל עם חוש לדקות מכריעות והעלאת פוקוס בדקות האלה, מה שהיה לוויצ'ץ' בשיאו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 1:07 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:

כדי להרוס אותו, כמו שהרסו שחקנים אחרים בעבר.
ג'ייק כהן חייב דקות משחק, וחייב לעבור לקבוצה אחרת. אין לו מה לחפש במכבי כרגע. כל שנייה שהוא שם מחרבת לו את הקריירה
(אגב, אני לא חושב שהוא עולה להם 400 אלף דולר ברוטו, לדעתי 300 או אפילו פחות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 1:42 pm 
Hall of Famer

קודי (יובל) כתב:
הבריזלאים הם ממש לא ברמה של קבוצת טופ 16 ראויה אלא יותר בכיוון של קבוצת צמרת בליגה שלנו - מין אילת או חיפה כזו. מספיק לראות את רמת הזרים שלהם ואת שיטת המשחק שכוללת בעיקר ידוי אינסופי של שלשות כדי להבין שלא מדובר כאן בגליק גדול.

אני לא חושב שהם נופלים מקבוצות כמו פרטיזן , ז'לגיריס וכו' . יש להם כמה שחקנים שהתרשמתי מהם מאוד באליפות העולם במדי נבחרת ברזיל ( מרקיניוס ויירה , נטו ) , עוד מספר מקומיים ( שאני מניח שלא נופלים משחקנים ישראלים בדרג השני - יבזורי , חנוכי וכו' ) , וכמה זרים ( למשל קארקטר - שחקן של 12 נק' ב-65% + 7.5 ר' בליגה שלנו לפני שנתיים , הוא אופציה לא רעה בכלל מהספסל . מה יש למכבי / ירושלים כסנטר מחליף ?! ) .
בכל מקרה המרחק בין דעותינו לא בהכרח כזה גדול - אם השוות אותם לחיפה הגדולה ( מקל , קלאתס ודונטה ) אזי היא לטעמי עונה על ההגדרה של קבוצת טופ 16 ( במילה ראויה התכוונתי שהם לא בהכרח יהיו שם נמושה ויחטפו תבוסות בכל משחק , אלא יתמודדו בכבוד ויגרדו מספר ניצחונות ) , כי אני מניח שלא התכוונת לחיפה הנוכחית .

איך בדיוק מכבי לא תרשום את מאריץ למשחק בנס ציונה עוד שבועיים ? ללא סופו וטיוס - מאריץ' הוא מאסט , בטח במשחק "מוקש" שכזה , וכשיש קרנף ממול .

לעניין הבנייה - עכשיו ניתן לראות בבירור עד כמה הרחבת הסגל רק יוצרת בעיות מיותרות . ראדוליצה / וויוקאס שצוינו כאן לא היו עולים יותר מאשר סופו + מאריץ' + סנטר נוסף שיגיע . כנ"ל לגבי היינס ולינהארט שיכלו להביא גארד מוכח בעלות שלהם .

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ב' ספטמבר 29, 2014 1:48 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 1:43 pm 
Hall of Famer

איזה שחקנים מכבי הרסו?
והשאלה אם הרסו זה כמו ייבשו, יותר גרוע, או יותר טוב?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 2:45 pm 
Sophomore

איך אפשר להגיד שהברזילאים טופ 16 ביורוליג? לא קרוב אפילו. הזרים שלהם הם בקושי ברמה של קבוצת תחתית בליגה שלנו (מייניז שהיה שחקן מכללות חלש מאוד והגיע מהליגה הארגנטינאית החלשה, וקראקטר שהיה זר בינוני במקרה הטוב בליגה שלנו) מה גם שיש להם רק שניים כאלה, והדרום אמריקאים שלהם לא רעים אבל בואו לא נגזים... מרקיניוס ולפרוויטולה באמת שחקנים טובים, הרמן בן 35 הרבה מעבר לשיא והשאר די חלשים.
קבוצה חביבה אבל גם ביורוקאפ הם לא היו בטופ.

סה"כ פאדיחה גדולה מאוד למכבי ועוד ב-80 דקות שהבדלי רמות אמורים להתבטא יותר מאשר במשחק אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 2:49 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

Fez כתב:
איך אפשר להגיד שהברזילאים טופ 16 ביורוליג? לא קרוב אפילו. הזרים שלהם הם בקושי ברמה של קבוצת תחתית בליגה שלנו (מייניז שהיה שחקן מכללות חלש מאוד והגיע מהליגה הארגנטינאית החלשה, וקראקטר שהיה זר בינוני במקרה הטוב בליגה שלנו) מה גם שיש להם רק שניים כאלה, והדרום אמריקאים שלהם לא רעים אבל בואו לא נגזים... מרקיניוס ולפרוויטולה באמת שחקנים טובים, הרמן בן 35 הרבה מעבר לשיא והשאר די חלשים.
קבוצה חביבה אבל גם ביורוקאפ הם לא היו בטופ.

סה"כ פאדיחה גדולה מאוד למכבי ועוד ב-80 דקות שהבדלי רמות אמורים להתבטא יותר מאשר במשחק אחד.

תסבירו למי שלא צפה במשחק. אם הם כ"כ גרועים איך ניצחו בכזה הפרש ? הקהל ? התעלות ? אחוזים לא ברורים לשלוש ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 3:02 pm 
Sophomore

לא הייתי אומר התעלות אבל בהחלט הרבה התלהבות שהספיקה לנצח את מכבי ביכולת כל כך חלשה (מלבד פארגו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 3:06 pm 
Senior

גלעד כתב:
קוף ירוק כתב:

כדי להרוס אותו, כמו שהרסו שחקנים אחרים בעבר.
ג'ייק כהן חייב דקות משחק, וחייב לעבור לקבוצה אחרת. אין לו מה לחפש במכבי כרגע. כל שנייה שהוא שם מחרבת לו את הקריירה
(אגב, אני לא חושב שהוא עולה להם 400 אלף דולר ברוטו, לדעתי 300 או אפילו פחות)

מרוויח 180 נטו + דירה, רכב וכו' הוא עולה להם לפחות 400 ברוטו. עדיף בן אלטיט ב100 אלף שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 4:41 pm 
Sophomore

ניחוש לא פרוע מדי שלי , שההרכב של שנה שעברה תה תקופה של העונה לא היה מביא תוצאות הרבה יותר טובות.
אנשים נוטים לשכוח את מה שהתחולל שנה שעברה , ועוד אחרי איבוד אליפות , מכבי נראתה רע מאד בהכנה , צלחה בקושי את גביע ווינר , ועל פתיחת העונה אין מי שיגיד שהיתה פתיחה טובה.
סה"כ הקבוצה כמעט חדשה לחלוטין + צוות אימון חדש + פציעות וחזרה מניתוחים , הייתי מחכה עם חיצי הביקורת עד שנראה מספר משחקים בליגת העל + כמה משחקים ביורוליג.

מכבי לטעמי פספסה 2 שחקנים שהיו יכולים לתת לה ערך מוסף השנה - דאנקן ובראון , הראשון היה סוגר את עמדה 4 יחד עם כהן\ פניני\ סמית , היה נותן למכבי שחקן ליגה משופשף + קליעה מעמדה 4.
השני לדעתי עולה על היינס , בטח מבחינת סייז.

ועדיין , רנדל הוא שחקן טוב , אפילו ממאריץ' ראיתי סוף סוף התקדמות קלה , מי שהרג למכבי את המשחק אמש היה דווין סמית' במשחק שני חושך , שהפעם לצד קליעה רעה הוא גם הביא הגנה נוראית וכמה איבודים
טיוס שנראה כמו עב"מ ברחבה , ולא כמו הסנטר שהילך אימה על אירופה בכמה משחקים אשתקד , אוחיון שמשנה לשנה מקבל פחות ופחות דקות , ובצדק , ולנסברג שהוכיח שוב שלבנות עליו זה כמו לעשות אירוע באולם ע"ב פלקל.

כל אלו הם שחקנים שהיו במכבי אשתקד , לא החתמות חדשות , לא שום דבר , המשכיות כפי שמטפטפים לנו השכם וערב.

ועם זאת ראינו איך היעדרות בקיץ (ניתוח , פציעות , הברזה או סתם אי זימון) משפיעות על הכושר של השחקנים בפתיחת העונה , איפה הכושר של אוחיון וטיוס ואיפה הכושר של יותם , אליהו , פישר , גרין ופניני.

גם לא הייתי כ"כ מזלזל בפלמנגו , בטח שמדובר בקבוצה עם כמה שחקנים ששיחקו באליפות העולם האחרונה (הבראזילים וההוא מארגנטינה) , ביתיים (בובה של קהל),ומפגיזים ללא הכרה מ 3 (שזה נכנס זה מסוכן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 4:53 pm 
Senior

אנשים נוטים לשכוח מה קרה שנה שעברה. אחרי קדם עונה מזעזע שהקבוצה נראתה זוועה הוזעק דייויד בלו מהפרישה שלו להציל את הקבוצה. לקח לו קצת זמן להכנס להעניינים אבל הוא שינה את הקבוצה. בלעדיו אני בספק אם מכבי בכלל מגיעה להצלבה, שלא לדבר על זכייה, שלא לדבר על אליפות בארץ. למעשה אם בלו לא חוזר מהפרישה שלו בלאט לא מסיים את העונה במכבי אני דיי בטוח בזה.

אז כל עוד בלו לא מתכוון לקאמבק נוסף לא הייתי בונה על מה שהיה שנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 5:12 pm 
Sophomore

נכון , בלו היה אחד הגורמים העיקריים להצלחה של מכבי אשתקד , אבל לא חסר טעות אחת של מלי , ומכבי כלל לא עוברים את מילנו בהצלבה , בלו או לא בלו.
אבל מה שהעונה שעברה בעיקר באה להראות הוא שהכושר של הקבוצה , חשוב לעין ערוך בתקופות של מרץ והלאה מאשר בסביבות גביע ווינר.
אני עדיין מעדיף קבוצה שתתגבש בתחילת העונה , כן , גם ע"ח הפסדים כאלו ואחרים , וזאת ע"מ לסיים חזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 5:24 pm 
Senior

ממש לא. כי בלי בלו הם לא היו מגיעים בכלל למצב של העבירה של מלי וכו'. צריך להיות שם בשביל שהאופי והווינריות יובילו את מכבי לשם. הקבוצה של קדם העונה בשנה שעברה לא הייתה מגיעה למקום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 5:30 pm 
Junior

לא ראיתי את מאריץ׳ השנה אז קשה לי להגיב. מצד שני אני זוכר מה אמרו פה על רייס עד שלושת רבעי עונה.
נראה לי שהצרחה של מאריץ׳ בזיזיץ׳ זה לא משהוא שעליו תפול העונה. נראה לי גם שמאריץ׳ יהיה יותר טוב.
למכבי חסר הגנה וריבאונד. להעיף את לינהארט ולהביא אתלט גבוהה ששומר.
סופו יחזור כמו סופו ואם הם לא היו ילדים קטנים ג׳יימס עדיין היה פה והוא בדיוק מה שהם צריכים.
שהוא לא פה, אז הם צריכים חוטב עצים קשוח ששמר ולוקח כדורים חוזרים במקום מאריץ׳ או סופו.
בקו האחורי הם בסדר פחות או יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 5:31 pm 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
ממש לא. כי בלי בלו הם לא היו מגיעים בכלל למצב של העבירה של מלי וכו'. צריך להיות שם בשביל שהאופי והווינריות יובילו את מכבי לשם. הקבוצה של קדם העונה בשנה שעברה לא הייתה מגיעה למקום הזה.

לא כל כך מסכים איתך , ואם זכרוני אינו מטעה אותי , בלו כלל לא שיחק בדקות האחרונות.....
מי שבוודאות הביא את מכבי למצב הזה הוא סופו במחצית ראשונה מהסרטים , היקמן שבדקות האחרונות היה מדהים , ובעיקר רייס עם האנרגיות.

זה כמובן לא מבטיח סרט חוזר לעונה הנוכחית , לדעתי מכבי מיצתה את כל המזל הפנוי בעולם אשתקד ..... אבל

אני בטוח שמכבי יראו הרבה יותר טוב ככל שהעונה תתקדם , בטח בתחום ההגנתי עם כניסה לכושר של סמית ורנדל.

ולך תדע , אולי במסע לארה"ב בלו ייתרצה שוב.......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 5:36 pm 
Sophomore

אולי מספיק כבר להיתלות בניסים שקרו בשנה שעברה ולהשליך מהם על השנה. יש גם שנים שמכבי היתה גרועה בהכנה ועוד יותר גרועה בעונה עצמה (עונת אפי למשל) וגם כאלה שהיא היתה מעולה בהכנה וגרועה בעונה (עונת קטש למשל). אז יש גם שנים שמכבי מקרטעת בהכנה וטובה בעונה אבל אי אפשר מזה להשליך בהכרח על העונה. הבעיה היא לא חוסר תיאום, חוסר חיבור או כושר נקודתי כזה או אחר (למעט אולי במקרה של דווין סמית'). הבעיה היא חוסר איזון משווע בסגל יחד עם חוסר כשרון בכמה עמדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 5:38 pm 
Senior

Equilibrium כתב:
קוף ירוק כתב:

לא כל כך מסכים איתך , ואם זכרוני אינו מטעה אותי , בלו כלל לא שיחק בדקות האחרונות.....
מי שבוודאות הביא את מכבי למצב הזה הוא סופו במחצית ראשונה מהסרטים , היקמן שבדקות האחרונות היה מדהים , ובעיקר רייס עם האנרגיות.

זה כמובן לא מבטיח סרט חוזר לעונה הנוכחית , לדעתי מכבי מיצתה את כל המזל הפנוי בעולם אשתקד ..... אבל

אני בטוח שמכבי יראו הרבה יותר טוב ככל שהעונה תתקדם , בטח בתחום ההגנתי עם כניסה לכושר של סמית ורנדל.

ולך תדע , אולי במסע לארה"ב בלו ייתרצה שוב.......

אם בלו לא חוזר אני לא חושב שהם בכלל מגיעים להצלבה ולמשחקים מול מילאנו. זה ההבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 5:49 pm 
Sophomore

יובל , וזה בדיוק מה שאמרת אשתקד , עונה לפני זה , ועוד עונה לפני זה, ואם אפשפש בפורומים השונים אני בטח אמצע נבואות קודרות כאלו ואחרות , עוד לפני , כמו למשל בעונת פארגו פרקינס , שרוב מוחלט
של אנשי כדורסל קברו את מכבי (סופו שמן ולא שומר , פרקינס לא קולע , פארגו כולה מהגליל ואידסון בכלל לא עובר שחקן בכדרור) אחרי ההפסד לקאחה לבורל בתחילת העונה (שוב , אחרי קדם עונה לא מרגש).

בסה"כ ראית את מכבי ב 5 משחק אימון (כן , למרות שקוראים לזה גביע ווינר והגביע הבין יבשתי אלו בסה"כ משחק אימון לעונה האמיתית) שחלק לא מבוטל מהם הם שיחקו בהרכב חסר, פצוע או מתאושש מניתוח.

אני כבר רואה את נבואות הזעם לאחר התבוסות הבאות וקרבות במסע ה NBA , כאילו שלנסברג מסוגל לשמור על המגבת של לברון....

איך בדיוק אתה מצפה שמכבי תיראה בשלב הזה לאחר שסופו הגיע על ערש דווי, שסמית מתאושש מניתוח בירכיים , יוגב ממחלה , רנדל שגם הוא חוזר מפציעה ורק עכשיו מבין שבניגוד לליגה הישראלית , השופטים בשאר העולם לא נותנים לו להיות אגרסיבי
כפי שהוא רגיל לנצוץ במשחקים מול מכבי .שלא לדבר על קו אחורי חדש והרכב אימון חדש לחלוטין?? מה בדיוק הצפיות שלך בשלב זה של העונה נוכח מצבה הפיסי של הקבוצה??

שיהיה תיאום בהגנה? שיהיה שטף בהתקפה? שידעו מראש איפה מריץ' מעדיף את הכדור? אני לא מבין את מערכת הצפיות שלך , הם כלל לא תואמות את המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 5:56 pm 
מנהל פורום

אני גם חושב שההרכב של מכבי יכול להוציא מעצמו הרבה, הרבה יותר ממה שראינו
אבל באותה מידה אני משוכנע שהוא לא מספיק טוב להגיע לפיינל פור של היורוליג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 6:27 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
אנשים נוטים לשכוח מה קרה שנה שעברה. אחרי קדם עונה מזעזע שהקבוצה נראתה זוועה הוזעק דייויד בלו מהפרישה שלו להציל את הקבוצה. לקח לו קצת זמן להכנס להעניינים אבל הוא שינה את הקבוצה. בלעדיו אני בספק אם מכבי בכלל מגיעה להצלבה, שלא לדבר על זכייה, שלא לדבר על אליפות בארץ. למעשה אם בלו לא חוזר מהפרישה שלו בלאט לא מסיים את העונה במכבי אני דיי בטוח בזה.

אז כל עוד בלו לא מתכוון לקאמבק נוסף לא הייתי בונה על מה שהיה שנה שעברה.

אני מת על איך שאתה תמיד בטוח בדברים שאי אפשר להוכיח אותם...
הנבואות השחורות שלך רק גורמות לי להרגיש יותר אופטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 7:54 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אתה אופטימי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 30, 2014 5:28 am 
Junior

מה רע?
מקסימום ירושלים יקחו אליפות. וזה טוב לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו 45 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: