סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 5:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 30, 2014 6:55 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אז לפי ידיעות, מכבי רוצים להחזיר את בלו וייפגשו איתו בארה"ב... עוד נכתב שהוא לא מגלה כרגע סימנים שהוא מתכוון לחזור.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 30, 2014 7:52 am 
Sophomore

חוצפן חיובי כתב:
אז לפי ידיעות, מכבי רוצים להחזיר את בלו וייפגשו איתו בארה"ב... עוד נכתב שהוא לא מגלה כרגע סימנים שהוא מתכוון לחזור.

העיקר שיש מחלקת סקאוטינג ושכבר שנתיים בונים קבוצה כל כך בקפידה שבכל תחילת עונה רודפים אחרי שחקן בן 35 שמתחנן לפרוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 30, 2014 8:30 am 
Hall of Famer

אני לא מבין, ארל קלארק כבר מצא קבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 30, 2014 9:31 am 
Freshman

קיבל חוזה לפני כמה ימים למחנה אימונים של ממפיס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 30, 2014 10:23 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראובן כתב:
אתה אופטימי?

לא. אבל הקוף תמיד נוהג לבקר את היכולת של כל קבוצה בליגה בצורה מוגזמת (מלבד חיפה) וראינו איך הנבואות השחורות שלו כלפי מכבי הסתיימו בעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 30, 2014 1:17 pm 
Freshman

מכבי עדיין לא התחברה, זה גם הגיוני - כשאתה מחליף חצי סגל, לוקח זמן להדביק את כולם מחדש.

דווין סמית ויוגב אוחיון לא מכירים את פארגו, שלא מכיר עדיין את היינס, שלא מכיר את רנדל, שלא מכיר
את מאריץ', שלא מכיר את לינהארט, שלא מכיר את טיוס...במילה אחת: פאזל.

בינתיים מי שבא לידי ביטוי אלה פארגו ולנדסברג שהם שחקנים בעלי יכולת אישית גבוהה ויוצאת דופן מהשאר,
גם גיא פניני נראה טוב ובדר"כ כשהקבוצה נראית רע פניני מתעלה, הוא כבר הוציא את מכבי ובלאט מהבוץ
בעונה שעברה וגרם למפנה.

רנדל כשחקן הגנה אישי שמספק ריבאונד, חטיפות וחסימות בסה"כ די יעיל, למרות שאין עדיין חיבור בהגנה הקבוצתית,
הבעיה עם טיוס ורנדל בהתקפה זה שהם שחקנים שצריך להפעיל אותם וכשזה לא קורה הם חיים מריבאונד התקפה, שחקנים עם יכולת אישית
צריכים למשוך את ההגנות אליהם ולאפשר להם להתנייד, אני בטוח שאם פארגו והיינס היו תורמים עוד 3-4 אסיסטים לשחקני
הפנים במקום לקחת זריקות לא מחויבות באחד על אחד, המשחק היה מתפתח אחרת, היינו רואים גם את טיוס ורנדל יותר אינטנסיביים בהגנה,
כל שחקן שנמצא על המגרש מוגבל התקפית ככל שיהיה רוצה להרגיש חלק ממשחק ההתקפה, זה משפיע על רמת המחויבות ההגנתית.

אלה עדיין משחקי אימון, גודס וגרשון צריכים לעשות עוד ניסויים, למשל לשים את מאריץ' ב-5 ואת טיוס/רנדל ב-4, לנסות לייצר משחק בין גבוהים,
אפשר לתת לפניני לשחק 3, לתת להיינס לעלות מהספסל ולרכז במקום פארגו, לנסות לגוון את משחק ההתקפה ולייצר יותר נקודות בצבע.

אני בטוח שכשסופו יחזור מכבי בהכרח תיראה טוב יותר, כרגע השחקנים שמושכים הגנות נמצאים בקו האחורי, היריבות לא מתקשות לסגור את מאריץ',
טיוס ורנדל בקו הקדמי, כשסופו יחזור, יהיה למכבי שחקן פנים שמושך הגנות ושחקן חוץ שמושך הגנות, זה יפתח את ההגנות ויאפשר למספרי 4
ולקלעים תנועה יותר חופשית, חדירה לסל, הסתננות חופשית יותר לריבאונד התקפה.

לגבי לינהארט, כולם שופטים אותו ושוכחים שהוא בקושי נוגע בכדור ובקושי מקבל דקות. לינהארט קלעי שלשות נהדר, והרבה יותר אתלטי מדגן יבזורי שהשוויתם
ביניהם. כשלינהארט יקבל יותר דקות, ויתחילו לחפש אותו ולעשות בשבילו חסימות ותרגילים - הוא יראה תפוקה, ועם כל הכבוד לדווין סמית, לינהארט בכושר
עדיף ממנו, ויש לו מה להוכיח.

ג'ייק כהן נראה מבוזבז, חבל שמכבי לא הלכה על דיור פישר כגבוה שלישי, גם שחקן הרבה יותר אפקטיבי, והיה מוסיף אלמנט חשוב של קליעה מחצי מרחק
שאין למכבי כרגע משחקני הקו הקדמי. יוגב אוחיון פתח את העונה בכושר קליעה לא טוב, אבל כמנהל משחק הוא עושה עבודה טובה, אולי יותר נכון לשים אותו
לצד פארגו ולנדסברג שהם יותר סקוררים במהותם, במקום לצד היינס שסגנון המשחק שלו עוד לא ממש מעוצב, לפעמים הוא מתפקד כסקורר, לפעמים הוא מנסה לרכז,
לפעמים הוא פשוט מתפזר, אוחיון יחסית מודע למגבלות שלו.

צריך לתת זמן לסגל לרוץ ולהתחבר, עדיין לא ברור איך והאם ג'ייק כהן ואלכס מאריץ' יתחברו אם בכלל לשיטה ולמכבי, שאר השחקנים צריכים להתחבר וזה יבוא
בהדרגה, אני מעריך שדווין סמית ישקם את יכולת הקליעה שלו, הוא נע טוב על המגרש, נראה בריא, הוא רק צריך לחזור להפוך לפקטור התקפי, אני מעריך שכשסופו
יחזור, כולם יראו טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 30, 2014 1:48 pm 
Junior

אני בספק שמאריץ' הולך להתחבר עם משהו העונה, ועוד יותר בספק שהתפוקה שלו כרגע לדקות משחק היא יותר טובה משל זלמנסון.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 30, 2014 3:17 pm 
Senior

אני ימשיך בנבואת הזעם אז לטובת סיר צ'אלרס כמובן, ויגיד שגם האשליה שסופו יגיע הכל יהיה טוב לדעתי תתפוצץ להם יופי טופי בפרצוץ בקרוב. לא מדבר על כושרו או יכולתו בכלל. סופו נתן שנתיים נורמליות תחת מאמן אחד בלבד שלא נמצא פה יותר. היום יש לו מאמן חסר סמכות וחסר ביטחון (שלא ינסה לספר אחרת) ועוזר מאמן עם יותר סמכות שלא יכול לראות את סופו וסופו לא יכול לראות אותו. אז כל האשליה כאילו סופו עוד רגע חוזר ויהיה הסנטר הדומיננטי שמכבי צריכה ושהוא היה שנה שעברה? וואלה לא הייתי בונה על זה. יש יותר סיכוי שישכנעו את בלו לחזור לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 01, 2014 6:07 am 
Junior

סופו יהיה סופו קוף אם או בלי נבואות הזעם שלך.
נראה מה יהיה עם ארל קלארק. שבועיים אחרי שהוא קיבל חוזה למחנה אימון ממפיס החתימו גם את ביזלי ולא נראה לי שיקחו את שניהם.
אם קלארק יבוא הם צריכים גבוהה שלישי חוטב עצים ושואב ריבאונד. מאריץ׳ ילך לירושלים ויתן להם עוד משחק פוסט. ללינהארט עידו יסדר עבודה ברפת.
כרגע יש למכבי בעית אימון כי הגארדים לא יודעים להפעיל את הגבוהים. המבחן של גודס זה להכניס משמעת וליצר עוד כמה מסירות פנימה כל משחק. פארגו בא לחוץ להראות שהוא עדיין יכול אבל הוא רכז בנשמה וגודס צריך להחזיר אותו לתלם. היינס לוחץ טוב את הכדור בהגנה. לא מכיר אותו בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 01, 2014 2:55 pm 
Senior

אני מסכים איתך. סופו יהיה סופו שזה אומר שאחרי שנה טובה הוא כבר ממש לא נראה אותו הדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 05, 2014 12:52 am 
Freshman

מתי זה קרה בדיוק ?

סופו בעונה השניה סחב פציעה כל השנה ודחה את הניתוח שהוא היה צריך לעבור לקיץ (בדומה לסמית בעונה האחרונה ) מכבי בצעד הדיוטי למדי זרקה אותו וחטפה סוויפ מביך מריאל שחתם עונה נוראית .

סופו יחזור ויותר חשוב סמית יחזור ואיתם מכבי שוב תהיה קבוצת טופ 8 באירופה כמו שהיא היתה בעונה האחרונה ... אבל לחלום תמיד מותר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 05, 2014 8:54 am 
Sophomore

בואו נניח שסופו יהיה בריא לגמרי עוד שבוע-שבועיים. עדיין, יש כאן מישהו שבאמת חושב שקו קדמי שכולל את סופו (שלא עשה הכנה לעונה וגם כך הוא לא יציב מבחינה פיזית ונפשית), טיוס (שלא משחק כשכואב לו) ורנדל (שנוטה להיפצע גם כשהוא משחק רק פעם בשבוע ושכבר בהכנה נפצע כבר 3 פעמים) יכול להספיק לעונה האינטנסיבית של מכבי? מכבי לוקחת כאן הימור מטורף שסביר מאוד להניח שיתפוצץ לה בפרצוף. (תסלחו לי שאני לא לוקח בחשבון את מאריץ שנראה כמו יניב גרין בעוד 5 שנים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 05, 2014 11:37 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

היי אבל תמיד אפשר להחזיר את וויציץ מפרישה (הוא יעשה למכבי הנחה אז זה לא יגזול הרבה מהתקציב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 05, 2014 5:33 pm 
Junior

מאריץ׳ יהיה יותר טוב אבל עם סופו חוזר הוא לא מה שהם צריכים. הפ צריכים באנגר עם פיזיות ורבאונד וארבע עם פיזיות ורבאונד וקליעה מרחוק כבונוס אבל לא תנאי הכרחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 05, 2014 9:53 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מאריץ אמור להיות הבאנגר עם פיזיות וריבאונד, הבעיה שכרגע הוא נראה כמו כלום ושום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 06, 2014 2:25 am 
Junior

הוא היה משאבת כדורים חוזרים? אני זוכר אותו יותר כשחקן מטרה בהתקפה לא כמגן קשוח או ריבאונדר גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 06, 2014 10:24 am 
Sophomore

בפרטיזן הוא היה ריבאונדר אדיר. 8.4 ריבאונד למשחק ביורוליג ב 25 וחצי דקות ב 2009-10.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 06, 2014 11:01 am 
Sophomore

על העונה הזאת בפרטיזן מאריץ' עשה קרייריה ומליונים , היום הוא נראה כמו משהו שמשהו ירק.
אבל זה לא יחודי למאריץ' , הלפרין עשה קרייריה ומליונים על עונת יורוליג אחת , כנ"ל פארגו , רייס ועוד רבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 06, 2014 10:53 pm 
Junior

אני גם בעונת פרטיזן לא התלהבתי ממנו
הוא הרבה לעשות עבירות תוקף ולא הסתדר עם יניב גרין וכל שנה שמחתי מחדש שהוא לא בא בסוף למכבי.
עכשיו קיבלתי אותו במצב הרבה יותר גרוע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 07, 2014 12:38 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני לא זוכר עונה עם כל כך הרבה נפילות בזרים מאז עונת אפי. חוץ מפארגו כל שאר הזרים או לא כשירים (סופו, רנדל, סמית) או לא בכושר (מאריץ) או סתם לא מתאימים (לינהקט, היינס). ואם מאריץ עוד חתום רק עד דצמבר ולינהרט זול ולכן ניתן להחלפה אז היינס נראה כרגע כמו נפילה רצינית. מלכתחילה חשבתי שהוא לא מתאים לשחק לצד פארגו והוא נמצא ברצף של משחקים גרועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 07, 2014 9:26 am 
Sophomore

sir charles,

מאד מזכיר את העונה שעברה , המון סימני שאלה היו לגבי רייס , טיוס , היו גם פציעות וחיסורים.
יהיה בסדר , אל תדאג :a_g_a:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 07, 2014 10:01 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Equilibrium כתב:
sir charles,

מאד מזכיר את העונה שעברה , המון סימני שאלה היו לגבי רייס , טיוס , היו גם פציעות וחיסורים.

לא ממש... סופו, ג'יימס וסמית' לא היו פצועים בתחילת העונה שעברה, אינגלס נראה מצוין, היקמן נשאר היקמן וסימן השאלה היחיד היה רייס.
נוסיף על מה שכתבתי קודם לגבי הזרים שגם בגזרת הישראלים המצב לא מרנין - מלבד לנדסברג שנראה שהשתפר (ואני לוקח זאת בעירבון מוגבל כי גם בהכנה לעונה שעברה הוא היה מצוין) ופניני שסביר, טיוס נראה פחות טוב, כהן עדיין לא נראה מתאים לרמה ואוחיון, שחשבתי שכשחקן מחליף יביא יותר מהאיכויות שלו בפחות דקות, בינתיים נראה זוועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 07, 2014 10:23 am 
Hall of Famer

גם הנס של שנה שעברה הוא לא משהו לבנות עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 07, 2014 10:36 am 
Sophomore

sir charles כתב:
Equilibrium כתב:
sir charles,

לא ממש... סופו, ג'יימס וסמית' לא היו פצועים בתחילת העונה שעברה, אינגלס נראה מצוין, היקמן נשאר היקמן וסימן השאלה היחיד היה רייס.
נוסיף על מה שכתבתי קודם לגבי הזרים שגם בגזרת הישראלים המצב לא מרנין - מלבד לנדסברג שנראה שהשתפר (ואני לוקח זאת בעירבון מוגבל כי גם בהכנה לעונה שעברה הוא היה מצוין) ופניני שסביר, טיוס נראה פחות טוב, כהן עדיין לא נראה מתאים לרמה ואוחיון, שחשבתי שכשחקן מחליף יביא יותר מהאיכויות שלו בפחות דקות, בינתיים נראה זוועה.

סמית' לא שיחק כמעט בכלל בתחילת העונה שעברה (נגד נס ציונה לא שותף) , גיא פניני כלל לא היה ברוטציה, כנ"ל טיוס, בלו רק הגיע, גם להיקמן היתה פתיחת עונה חלשה, בתכלס מלבד שון ואינגלס , בפתיחת הליגה לא היו כמעט שחקנים של מכבי שהופיעו.
בדיוק הפוך ממה שהעונה התפתחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 07, 2014 10:41 am 
Sophomore

oren_80 כתב:
גם הנס של שנה שעברה הוא לא משהו לבנות עליו

חו"ח לבנות עליו , אבל אין מה להשוות בין הרוסטר של הקבוצה בפתיחת העונה שעברה (פניני וטיוס לא משותפים כמעט, סמית' עם הטיפולים בברך, נעימי ,וכהן בהרכב), לבין מה שהתייצב בקבוצה לאחר המשחק מול אילת והכוכב האדום.
עוד הרבה לפני נס מילאנו ושאר ירקות.

אני מאמין שיהיו עוד שינויים בהרכב וברמת הדקות של השחקנים הבודדים בקבוצה , כן אני רואה את מאריץ' משוחרר , אלא אם יהיה שיפור קיצוני בתרומה שלו , קשה לי להעריך את סופו במידה ויחזור , אבל סופו הוא תמיד game changer.
פארגו אני מאמין שייתן את שלו , כנ"ל פניני ולאנסברג , אבל כל העונה תלוייה ביכולת של מרקיז להכנס לנעליים של היקמן , ושל רנדל לא להכנס למיטת חולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 101 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: