סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 11:23 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כדורגל ישראל 2014/2015
הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 11:11 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
רד: אולי, אבל אני חושב שמה שיקרה הוא שמכבי תיענש הרבה יותר בחומרה. קודם כל בהפסד טכני ואחר כך גם בעונש הרבה יותר כבד. גם מה שציינת, שבעל תפקיד בקבוצה עודד את האוהדים להיכנס למגרש - שזה בהחלט מצדיק עונש כבד; אבל גם, ובעיקר, בגלל שמבחינת החוק היבש המשחק הופסק בגלל שאוהדים של מכבי פרצו למגרש. הנסיבות לא יעניינו את הדיינים.
בכדורגל הישראלי, הגנת בתי הדין ואיגוד השופטים על אנשי שלומם הוא הדבר הכי קדוש. אם השופט החליט להמשיך את המשחק אחרי שאוהד תקף שחקן, אז הוא צודק. אם הוא הפסיק את המשחק אחרי שאוהדים מהצד השני פרצו למגרש, אז הוא צודק. ואז מי שהפסיק את המשחק זה האוהדים מהצד השני. הסייגים לא יעניינו אותם.
בדיוק כמו בהרחקה של זהבי: החוק העיוור אומר שאם אוהד פורץ למשחק ושחקן תוקף אותו, השחקן מורחק. אוהדים פורצים למגרש מכל מיני סיבות - פרובוקציה, להיראות בטלויזיה, וכו'. אבל בחוק אין סייג על מה קורה אם האוהד פורץ למגרש כדי לתקוף את אותו שחקן. אז מבחינתם זהבי היה צריך להיות מורחק וזהו. בדיוק באותה צורה הם יתייחסו גם לעונשים של אחרי המשחק.

הטעות הגדולה כמובן הייתה שהמשחק נמשך אחרי שאוהד פרץ למגרש ותקף שחקן. אם אני מכבי, לא היה מעניין אותי מה ברקוביץ' (גם כן צבוע) אומר, ומה יגידו אחרי זה ואיזה עונש אקבל אחרי זה. הייתי יורד מהמגרש. כשאוהד פורץ למגרש ותוקף שחקן, המשחק צריך להיפסק מיד. וכשהשופט לא מפסיק את המשחק וגם נותן לו פרס, על אחת כמה וכמה.

עכשיו מה יקרה? החוליגן יקבל פרס גדול. כוכב היריבה יורחק לתקופה ארוכה, היריבה תאבד נקודות ואולי גם אליפות, והוא יהיה אליל אוהדי הפועל לדורי דורות. הוא ייזכר לנצח כמי שהצליח איפה שטובי כדורגלני ליגת העל נכשלים בדרך כלל בשנתיים וחצי האחרונות - לקחת למכבי נקודות ואולי למנוע ממנה אליפות, ולשתק את ערן זהבי.
ומעכשיו והלאה ידע כל אוהד שהוא יכול לקבוע את תוצאות ליגת העל. החוק מאחוריו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ג' נובמבר 04, 2014 11:31 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 11:19 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
הדרבי לא התפוצץ בגלל האוהד שנכנס למגרש להכות את זהבי (אקט אלים, מכוער וטפשי שראוי לעונש חמור. הוא ידוע כפואד. רק השבוע חזר מהרחקה של שנתיים מחוץ ליציע)
לו רק זה היה קורה, אז המשחק היה ממשיך.
הדרבי התפוצץ כי:
א. השופט החליט להרחיק את זהבי לאחר שהתייעץ עם השופט הרביעי, כי ככה אומרת החוקה (לא מתווכח עם שיקול הדעת שלו, שעל פניו נראה לי מוטעה, אבל אומרים שכך אומרת החוקה)
ב. מכבי לא קיבלו את ההחלטה והתחילו בתהליך של ירידה מהמגרש בעידוד הקהל שלהם. לקח דקות רבות עד שמכבי השתכנעו להמשיך.
ג. באותו זמן עסקו חלק מאנשי הספסל של מכבי בהתססת הקהל שלהם וסימנו להם לרדת לדשא (ראיתי במו עיני). אוברוב הודה בזה כעת.
ד. לאחר חידוש המשחק והכניסה המכוערת של שחקן מכבי בשחקן של הפועל, פרצו כעשרה אוהדים של מכבי לדשא, חלקם רצו עד השער של הפועל.
אז שרק השופט לסיום המשחק.

בקיצור שבוע הבא דרבי סל (יהוה ישמור)

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 11:22 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

צוד כתב:
מה שכן, סחתיין על זהבי. בהתחלה הוא טיפה נבהל (צץ לו בן אדם בשדה ראיה כשלא אמור להיות שם אף אחד), אבל משם והלאה הוא עומד שם ופשוט משתעשע בערס הטמבל הזה.
אגב, בתור מחנך שעבד רבות עם אוכלוסיות מצוקה, עמדתי במצב של זהבי אי אילו פעמים: ילד טמבל בא ומתחיל לתת לך מכות (נגיד כי אמרת לו שאסור לזרוק אבנים על חלונות של מבנים בפנימיה).
מה אתה עושה?
תברח? לא, זה מטומטם.
תחזיר לו? שתי דקות ואתה יושב בתחנת משטרה.
אין לך ברירה אלא לעשות "ערן זהבי", לעמוד מולו, להעיף אותו כל פעם שהוא בא להרביץ לך, ולחכות שיגיעו "הגורמים המוסמכים" (מנהל הפנימיה נגיד).

זה היה נראה כמו ריב שיכורים משני הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 11:23 am 
Sophomore

והכי מצחיק שבהפועל אוהבים להתנשא על קהל אוהדי בית"ר ירושלים. אוהדי הפועל (אותו מיעוט מתפרע) הם בבונים מטונפים לא פחות מאוהדי בית"ר, והם האחרונים שיכולים לחנך אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 11:24 am 
Junior

אכן. ובדיוק בגלל זה מכבי צריכה לצאת בהצהרה שבמידה וערן זהבי מורחק ולו ממשחק אחד היא לא עולה לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 11:28 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מכבי צריכים לחטוף עונש חמור ולו רק בגלל העידוד מהספסל שלהם כלפי הקהל לפרוץ למגרש. אוברוב וגרסיה אמורים גם להיות מורחקים מפעילות. לא יודע אם זהבי היה צריך להיות מורחק או לא (לא מכיר את החוק היבש) אבל הגיע לו רק על זה שהוא ילד קקה והיה חייב לעשות את הפיו פיו המטופש שלו עוד פעם.

דרך אגב, ראיתי שכתבו גם פה וגם בוואלה שהכינוי של האוהד שפרץ הוא פואד. למה לא כותבים את השם המלא שלו?
הייתי מפרסם את התמונות והשמות של כל אחד מאלו שפרצו למגרש, כמו שעושים לעבריינים, שיתביישו קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אלימות בספורט
הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 11:28 am 
מנהל פורום

נרגיע?
אני משאיר את הדיון הזה כאן, רק בגלל שהוא .. כבר כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 11:30 am 
Junior

sir charles כתב:
מכבי צריכים לחטוף עונש חמור ולו רק בגלל העידוד מהספסל שלהם כלפי הקהל לפרוץ למגרש. אוברוב וגרסיה אמורים גם להיות מורחקים מפעילות. לא יודע אם זהבי היה צריך להיות מורחק או לא (לא מכיר את החוק היבש) אבל הגיע לו רק על זה שהוא ילד קקה והיה חייב לעשות את הפיו פיו המטופש שלו עוד פעם.

דרך אגב, ראיתי שכתבו גם פה וגם בוואלה שהכינוי של האוהד שפרץ הוא פואד. למה לא כותבים את השם המלא שלו?
הייתי מפרסם את התמונות והשמות של כל אחד מאלו שפרצו למגרש, כמו שעושים לעבריינים, שיתביישו קצת.

כל זמן שהוא לא הורשע, לא חושב שמותר לפרסם את שמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 11:32 am 
Junior

אוהדי מכבי פתחו אבוקות בתחילת המשחק

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 11:34 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לאומית כתב:
sir charles כתב:

כל זמן שהוא לא הורשע, לא חושב שמותר לפרסם את שמו.

מי אמר? מפרסמים שמות חשודים בפלילים (אלא אם ישנו צו איסור פרסום).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 11:36 am 
Hall of Famer

Red Sumo1 כתב:
הדרבי לא התפוצץ בגלל האוהד שנכנס למגרש להכות את זהבי (אקט אלים, מכוער וטפשי שראוי לעונש חמור. הוא ידוע כפואד. רק השבוע חזר מהרחקה של שנתיים מחוץ ליציע)
לו רק זה היה קורה, אז המשחק היה ממשיך.

הדרבי התפוצץ כי:
א. השופט החליט להרחיק את זהבי לאחר שהתייעץ עם השופט הרביעי, כי ככה אומרת החוקה (לא מתווכח עם שיקול הדעת שלו, שעל פניו נראה לי מוטעה, אבל אומרים שכך אומרת החוקה)
ב. מכבי לא קיבלו את ההחלטה והתחילו בתהליך של ירידה מהמגרש בעידוד הקהל שלהם. לקח דקות רבות עד שמכבי השתכנעו להמשיך.
ג. באותו זמן עסקו חלק מאנשי הספסל של מכבי בהתססת הקהל שלהם וסימנו להם לרדת לדשא (ראיתי במו עיני). אוברוב הודה בזה כעת.
ד. לאחר חידוש המשחק והכניסה המכוערת של שחקן מכבי בשחקן של הפועל, פרצו כעשרה אוהדים של מכבי לדשא, חלקם רצו עד השער של הפועל.
אז שרק השופט לסיום המשחק.

בקיצור שבוע הבא דרבי סל (יהוה ישמור)

ופה בדיוק הבעייה. משחק ספורט לא אומר להימשך אחרי שאוהד פורץ למגרש כדי לתקוף שחקן, זה לא כמו סתם אוהד שפורץ למגרש כדי שיראו אותו בטלויזיה. זה שהמשחק נמשך אחרי זה מאפשר להפועל ואהדיה להיתמם ולרחוץ בנקיון כפיהם, כי "זה החוק היבש". החוק לא מסייג מה שחקן אמור לעשות כשאוהד פורץ למגרש לא סתם, אלא מתוך מטרה לתקוף אותו. אולי אסור לו להגן על עצמו.
אז עכשיו ידע כל אוהד שהוא יכול להרחיק את כוכב היריבה, ובדרך גם לתת לו מכות. זה החוק היבש.

לו אני מכבי הייתי יורד מהמגרש, כמו אותה קבוצה הולנדית שאוהד יריב פרץ מהיציע ותקף את השוער שלה, שהורחק אחרי שהחזיר. מכבי יצאו, אני חייב לציין, דבילים לגמרי בעניין הזה. אתה רוצה למחות ולהפסיק את המשחק אחרי ששחקן שלך הותקף על ידי אוהד על הדשא? תרד מהמגרש מיוזמתך. תישא בעונש, אבל אולי תתקן את המצב לטווח ארוך. מה יוצא לך מזה שאתה נשאר במגרש ומתסיס את הקהל כדי שיפרוץ ויפוצץ את המשחק? העונש יהיה הרבה יותר חמור, ובצדק כמובן, על תוצאה זהה.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ג' נובמבר 04, 2014 11:43 am, נערך 4 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 11:36 am 
Junior

אני אחדד - במשך 48 השעות הראשונות מתחילת מועד החקירה, לא יפורסם שמו של חשוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 12:04 pm 
Junior

חותם על כל מילה של הראי. טוב שחזרת.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 12:15 pm 
Junior

מסכים עם ראי. אבל האשמה (חוץ מזהאשמה השיוכית, הרי פואד אוהד הפועל) היא לא על הפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 12:18 pm 
Sophomore

אחרי שהאמוציות מאתמול קצת ירדו אנסה שוב להשתלב קצת בדיון:
ראיתי עכשיו את הסרטון של ההולנדים. תגובה מדויקת להפליא של המאמן שלהם. בלי לחץ ובלי השתוללות פשוט הוריד את כולם לחדר ההלבשה. אי אפשר לשחק ככה שום משחק ספורט. רגע התקיפה היה צריך להיות רגע הסיום. כמדומני גם בארוע החזיז על אובקסיס בזמנו נתנו למשחק להמשיך וזו טעות.
שריבר לא ראה היטב וזה קורה ושיקול הדעת שלו בשטח היה בתחום הסביר גם אם מוטעה לחלוטין ומחייב תגובה גם כלפיו (בכלל זה משחק שגדול על בחור צעיר כמוהו בכמה דרגות). הניסיון עכשיו להצדיק זאת בדיעבד בכך שזהבי "בעט" מרגיז הרבה יותר. בהתחשב ברמת האמוציות והאדרנלין של משחק זה בעיני בגדר של תגובה של נזיר בודהיסטי. מזכיר לי את טמקא שאתמול טענו שחפצים הושלכו "אל הדשא" (אולי בידי "אלמונים" או "צעירים"?) וזהבי "סירב לרדת לחדר ההלבשה".
בכאב גדול מאד יהיה צורך להיפרד משורה אובארוב הענק, אלא אם יימצא עונש הולם, חד משמעי ומרתיע שלא יכלול את הטסתו הביתה. האכזבה הכי גדולה שלי בערב הזה. האיש הוא אגדה מהלכת וסמל לספורטיביות ואנושיות וזו באמת בושה עצומה. גרסיה להבנתי מכחיש מכל וכל שהיה לו חלק בכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 12:20 pm 
Sophomore

לאומית כתב:
אני אחדד - במשך 48 השעות הראשונות מתחילת מועד החקירה, לא יפורסם שמו של חשוד.

בוא נגיד ששוב מעגל האבטחה נפרץ בידי תימני צעיר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 12:23 pm 
Hall of Famer

לא חזרתי, אבל זה לא לפה.

מעצר האוהד הוארך. בוואלה פרסמו גם את שמו.
סומו, אתה אולי מסכים עם חלק מדברי, אבל זה שמקובל עליך שהמשחק אמור להימשך אחרי שאוהד נכנס למגרש ותוקף שחקן יריב זה בדיוק הבעייה. החוליגן יצליח במטרתו, יקבל פרס ויהיה אליל אוהדי הפועל לדורי דורות, ומעכשיו כל אוהד יוכל לגרום לכוכב היריב להיות מורחק (ו/או להרביץ לו חופשי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 12:26 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
לא עונש ראוי אם הוא עושה את זה שוב ושוב.

זו הייתה הפעם ה-2, אם נדייק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 12:29 pm 
Hall of Famer

רצוי לציין שלפי מה שקראתי איפשהו (כנראה בוויינט) זהבי עשה את היריות עוד 19 פעמים בשתי העונות האחרונות במשחקים אחרים שהם לא דרבי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 12:34 pm 
Hall of Famer

לא לקהלים של היריבה עמוס.
הוא אכן עושה את התנועה הזו בד"כ אחרי שערים אבל לא כשהוא עושה זאת מול אוהדי היריבה בשביל לעצבן אותם. את זה הוא עשה בדרבי שנה שעברה ואתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 12:43 pm 
Hall of Famer

בעיני במחשבה לאחור כל הקנסות, הורדות הנקודות, ההפסדים הטכניים והרדיוסים לא באמת עוזרים בטווח הארוך, הם פוגעים כלילית בקבוצות שלא תמיד יש להן מה לעשות בנוגע להתנהגות האוהדים שלהן, הם לא מרגיעים את האווירה, הם מרחיקים משקיעים מקבוצות והם פוגעים בספורט, הרי אין קבוצה בארץ שלא קיבלה את העונשים האלו והאלימות ממשיכה., זה לא שהקהל של הפועל יפסיק לזרוק חפצים אם הם ירדו ליגה בגלל הורדת נקודות וזה לא שהקהל של מכבי יפסיק להתפרע אם הקבוצה תאבד אליפות בגלל הורדת נקודות, אולי אפילו להיפך. בעיני הפתרון ההגיוני היחיד הוא שבכל פעם שקבוצה תורשע בהתפרעות אוהדים, ולא משנה אם מדובר בפריצה לדשא, זריקת חפצים, קללות גזעניות ומה לא, עונש של 5 משחקים שבהם רק נשים וילדים עד גיל 12 יכולים להכנס למגרש, פתרון שגם יחסית לא פוגע בקבוצות, גם ימנע אלימות כמעט לחלוטין (אם לא לחלוטין) ואולי אפילו ישפר את התדמית של הספורט בארץ, עשו את זה כבר בעולם, נדמה לי שעשו את זה גם בארץ פעם (לפחות במקרה אחד אצל הפועל ת"א שזכור לי), אין סיבה שלא יעשו את זה הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 12:44 pm 
Sophomore

ואני קראתי אי שם שפריצת אוהד למגרש זה הפחתה אוטומטית של 10 נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 12:45 pm 
Hall of Famer

פריצה המונית למגרש של עשרות ואף למעלה מזה, בסגנון פריצות שהיו עושים כשקבוצות היו זוכות באליפות. זה לא מה שהיה שאתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 12:51 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
לא חזרתי, אבל זה לא לפה.

מעצר האוהד הוארך. בוואלה פרסמו גם את שמו.
סומו, אתה אולי מסכים עם חלק מדברי, אבל זה שמקובל עליך שהמשחק אמור להימשך אחרי שאוהד נכנס למגרש ותוקף שחקן יריב זה בדיוק הבעייה. החוליגן יצליח במטרתו, יקבל פרס ויהיה אליל אוהדי הפועל לדורי דורות, ומעכשיו כל אוהד יוכל לגרום לכוכב היריב להיות מורחק (ו/או להרביץ לו חופשי).

תתפלא אבל אני מסכים שהמשחק היה חייב להפסק ברגי שפואד פגע בזהבי. ברם השופט חשב אחרת ממני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 12:58 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

חוצפן חיובי כתב:
אתה חתיכת שקרן, קובי מוסא הוא זה שתקף את האוהד. פשוט משקר במצח נחושה וממציא מציאות מקבילה.
והיה אוהד אחד של הפועל שפרץ למגרש והלך מכות עם זהבי, אבל המשחק חודש והופסק רק אחרי שכעשרה אוהדי מכבי (בעידודם של שחקן ואיש צוות מכבי, קרלוס גארסיה ואובארוב) שתקפו או ניסו לתקוף שוטרים, מאבטחים, אוהדים ושחקנים. אבל הם לא חמומי מוח אפילו, נכון? עליהם אפילו לא מדברים בכלל.
ומה שולדבראנד עשה שאתה קורא לו תת אדם? אתה פשוט שקרן.

חוצפן חיובי כתב:
לא בכלל לא שקרן, רק כתב "חמום מוח אחד שתקף את קובי מוסא."
כשבמציאות קרה בדיוק, אבל בדיוק, 180 מעלות ההפך.
אז אני אקרא לו שקרן עוד אלף פעמים וגם עוד מיליון.

חוצפן חיובי כתב:
והנה אתה ממשיך עם השקרים, שקרן. אמרתי מסכן? שקרן. אמרתי תמים? שקרן.
אתה, שקרן, הוא זה ששיקר וכתב "חמום מוח אחד שתקף את קובי מוסא". כשבמציאות קרה בדיוק ההפך.
אגב, מה עם עשרת חמומי המוח של מכבי שפרצו למגרש ותקפו את כל מי שהם יכולים? בעידוד שחקנים ואנשי צוות?

אז נכון שבמקרה של קובי מוסא הוא היה חמום המוח שנכנס באוהד (אבל רק אחרי שאותו אוהד זרק רימון עשן לכיוון הקהל המכביסטי, כך שבמקרה הזה אני לגמרי תמכתי במוסא, מה גם שהוא "קיפל" את האוהד בצורה ממש משעשעת) אבל כל מתקפת הטורט הזו שלך בגלל שלא יכולת להודות שנכשלת בהבנת הנקרא?
הורטון כבר חזר בו באמירה לגבי מוסא וגינה את אוהדי מכבי שפרצו למגרש.
מה עם איזה גינוי שלך לאוהד של הפועל? (או לפחות הודאה שיצאת חומוס לגבי פניני/שולדבראנד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 80 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: