סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 9:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 288 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אפריל 23, 2015 8:01 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
הנה המהלך: https://www.youtube.com/watch?v=SJYJnNU591Q

גריפין לא קיבל את הכדור על העונשין, אלא מעבר לקו השלוש, וזה מאד משמעותי. הוא לא איזה מכדרר גדול, והוא לא מתחיל את הכניסה בכח-היתרון של מול בלינלי-ממרחק כזה. האיבוד נובע מזה שיש לו מרחב שהוא חייב לכדרר בו לכיוון הסל. זה מהלך רע. אגב רדיק, דיאו לא שומר עליו צמוד במיוחד, ובכלל-תרגיל שהיה מתנהל בחסימות כדי לנסות לשחרר את רדיק לשלשה היה מביא, כנראה, להיסטריה קטנה בהגנה של הספרס. בטח עדיף על פני מהלך סטטי וחסר כל יצירתיות כפי שהיה בפועל.

"הקאבס לא עמוקים מספיק. זה בדרך לסוויפ. 4:0 לבולס. תרשמו."-satriani מהמר על קאבס-בולס 2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 23, 2015 8:13 pm 
Junior

אני פשוט חולק עליך. הקליפרס ביתרון 2 עם הכדור. הכוכב שלהם במיסמאצ' מול שחקן שהוא שומר סביר במקרה הטוב, לדעתי אין פה בכלל שאלה. ב-90% מהפעמים זה היה מסתיים כנראה בפאול או סל, אבל אלילת המזל של הספרס קבעה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 23, 2015 8:19 pm 
Sophomore

"הכוכב של הקבוצה" זה ביטוי קצת טריקי. במקרה שלנו הכוכב הוא 4 מאסיבי שלא נודע ביכולות הכדרור שלו דווקא. אם הוא מקבל את הכדור בבידוד מעבר לקו השלוש, זה לא מהלך טוב במיוחד, ובוודאי שלא המהלך האידאלי. אפשר לחשוב על לא מעט מהלכים יצירתיים ונכונים יותר.

"הקאבס לא עמוקים מספיק. זה בדרך לסוויפ. 4:0 לבולס. תרשמו."-satriani מהמר על קאבס-בולס 2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 23, 2015 8:29 pm 
Junior

מודיע בהכנעה שלדעתי הטענה שלך אולי נכונה בעולם אוטופי, אבל לוקה באובר ניתוח. זה לא מהלך שיצא מפסק זמן, אלא כזה שהתגלגל עם השטף של המשחק. פול קיבל את הכדור והחליט החלטה שלא רק כנראה הייתה מתקבלת כמעט ע"י כל רכז בליגה במצב דומה, אלא הייתה ראויה לסיטואציה.
בלי קשר אני גם חולק עליך לגבי הניתוח של גריפין שדווקא יש לו כדרור נהדר, בטופ של העמדה בליגה לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 23, 2015 8:38 pm 
Sophomore

גריפין שולט בכדור היטב יחסית ל4, זה עדיין לא עושה אותו פוינט גארד שיכול לקחת שומר בהתקפה עומדת מהשלוש עם הפנים לסל.

לגבי מה שמצופה מפול, אתה יודע-לא לחינם הוא נחשב לאחד מבכירי הפוינט גארדס בעולם כבר כמה שנים טובות. מרכז כזה אתה מצפה להניע מהלך מתוחכם יותר. אבל אולי זה רק אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 23, 2015 8:52 pm 
Junior

המשפט הראשון שלך נכון בהחלט, בשינויים קלים:
Carlton Myers כתב:
גריפין שולט בכדור היטב יחסית ל4, ויכול לקחת שומר בהתקפה עומדת מהשלוש עם הפנים לסל.

גם בשני יש גרעין של אמת:
Carlton Myers כתב:
למרכז כזה אתה מצפה להניע מהלך מתוחכם יותר. אבל אולי זה רק אני.

טוב, אחרי שגמרתי לנטפק(מונח שאין לי ממש מושג שלם, אגב, מה המשמעות שלו, אבל נקווה שזה מתאים פה), אסיים את תפקידי בויכוחון הזה עם הצהרה שיש מקום למה שאתה טוען, ובכל זאת אני נשאר בעמדתי.

עריכה: אמנם מול 4 אבל אני די בטוח שמקסייל מזיז רגליים לא פחות טוב מבלינלי, וזה מהתוצאות הראשונות בחיפוש ביוטיוב:
https://www.youtube.com/watch?v=lXiktpVnIXU

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 23, 2015 8:59 pm 
Hall of Famer

בלינלי שומר גרוע. לא סביר ולא נעליים.
בלייק איבד לא בגלל בלינלי. איבד כי איבד וזה קורה לבני אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 23, 2015 9:08 pm 
Sophomore

א. לא אמרתי שבלינלי שומר סביר.

ב. הטענה שלי ברורה: קבוצה ברמה של הקליפרס אמורה למצוא במצב כזה מהלך טוב יותר מלבודד את גריפין על השלוש.

יאללה, מפסיק לחזור על עצמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 23, 2015 9:22 pm 
Junior

הבעיה הכי קשה של הפופוביצ'ים כרגע לדעתי זה לא פארקר. הם יכולים לעבור את הסדרה מול הקליפרס האובר רייטדים גם בלעדיו. מילס יכול לספק דקות טובות והמחליף של המחליף ששכחתי את שמו יכול גם לתת הגנה. דווקא מול הקליפרס יש קצת בעיה עם פארקר בגלל החוסר יכולת שלו לשמור את פול כשאני מעריך שבשלב מאוחר יותר של הסדרה אם פארקר בריא יתחילו לשים אותו על רדיק. מה שכן הבעיה הכי קשה של פופוביץ ב2 המשחקים האחרונים היו שדני גרין היה חלש והוא לדעתי ברומטר מאד מאד חשוב במשחק שלהם, אתמול היה קצת יותר טוב אבל זה עדיין לא זה. הוא חוזר הביתה ושם אני מעריך הוא יהיה יותר טוב. בשביל לעבור את הסדרה הזאת בלי יותר מידי בעיות הם צריכים את גרין לנארד ודאנקן טובים. פארקר קריטי בשביל ההמשך וסיכוי לקחת אליפות כמובן. בלעדיו הם לעולם לא יעברו את גולדן סטייט הוא המפתח אם וכאשר יגיעו לסדרה הזאת. אם אני פופוביץ אני נותן לו לנוח במשחקי הבית הקרובים עד שהוא בריא לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 23, 2015 9:25 pm 
Senior

אתה קצת מעריך בהגזמה את היכולות של הספרס אם אתה חושב שפופוביץ' יכול לספסל את פארקר בפלייאוף לחלוטין ולנצח 3 משחקים מתוך 4 או 5 מול קבוצה לא פראיירית בכלל כמו הקליפרס. לא יקרה בחיים ופופ בחיים לא יעשה את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 23, 2015 9:26 pm 
Junior

קורי ג'וזף, הבעיה שהוא קצת איטי אבל כן מזיז רגליים טוב.
גרין חשוב אבל ברמה פחותה. השנה התפקיד שלו קצת פחות משמעותי עם ההתפתחות של לאונרד בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 23, 2015 9:31 pm 
Junior

shachaf78 כתב:
אתה קצת מעריך בהגזמה את היכולות של הספרס אם אתה חושב שפופוביץ' יכול לספסל את פארקר בפלייאוף לחלוטין ולנצח 3 משחקים מתוך 4 או 5 מול קבוצה לא פראיירית בכלל כמו הקליפרס. לא יקרה בחיים ופופ בחיים לא יעשה את זה

ממש לא. אולי לא מעריך את היכולת של הקליפרס אבל גם בזה אתה יכול להאשים את הצד השני של הכביש. אני לא אמרתי לספסל אותו סתם. הכוונה שלי שאם הבנאדם לא בריא אני הייתי מעדיף לא לשחק איתו פצוע (גם בריא הוא לא יכול לשמור על פול). לתת לו לנוח ב2 המשחקים הקרובים עד שיבריא לחלוטין בהנחה הברורה והאמונה שלי שבבית לנצח את הקליפרס גם בלעדיו לא יהיה כזה קשה. ברור שאם הוא בריא וכשיר אני לא מספסל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 23, 2015 9:34 pm 
Junior

גם פול הוא לא השחקן הכי מהיר בעולם שוויק. ג'וזף יכול לתת גוף ועבירות. אפשר גם לשחק עם ג'ינובלי רכז ולשים את גרין או לאנרד על פול בהרכבים מסויימים. יש אופציות שם.

בשבילי גרין הוא הברומטר למשחק של הספרס. כשהוא טוב זה בדרך כלל שהקבוצה משחקת טוב. הקליעה שלו פותחת שם את כל המשחק ואת כל הריווח של המשחק שלהם. כשהוא לא קולע המשחק הופך ליותר סטטי ותקוע. הוא כמובן לא חשוב כמו לאנרד דאנקן או פארקר לקבוצה אבל כשהוא טוב זה גם עוזר וגם אומר שהמכונה רצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 24, 2015 12:58 am 
Senior

אם אתה משבית את פארקר אתה גם מוריד את הרמה של החמישייה(שכמו שאמרתי לדעתי גם ככה פחות טובה מזו של הקליפרס חוץ מלאונרד) וגם מקצר את הספסל- קורי ג'וזף לדוגמא לא עשה כלום בפלייאוף עד עכשיו והוא די שחקן אימונים. הוא פחות או יותר ברמה של הבן של דוק. הקליפרס זו קבוצה טובה שסיימה בצדק במקום 3 במערב, עם שני סופרסטארים ועוד סנטר הגנתי מעולה. לא בוסטון או ברוקלין שהגיעו לפלייאוף כי אין מספיק כישרון בקונפרנס שלהן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 24, 2015 1:51 am 
Hall of Famer

אנונימי 9 כתב:
הבעיה הכי קשה של הפופוביצ'ים כרגע לדעתי זה לא פארקר.

מה שכן הבעיה הכי קשה של פופוביץ ב2 המשחקים האחרונים היו שדני גרין היה חלש והוא לדעתי ברומטר מאד מאד חשוב במשחק שלהם, אתמול היה קצת יותר טוב אבל זה עדיין לא זה.

מצד אחד אתה צודק שגרין הוא ברומטר חשוב מאד, אבל מצד שני אתה מנתק את הקשר שהופך את גרין לחשוב וזה משחק הפיק אנד רול עם פרקר והחדירות לצבע ששוברות את ההגנה ומפנות את הקלעים (גרין). גרין הוא שחקן שנבנה מאחרים והיוצר העיקרי של הספארס, גם אם לא מדובר במספרי אס' גדולים או בראיית משחק מבריקה, הוא פארקר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 24, 2015 2:19 am 
Junior

אני לא מתנק את הקשר לאיך שהם משחקים זה דווקא לא. ציינתי שהוא ברומטר מצד אחד ביכולת שלו לפתוח את ההגנות בקליעה מבחוץ ומצד שני לזה שהם משחקים טוב. אמרתי כשהוא טוב זה בדרך כלל מראה שהמכונה עובדת. פארקר הוא בורג חשוב מאד במכונה והם לא יכולים ללכת קדימה רחוק בלעדיו. אני חושב שאת הקליפרס מהם אני לא מחזיק יותר מידי הם מסוגלים בטח בבית לעבור בלי יותר מידי קושי גם עם השחקנים האחרים ולכן אם פארקר פצוע אני נותן לו להחלים ובבית מאמין שמילס וג'וזף עם דקות של ג'ינובלי יכולים לסחוב מספיק לניצחונות כי אני מאמין שבבית הזריקות מבחוץ יפלו באחוזים גבוהים יותר ויהיה להם יותר קל. במשחק גרין הוא הגיע לזריקות טובות מאד ופשוט לא פגע וזה היה חלק גדול מההפסד לדעתי. בסדרה הזאת ספציפית אני חושב שהוא יותר חשוב מפארקר ועם יכולת טובה שלו הם יכולים להסתדר בלי פארקר ולעבור אותו וזה כמו שאמרתי בגלל המצ'אפ הבעייתי בהגנה מול פול כשפארקר משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 25, 2015 5:15 am 
מנהל פורום

איזה זריקה מגעילה יש לבונר
אממה זה כשזה נכנס, זה אותם שלוש נקודות כמו כל שלשה אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 25, 2015 5:36 am 
Sophomore

קוואי!
:an)(gel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 25, 2015 6:10 am 
Freshman

לאונרד מדהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 25, 2015 6:36 am 
Sophomore

הספרס נראים כמו הספרס של הפלייאוף שעבר, וזו המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לקבוצת כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 25, 2015 6:37 am 
Hall of Famer

תצוגה מרשימה של הספרס. הקליפרס בקושי מסוגלים לעשות סל. 51% מול 29% מהשדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 10:58 pm 
מנהל פורום

עכשיו לדבר האמיתי, די ברור שהקליפרס של המשחק הקודם זאת לא הקליפרס שאיתה הספרס יצטרכו להתמודד היום
הספרס ממשיכים להמר על הזריקות מבחוץ של הקליפרס ונועלים את הצבע אז בינתיים הם חוטפים מרדיק וגריפין שפיתח מייד ריינג' ממש נחמד
מצד שני יש את קאווי שעושה שמונה נקודות ב4 דקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 11:04 pm 
מנהל פורום

איזה חוויה מתקנת אחרי המשחק בבוסטון, הרמה הכי גבוה בפליי אוף אם ממצעים את הרמה של שתי היריבות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 11:07 pm 
מנהל פורום

הכלנתריזם של הדוק יעלה לו בסידרה
נגר הריברס הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 11:11 pm 
מנהל פורום

25:25 סוף רבע אחד
מתאים לי 100:100 בסוף הזמן החוקי
ניצחון בהארכה לקליפרס מזריקות עונשין של ג'ורדון
לא בגלל שאני מעדיף את הקליפרס בסידרה, רק כדי שהסדרה תמשך כמה שיותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 288 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Google [Bot] ו 133 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: