סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 10:33 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: להשתין בקשת
הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 2:48 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
דראפט הוא לא רק עניין של גיל או אורך חוזה וגם לא עניין של איכות השנתון.
כל עוד שהמועדונים עצמם הם אלו שמגדלים, מלמדים ומממנים את שנות הנוער זאת תהיה קצת חוצפה לדרוש מהן לוותר על השחקנים שהן טיפחו לטובת דראפט ולדרוש מהשחקנים לשחק במועדון שהם לא רוצים תמורת משכורת מוגבלת וקבועה.
מי ישקיע בנוער אם הוא הנוער שהוא מטפח יהיה עבור יריביו?
בשביל שדראפט יהיה ריאלי לא צריך רק כישרון אלא גם צריך שהמערכת ספורט שקודמת לליגה לא תהיה בקבוצות אלא במכללות או בתי ספר תיכון בלבד.
אם היה עכשיו דור של שחקני אימפקט שמשלב עכשיו את קטש/שפר/גורדון/כספי/ברקוביץ גרסאות 2.0 אז כן היה צודק פשוט לחלק שרירותית אותם בליגה ללא התחשבות במערכות שגידלו אותם וברצון שלהם?
בשביל לעבור למודל של דראפט צריך לשנות את כל מבנה הספורט בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 2:50 pm 
Sophomore

blue כתב:
אבל למה אתה מאשים בזה את הקבוצות?
כשלקבוצות הייתה בחירה רובן העדיפו לא לשחק עם החוק הרוסי (10 מתוך 12 כמדומני)

איפה ראית שאני מאשים את הקבוצות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 2:52 pm 
Sophomore

blue כתב:
ציטוט:
וכן שוב אני אומר , אפשר לשנוא את מכבי , לייחל לה את כל הרע שבעולם , ובד בבד להודות שהחוקים שקיימים בליגה שלנו מטרה אחת להם - פגיעה במכבי , לא בושה להודות בזה.

זה במקרה שהתעלמת משתי ההודעות שלי?

ממש לא , עבודה ושאר מרעין בישין.
עניתי לך על ההודעה ה שנייה. על הראשונה פשוט אין לי מה לומר :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 2:54 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
דראפט לא יכול לעבוד בארץ מסיבה אחת ברורה והיא בכלל לא קשורה להגבלת שכר זאת או אורך חוזה אחר. כמה שחקנים בני 20 אתה מכיר שמשפיעים על הקבוצה שלהם בליגה? ובני 21? כמה שחקנים בני 20 או 21 משחקים כיום במכבי ת"א? ובהפועל ירושלים? ועכשיו תשאל את עצמך האם הכנסת מערכת דראפט תעזור לתחרותיות בארץ.

גיל 21 זה לצורך העניין הגיל שבו הם נבחרים בדראפט, ואם הם היו חותמים ל-4-5 שנים בהחלט היה לזה אימפקט. שחקנים כמו לנסברג, ג'ייק כהן ודאוסן יכולים להיות משמעותיים מאד בגיל 23-24. אבל שוב, דראפט קשור קשר הדוק לתקרת שכר, שמונעת מצב שבו מייד אחרי חוזה הרוקי כולם נוהרים לקבוצה העשירה, מה שבוודאי יקרה בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 2:58 pm 
Junior

Equilibrium כתב:
דניאל כתב:
Equilibrium כתב:
בולשיט. אין שום הוגנות ספורטיבית בלחוקק חוקים מגוכחים ע"ס הגזענים , שאין קשר בינם לבין ספורט מאומה. הדבר שקול לכך שבליגה הישראלית ניתן יהיה לרשום למשחק רק 10 שחקנים.
הוגנות ספורטיבית זה דראפט , זאת תקרת שכר , זה הגבלה על כמות זרים , הוגנות ספורטיבית זה לא להחזיק חמשייה שמכילה 2 ישראלים בכל רגע נתון ומכריחה קבוצה להחזיק 3 שחקנים רק לפי נתוני גיל.
אפשר גם לתעב את מכבי וגם לתעב חוקים שמונעים מקבוצות כדורסל לממש את הפוטנציאל שלהם בגלל אילוצי גיל ותעודת זהות.

אתה סותר את עצמך באותה הפסקה - הגבלה על כמות זרים זה גם משהו שמונע מקבוצת כדורסל לממש את הפוטנציאל שלה בגלל אילוצי תעודת זהות.
ובוא לא ניתמם:
(1) דראפט לא יכול לעבוד בארץ מכמה סיבות ברורות. המרכזית לטעמי קשורה לנקודה הבאה - הגבלת שכר. כל עוד אין הגבלת שכר אז לשחקנים יש אינטרס ברור לא לחתום חוזים ארוכים, ואז הדראפט פשוט לא רלוונטי (מעבר לכך שזה בלתי אפשרי כשאין לך ליגת נוער שמנותקת מהקבוצות).
(2) הגבלת שכר זה ביי פאר הדרך הכי אפקטיבית ליצור שוויון. זו גם המגבלה הכי משמעותית על מכבי תל אביב, ופגיעה אנושה ביתרון שהיא יצרה לעצמה (בניגוד לשנים עברו ולקבוצות אחרות ביורוליג, למכבי יש אחוז גבוה מאד של הכנסות ביחס לתקציב). אין מצב שמכבי תסכים לזה, וכאלטרנטיבה מחפשים דרכים אחרות שהן כמובן אפקטיביות פחות, אבל גם פוגעות פחות במכבי. לבוא בתור נציג מכבי (לצורך הדיון) ולהגיד שתקרת שכר זו אופציה רלוונטית זה לא רציני.

אבל בניגוד לכל מני חוקים מוזרים בליגה , הגבלת שכר היא לפחות משהו שניתן לכנות אותו כמשהו שבא מהעולם הספורטיבי (דראפט כמובן שלא יכול להיות כאן , הוא בא בתור דוגמא) - כמובן שבתור אוהד מכבי אני לא בעד זה.
אני מתרעם על זה שהשימוש בחוקים הנוכחים בליגה "מאותרג" למרות שלרובינו די ברור שאין בהם ולספורטיביות שום קשר.

וכן שוב אני אומר , אפשר לשנוא את מכבי , לייחל לה את כל הרע שבעולם , ובד בבד להודות שהחוקים שקיימים בליגה שלנו מטרה אחת להם - פגיעה במכבי , לא בושה להודות בזה.

כל החוקים האלה מטרתם להגביר את השוויוניות. הגברת השוויוניות בהכרח פוגעת בחזק. אשמח לשמוע ממך איך אפשר להגביר את השוויוניות ולא לפגוע בחזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 3:21 pm 
Sophomore

ובמישור הפרקטי, ספק אם דראפט והגבלת שכר עומדים בדיני ההגבלים העסקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 3:23 pm 
Sophomore

[quote="דניאל כל החוקים האלה מטרתם להגביר את השוויוניות. הגברת השוויוניות בהכרח פוגעת בחזק. אשמח לשמוע ממך איך אפשר להגביר את השוויוניות ולא לפגוע בחזק.[/quote]

במובן שאתה שם את ה"חזק" מול ה"שיוויוניות" , זה סותר אחד את השני.
רגע , התעוררתי לתוך מדינה קומוניסטית ולא סיפרו לי על זה?
מכבי בכדורגל חזקה מכל יריבותיה , בכדוריד אני לא עוקב כלכך אבל לא הראשל"ציות הם מעל הליגה? מדוע שם אין שיוויוניות?
מדוע שקבוצה כמו הפועל ירושליים תהיה שווה לקבוצה כמו גלבוע גליל? מה האינטרס של בעלי ממון להכנס לכדורסל ולהשקיע כסף אם החוקים בהכרח מקטינות את היכולת שלהם להעמיד סגל שיתמודד ב 2 מסגרות?
אני לא מצליח להבין מדוע ליגת ספורט במדינה דמוקרטית,ליברלית שענפי הספורט שלה מתחרים בין השאר בקבוצות בליגות אירופאיות צריכה להתנהל כמו פוליטבריון קומוניסטי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 3:45 pm 
Junior

תשמע, זה כבר מתחיל להיות דיון דמגוגי.
למה שוויוניות? כי יש אוהדים של קבוצות אחרות שהיו רוצים לראות יותר תחרותיות, כי זו מהות הספורט. אני יודע שקשה לתפוס את זה, אבל בעלי ממון יש גם בקבוצות אחרות שאינן מכבי תל אביב, והם רוצים להשקיע כסף בליגה תחרותית. גם בארצות הברית, מעוז הקפיטליסטיות יש הגבלות על קבוצות. לטעון שבגלל שמגבילים את מכבי בשחקן ה-11 אנחנו פה מדינה קומוניסטית זה פשוט מגוחך (או פוליטבריון - מה זה בדיוק? ערבוב כולל של כל מיני מונחים מהתחום?).
והדוגמאות שהבאת הן לא רלוונטיות. מכבי בכדורגל הולכת לקחת אליפות שלישית ברציפות, דבר איתי אחרי שהם יקחו 36 מתוך ה-40 האחרונות (או משהו כזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 4:17 pm 
Sophomore

דניאל כתב:
למה שוויוניות? כי יש אוהדים של קבוצות אחרות שהיו רוצים לראות יותר תחרותיות, כי זו מהות הספורט. אני יודע שקשה לתפוס את זה, אבל בעלי ממון יש גם בקבוצות אחרות שאינן מכבי תל אביב, והם רוצים להשקיע כסף בליגה תחרותית. גם בארצות הברית, מעוז הקפיטליסטיות יש הגבלות על קבוצות. לטעון שבגלל שמגבילים את מכבי בשחקן ה-11 אנחנו פה מדינה קומוניסטית זה פשוט מגוחך (או פוליטבריון - מה זה בדיוק? ערבוב כולל של כל מיני מונחים מהתחום?).
והדוגמאות שהבאת הן לא רלוונטיות. מכבי בכדורגל הולכת לקחת אליפות שלישית ברציפות, דבר איתי אחרי שהם יקחו 36 מתוך ה-40 האחרונות (או משהו כזה).

זה שאני לא מסכים איתך לא הופך אותי לדמגוג , ולהיפך.
לא מדובר על הגבלות מהשחקן ה 11 , מדובר על הגבלות מהשחקן ה 9 , מה לעשות שאין הרבה שחקנים ישראלים שיכולים לתרום ב 2 מסגרות שאחת מהם יורוליג בגילאי 25 ומטה , אין הרבה? אין כמעט אפילו 1.
לגבי האליפויות הרי מכבי איבדה כבר 3 אליפויות בעשור האחרון , ו2 מאלו שהיא כן זכתה , היא זכתה במזל גדול (טפירו - בכר, ואשתקד) , אם זכרוני אינו מטעה אותי באף אחת מהאליפויות האלו לא היה חוק כזה דרקוני כמו חוק הצעירים (אבל ייתכן ואני טועה).
אני גם לא מבין למה אנחנו מכל הליגות באירופה צריכים להסתכל על ה NBA , כאיזה שהוא מקור לשאוף אליו , מה רע בליגה היוונית , מה רע בליגה הספרדית , מה רע בליגה הרוסית?

אחרי שיש כבר כמות יפה של אולמות ראויים , אחרי שמכבי כבר לא מקבלת סכומים מטורפים מרשות השידור (עיקר חוסר השיויון) , אחרי שהפועל ירושליים סוף סוף השיגה את הבעלים שהיא צריכה ויחד עם החוק הרוסי , אני לא רואה עוד סיבה לכל מני חוקי צעירים שלא מקדמים אותנו לשום מקום , לא את הליגה , לא את מכבי , לא את הצעירים , גורנישט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 4:21 pm 
Hall of Famer

Equilibrium כתב:
[quote="דניאל כל החוקים האלה מטרתם להגביר את השוויוניות. הגברת השוויוניות בהכרח פוגעת בחזק. אשמח לשמוע ממך איך אפשר להגביר את השוויוניות ולא לפגוע בחזק.

במובן שאתה שם את ה"חזק" מול ה"שיוויוניות" , זה סותר אחד את השני.
רגע , התעוררתי לתוך מדינה קומוניסטית ולא סיפרו לי על זה?
מכבי בכדורגל חזקה מכל יריבותיה , בכדוריד אני לא עוקב כלכך אבל לא הראשל"ציות הם מעל הליגה? מדוע שם אין שיוויוניות?
מדוע שקבוצה כמו הפועל ירושליים תהיה שווה לקבוצה כמו גלבוע גליל? מה האינטרס של בעלי ממון להכנס לכדורסל ולהשקיע כסף אם החוקים בהכרח מקטינות את היכולת שלהם להעמיד סגל שיתמודד ב 2 מסגרות?
אני לא מצליח להבין מדוע ליגת ספורט במדינה דמוקרטית,ליברלית שענפי הספורט שלה מתחרים בין השאר בקבוצות בליגות אירופאיות צריכה להתנהל כמו פוליטבריון קומוניסטי?[/quote]
מעניין אם הטקסט הזה היה יוצא ממקלדת של גולש בניו יורק (שמהווה חלק מהמדינה הקומוניסטית ארה"ב)?
בועז, בארה"ב יש חוקי דראפט והגבלת שכר שבוודאות עומדים מול חוקי חופש העיסוק. עוקפים את זה בעזרת חוזה של האן.בי.איי או ליגה מקצוענית בארה"ב אחרת לעומת איגוד השחקנים. לא יודע אם פה בארץ זה עובד כך.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 4:43 pm 
Junior

מכבי תמיד יכולה לעזוב את הליגה. אני לא אתנגד

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 4:55 pm 
Junior

Equilibrium כתב:

אין לי בעייה עם חוסר הסכמה, בת'רד אחר אפילו ייחלתי לזה שאני טועה ואתה צודק. אבל כשאתה לוקח דיון על הגבלות ספורטיביות למקום של "מדינה קומוניסטית", "פרולטוריון" וכו', זו לדעתי דמגוגיה. גם לעצם תוכנם של הדברים, כשאוהד מכבי מציע הצעה שברור שהיא לא ריאלית לחלוטין מבחינת הקבוצה שלו (תקרת שכר), זה לא מפתח דיון ענייני, לפחות לראייתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 4:57 pm 
Junior

Red Sumo1 כתב:

אני דווקא מאד אתנגד. ליגה בלי מכבי תאבד הרבה מאד עניין. לא יעזור כלום, אליפות בליגה בלי מכבי זה לא אותו הדבר, זו אליפות עם 40 כוכביות. לא רחוק מהאליפות שהקבוצה שלך חגגה לפני כמה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 5:40 pm 
מנהל פורום

יקח זמן אבל לדעתי הליגה תתרגל לחיים בלי מכבי
אם היא תעזוב זה חייב להיות מכובד, כלומר על דעת שתי הצדדים, כשמכבי עוברת לליגה אחרת שתפורה למידות שלה, למשל הNBA של אירופה, מין ליגה סגורה של קבוצות עשירות באמת ואחת לכמה שנים נפתחת לאקספנשן בדומה להצטרפות של שארלוט לNBA
מה יקרה בארץ
בתסריט הפסימי: זאת תהפוך לליגה חצי מקצוענית בדומה לליגה הלאומית, הרבה כדורסל ישראלי, הרבה דמות ומתח, מעט כסף, מעט עניין, מעט קהל
בתסריט האופטימי: תתפתח כאן ליגה של 12-14 קבוצות באותו סדר גודל תקציבי נגיד 2.5-5 מיליון דולר שיעמידו כדורסל איכותי ויתקיימו בכבוד לצד הקבוצה הישראלית שמשחקת בליגה האירופית

סביר להניח שמה שיקרה בפועל זה משהו באמצע לדעתי קרוב יותר לתסריט האופטימי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 5:51 pm 
מנהל פורום

Equilibrium כתב:
blue כתב:
אבל למה אתה מאשים בזה את הקבוצות?
כשלקבוצות הייתה בחירה רובן העדיפו לא לשחק עם החוק הרוסי (10 מתוך 12 כמדומני)

איפה ראית שאני מאשים את הקבוצות?

חשבתי שזה משתמע מדעתך שהחוקים כאן הם נגד ת"א.
אי אפשר לקחת הסכמים שנעשים תוך כדי שביתה עם ארגון השחקנים ולהגיד שהם נגד מועדון מסוים.
לדעתי רוב הקבוצות דווקא נפגעות יותר מהחוק הרוסי מאשר מכבי ת"א, וכאמור כשהיה להן בחירה רק גלבוע ומכבי ת"א העדיפו לשחק עם החוק הרוסי.
אני ממש לא רואה כאן מגמה של החוקים נגד מכבי ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 6:01 pm 
מנהל פורום

Equilibrium כתב:
לא מדובר על הגבלות מהשחקן ה 11 , מדובר על הגבלות מהשחקן ה 9 , מה לעשות שאין הרבה שחקנים ישראלים שיכולים לתרום ב 2 מסגרות שאחת מהם יורוליג בגילאי 25 ומטה , אין הרבה? אין כמעט אפילו 1.
לגבי האליפויות הרי מכבי איבדה כבר 3 אליפויות בעשור האחרון , ו2 מאלו שהיא כן זכתה , היא זכתה במזל גדול (טפירו - בכר, ואשתקד) , אם זכרוני אינו מטעה אותי באף אחת מהאליפויות האלו לא היה חוק כזה דרקוני כמו חוק הצעירים (אבל ייתכן ואני טועה).

אם כבר, אז זה מהשחקן העשירי ולא התשיעי.
ולמיטב ידעתי צריך שחקן מתחת ל25 אבל הוא לא חייב להיות מעל 22 והוא בטח לא חייב להיות שחקן יורוליג. במילים אחרות כל מועדון יכול למלא את החסר בילדים מהנוער בעלות כמעט אפסית, ואם יש לו יותר מ10 שחקנים בכירים הוא יכול לעשות רוטציה בין השחקנים. אפשרי בהחלט, בטח למועדון שישחק העונה בסביבות 70 משחקים.

גילוי נאות: לא תומך בחוק הצעירים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 6:15 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

juror13 כתב:
למיטב הבנתי החוק מחייב לרשום 3 צעירים בסגל . מכבי ת"א המציאו שזה רק אם הם רשמו 12 בסגל,או במילים אחרות השתינו על החוק
ומי שמשתין על החוק צריך להיענש (אני שוב מסייג, לא ראיתי את החוק רק שמעתי עליו)

אז אתה אומר שאתה לא באמת מכיר את החוק לבוריו, מה שלא מפריע לך לקבוע שמכבי השתינו על החוק...

דניאל כתב:

אתה מתכוון שהם רוצים להשקיע בקטנה ולקבל סיכוי לגנוב אליפות במשחק אחד... אם כבר הזכירו את הכדורגל, אני בטוח שיואב כץ מהפועל חיפה מחזיק בדעה שלך.

Red Sumo1 כתב:

על מה יהיה לאוהדי הפועל להתלונן אז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 9:26 pm 
מנהל פורום

נגיד ואפילו היה פתרון לכל הבעיות שכתבו פה בנוגע לדראפט, למה צריך אותו? איזה בעיה שיש עכשיו הוא נועד לתקן?
אם מכבי הייתה מחתימה את כל הכשרונות שסיימו גיל נוער, אז הייתי מבין, אבל כיום מי שחתם אצלה בסיום גיל נוער זה ארד הררי שאפילו לא היה בסגל הנבחרת בשנתון שלו.
גם בשנתונים שלפני זה רחוק מלהיות ככה, אפילו אם ניקח בחשבון את השחקנים שמשחקים בקבוצה הבת של מכבי בלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 10:16 pm 
Hall of Famer

עד כמה תופתעו אם יאושר תיקון לחוק - שיאפשר לדראגן בנדר להיות במשבצת של עד גיל 22 ?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 10:25 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
השאלה אם צריך בכלל תיקון לחוק. מעניין לראות אם יוזמי החוק, בחכמתם כי רבה (שהרי הם הגו את החוק הזה, הוכחה לחכמתם) זכרו להכניס בו את המילה "ישראלים".

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 10:28 pm 
מנהל פורום

סומך על ארגון השחקנים שיעשו שביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 11:35 pm 
Hall of Famer

על בנדר אחד? מקסימום יחרימו את פיוצ'רמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 29, 2015 12:43 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
יקח זמן אבל לדעתי הליגה תתרגל לחיים בלי מכבי
אם היא תעזוב זה חייב להיות מכובד, כלומר על דעת שתי הצדדים, כשמכבי עוברת לליגה אחרת שתפורה למידות שלה, למשל הNBA של אירופה, מין ליגה סגורה של קבוצות עשירות באמת ואחת לכמה שנים נפתחת לאקספנשן בדומה להצטרפות של שארלוט לNBA
מה יקרה בארץ
בתסריט הפסימי: זאת תהפוך לליגה חצי מקצוענית בדומה לליגה הלאומית, הרבה כדורסל ישראלי, הרבה דמות ומתח, מעט כסף, מעט עניין, מעט קהל
בתסריט האופטימי: תתפתח כאן ליגה של 12-14 קבוצות באותו סדר גודל תקציבי נגיד 2.5-5 מיליון דולר שיעמידו כדורסל איכותי ויתקיימו בכבוד לצד הקבוצה הישראלית שמשחקת בליגה האירופית

סביר להניח שמה שיקרה בפועל זה משהו באמצע לדעתי קרוב יותר לתסריט האופטימי

לא רק מכבי תעזוב את הליגה במקרה כזה. גם ירושלים, במתכונתה הנוכחית, בפועל "תעזוב את הליגה", כלומר אולי יישאר השם, אבל אלה ששמים את הכסף היום יגלו ששאיפותיהם הגדולות נתקלות באותם מחסומים שישימו מול מכבי ולא תהייה להם סיבה להישאר. כנ"ל כל מי שאפילו יחשוב בכוון של להיכנס לליגה הזו ולשאוף למשהו מעבר לביצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 29, 2015 12:47 am 
Hall of Famer

אה, ואני חייב לציין שהרעיון של "עזיבה על דעת שני הצדדים" מעלה דמעות בעיני. לא בגלל שהוא מרגש, אלא בגלל שהוא מצחיק עד דמעות. הו האידיליה, פרפרים ופרחים.
הדרך היחידה שבה מכבי תעזוב את הליגה היא אם הליגה תגרש אותה בפועל, או תקבע חוקים שיגיעו לרמה שקבוצה ששואפת מעבר לביצה לא תוכל לחיות איתם. וכאמור, לא רק מכבי תהייה הקורבן של חוקים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 29, 2015 10:51 am 
מנהל פורום

ראי, עזיבה על דעת שני הצדדים יכולה להיות הסכמה בין ת"א לשאר הקבוצות שהיא עוזבת כאשר נגמר חוזה שידורים או ספונסרים כדי שלא תהיה דרישה מצידם לפתוח את החוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Y.T ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה