סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 2:34 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אפריל 30, 2015 10:23 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
דאבל קל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 30, 2015 10:35 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

blue כתב:
דאבל קל

התמודדנו טוב עם שתיהן העונה, אבל נצטרך לשחק 3 דרגות יותר טוב מאשר במשחקים האחרונים כדי שלא יביסו אותנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 30, 2015 10:39 pm 
Junior

בהתחשב במצבת השחקנים, מכבי משחקת מצוין בהתקפה. הרצליה עוזרת לה כמובן, בהחלטה די משונה של גורקה לשחק את המשחק הרגיל של הקבוצה שלו - התקפות של 5 שניות, המון זריקות לשלוש ובהגנה שלושה שחקנים מתפקדים באופן קבוע על תקן צופים מלווים. חתיכת תעודת עניות לליגה שהקבוצה הזאת בכלל נאבקת על 1-8. מבחינת מכבי זו לגמרי יריבה בהזמנה שמאפשרת לכל מי שצריך לחזור לכושר קליעה לקראת המאני טיים.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 30, 2015 10:56 pm 
Hall of Famer

ניצחון מרגש

Sent from my GT-I9500 using Forum Runner

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 30, 2015 11:23 pm 
Freshman
סמל אישי של המשתמש

תזכירו לי למה החזירו את הסיבוב השלישי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 30, 2015 11:26 pm 
Junior

מתח והכנסות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 30, 2015 11:49 pm 
Senior

החציל האצטקי כתב:
תזכירו לי למה החזירו את הסיבוב השלישי?

בשביל שיהיה מתח ועניין בליגה, בשביל שיהיו יותר משחקים לקבוצות וכי זאת לא ליגה של 2 קבוצות כשגם להגיע לפלייאוף וגם להלחם על מיקום זה מטרה ראויה. אחרת למה צריך גם 2 סיבובים נלך ישר לסדרת גמר של מכבי נגד ירושלים טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 30, 2015 11:51 pm 
Senior

קוף ירוק כתב:
המחזור ממשיך מחר עם משהו נדיר וזה כמעט כל המחזור (מלבד המשחק ששוחק) באותו הערב ובאותם שעות בערך.

שימו לב שחולון לכאורה מקום רביעי ונס ציונה נאבקת לכאורה על המקום השמיני. אבל ניצחון של נס ציונה מחר על קבוצתו של לאומית ונס ציונה משחק אחד בלבד מחולון (שנס ציונה מחזיקה בשובר השיוויון, ויש לה משחקים בבית נגד הפועל ואילת שהם אפשריים).

חולון עוד יכולה למצוא את עצמה מתדרדרת עד המקום השמיני בסיטואציה מסויימת או עד המקום ה7 בסיוט שלה של מפגשים עם ירושלים.

ככה שלמעשה זה המשחק הכי קריטי מחר והפסד של חולון והם מסתבכים כששאר המפגשים הם מפגשיי קצוות לכאורה (כמובן שחשובים שלקבוצות שנאבקות עם מיקום).

מצטט את עצמי. הדיבורים של לאומית שוב התפוצצו לו בפנים.

יותר מזה, אני מעדכן את ההימור שלי שחולון לא תנצח יותר עד סוף הסיבוב ותמצא את עצמה במקום השביעי או השמיני במקרה הטוב.

כן כן חולון תפסיד לגלבוע (הימור שנתתי אותו כבר לפני המשחקים היום) בשבוע הבא.

דרך אגב גלבוע עדיין לא ירדה, סיכויים נמוכים אבל במפתיע הם קיימים. הסבר מיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 30, 2015 11:55 pm 
Senior

לגביי מאבק הירידה, אני יודע שזה נשמע קלוש אבל תזכרו מה קרה בשנה שעברה.

היה מצב דומה עם יתרון של הרצליה על אשדוד 3 מחזורים לסוף ובסוף הם הגיעו למחזור אחרון בסכנת ירידה.

גליל מנצחת את חולון בשבוע הבא ואשדוד מפסידה באילת ופתאום יש לחץ גדול. אשדוד יוצאת שבוע אחרי לעוד משחק חוץ בנהריה שאמור להיות ניצחון (אבל שוב תזכרו מה היה שנה שעברה) וגלבוע למשחק בלתי אפשרי בדרייב אין אבל במידה ויש הפתעות אז מגיעים פתאום למחזור אחרון שגלבוע משחקת נגד ראשון שסיכוי גבוה תבטיח מקום שלישי (ניצחון על אילת נראה לי יספיק) בשבוע הבא, ואשדוד מצד שני נגד מכבי.

בקיצור סיכוי מאד מאד נמוך אבל אל תתפלאו אם בסוף נגיע למחזור אחרון עם מאבק על הירידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 30, 2015 11:57 pm 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
לגביי מאבק הירידה, אני יודע שזה נשמע קלוש אבל תזכרו מה קרה בשנה שעברה.

היה מצב דומה עם יתרון של הרצליה על אשדוד 3 מחזורים לסוף ובסוף הם הגיעו למחזור אחרון בסכנת ירידה.

גליל מנצחת את חולון בשבוע הבא ואשדוד מפסידה באילת ופתאום יש לחץ גדול. אשדוד יוצאת שבוע אחרי לעוד משחק חוץ בנהריה שאמור להיות ניצחון (אבל שוב תזכרו מה היה שנה שעברה) וגלבוע למשחק בלתי אפשרי בדרייב אין אבל במידה ויש הפתעות אז מגיעים פתאום למחזור אחרון שגלבוע משחקת נגד ראשון שסיכוי גבוה תבטיח מקום שלישי (ניצחון על אילת נראה לי יספיק) בשבוע הבא, ואשדוד מצד שני נגד מכבי.

בקיצור סיכוי מאד מאד נמוך אבל אל תתפלאו אם בסוף נגיע למחזור אחרון עם מאבק על הירידה.

אשדוד יום ראשון מול נהריה הגמורה ולא מול אילת. אשדוד ינצחו ויסגרו את הסיפור כבר אז.
גלבוע יגיעו יום שני מול חולון כשהעונה גמורה. יפסידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 12:25 am 
Junior

עוד מפגן ביזיוני של חולון בראשות היחצ״ן אלעד חסין.
כבר על ההתחלה איבודי כדור הזויים, רואים שהקבוצה הזו לא מאומנת בשיט ובפעם האלף מגיעים למשחק ללא חשק. 14 איבודי כדור לחולון היום כשמתוכם 11 זה חטיפות של מס ציונה שרובן הסתיימו בסלים קלים.
חסין מראה חוסר כבוד לאורך כל המשחק, פונה לדורסמן ומגדף שחקנים אחרי החטאות/פעולות לא טובות, שון אוונס מצידו צועק עליו באחת הפעמים, הישראלים, גוני והקפטן בכלל לא סופרים אותו. גם האוהדים ברובם הגדול מאוד לא סובלים אותו והדיבור של חלק ניכר הןא לסיים מקום 9 ולגמור כבר את הפארסה הזו, בתקווה שמישהו יקבל את השכל ויעיף כבר לקיבינימט את האפס שעומד לנו על הקווים.

המאמן של נס ציונה, לא בדיוק בעפרון הכי חד במגירה, פשוט לימד אותו איך שומרים על רכז שהאופציה הראשונה שלו היא זריקה מבחוץ. נס ציונה שמרה אישית טובה רוב המשחק והקפידה להציב על טיילור כל פעם שומר גבוה, אם זה טל דן ואפילו מיטשל וואט כמה פעמים, להבדיל מהיחצ״ן שהחליט מול ראשון לשים את הרוש על סוואן.

בכל זאת, הליגה עלובה וגם היום יכולנו בקלות לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 12:29 am 
Senior

פז, תחזור לשנה שעברה תראה מה היה. גם אז אמרו את זה... הרצליה שיחקה נגד 2 קבוצות שגמרו את העונה בחוץ ראשון ונהריה אני חושב, אשדוד נגד קבוצות שהיו פלייאוף נס ציונה ואילת ובדיוק התוצאות ההפוכות יצאו.

אני ממש לא הייתי חותם על ניצחון של אשדוד לפי היכולת שלהם היום בנהריה. נהריה לדעתי מאד תרצה לנצח את המשחק בשביל לא לסיים במקום ה11 ונהריה ב2 המשחקים האחרונים נתנה דווקא פייט לא רע בכלל לקבוצות טובות יותר.

בקיצור אני לא אומר שזה סיכוי גבוה מאד אבל קל וחומר. אם גלבוע מנצחת את חולון כמו שאני צופה (בלי קשר לתוצאה של אשדוד אני חושב שזה מה שיהיה) ואשדוד תפסיד בנהריה אז פתאום איזה לחץ יש על אשדוד שנשארו לה 2 משחקים קשים מאד. כל מה שגלבוע תצטרך זה להפתיע בדרייב אין במצב הזה והכל מתהפך.

סיכוי נמוך אבל קיים. בשנה שעברה זה כמעט קרה לאשדוד הפוך כמו שאמרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 12:31 am 
Junior

קוף ירוק כתב:
פז, תחזור לשנה שעברה תראה מה היה. גם אז אמרו את זה... הרצליה שיחקה נגד 2 קבוצות שגמרו את העונה בחוץ ראשון ונהריה אני חושב, אשדוד נגד קבוצות שהיו פלייאוף נס ציונה ואילת ובדיוק התוצאות ההפוכות יצאו.

אני ממש לא הייתי חותם על ניצחון של אשדוד לפי היכולת שלהם היום בנהריה. נהריה לדעתי מאד תרצה לנצח את המשחק בשביל לא לסיים במקום ה11 ונהריה ב2 המשחקים האחרונים נתנה דווקא פייט לא רע בכלל לקבוצות טובות יותר.

בקיצור אני לא אומר שזה סיכוי גבוה מאד אבל קל וחומר. אם גלבוע מנצחת את חולון כמו שאני צופה (בלי קשר לתוצאה של אשדוד אני חושב שזה מה שיהיה) ואשדוד תפסיד בנהריה אז פתאום איזה לחץ יש על אשדוד שנשארו לה 2 משחקים קשים מאד. כל מה שגלבוע תצטרך זה להפתיע בדרייב אין במצב הזה והכל מתהפך.

יש גבול לכמה שאתה יכול לבלבל את המוח.
רק לפני יומיים כתבת שנהריה לא תנצח עד סוף העונה.
תחליט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 12:36 am 
Senior

ועוד משהו הבכי של התקשורת בשירות מכבי הוא כבר מעייף.

סגל חסר הכותרות צועקות, אין להם גבוהים בלה בלה בלה. כאילו מה יש לקבוצה שהם שיחקו נגדה (או לכמעט כל קבוצה בליגה) סגל עוד יותר קצר מהסגל החסר של מכבי.

קבוצה מעלה 5 זרים ו3 ישראלים בכירים ועוד מתלוננת על סגל חסר במשחק בית מול קבוצה במקום התשיעי.

ופה זה פחות למכבי כי אני לא חושב שהם התבכיינו על זה יותר מידי אבל לתקשורת שעושה את הבכי בשבילם מי שהיה רואה את ההקדמות למשחק היה יכול לחשוב שמכבי מגיע בלי שחקנים למשחק היום. ואנחנו מדברים על קבוצה שכבר הופיע השנה בהרכבים שבהם אלטיט והררי היו שחקנים ששיחקו הרבה דקות ולא לאנדסברג ואוחיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 12:38 am 
Senior

לאומית כתב:
קוף ירוק כתב:

יש גבול לכמה שאתה יכול לבלבל את המוח.
רק לפני יומיים כתבת שנהריה לא תנצח עד סוף העונה.
תחליט.

אני לא חושב שהיא תנצח. אתה מבלבל (לא במוח) בין אופציות שאני אומר כאפשריות (אבל בסיכוי נמוך) לבין מה שאני חושב שיקרה.

אני לא חושב שגלבוע תישאר. אני לא חושב שנהריה תנצח את אשדוד.

אבל זה לא סותר את זה שאני חושב שזאת אפשרות קיימת בסבירות נמוכה אבל היא שם ועוד פתאום בעוד שבוע דברים שנראים הזויים יכולים להפוך למציאות.

כבר ראינו הפתעות השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 12:40 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
ועוד משהו הבכי של התקשורת בשירות מכבי הוא כבר מעייף.

סגל חסר הכותרות צועקות, אין להם גבוהים בלה בלה בלה. כאילו מה יש לקבוצה שהם שיחקו נגדה (או לכמעט כל קבוצה בליגה) סגל עוד יותר קצר מהסגל החסר של מכבי.

קבוצה מעלה 5 זרים ו3 ישראלים בכירים ועוד מתלוננת על סגל חסר במשחק בית מול קבוצה במקום התשיעי.

ופה זה פחות למכבי כי אני לא חושב שהם התבכיינו על זה יותר מידי אבל לתקשורת שעושה את הבכי בשבילם מי שהיה רואה את ההקדמות למשחק היה יכול לחשוב שמכבי מגיע בלי שחקנים למשחק היום. ואנחנו מדברים על קבוצה שכבר הופיע השנה בהרכבים שבהם אלטיט והררי היו שחקנים ששיחקו הרבה דקות ולא לאנדסברג ואוחיון.

סתם, כי בתקשורת כל פלוץ באיזור יד אליהו זה אייטם, וחייבים לפחות שלושה אייטמים ביום, גם אם אין משחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 12:46 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

לאשדוד נותר: נהריה בחוץ, אילת בחוץ, מכבי ת"א בבית. לא מופרך שיפסידו את שלושתם.

הבעיה של גלבוע שהיא חייבת 3 הפסדים של אשדוד ושלושה נצחונות בעצמה,
חולון בבית, אוסישקין בחוץ, ראשון בבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 12:53 am 
Senior

נכון, מצד שני לגלבוע נשאר חולון (חרא קבוצה היום) בבית וראשון (במשחק שלא יהיה להם על מה לשחק אולי) בבית ומשחק סופר קשה בדרייב אין.

אז כן הסיכוי לא גבוה, לא הייתי נותן לזה יותר מ20 אחוז אבל האם זה יכול איכשהו לקרות באיזה נס? יש סיכוי נמוך שכזה. הכל עניין של מומנטום.

נניח אשדוד נופלת ביום ראשון בנהריה, גלבוע מגיע ביום שני עם סיכוי ומנצחת את חולון. ופתאום איזה לחץ אשדוד שנשאר לה אילת בחוץ ומכבי בבית וגלבוע שלכאורה אין להם מה להפסיד (כבר הורידו אותם ליגה) פתאום מנצחת בדרייב אין והכל מתהפך.

זה מדע בידיוני אני יודע והסיכוי שזה יקרה זה סיכוי מאד נמוך אבל לא בלתי אפשרי. זה כמעט קרה בשנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 1:04 am 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
נכון, מצד שני לגלבוע נשאר חולון (חרא קבוצה היום) בבית וראשון (במשחק שלא יהיה להם על מה לשחק אולי) בבית ומשחק סופר קשה בדרייב אין.

אז כן הסיכוי לא גבוה, לא הייתי נותן לזה יותר מ20 אחוז אבל האם זה יכול איכשהו לקרות באיזה נס? יש סיכוי נמוך שכזה. הכל עניין של מומנטום.

נניח אשדוד נופלת ביום ראשון בנהריה, גלבוע מגיע ביום שני עם סיכוי ומנצחת את חולון. ופתאום איזה לחץ אשדוד שנשאר לה אילת בחוץ ומכבי בבית וגלבוע שלכאורה אין להם מה להפסיד (כבר הורידו אותם ליגה) פתאום מנצחת בדרייב אין והכל מתהפך.

זה מדע בידיוני אני יודע והסיכוי שזה יקרה זה סיכוי מאד נמוך אבל לא בלתי אפשרי. זה כמעט קרה בשנה שעברה.

20%?? זה רק הסיכוי שלהם לנצח בדרייב אין.
כפול את זה בסיכוי שלהם מול חולון (נניח 40%), מול ראשון (נניח 30%). אח"כ כפול את זה בסיכוי של אשדוד להפסיד גם מול נהריה חסרת רוטבארת (נניח 40%), גם מול אילת (נניח 60%), גם מול מכבי (נניח 90%).
תעשה את החישוב וזה יוצא פחות מאחוז. בטח שלא מתקרב ל-20% וגם ממש ממש לא סביר.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך ו' מאי 01, 2015 1:05 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 1:05 am 
Hall of Famer

מחזור נוראי להרצליה - פרט להפסד שלה עצמה , ניצחו 4 יריבות ישירות על המיקום .
כרגע למעשה הרצליה רחוקה 2 משחקים מהפלייאוף , ולכן חובה עליה לנצח את הפועל ת"א במחזור האחרון ( וכך להשיג מולה את שובר השיוויון ) , עוד אחד משני המשחקים האחרים ( ירושלים / חולון ) , ולקוות שהפועל ת"א תפסיד בשני משחקיה הנותרים .
אפשרות נוספת היא לנצח פעמיים ( לא חשוב את מי , אם כי אני סקפטי מאוד בקשר לסיכוי לנצח את ירושלים ) , ולקוות שחיפה ( מארחת את מכבי ת"א ומשחקת בארנה ) או נס ציונה - יפסידו 3 פעמים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 1:25 am 
Senior

פז אתה מחליט לי את האחוזים? אני חושב שהסיכוי שלהם לנצח את חולון זה 80 אחוז ואת ראשון זה 60 אחוז. את הפועל זה 20 אחוז בערך (כמו הסיכוי שלה סה"כ להישאר בליגה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 1:35 am 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
פז אתה מחליט לי את האחוזים? אני חושב שהסיכוי שלהם לנצח את חולון זה 80 אחוז ואת ראשון זה 60 אחוז. את הפועל זה 20 אחוז בערך (כמו הסיכוי שלה סה"כ להישאר בליגה).

אני לא הולך להיכנס לוויכוח על סיכויי הניצחון אבל מבחינה חשבונית הטענה שלך הזויה... אם יש להם 80% לנצח את חולון, 60% לנצח את חולון ו-20% אז הסיכוי שלהם לנצח את כל השלושה הוא 9.6% וזה לפני שמחשבים את הסיכוי שאשדוד תפסיד את כל שלושת המשחקים שלה, כך שהסיכוי שלה להישאר בליגה הוא לא 20% ולא קרוב לזה.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 1:35 am 
Sophomore

לאומית כתב:
כבר על ההתחלה איבודי כדור הזויים, רואים שהקבוצה הזו לא מאומנת בשיט ובפעם האלף מגיעים למשחק ללא חשק. 14 איבודי כדור לחולון היום כשמתוכם 11 זה חטיפות של מס ציונה שרובן הסתיימו בסלים קלים.
חסין מראה חוסר כבוד לאורך כל המשחק, פונה לדורסמן ומגדף שחקנים אחרי החטאות/פעולות לא טובות, שון אוונס מצידו צועק עליו באחת הפעמים, הישראלים, גוני והקפטן בכלל לא סופרים אותו. גם האוהדים ברובם הגדול מאוד לא סובלים אותו והדיבור של חלק ניכר הןא לסיים מקום 9 ולגמור כבר את הפארסה הזו, בתקווה שמישהו יקבל את השכל ויעיף כבר לקיבינימט את האפס שעומד לנו על הקווים.

המאמן של נס ציונה, לא בדיוק בעפרון הכי חד במגירה, פשוט לימד אותו איך שומרים על רכז שהאופציה הראשונה שלו היא זריקה מבחוץ. נס ציונה שמרה אישית טובה רוב המשחק והקפידה להציב על טיילור כל פעם שומר גבוה, אם זה טל דן ואפילו מיטשל וואט כמה פעמים, להבדיל מהיחצ״ן שהחליט מול ראשון לשים את הרוש על סוואן.

לפי הסטטיסטיקה זה דוקא נראה שחולון הרבה יותר מאומנת. זרקו רק 11 פעמים ל-3 (למעשה 9 אם מפחיתים את ניסיונות ההצלה בסוף), הלכו כל הזמן פנימה מול הקו הקדמי הדליל של נס ציונה ושלושת הקלעים הבולטים בחולון זה באמת שלושת הגבוהים. מהמעט שראיתי במשחק גם ניסו באופן אקטיבי לנצל מאצ'אפים בפנים (מגווייר על נואלס וכאלה). כששחקן שכונתי כמו מגווייר שאוהב מאוד לזרוק מבחוץ לוקח רק שלשה אחת, ורוב המשחק מנסה לנצל מיסמאצ'ים בפנים (גם אם זה לא ממש הלך) זה סימן לקבוצה מאומנת. ובסוף גם ראו אותם חוזרים למשחק עם לחץ טוב בהגנה ופאולים חכמים (למשל על טל דן וכו'). לא היה שום רושם שחולון קבוצה לא מאומנת. כנ"ל אגב מול הפועל שחסין עשה בית ספר לא נורמלי לקטש כבר שלוש פעמים העונה. זה שמיטשל וואט אחד של נס ציונה יותר טוב משלושה גבוהים של חולון ביחד זה עניין של כישרון לא של אימון.
חולון שיחקו היום הרבה יותר ממושמע מנס ציונה שלא פגעו והמשיכו להפציץ 4/21 משלוש. באמת נס ציונה ניצחו בגלל שלגארדים של חולון אין שכל ואיבדו בלי סוף כולל בדקות המכריעות, זה עניין של קבלת החלטות של שחקנים (מה לעזאזל גוני יזרעאלי ניסה לעשות שם בסוף המשחק?!) בשילוב עם כישרון שהיה חסר לחולון היום בלי קרוקר. זה דוקא לא עניין שקשור לשיטת משחק - מבחינת תכנית המשחק של חולון היא היתה היום הרבה יותר טובה משל נס ציונה...

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך ו' מאי 01, 2015 1:46 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 1:45 am 
Senior

חולון פשוט קבוצה מוגבלת היום וזה עוד ביום טוב של אוונס.

מעבר לזה מה שטפירו עשה להם היום זה התעללות. בן 40 והם לא הצליחו להביא אותו לאבד כדור.

16 נק' ו6 אס' באחוזים טובים מול קבוצה שאמורה ללחוץ ולהיות בטירוף בבית. אפילו טפירו לא דמיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 1:50 am 
Junior

Fez כתב:
לאומית כתב:

לפי הסטטיסטיקה זה דוקא נראה שחולון הרבה יותר מאומנת. זרקו רק 11 פעמים ל-3, הלכו כל הזמן פנימה מול הקו הקדמי הדליל של נס ציונה ושלושת הקלעים הבולטים בחולון זה באמת שלושת הגבוהים. מהמעט שראיתי במשחק גם ניסו באופן אקטיבי לנצל מאצ'אפים בפנים (מגווייר על נואלס וכאלה). ובסוף גם ראו אותם חוזרים למשחק עם לחץ טוב בהגנה ופאולים חכמים (למשל על טל דן וכו'). לא היה שום רושם שחולון קבוצה לא מאומנת. כנ"ל אגב מול הפועל שחסין עשה בית ספר לא נורמלי לקטש כבר שלוש פעמים העונה.
חולון שיחקו היום הרבה יותר ממושמע מנס ציונה שלא פגעו והמשיכו להפציץ 4/21 משלוש. באמת נס ציונה ניצחו בגלל שלגארדים של חולון אין שכל ואיבדו בלי סוף כולל בדקות המכריעות, זה עניין של קבלת החלטות של שחקנים (מה לעזאזל גוני יזרעאלי ניסה לעשות שם בסוף המשחק?!). זה דוקא לא עניין שקשור לשיטת משחק - מבחינת תכנית המשחק של חולון היא היתה היום הרבה יותר טובה משל נס ציונה...

לא ממש. חולון תמיד נגררת אחרי היריבות, שנותנים לה לזרוק כמו שנהריה עשתה הפצצנו בלי אבחנה, היום נס ציונה פשוט שמרו עלינו מסביב לקשת ולא נתנו לנו לזרוק, מתוך ה-11 זריקות לפחות חצי היו במצבים קשים מאוד, זה היה בית ספר להגנה של נס ציונה.
המספרים של הגבוהים די משקרים, בדרך כלל זה ריבואנד התקפה שזו הנקודה החלשה של נס ציונה. נס ציונה טיילה לנו בצבע ובזריקות שלהם משלושה היו חופשיות כמעט כולן ועל ידי האנשים הנכונים מבחינתם.

להגיד קבלת החלטות זה לא חוכמה גדולה. שכל משחק זה קבלת החלטות וקבלת החלטות זה סימן או שהמאמן לא יודע לתת לאדם הנכון להוביל את הכדור בסוף או שאין לו שליטה בקבוצה. למשל, שלומי הרוש שבמקום להחזיק כדור עד הבאזר מול מכבי רץ כמו חמור אחרי שניה חוף לחוף ואיבד לנו את המשחק. כעבור שבועיים נגד ראשון שלומי הרוש לוקח 2 כדורים מכריעים ברבע האחרון שאנחנו חוזרים למשחק. בקיצור, אין מאמן לקבןצה הזו, אפשר לחסוך בכסף ולתת לג׳ורדן טיילור להיות מאמן-שחקן ואני משוכנע שניראה טוב יותר, בטוח שכולם יכבדו אותו יותר מחסין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה