סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 2:48 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 1:50 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
חוצפן חיובי כתב:
קוף ירוק כתב:
פז אתה מחליט לי את האחוזים? אני חושב שהסיכוי שלהם לנצח את חולון זה 80 אחוז ואת ראשון זה 60 אחוז. את הפועל זה 20 אחוז בערך (כמו הסיכוי שלה סה"כ להישאר בליגה).

אני לא הולך להיכנס לוויכוח על סיכויי הניצחון אבל מבחינה חשבונית הטענה שלך הזויה... אם יש להם 80% לנצח את חולון, 60% לנצח את חולון ו-20% אז הסיכוי שלהם לנצח את כל השלושה הוא 9.6% וזה לפני שמחשבים את הסיכוי שאשדוד תפסיד את כל שלושת המשחקים שלה, כך שהסיכוי שלה להישאר בליגה הוא לא 20% ולא קרוב לזה.

לא מעניין אותי מבחינה חשבונית ומי נכנס בכלל לאחוזים לאן הלכת... זה סתם דימוי, לקחת את זה ברצינות גדולה מידי.

לטעמי הסיכוי של גלבוע לנצח את משחקי הבית שלה הוא טוב והסיכוי של אשדוד להפסיד לכולם חוץ מנהריה גם טוב. נשאר משחק אחד קשה לגלבוע ומשחק אחד קל לאשדוד. אני חושב שהסיכוי שאשדוד תפסיד את המשחק הקל והסיכוי שגלבוע תנצח את המשחק הקשה זה בערך 20 אחוז. ולכן לטעמי יש להם בסביבות 20 אחוז להישאר בליגה.

נמוך אבל קיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 1:53 am 
Junior

ועוד משהו פז, בעניין המשחק בינינו לביניכם, כבר אמרתי שאתם משככי הכאבים שלנו.
אני כבר לא זוכר מתי בפעם האחרונה ניצחנו קבוצה שהיא לא אתם. וכן, גם קטש לא להיט אבל שחסין יביא אליפות אפשר גם יהיה להתחיל בהשוואות ביניהם. אולי בירושלים בשנה הבאה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 1:58 am 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
חוצפן חיובי כתב:
קוף ירוק כתב:
פז אתה מחליט לי את האחוזים? אני חושב שהסיכוי שלהם לנצח את חולון זה 80 אחוז ואת ראשון זה 60 אחוז. את הפועל זה 20 אחוז בערך (כמו הסיכוי שלה סה"כ להישאר בליגה).

אני לא הולך להיכנס לוויכוח על סיכויי הניצחון אבל מבחינה חשבונית הטענה שלך הזויה... אם יש להם 80% לנצח את חולון, 60% לנצח את חולון ו-20% אז הסיכוי שלהם לנצח את כל השלושה הוא 9.6% וזה לפני שמחשבים את הסיכוי שאשדוד תפסיד את כל שלושת המשחקים שלה, כך שהסיכוי שלה להישאר בליגה הוא לא 20% ולא קרוב לזה.

לא מעניין אותי מבחינה חשבונית ומי נכנס בכלל לאחוזים לאן הלכת... זה סתם דימוי, לקחת את זה ברצינות גדולה מידי.

לטעמי הסיכוי של גלבוע לנצח את משחקי הבית שלה הוא טוב והסיכוי של אשדוד להפסיד לכולם חוץ מנהריה גם טוב. נשאר משחק אחד קשה לגלבוע ומשחק אחד קל לאשדוד. אני חושב שהסיכוי שאשדוד תפסיד את המשחק הקל והסיכוי שגלבוע תנצח את המשחק הקשה זה בערך 20 אחוז. ולכן לטעמי יש להם בסביבות 20 אחוז להישאר בליגה.

נמוך אבל קיים.

קוף אל תעלב אבל אתה לא חזק בסטטיסטיקה :mrgreen:
אני אוותר לך בזכות ה-0/8 של סוואן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 2:00 am 
Sophomore

לאומית כתב:
ועוד משהו פז, בעניין המשחק בינינו לביניכם, כבר אמרתי שאתם משככי הכאבים שלנו.
אני כבר לא זוכר מתי בפעם האחרונה ניצחנו קבוצה שהיא לא אתם. וכן, גם קטש לא להיט אבל שחסין יביא אליפות אפשר גם יהיה להתחיל בהשוואות ביניהם. אולי בירושלים בשנה הבאה..

אנחנו הקבוצה היחידה שניצחתם בהפרש דו ספרתי בשנת 2015. ועוד פעמיים.
אז שוב, אם חסין ליצן תחשוב מה זה אומר על קטש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 8:28 am 
Junior

טור של אמיר מזרחי, אוהד שרוף של הקבוצה כבר 30 וכמה שנים שמגיע לכל מגרש בארץ, כולל בתקופה שבה שיחקנו בארצית, ואחד מ-3 הבעלים של הקבוצה עד לפני שנתיים.
אני ממש לא מסכים עם כל הדברים, במיוחד מה שכתב על שון דניאל שזה שחקן ללאומית מקסימום, אבל מה שהוא כתב על חסין משקף את מה שחושבים כיום הרוב הגדול של האוהדים ובוודאי את מה שאני חושב.

http://www.2all.co.il/web/Sites4/komets/PAGE2.asp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 8:33 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

לאומית אני מבין שקוראים לך אמיר מזרחי: - )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 9:27 am 
Junior

juror13 כתב:
לאומית אני מבין שקוראים לך אמיר מזרחי: - )

גם אם הייתי בשבי של חיזבאללה והיו מכוונים לי אקדח לראש לא הייתי כותב את מה שכתב על שון דניאל כך שזה לא אני ::yaz-yk:

דבר עם 10 אוהדים של חולון, 9 יגידו לך דברים דומים על חסין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 9:30 am 
מנהל פורום

תגיד היושב ראש שלכם שם כסף בקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 10:52 am 
Sophomore

לאומית כתב:
טור של אמיר מזרחי, אוהד שרוף של הקבוצה כבר 30 וכמה שנים שמגיע לכל מגרש בארץ, כולל בתקופה שבה שיחקנו בארצית, ואחד מ-3 הבעלים של הקבוצה עד לפני שנתיים.
אני ממש לא מסכים עם כל הדברים, במיוחד מה שכתב על שון דניאל שזה שחקן ללאומית מקסימום, אבל מה שהוא כתב על חסין משקף את מה שחושבים כיום הרוב הגדול של האוהדים ובוודאי את מה שאני חושב.

נו לאומית זה מה שיש לך... טור של "מקורב" לשון דניאל שמתבאס שחבר שלו לא מקבל דקות אז הוא מלכלך על המאמן...
אתם סתם מגזימים. חולון אם לא הפציעה של קרוקר היתה מסיימת מקום 4 (יכול להיות שעדיין יסיימו שם). איך שלא תסתכל על זה, זה הישג יפה מאוד למאמן כזה צעיר במסגרת התקציב של חולון. לא סתם ההנהלה שלכם החתימה אותו ל-3 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 11:28 am 
Junior

Fez כתב:
לאומית כתב:

נו לאומית זה מה שיש לך... טור של "מקורב" לשון דניאל שמתבאס שחבר שלו לא מקבל דקות אז הוא מלכלך על המאמן...
אתם סתם מגזימים. חולון אם לא הפציעה של קרוקר היתה מסיימת מקום 4 (יכול להיות שעדיין יסיימו שם). איך שלא תסתכל על זה, זה הישג יפה מאוד למאמן כזה צעיר במסגרת התקציב של חולון. לא סתם ההנהלה שלכם החתימה אותו ל-3 שנים.

מה לעשות שלא כל אוהדי חולון מעלים טורים לרשת. האוהדים ברובם הגדול מאוד חושבים כמוני וכמו מזרחי. כנראה שכולם מטומטמים ולא רואים את מה שאתה רואה.
וזה קצת חוצפה להציג את האיש תחת הטייטל של מקורב לשון דניאל. האיש הוא לא פחות ממה שרמי כהן בשבילכם, טובת הקבוצה היא הדבר הראשון שעומד לנגד עיניו.
ולגופו של עניין, חולון משחקת חרא של כדורסל גם עם קרוקר, קבוצה שמשחקת כדורסל סוליסטי כמו שאמר לא אחת המאמן הלאומי, וקבוצה שנמצאה בתהליך של צניחה גם לפני הפציעה. אגב, תקציב 5-6 בליגה, איפה ההישג הגדול ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], קרטמן ו 148 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה