סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 9:42 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 288 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מאי 03, 2015 6:34 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
סדרה מדהימה. כבר כמה צייצו שזו הסדרה הכי טובה אי פעם בסיבוב הראשון.
הספרס פחות טובים מאשתקד.
2 הקבוצות הכי חמות בחודש האחרון (אם אני זוכר נכון כל קבוצה ניצחה איזה 11-12 רצוף בחודש האחרון) נפגשות בסיבוב ראשון.
למה הספרס פראיירים? כי הפסידו לפאקינג ניקס והפסד ביתי ללייקרס העונה. משחקים שאתה חייב לנצח. נצחון אחד מתוך 2 הקבוצות פח האלו והספרס מטיילים מול המאבס בפלייאוף במקום לירוק דם מול הקליפרס.

לגבי הסדרה - גרין היום הופיע במשחק גדול. 5 חסימות בנוסף לנקודות, אבל בגדול הוא איכזב בסדרה.
פרקר נתן משחק די טוב הערב. בשאר המשחקים הוא היה חלש.
בגדול הספרס לא עצרו מספיק את הקליפרס. ומצד שני הקליפרס שמרו לא רע בסדרה.
גריפין נתן סדרה עצומה. כמה קישקשו על האיבודים שלו במשחק 2. הכל בילבולים. האיש עצום. בסיום היה לו אפילו מהלך הגנתי עצום.
פול טחן את הספרס כל הסדרה.
ברנס במשחק הכי חשוב היה ממש טוב.3 שלשות (כולל אחת סופר חשובה בסיום) ו2 חסימות.
ביג בייבי הפתיע גם.
הקליפרס יתקשו להמשיך בקצב כזה לדעתי עם 8 שחקנים.

יהיה קיץ מאד מעניין בליגה ואצל הספרס. עונת מלפפונים מטורפת עם מלא שמות חופשיים. אם יצליחו להביא את מרק גסול או אולדריג' זה יהיה מעניין. טימי יכול לעבור לנוח קצת אם יהיה גבוה דומיננטי.
מאנו,גרין,דנקן, רד ממבה ובלינלי חופשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2015 7:34 am 
Junior

אני חושב שאחרי הקליפרס ואולי ג"ס סן אנטוניו הקבוצה הטוב בעולם
הפסידו והם פחות טובים מאשתקד כי פארקר ומאנו לא בכושר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2015 8:21 am 
Junior

מדהים המהפך שהליגה עברה בשנה אחת.
כל הקבוצות שהיו בחצי הגמר בשנה שעברה כבר בחוץ בשלב הטופ 8.
רק שתי קבוצות שעברו סיבוב בשנה שעברה הצליחו לשחזר את ההישג - הוויזארדס והקליפרס.

די מדהים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2015 8:22 am 
Senior

יש מצב שזה היה המשחק האחרון של הספרס בפורמה הנוכחית. אם דאנקן יפרוש(האיש מעצים את האגדה שלו כל שנה, אולי עדיף שיעשה את זה לפני שיראה כמו שקווין גארנט נראה היום) הספרס ילכו לריבלדינג. לא ריבלדינג במובן של טאנקינג ובחירות דראפט וכו אלא בנייה מחדש של קבוצה טובה שלא תהיה עדיין מועמדת לאליפות, גם אם אולדריג' יגיע, בגלל ש:
1. פארקר דועך. חוץ מהמשחק הזה, ב-6 המשחקים האחרים בסדרה הוא קלע פחות מ-10 נקודות למשחק. לא הגיע באף משחק אפילו ל-50% מהשדה. פארקר היה המנוע של ההתקפה של הספרס.
2. לאונרד לא הוכיח שהוא יכול לקחת על עצמו את הקבוצה. שחקן נהדר שמשתפר כל שנה, בכל מה שקשור לליצור לעצמו כשההגנות מתמקדות בו- זה עדיין לא זה
3. לאולדריג' ייקח זמן להתחבר לקבוצה ולשיטת המשחק. הוא גם שחקן שונה מדאנקן באופן מהותי- חי עם הפנים לסל ולא במרחק של 3-4 מטר מהטבעת
4. ג'ינובילי יפרוש בכל מקרה. פופ הוציא ממנו פלייאוף מדהים בשנה שעברה על אדי הדלק האחרונים. בלעדיו ובלי דאנקן זו קבוצה אחרת
5. ההגנה שלהם הרבה פחות טובה. חוץ ממשחק 3 שהיה אניגמה של הייתה דומה לשאר הסדרה, הם לא עצרו את ההתקפה של הקליפרס בשום משחק.

חוץ מזה, דני גרין הראה שהוא הרבה פחות טוב כשההתקפה של הספרס לא זזה. לדעתי ייקח לספרס שנה שנתיים עד שיחזרו למעמד של קונטנדורית אלא אם דאנקן יישאר וייתן עוד עונה כמו העונה האחרונה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2015 2:14 pm 
Junior

אוקיי, אז אחרי שמתברר בדיעבד שזו היתה טעות להתחשב בתחילת השבוע וללכת לישון, האם אפשר לקבל קישור להורדה או צפייה ישירה של המשחק.
השפה לא משנה.

תודה מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2015 2:28 pm 
מנהל פורום

בשביל מחיר כמו הבורגר ובירה בפאב רגיל אתה מקבל את כל הפלייאוף ישיר או מוקלט, דחוס (שידור חזור מנוקה מזמן שלא משחקים) צפיה במשחק מזוויות שונות, צפיה במשחק בשידור של קבוצת הבית, צפיה במשחק בשידור של קבוצת החוץ. אתה יכול לכבות את הscore ולראות את המשחק כאילו התחיל עכשיו
90 שקל.
יש מסלול של 90 שקל לחודש, שאתה יכול לבטל או להאריך כל חודש
אז נשאר בערך עוד חודש לפלייאוף, אתה עושה מנוי לחודש אחד רואה את הכול ומבטל מיד כשהפלייאוף נגמר או אפילו לפני זה אם חבל לך על ה90 שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2015 3:29 pm 
Junior

בליג פאס יש כזה מסלול? דווקא בדקתי ולא ראיתי כזה דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2015 4:29 pm 
מנהל פורום

http://watch.nba.com/nba/subscribe?utm_ ... =affiliate
במרכז העמוד יש שלושה מסלולים בשקלים
~90 פרימיום
~70 רגיל
~ 20 NBA TV בלבד

תחת הכותרת monthly membership

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2015 4:45 pm 
מנהל פורום

שניה, אז אנחנו מסכימים שמדובר בסידרת הסיבוב הראשון הטובה ביותר אי פעם?
אם "אי פעם" זה היכן שהזיכרון שלי מגיע, אז התשובה שלי היא כן, זאת אכן הסידרה הטובה ביותר אי פעם לסיבוב הראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2015 5:43 pm 
Hall of Famer

לא יודע מה זה הכי טובה. עם הכדורסל הכי טוב? עם ההשפעה על האליפות הכי גדולה? למשל הסדרה הכי מרגשת שאני ראיתי בסיבוב הראשון ואני עדיין מחשיב אותה כסדרה הכי טובה הייתה הסדרה בין סיאטל לבין דנבר ב-94. מדורגת מספר 1 ואם אני לא טועה גם הקבוצה עם המאזן הטוב בליגה מול מדורגת 8 שבקושי נכנסה לפלייאוף ואף אחד לא ספר אותה. עד אז גם מדורגת 8 מעולם לא ניצחה את מדורגת מספר 1. סיאטל כבר הובילו 0-2 ובסיום דיקמבה מוטומבו והרבה חברים ניצחו את הסדרה 2-3. גם הכדורסל היה מעולה. מבחינת דרמה למשל, סדרת הסיבוב הראשון הכי דרמטית הייתה בין שיקגו לבין בוסטון ב-2009. הסתיימה ב-7 משחקים. משחק אחד הלך ל-3 הארכות, משחק אחד הלך ל-2 הארכות ושני משחקים היו מאכזבים עם הארכה אחת בלבד. אבל אני חשבתי שלמרות הדרמה המטורפת רמת הכדורסל הייתה לא משהו בכלל. אוהבי קובי בטח יזילו ריר על הסדרה של הלייקרס מול הסאנס ב-2006 שקובי לבד בקבוצה מחורבנת גרר את הקבוצה מספר 4 באן.בי.איי עם ה-MVP המכהן לסדרה של 7 משחקים ופספוס עצום. ב-2003 טרייסי מקגריידי שהוביל עם המג'יק שלו 1-3 כבר סגר את הסדרה ודיבר על הסיבוב השני, רק בכדי לראות את הפיסטונס מנצחים את שלושת המשחקים הבאים ומתחילים את הטרגדיות של טי-מאק והסיבוב הראשון. ב-99 מדורגת 8 נוספת העיפה את מדורגת 1 בעוד סדרה קשוחה של הניקס מול ההיט שהסתיימה בסל ניצחון קשה של אלן יוסטון במשחק החמישי. הסדרה הזאת אפילו השפיעה על מאבק האליפות, כי הניקס המשיכו כל הדרך עד שנדרסו על ידי הספארס בגמר. ואני בטוח שיש עוד רשימה ארוכה של סדרות סיבוב ראשון מרתקות, עם כדורסל מדהים וזוית אישית בערך לכל גולש פה.

אין ספק שהסדרה הזאת היא סדרה היסטורית, הרבה בגלל שאלופה מכהנת עפה. אבל קשה להכתיר אותה כטובה ביותר. בטח ללא הגדרה קשיחה מה זה הטוב ביותר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2015 6:09 pm 
Hall of Famer

לא חושב שכמות הארכות קובעת האם סידרה היא טובה.
הביצוע של השחקנים קובע. לפחות זה מה שאני חושב.
אם 2 קבוצות כמו וושינגטון וטורונטו משחקות חרא אבל מתגוששות עם 8 הארכות ב7 משחקים, זה לא אומר שזו סדרה טובה.
לעומת זאת, רמת הביצוע של הספרס-קליפרס היתה ברמה מאד מאד גבוה. תצוגות כמו של גריפין ופול אני לא זוכר הרבה זמן. הם נתנו מספרים מפלצתיים ולא בתנאים של ראסל ווסטברוק (100 זריקות על 10 איבודים למשל).

רמת הביצוע בסדרה הזאת מבחינת רמה, היא ברמת גמר ויותר מכמה גמרים שראיתי (נטס ב2 גמרים למשל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2015 6:13 pm 
Junior

אני חושב שמשחק שביעי עצום וסל נצחון שניה לסוף משחק 7 של שחקן שנתן תצוגה הירואית ושיחק מדהים כשהוא פצוע ובקושי מסוגל לרוץ תורם הרבה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2015 7:52 pm 
Sophomore

למה צריך דירוגים. היתה סדרה ענקית, עם כדורסל מעולה ומתח עד הסוף. שימשיך ככה וזהו.

"הקאבס לא עמוקים מספיק. זה בדרך לסוויפ. 4:0 לבולס. תרשמו."-satriani מהמר על קאבס-בולס 2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 288 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Google [Bot] ו 88 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: