סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 5:42 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 184 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי בעונה הבאה
הודעהפורסם: א' מאי 03, 2015 11:57 pm 
Freshman
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
למה ג׳רמי פארגו לוקח במשחק כזה 9 זריקות ו0 זריקות מהעונשין, ובמשחקים מול פנר 17-20 זריקות ו3-7 צ׳אנסים מהעונשין?
למה דווין סמית׳ לוקח 9 זריקות ו0 מהעונשין ומול בני הרצליה 19 זריקות ועוד 9 מהעונשין?

ידוע שלנדסברג הוא הווינר האולטימטיבי וכשהוא קולע 20 נקודות מגיעים רחוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 12:10 am 
Senior

כי לפארגו אין זין לשחק במכבי יותר או ככה לפחות הוא נראה.

הוא מסתובב על המגרש כאילו לא בזין שלו לשחק שם וכאילו הוא יודע שכבר החליטו שהוא לא ממשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 12:12 am 
Senior

פז? איפה אתה תגיד. מה המאזן של הפועל מהיום שתומפסון נחת והצטרף לאימוני הפועל (לא מתי שהוא נרשם, מתי שהוא הצטרף לאימונים)?

אמרת לי שאני שיכור שאמרתי לך אז שלפעמים יותר זה פחות ושיש פה סיכון גם מבחינת הפועל. אתה עדיין חושב ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 12:15 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
מעניין שמאז שהוא קיבל את החוזה הוא בתקופה לא טובה.

ומהיינס כבר הוציאו במקומות אחרים וגם במכבי יותר. אפילו גודס בעצמו בליגה קיבל ממנו לא מעט.

ולא מתאים לך אתה לא צריך לקרוא ולהגיב. גם לפני שנתיים שאמרתי באמצע העונה שתזכרו את התאריך שמכבי הפסידה אליפות צחקו עלי וראי נזכר בזה יופי ביום שחיפה לקחה אליפות.

אם אתה רוצה לדייק (ואני יודע שאתה לא נוהג) אז מיד אחרי שקיבל את החוזה סמית דפק משחק לפנתאון שהעלה את מכבי להצלבה. בכל אופן הוא נראה בשבועיים האחרונים לא כשיר, שזה לא מפתיע בהתחשב בכמות הדקות הפסיכית שהוא שיחק העונה ובעובדה שהמחליף הראשון שלו (פניני) סיים את העונה מוקדם, המחליף השני (לנדסברג) נפצע למעל חודש באמצע העונה והשלישי (לינהארט) לא שותף בליגה עד לאחרונה.

וגם מה זה משנה כמה הזרים של מכבי מרוויחים? היינס מתאים לקבוצה כמו ראשון ולינהארט לנהריה אבל הם משחקים במכבי וביורוליג ומרוויחים מן הסתם דרגת שכר יותר גבוהה. זה לא עושה אותם שחקנים יותר טובים מחצי מהזרים שמשחקים פה. אז כשמכבי מופיעה למשחק עם חמישה זרים כששניים מהם שיחקו את כמות הדקות הכי גבוהה מכל שחקן אחר בליגה שלנו (פארגו וסמית) וכנראה עדיין פצועים מנטלית מההדחה מהיורוליג, שניים נוספים בקושי שותפו בליגה (לינהארט ואלכסנדר) והחמישי (היינס) גרוע בלי קשר לכלום, לא מפתיע שהם מפסידים בחוץ לחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 12:17 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
blue כתב:
קוף אתה מתעלם מזה שהמשחק הראשון היה משחק חשוב נגד יריבה לא הכי איכותית ביחס ליורוליג.
כל מה שהוא צריך עכשיו זה לתת סדרת גמר טובה.

אם הוא וכמובן האחרים, ימשיכו כמו שהם נראים עכשיו - הוא לא ייתן סדרת גמר טובה. מהסיבה הפשוטה שהוא לא יהיה שם.
מכבי מגיעה לסוף העונה במצב הרבה יותר גרוע מאיך שהגיעה ב-2010 אחרי הפציעה של לאזמה. היא מגיעה לשם בלי קו קדמי, עם שחקנים שרובם ככולם לא רוצים כבר לשחק ו/או רכים כמו חמאה ולא רוצים להילחם ו/או יש להם מוח כדורסל של ציפור.
ב-2010 זה הצריך נס כדי שהיא לא תודח ברבע הגמר, והשנה היא כאמור במצב הרבה יותר גרוע בישורת האחרונה של העונה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 12:19 am 
Senior

הם משחקים במכבי במקומות שמול היריבות שלהם יש שחקנים הרבה פחות טובים מהם. הם תוספות על חשבון מה שיש לאחרים.

מול הזרים של היריבות משחקים שחקנים שאמורים להיות מהטובים באירופה בתפקידם. אבל מזה כמובן מכבי מתעלמים.

וכמה טוב שיש יורוליג להיות מודחת ממנה בשביל תירוץ להפסד האליפות המתקרב ובא. דה ז'ה וו לעונת צביקה שאחרי הפסד בגמר הטראומה החזיקה מספיק חזק עד ההפסד הצפוי בגמר הפיינל פור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 12:20 am 
Senior

או סוף סוף אוהד מכבי (ראי) שאומר את האמת ולא את האשליות שמנסים למכור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 12:23 am 
Hall of Famer

ואוסיף ואומר שלדעתי, לפחות ממה שאני מבין בין השורות בראיונות של גיא גודס, לשחקנים שהם כל מה שתיארתי יש צוות אימון שכבר יודע מה הולך לבוא ולמעשה הרים ידיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 12:24 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

תענוג של משחק מכבי חיפה היום. עם 3 זרים מתפקדים ובלי מורן רוט. משחק שיא אולי הטוב העונה גם של קולמן וגם של אריאלי. אייק פשוט משתבח עם הזמן.
מכבי חיפה באו להרביץ, להתאבד על כל כדור וגם ים איבודים ברבע הראשון +ים עבירות שנשרקו לחובתם, ניצחו.
אני שמח שנצחון בעונה זה כבר נהיה מובן מאליו כמו שמישהו רשם. אגב, שנה שעברה היו 2 נצחונות ולא אחד. אולי השנה יהיו שלושה?

נערך לאחרונה על ידי juror13 בתאריך ב' מאי 04, 2015 12:44 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 12:26 am 
Senior

גם למאמן הבטיחו חוזה לשנה הבאה אז למה שהוא ישים זין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 12:27 am 
Senior

למה שלושה? אפשר לסגור על 4 בסדרת חצי גמר ושלום על ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 12:50 am 
Hall of Famer

נו אז מה המסקנה, לא לחתום על חוזים של יותר משנה? לא להאריך חוזים של שחקנים טובים ואז הם נחטפים בקיץ? שימת זין זה לא עניין של חוזה, זה עניין של אופי.
ואני לא חושב שגודס שם זין. הוא מאד רוצה להצליח, אבל איבד את האמונה בשחקנים שלו וביכולת שלהם לבצע מה שהוא רוצה, ובכלל קצת איבד את העשתונות שלו. האמירות בסוף המשחק היו ממש מבישות. הוא נראה בפאניקה, אובד עצות ויודע מה הולך להגיע.
דווין סמית בעיקר נראה עם הלשון בחוץ. נח על המגרש ומקווה שיהיה לו כוח לפלייאוף. אני בספק אם יהיה לו.
פארגו לעומת זאת כן שם זין, האגו שלו שולט בו וחשוב לו יותר מכל, ראה מה שכתבתי על המהלך האחרון בזמן החוקי נגד פנרבחצ'ה. גם טיוס שם זין ואני בספק אם יחזור לשחק העונה (מה שחשוב זה לא הדיאגנוזה של הרופאים עליו, אלא הדיאגנוזה של עצמו על עצמו). לאחרים סתם יש מוח כדורסל של ציפור. אלכסנדר ולנדסברג למשל, שהיום לפחות קלעו טוב וביצעו התקפית, הם שחקנים שלא מבינים כדורסל. כנ"ל היינס, יכול להיות שלפעמים הוא תופס סטריק של שלשות ואז הסטטיסטיקה שלו מטעה, אבל גם הוא מוח כדורסל של ציפור ובכלל אני לא זוכר גארד שהכדור כל כך זר לו. לא כדרור, לא מסירה, לא הובלה. אוחיון חזר למוד שאפיין אותו רוב העונה שעברה, הוא חושב כל כך לאט שאפשר לראות את הגלגלים מסתובבים במוח שלו, אפילו במתפרצות.
ממה שראיתי, במצב הנוכחי שלה זו באמת הקבוצה הכי חלשה של מכבי במאה ה-21. וככה היא מגיעה לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 1:11 am 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
פז? איפה אתה תגיד. מה המאזן של הפועל מהיום שתומפסון נחת והצטרף לאימוני הפועל (לא מתי שהוא נרשם, מתי שהוא הצטרף לאימונים)?

אמרת לי שאני שיכור שאמרתי לך אז שלפעמים יותר זה פחות ושיש פה סיכון גם מבחינת הפועל. אתה עדיין חושב ככה?

תומפסון אכזבה גדולה. אני לא חשבתי ששחקן כזה, שכבר 7 שנים באירופה נותן תפוקה כל עונה ברמות יורוקאפ ואחרי עונת שיא בשנה שעברה, יכול לאכזב ככה בהפועל. אבל זה המצב.

אם זאת היתה טעות להחתים אותו באותה נקודת זמן? ממש לא. ברור שהייתי מעדיף שהיו מחתימים מישהו מתאים, כמו ג'וליאן רייט במקום מיימון, ונמנעים מהסאגה המיותרת הזאת של 5 זרים שקטש לא מסוגל לנהל והוא מוכיח את זה כל שבוע. העדפתי את זה גם באותה נקודת זמן. אבל מרגע שזה לא קרה, להחתים את דיז'ון תומפסון היה סיכון שהיה נכון ושווה לקחת. אם הוא היה מתחבר כמו שצריך והקבוצה היתה רצה כמו שצריך ובכושר הנכון, הוא היה משדרג את הקבוצה לכזאת שיכולה אולי לאיים על הגמר עם איך שמכבי נראית. לצערי זה לא קרה - באשמתו, באשמת קטש, או איזשהו שילוב.

אני מכיר היטב את הטיעונים שלך ("יותר זה פחות" וכו') מהמאמן שלנו בשנה שעברה. אז אחד ארז אדלשטיין עף מול אחד עודד קטש בסדרה די משפילה ברבע הגמר שהיתה קרובה לסוויפ, כי אחד עודד קטש החתים את טריקו ווייט (עם הרבה סימני שאלה ובעייתיות) ואחד ארז אדלשטיין עלה למאני טיים עם אחד וינסנט קאונסיל (כי "יותר זה פחות"). וזה למרות שאדלשטיין מאמן כדורסל פי 10 יותר טוב מקטש.
אני לא מאמין שיותר זה פחות. אני מאמין שצריך לקחת סיכונים ולשפר את הקבוצה כשזה מתאפשר, וכשיש לך הזדמנות להחתים שחקן שהוא שובר שיוויון, כדאי שתלך עליה. ואני גם מאמין שאם היינו הולכים על השחקן הנכון (ג'וליאן רייט או מיטשל וואט) זה היה משפר אותנו משמעותית. לא בטוח שמספיק עם מאמן כמו קטש, שפשוט נכשל כישלון מוחלט העונה והפך אותנו לקבוצה הכי לוזרית ונרפית בליגה שמפסידה כל משחק צמוד מאז תחילת העונה. אבל זה מה שהקבוצה היתה צריכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 1:12 am 
מנהל פורום

דרוקר תזהר גודס שובר את שיאי התירוצים שלך

הוא אומר, שימו לב "הניצחון על הרצליה הפתיע אותי" אני בשוק

ציטוט:
מאמן מכבי לא מתרגש מההפסד למכבי חיפה: "שוב היו חסרים לנו שחקנים. הופתעתי כשניצחנו את הרצליה". אוחיון: "האווירה לא טובה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 1:15 am 
Freshman
סמל אישי של המשתמש

גודס מביך מאוד
צריך בעיטה בתוסיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 1:22 am 
Senior

פז, אבל בזמנו הוויכוח בינינו היה שאתה טענת שאין שום הימור בהחלפה של מימון בתומפסון ולהישאר עם 5 זרים.

אני טענתי שאתה יכול להביא שחקן גם אם הוא טוב אבל לא בתפקיד מתאים ובמיוחד להישאר 5 זרים שצריך לא להלביש מישהו שזה גם סיכון ויכולים להיות גרועים יותר.

אתה אמרת שאין סיכוי שמימון כל כך חלש שאין סיכוי שתומפסון במקומו זה יכול לעשות השפעה לרעה. אני לא אמרתי שזה מהלך שבטוח לא יצליח אבל שהחגיגות כאילו זה מהלך העונה ועכשיו הפועל קבוצה גדולה מוקדמות כי להוסיף שחקן כזה, טוב ככל שיהיה בפוטנציאל (גם אני לא חשבתי שיהיה כל כך חלש ואנמי) אבל לא בעמדה ולהישאר עם הבעיה של 5 זרים שאחד צריך להתלבש יכול לעשות נזק.

לא אמרתי שתמיד יותר זה פחות, אבל לפעמים מהלך שנראה שדרוג הוא מהלך שיש בו סיכון גם להיות מהלך רע ולזה אתה לא הסכמת איתי.

אני לא הייתי אומר את זה דרך אגב אם הפועל הייתה מצרפת שחקן בעמדה של מימון ומשחררת אותו. זה לדעתי דבר שונה, הבעיה במהלך הזה מראש והסברתי לך את זה אז שלהביא שחקן בעמדה שאתה לא צריך רק כי הוא שחקן טוב ובגלל זה להשאיר גם 5 זרים (כי מה אם גייטס יפצע) ולבחור כל הזמן את מי לרשום יש פה סיכון.

ההתרסקות שהגיעה הפתיעה גם אותי ויש חלק גדול בהחלטות של קטש כמובן אבל לפחות בפעם הבאה אני בטוח שגם אתה לא תהיה חד משמעי כמו אז.

אישית אני לא מבין מדוע לא מודים בטעות ומבינים שתומפסון זה לא זה ופשוט לא רושמים אותו יותר. נכון החתמתם ושילמתם אבל זה לא זה, אז שיהיה גיבוי למקרה של פציעות ותחזרו לסגל שהביא אתכם להצלחה יחסית עם קלי במקום מימון שזה כבר שיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 1:23 am 
Senior

uriel17 כתב:
דרוקר תזהר גודס שובר את שיאי התירוצים שלך

הוא אומר, שימו לב "הניצחון על הרצליה הפתיע אותי" אני בשוק

ציטוט:
מאמן מכבי לא מתרגש מההפסד למכבי חיפה: "שוב היו חסרים לנו שחקנים. הופתעתי כשניצחנו את הרצליה". אוחיון: "האווירה לא טובה"

השלב הבא זה המטרה שלנו להגיע לגמר השנה, 1 מ2 בגמרים בליגה זה יפה, ירושלים היום היא קבוצת יורוליג לכל דבר ולא בושה להפסיד להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 1:31 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

תירוצים מביכים ומופרכים , פשוט בושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 1:33 am 
Sophomore

קוף, אני עדיין חושב שלא היה כאן הימור כי מיימון היה חלש (ומסתבר שגם סבל מפציעה מאוד טורדנית) ולא היה פקטור, ובאמת מאז שתומפסון חתם מה שאמרתי היה נכון ונשארנו דה פקטו עם 4 זרים כשמיימון בעצם נשאר כגיבוי ולא מתלבש. לא היה כאן הבדל משמעותי מלהשאר עם 4 זרים. כל סיפור 5 הזרים והרוטציה בסגל התחיל עם ההחתמה של קלי, שעליה אני כבר מתחרט בדיעבד. כי כאן אמנם לא לקחנו סיכון על הנייר (מבחינה כספית) אבל איך שקטש מתמודד עם ניהול הסגל מאז שקלי חתם זה קטסטרופה, והייבוש של סקוט (השחקן הכי טוב שלנו) בשני המשחקים האחרונים זה אסון. קטש מתגלה כמאמן כדורסל חלש מאוד והוא באמת אכזבת העונה מבחינתי. זה בערך כמו שחיפה תביא עוד זר ולא תרשום את אופייבו למשחקים, משהו ברמה הזאת של הזיה.
להושיב את תומפסון בחוץ כרגע כבר לא ישיג כלום (למרות שיש סיכוי טוב שקטש יעשה את זה ביום חמישי). גם כי העונה גמורה (כבר אין כמעט סיכוי לסיים 1-6) וגם כי הקבוצה גמורה. לא יודע איך היינו נראים אם הוא מעולם לא היה חותם (מניח שבערך אותו דבר), אבל מה שבטוח זה שכרגע הקבוצה הזאת כבר כל כך רעה ומפורקת מבפנים שכלום לא יעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 1:36 am 
Hall of Famer

ראשית כל , נבהיר מי התמודדה מול מכבי ת"א הערב - חיפה עם 17 דקות של טמיר אריאלי , ו-5 דקות של יפתח זיו . חרף הנהי על ההרכב החסר - מכבי עדיין לא משתפת את לינהארט , שחקן שמה שהוא הראה ביורוליג כנראה מצביע על כך שהוא שחקן טוב יותר משניים מהזרים של חיפה .
אני מסכים שדווין סמית בתקופה לא טובה . אבל גם בתקופה שכזו הוא עדיין נותן תפוקה מסוימת ( למשל 4,8,11 הערב ) ולא נפקד לחלוטין . אפרופו "החוזה הגרוע ביותר" - אז סופו מקבל סכום נמוך יותר ( בהשוואה לסמית ) ב-30% , אך נותן תפוקה נמוכה יותר ב-80% .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 2:09 am 
Senior

ראי שעל הקיר כתב:
נו אז מה המסקנה, לא לחתום על חוזים של יותר משנה? לא להאריך חוזים של שחקנים טובים ואז הם נחטפים בקיץ? שימת זין זה לא עניין של חוזה, זה עניין של אופי.
ואני לא חושב שגודס שם זין. הוא מאד רוצה להצליח, אבל איבד את האמונה בשחקנים שלו וביכולת שלהם לבצע מה שהוא רוצה, ובכלל קצת איבד את העשתונות שלו. האמירות בסוף המשחק היו ממש מבישות. הוא נראה בפאניקה, אובד עצות ויודע מה הולך להגיע.
דווין סמית בעיקר נראה עם הלשון בחוץ. נח על המגרש ומקווה שיהיה לו כוח לפלייאוף. אני בספק אם יהיה לו.
פארגו לעומת זאת כן שם זין, האגו שלו שולט בו וחשוב לו יותר מכל, ראה מה שכתבתי על המהלך האחרון בזמן החוקי נגד פנרבחצ'ה. גם טיוס שם זין ואני בספק אם יחזור לשחק העונה (מה שחשוב זה לא הדיאגנוזה של הרופאים עליו, אלא הדיאגנוזה של עצמו על עצמו). לאחרים סתם יש מוח כדורסל של ציפור. אלכסנדר ולנדסברג למשל, שהיום לפחות קלעו טוב וביצעו התקפית, הם שחקנים שלא מבינים כדורסל. כנ"ל היינס, יכול להיות שלפעמים הוא תופס סטריק של שלשות ואז הסטטיסטיקה שלו מטעה, אבל גם הוא מוח כדורסל של ציפור ובכלל אני לא זוכר גארד שהכדור כל כך זר לו. לא כדרור, לא מסירה, לא הובלה. אוחיון חזר למוד שאפיין אותו רוב העונה שעברה, הוא חושב כל כך לאט שאפשר לראות את הגלגלים מסתובבים במוח שלו, אפילו במתפרצות.
ממה שראיתי, במצב הנוכחי שלה זו באמת הקבוצה הכי חלשה של מכבי במאה ה-21. וככה היא מגיעה לפלייאוף.

לדעת למי להאריך את החוזה, להכניס יציאות כמו שמכבי נוהגת, לא לתת למאמן להתנהג כמו בבית זונות בלי להעמיד אותו במקום.

אם מכבי היו מבהירים לגודס מזמן שלא מקובל עליהם ההפסדים האלה ואם זה לא יפסק הוא לא ימשיך בשנה הבאה גם אם ייקח אליפות תאמין לי שהוא היה מפסיק את זה או עושה מאמץ.

כשמאמן אומר אחרי תבוסה לראשון לשדר ש"אמרתי לך שזה מה שיהיה לפניה משחק" או אחרי משחק היום "שהוא לא מופתע מההפסד והופתע שהם בכלל ניצחו לפני כמה ימים" אז הוא אמור לקבל טלפון מהבוסים שלו עוד באותו הערב להגיע למשרדים ולשמוע מהם שהחליטו לסיים את תפקידו והעוזר שלו ימונה במקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 2:25 am 
Freshman

המחלה של רנדל לא כל כך מסתורית, הבנתי שהוא חולה בקרוהן, מחלה שלא מגייסים אנשים שחולים בה לצבא.
די מדהים בכלל שהוא משחק ברמה כזו עם מחלה קשה כל כך, זה בכלל לא צחוק מה שיש לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 7:13 am 
מנהל פורום

עד כמה שאני מכיר מחולי הקרוהן, יכול להיות הרבה מאוד זמן בשנה שאפשר לחיות איתה בלי יותר מדי להיות מושפעים בחיי היום יום. וזה כולל לשחק כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 8:28 am 
Sophomore

החציל האצטקי כתב:
למה ג׳רמי פארגו לוקח במשחק כזה 9 זריקות ו0 זריקות מהעונשין, ובמשחקים מול פנר 17-20 זריקות ו3-7 צ׳אנסים מהעונשין?
למה דווין סמית׳ לוקח 9 זריקות ו0 מהעונשין ומול בני הרצליה 19 זריקות ועוד 9 מהעונשין?

ידוע שלנדסברג הוא הווינר האולטימטיבי וכשהוא קולע 20 נקודות מגיעים רחוק

ג'רמי פארגו משחק רק ביורוליג , על הליגה הוא זורק ז' , לדעתי הוא גם מבין שהוא לא יהיה פה שנה שעברה , אתמול ראיתי את רייס , איזה אובדן , ועוד בשביל מי?
רייס הוא חיית משחק , פארגו הוא חיית מחמד , שנתיים ב NBA , הפכו אותו משחקן קבוצתי לגאנר אנוכי וטיפש , אין שום שחקן בקבוצה שיכול לבוא לידי ביטוי שהרכז הבכיר של הקבוצה זורק ז'
שלדווין סמית לא משחקים תרגיל אחד שייקח פוסט אפ על מישהו או שלא מבצעים עבורו תרגיל קלעי אחד לרפואה , אז הוא לא יכול לבוא לידי ביטוי , אין שום סיבה בעולם לשחוק אותו 40 דקות במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 8:33 am 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
הם משחקים במכבי במקומות שמול היריבות שלהם יש שחקנים הרבה פחות טובים מהם. הם תוספות על חשבון מה שיש לאחרים.

מול הזרים של היריבות משחקים שחקנים שאמורים להיות מהטובים באירופה בתפקידם. אבל מזה כמובן מכבי מתעלמים.

וכמה טוב שיש יורוליג להיות מודחת ממנה בשביל תירוץ להפסד האליפות המתקרב ובא. דה ז'ה וו לעונת צביקה שאחרי הפסד בגמר הטראומה החזיקה מספיק חזק עד ההפסד הצפוי בגמר הפיינל פור.

אתה זוכר איך הפועל ירושליים נראו אחרי ההדחה מהיורוקאפ?

ציטוט:
מול הזרים של היריבות משחקים שחקנים שאמורים להיות מהטובים באירופה בתפקידם
- מי שיחק אתמול מול אופייבו וצ'וברוביץ'? אלכסנדר? כהן? אלו השחקנים שאמורים להיות הטובים מאירופה בתפקידים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 184 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., Google [Bot], Hacohen, רלפי ו 81 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: