סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 5:47 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 184 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 1:09 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מי האשים את מכבי בחוסר ספורטיביות?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 1:18 pm 
Hall of Famer

Fez כתב:
להושיב את תומפסון בחוץ כרגע כבר לא ישיג כלום (למרות שיש סיכוי טוב שקטש יעשה את זה ביום חמישי). גם כי העונה גמורה (כבר אין כמעט סיכוי לסיים 1-6) וגם כי הקבוצה גמורה.

אם הפועל ת"א מנצחת פעמיים ( בבית מול גלבוע - שאולי כבר תרד עד אז סופית , ובחוץ נגד הרצליה - שאולי כבר תאבד סיכוי לפלייאוף עד אז ) אז היא מסיימת עם 17 ניצחונות , ולמרות שוברי השיוויון לרעתה עם חיפה , אילת וחולון ( אך לטובתה נגד נס ציונה וראשון ) זה עדיין אמור להספיק למקומות 1-6 .
מנגד , 2 הפסדים של הפועל ת"א , ניצחון נוסף של הרצליה ( על ירושלים/חולון ) , וניצחון אחד לפחות של נס ציונה - והפועל מחוץ לפלייאוף :shock:

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מכבי בעונה הבאה
הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 1:20 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
פארגו רחוק מלהיות שחקן על באירופה. הוא שחקן שיש להתחשב בו כי יש לו יכולות אתלטיות גבוהות, הוא שולט טוב בכדור והוא מאד חזק יחסית לסייז שלו, גם ברגליים וגם בפלג הגוף העליון. אבל הקליעה שלו חלשה יחסית, קבלת ההחלטות שלו טעונה שיפור, והאגו שלו שולט בהרבה מהפעולות שלו. כל ההתנהגות שלו משדרת הוא לא רוצה ולא חושב שהוא צריך ללמוד משהו או להשתפר במשהו, וכשהוא עושה פעולה לא טובה הוא חושב שזה מקרי. בפעם הבאה הכדור ייכנס או המסירה תגיע.
כל זה בנוסף להגנה אישית זוועה כשהוא שומר על גארדים אחרים בחוץ, בין אם בגלל יכולת ובין אם בגלל חוסר רצון, כנראה שניהם (דווקא בפוסט אפ, בגלל הכוח שלו, הוא שומר טוב. וזה מתחבר טוב גם לעניין האגו שלו, פוסט אפ זה מאבק כוח ולזה יש לו דווקא מוטיבציה)

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 1:24 pm 
Sophomore

shukista כתב:
Shiver כתב:
עד כמה שאני מכיר מחולי הקרוהן, יכול להיות הרבה מאוד זמן בשנה שאפשר לחיות איתה בלי יותר מדי להיות מושפעים בחיי היום יום. וזה כולל לשחק כדורסל.

יכול להיות, יכול להיות גם שהוא לא יכול לזוז סנטימטר בלי לשפוך את המעיים שלו, שלא לדבר על כאבי הבטן הבלתי פוסקים.

מה שאני אומר זה שמדובר במחלה קשה שאנשים שחולים בה יכולים להגיע למיון בצורה תדירה וזה יכול להגיע למצב גם שכורתים חלקים שלמים מהמעיים, כמובן שיש דרגות שונות שלה, אבל מי שחולה במחלה כזו הוא בטח לא ״מתרץ״.
אני עדיין די בהלם שהוא יכול לתפקד איתה ולשחק כדורסל, זו מחלה שמושפעת המון מסטרס וזה יכול לשמש לה קטליזטור להתפרצות.

לא רק סטרס...גם במצבים של התקף או מיני התקף, הגוף צריך המון אנרגיה כדי להחלים מהדלקת (שהוא בעצמו יוצר וממשיך לייצר,דיסוננס הזוי)

ככה שאם הוא ממשיך להתאמן זמן ההגעה לרימיסה מתארך. מחלות לא פשוטות קרוהן וקוליטיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 1:28 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4653443,00.html

"במקביל להפסד עצמו, במכבי ת"א ממשיכים לספוג ביקורות מסביב על חוסר הספורטיביות של הקבוצה, בעיקר מהקבוצות המדורגות במקומות 4-8. כאמור, עד המחזור האחרון לא יתברר ככל הנראה מיקומן הסופי לקראת הפלייאוף ובשל כך קיים כעס רב על הצהובים עוד מאז התבוסה למכבי ראשל"צ. "

"יו"ר הפועל חולון, איתן לנציאנו כתב אתמול בעמוד הפייסבוק שלו: "מכבי תל אביב הבושה של המדינה. איכסה מגעילים נמאסתם. פדרמן (בזן) הספונסר של חיפה מה כבר חשבתי לעצמי". אגב,
לנציאנו לא לבד. ביקורת קשה נשמעה גם מכיוונן של קבוצות אחרות כמו הפועל ת"א ועירוני נס ציונה. בקבוצות הבהירו כי אכן כל קבוצה צריכה לדאוג לעצמה ולהיות אחראית לתוצאות שהיא משיגה, אך האשימו את מכבי ת"א בחוסר ספורטיביות מובהק המשפיע על הליגה כולה. "

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 1:29 pm 
Sophomore

oren_80 כתב:
כשהיא מנצחת היא לא בסדר.
כשהיא מפסידה היא לא בסדר.
מתחיל להזכיר את היחס למדינת ישראל...

:co_ol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 3:13 pm 
Hall of Famer

אפרופו שנה הבאה. רסקין העלה את שמעון מזרחי היום בגל"צ בבוקר. הוא דיבר איתו על המצב של הקבוצה וכו' ואז הם דיברו על שנה הבאה. אז רסקין נקב בשמות השחקנים שימשיכו - סמית', רנדל, אוחיון. פה מזרחי עצר אותו והוסיף את לנדסברג. ואז רסקין המשיך - 4 שחקנים ימשיכו בעונה הבאה. כאן לא הייתה עצירה של מזרחי עם השם של פארגו שגם הוא ממשיך בשנה הבאה. סימן לבאות?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 3:16 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב כתב:
אפרופו שנה הבאה. רסקין העלה את שמעון מזרחי היום בגל"צ בבוקר. הוא דיבר איתו על המצב של הקבוצה וכו' ואז הם דיברו על שנה הבאה. אז רסקין נקב בשמות השחקנים שימשיכו - סמית', רנדל, אוחיון. פה מזרחי עצר אותו והוסיף את לנדסברג. ואז רסקין המשיך - 4 שחקנים ימשיכו בעונה הבאה. כאן לא הייתה עצירה של מזרחי עם השם של פארגו שגם הוא ממשיך בשנה הבאה. סימן לבאות?

אפרופו שמעון מזרחי בבוקר.. כמו גודס שאלו אותו למה הפסידו והוא ציין שהם הצליחו להשוות אבל אז איבדו 2 כדורים
מה התירוץ המפגר הזה -איבדתם 2 כדורים במצב של שוויון 4 דקות לסיום ?
איך 2 איבודי כדור קשורים לתוצאה הסופית ?

פאתטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 3:19 pm 
Hall of Famer

זה לא כזה מפגר. קוראים לזה מומנטום במשחק. לא כתירוץ, אלא כהסבר למה שקרה במשחק. מכבי סגרה את ההפרש, הגיעה לשיוויון ואז ב-2 איבודים איבדה את המומנטום, חיפה חזרה ליתרון והמשחק ברח.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 3:21 pm 
מנהל פורום

פארגו
ת'אמת?
פארגו הראה הרבה דברים העונה, אף אחד מהם לא מצדיק מיליון דולר נטו לעונה
רכז של קבוצה שמכוונת לפיינל אירופי חייב להיות הרבה יותר מגוון וגמיש מפארגו

תירוצי גודס
דווקא אני אוהב תשובות כאלה מאמנים, שכשואלים אותם מה לא עבד, לא עונים תשובות כלליות. שני האיבודים האלה השפיעו מאוד על ההתקפות שבאו אחר כךהם שברו את המומנטום של מכבי. (אני הייתי בטוח ב66:66 שהמשחק של מכבי) שני האיבודים מכניסים את הקבוצה המפגרת למוד התקפות מהירות יותר, כי בלי רנדל אין מי שיסדר עצירות בהגנה, אז הניצחון היה חייב להיות מבוסס על בריחה בהתקפה ולא על עצירות בהגנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 3:21 pm 
מנהל פורום

סורי עמוס, עכשיו ראיתי שעניתי תשובה דומה לשלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 3:41 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב כתב:
זה לא כזה מפגר. קוראים לזה מומנטום במשחק. לא כתירוץ, אלא כהסבר למה שקרה במשחק. מכבי סגרה את ההפרש, הגיעה לשיוויון ואז ב-2 איבודים איבדה את המומנטום, חיפה חזרה ליתרון והמשחק ברח.

מכבי חיפה היתה טובה יותר לכל אורך המשחק. זה שמכבי ת"א לא הצליחו לייצר יותר מ-3 דקות טובות ברצף זה תירוץ טוב ? לא בעיני.
שיסביר למה הם רדפו אחרינו כל המשחק, לא להאחז בחצי דקה שהם הצליחו להיות בשיוויון ולבכות על זה שלא הצליחו לעשות יותר מזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 3:53 pm 
Junior

uriel17 כתב:
פארגו
ת'אמת?

תירוצי גודס
דווקא אני אוהב תשובות כאלה מאמנים, שכשואלים אותם מה לא עבד, לא עונים תשובות כלליות. שני האיבודים האלה השפיעו מאוד על ההתקפות שבאו אחר כךהם שברו את המומנטום של מכבי. (אני הייתי בטוח ב66:66 שהמשחק של מכבי) שני האיבודים מכניסים את הקבוצה המפגרת למוד התקפות מהירות יותר, כי בלי רנדל אין מי שיסדר עצירות בהגנה, אז הניצחון היה חייב להיות מבוסס על בריחה בהתקפה ולא על עצירות בהגנה

קוראים לזה גניבת דעת כי הוא מסיט את הדיון מהשאלה היותר מעניינת - איך הקבוצה שלו הגיעה בכלל למשחק צמוד עם קבוצה שמשחקים בה ברוטציה אריאלי ויפתח זיו, שלא לדבר על כך שכמעט לכל השחקנים בה לא היה מקום בסגל שלו, ואני מדבר על הסגל של אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 4:16 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

לאומית כתב:
uriel17 כתב:
פארגו
ת'אמת?

תירוצי גודס

קוראים לזה גניבת דעת כי הוא מסיט את הדיון מהשאלה היותר מעניינת - איך הקבוצה שלו הגיעה בכלל למשחק צמוד עם קבוצה שמשחקים בה ברוטציה אריאלי ויפתח זיו, שלא לדבר על כך שכמעט לכל השחקנים בה לא היה מקום בסגל שלו, ואני מדבר על הסגל של אתמול.

דומה למה שאני אמרתי. וגם להגיד שהמשחק היה צמוד זה קצת הגזמה . מאז הרבע הראשון מכבי ת"א לא הובילה ,וגם השיוויון הזה היה חד פעמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 4:22 pm 
Hall of Famer

מעניין, הייתי בטוח שנגד חולון מכבי הייתה בסגל עוד יותר חסר.........

בכלל, מגוחך למדי שחולון מתלוננת על חוסר ספורטביות, אחרי שבעונת האליפות שלה היא הפסידה בכוונה לנהריה כדי שהפועל ירושלים לא תעלה לפיינל פור.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 4:37 pm 
מנהל פורום

אבו שוקרי כתב:
shukista כתב:
Shiver כתב:
עד כמה שאני מכיר מחולי הקרוהן, יכול להיות הרבה מאוד זמן בשנה שאפשר לחיות איתה בלי יותר מדי להיות מושפעים בחיי היום יום. וזה כולל לשחק כדורסל.

יכול להיות, יכול להיות גם שהוא לא יכול לזוז סנטימטר בלי לשפוך את המעיים שלו, שלא לדבר על כאבי הבטן הבלתי פוסקים.

מה שאני אומר זה שמדובר במחלה קשה שאנשים שחולים בה יכולים להגיע למיון בצורה תדירה וזה יכול להגיע למצב גם שכורתים חלקים שלמים מהמעיים, כמובן שיש דרגות שונות שלה, אבל מי שחולה במחלה כזו הוא בטח לא ״מתרץ״.
אני עדיין די בהלם שהוא יכול לתפקד איתה ולשחק כדורסל, זו מחלה שמושפעת המון מסטרס וזה יכול לשמש לה קטליזטור להתפרצות.

לא רק סטרס...גם במצבים של התקף או מיני התקף, הגוף צריך המון אנרגיה כדי להחלים מהדלקת (שהוא בעצמו יוצר וממשיך לייצר,דיסוננס הזוי)

ככה שאם הוא ממשיך להתאמן זמן ההגעה לרימיסה מתארך. מחלות לא פשוטות קרוהן וקוליטיס.

נדמה לי שגם וויל סלומון סבל ממנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 4:50 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אז נהג המונית שסולומון השתין בה עוד יכול לראות את עצמו כמי שיצא בזול.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 5:00 pm 
מנהל פורום

:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 5:02 pm 
Junior

Equilibrium כתב:
עופר האדום כתב:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4653443,00.html

"במקביל להפסד עצמו, במכבי ת"א ממשיכים לספוג ביקורות מסביב על חוסר הספורטיביות של הקבוצה, בעיקר מהקבוצות המדורגות במקומות 4-8. כאמור, עד המחזור האחרון לא יתברר ככל הנראה מיקומן הסופי לקראת הפלייאוף ובשל כך קיים כעס רב על הצהובים עוד מאז התבוסה למכבי ראשל"צ. "

"יו"ר הפועל חולון, איתן לנציאנו כתב אתמול בעמוד הפייסבוק שלו: "מכבי תל אביב הבושה של המדינה. איכסה מגעילים נמאסתם. פדרמן (בזן) הספונסר של חיפה מה כבר חשבתי לעצמי". אגב,
לנציאנו לא לבד. ביקורת קשה נשמעה גם מכיוונן של קבוצות אחרות כמו הפועל ת"א ועירוני נס ציונה. בקבוצות הבהירו כי אכן כל קבוצה צריכה לדאוג לעצמה ולהיות אחראית לתוצאות שהיא משיגה, אך האשימו את מכבי ת"א בחוסר ספורטיביות מובהק המשפיע על הליגה כולה. "

התלונות שלנו אכן מגוחכות.
וזה עוד בלי להתייחס לצורת הכתיבה הילדותית והעילגת. אני מצפה מהיו"ר שלי שיידע להתבטא ברמה גבוהה יותר מאחרון האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 6:00 pm 
Hall of Famer

לא שמעתי את מה שהוא אמר, אבל אם הוא אמר משהו כמו "שיחקנו לא טוב היום, היינו בפיגור, חיפה ניצחה כי הייתה יותר טובה, אבל היה מצב במהלך המשחק שיכולנו להפוך את איך שהמשחק נראה, כשאחרי ריצה הגענו לשיוויון, אבל אז 2 איבודי כדור הרסו לנו את המומנטום וסגרו את המשחק" אז לא רואה אם זה בעיה. וכן, מכבי היו צריכים לנצח את חיפה, גם בהרכב כזה (למרות שזה לא פשוט להגיד השחקנים האלו יותר טובים מהמקבילים שלהם, אז המצב טוב, כשהשחקנים הללו לא קיבלו דקות כמעט כל העונה ופתאום הם חלק משמעותי מהקבוצה וקריטיים למשחק). שמעון מזרחי דרך אגב בדברים שלו אצל רסקין חזר כמה פעמים על כך שחיפה הייתה טובה וניצחה בצדק, או משהו בסגנון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 6:41 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב כתב:
לא שמעתי את מה שהוא אמר, אבל אם הוא אמר משהו כמו "שיחקנו לא טוב היום, היינו בפיגור, חיפה ניצחה כי הייתה יותר טובה, אבל היה מצב במהלך המשחק שיכולנו להפוך את איך שהמשחק נראה, כשאחרי ריצה הגענו לשיוויון, אבל אז 2 איבודי כדור הרסו לנו את המומנטום וסגרו את המשחק" אז לא רואה אם זה בעיה. וכן, מכבי היו צריכים לנצח את חיפה, גם בהרכב כזה (למרות שזה לא פשוט להגיד השחקנים האלו יותר טובים מהמקבילים שלהם, אז המצב טוב, כשהשחקנים הללו לא קיבלו דקות כמעט כל העונה ופתאום הם חלק משמעותי מהקבוצה וקריטיים למשחק). שמעון מזרחי דרך אגב בדברים שלו אצל רסקין חזר כמה פעמים על כך שחיפה הייתה טובה וניצחה בצדק, או משהו בסגנון.

זה נכון הוא נתן קרדיט ליריבה. אבל לדבר על 2 פוזשנים כאלו שהכריעו את המשחק, בתוך משחק של 40 דקות זה פתטי. מזכיר את מאמני הנבחרת בכדורגל שמקבלים שלוש אפס ומספרים אחרי המשחק שהיינו טובים עד הגול הראשון, או בין הדקה השבעים לדקה השמונים ושתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 6:44 pm 
מנהל פורום

או ניצחנו את המחצית השנייה 1-0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 7:17 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני לא מצליח לראות דמיון בין "היו לנו שני איבודים קריטיים" ו"ניצחנו בנקודה את המחצית השניה". אבל יש אנשים כנראה שמעדיפים שראיונות מאמנים יהיו סידרה של קלישאות בלי תשובות לעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 8:44 pm 
מנהל פורום

דנטה. הגיע למשחק וליאור עם גג לתפארת
יופי, יופי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 8:46 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

blue כתב:
או ניצחנו את המחצית השנייה 1-0

או "בדקה ה-74 היה לנו מצב, שאם הכדור לא היה פוגע בקורה, כל המומנטום של המשחק היה משתנה"

די לבלבולי המוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 184 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen, רלפי ו 141 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: