סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 7:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 184 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2015 10:46 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
לאומית כתב:
גם בגמר הוא לא ישחק, בין אם ישחק ובין אם לאו.
כדאי להם לסמוך יותר על בר טימור.

:a_g_a: רוע לב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מכבי בעונה הבאה
הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2015 12:08 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב כתב:
בטח ששני פוזשנים יכולים לעלות במשחק שלם. שוב, יש דבר כזה שנקרא מומנטום במשחק כדורסל.

עזוב, הסברת כבר פעם אחת כמו שצריך, אבל כשזה נוגע למכבי המושבע לא רואה בעיניים והופך לטוקבקיסט מצוי. גם אם גודס היה עונה שחיפה היו יותר טובים והאוהדים שלהם היו נפלאים ובכלל בעונה שעברה הגיע להם לזכות באליפות, עדיין המושבע היה כותב שמכבי ככלל וגודס בפרט פאתטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2015 12:17 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

גודס והצהובים לא פאתטים בכללי. התירוץ הזה ספציפית כן ולא תשכנע אותי אחרת.
ורק כדי לחזק את הטיעון שלי . הם דיברו על כך שת"א השוותה את התוצאה ל-66-66 ,שזה היה בערך 9 דקות לסיום (פתחו את הרבע הרביעי בחמש -אפס)
שני פוזשנים יכולים לקבוע מומנטום לפעמים ,זה נכון . אבל לבכות על משהו כ"כ נקודתי שהיה כ"כ רחוק מנקודת הסיום של המשחק זה פשוט מנותק מהמציאות
ואני שוב אחזור לדוגמת הכדורגל -"אם החלוץ שלנו היה מבקיע את המצב שהגיע אליו בדקה ה-70 ,היינו הופכים את המשחק"

היו עוד כאלה שהסכימו איתי אגב

נערך לאחרונה על ידי juror13 בתאריך ג' מאי 05, 2015 1:39 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2015 1:38 pm 
Hall of Famer

היו עוד כאלה שהסכימו איתך. זה לא הופך אותך או אותם לצודקים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2015 1:41 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

juror13 כתב:

עמוס, אוריאל ואני לא מסכימים אתך ורק לאומית (שלא מפספס הזדמנות לרדת על גודס כמעט כמו על חסין) כן, אבל סבבה, אל תשתכנע ששני איבודים רצופים כמה דקות לסיום לא הורסים מומנטום ועלולים לגרום להפסד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2015 2:18 pm 
Junior

הסבר של שני איבודים שהרסו מומנטום זה הסבר סביר להפסד במשחק מול קבוצה עדיפה ממך שהיה צמוד וברח לנו.

מכבי בתקופה נוראית , שיחקה נוראי , הצליחה לחזור ואיבדה שני כדורים (מה שנכון) והמשיכה להיראות נוראי.
לתת את שני האיבודים הללו כתירוץ לאיך שמכבי נראית או למה היא מפסידה (כי אם לא היו מאבדים בטח הכל נראה טוב) זה כמו להאשים שומר בש.ג בברלין למה גרמניה הפסידה את מלחמת העולם השנייה.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2015 2:22 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

beatla כתב:
הסבר של שני איבודים שהרסו מומנטום זה הסבר סביר להפסד במשחק מול קבוצה עדיפה ממך שהיה צמוד וברח לנו.

מכבי בתקופה נוראית , שיחקה נוראי , הצליחה לחזור ואיבדה שני כדורים (מה שנכון) והמשיכה להיראות נוראי.
לתת את שני האיבודים הללו כתירוץ לאיך שמכבי נראית או למה היא מפסידה (כי אם לא היו מאבדים בטח הכל נראה טוב) זה כמו להאשים שומר בש.ג בברלין למה גרמניה הפסידה את מלחמת העולם השנייה.

תודה ביטלא. ושימו לב שעדכנתי את התגובה הקודמת שלי. השיוויון היה בדיוק 9 דקות לסיום- בדקתי

אם אתה רוצים להיות קטנונייים סבבה : עמוס אוריאל וסיר צ'ארלס זה שלושה. אני ,לאומית וביטלא זה גם שלושה

העיקר שאני טוקבקיסט מצוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2015 2:34 pm 
Senior

ירושלים בצרות אם הלפרין לא חוזר וזה יכול להיות הדבר הקטן שימנע מהם הגעה לגמר.

הם מאד פגיעים בלעדיו ואני לא מאמין שאדם אריאל יקלע בפלייאוף כמו שהוא קולע במשחקים האחרונים.

שלא לדבר על בעיית חוק רוסי או הסכנה שפציעה נוספת אפילו לשבוע-שבועיים של אליהו והם נפרדים לשלום מהעונה הזאת אפילו ברבע גמר.

צריכים לשמור על אליהו בצמר גפן כמו שבמכבי צריכים לשמור על רנדל.

האמת שלקבוצה פוטנציאלית, קרי חיפה :-) עדיף לפגוש את ירושלים כנראה כבר ברבע גמר שם סיכוי יותר גבוה שהלפרין נעדר. מצד שני רוט פגוע אז עדיף לא לקחת צ'אנסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2015 2:36 pm 
מנהל פורום

ננקנק אותכם איתו או בלעדיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2015 2:41 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:
ננקנק אותכם איתו או בלעדיו

first we take מחזור 32 בארנה ..ואז נראה איזה מקום אנחנו בתום העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2015 2:42 pm 
Senior

בסגל מלא בחיפה (זאת אומרת רוט) ובלי הלפרין אתם לא עוברים לדעתי. למזלכם זה כנראה לא סביר שיהיה משהו שיעמוד במבחן המציאות עד חצי הגמר אולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2015 2:51 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

אם ברייסי רייט ימשיך לשחק, ולא קיצ'ן יחד עם מקי - הכל אפשרי בירושלים (ואני לא מתכוון לחיוב...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2015 2:59 pm 
מנהל פורום

צודק, ברייסי וחוסר התנועה בלי כדור בהתקפה הרגה את הפועל
ברייסי שחקן שאוהבים להגיד שהוא הגארד הכי טוב בארץ והשחקן הכי טוב בקבוצה וכו וכו
תכלס, כשאתה רואה את הקבוצה איתו או בלעדיו, אז ברוב הגדול של המקרים אנחנו הרבה יותר טובים בלעדיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2015 3:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
sir charles כתב:
juror13 כתב:

עמוס, אוריאל ואני לא מסכימים אתך ורק לאומית (שלא מפספס הזדמנות לרדת על גודס כמעט כמו על חסין) כן, אבל סבבה, אל תשתכנע ששני איבודים רצופים כמה דקות לסיום לא הורסים מומנטום ועלולים לגרום להפסד.

גם אני (בנוסף לביטלא) מסכים איתו. יש מומנטום בכדורסל, אבל לתלות הפסד (במשחק שמכבי לא הובילה בו כמדומני אף פעם, או אולי הובילה ממש בתחילת המשחק, לא ראיתי) בשני איבודים בתחילת הרבע הרביעי זה פאתטי ברמות שאי אפשר לתאר. זה אפילו יותר פאתטי מהדיבור שקיים במשחקים של מכבי על "ההזדמנויות שמכבי נותנת והקבוצה השנייה לא לוקחת".
כמו שמכבי נראתה, יש לא פחות סבירות, ואפילו יותר, שגם אם האיבודים האלה היו מתחלפים בסלים ומכבי הייתה מובילה ב-4 היא הייתה מפסידה. חוץ מזה, אפשר לחושב שלחיפה לא היו אפיזודות של שני איבודים, שאם היו מסתיימים בסלים יכול להיות שהיה נגמר 20 הפרש.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ג' מאי 05, 2015 3:29 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2015 3:52 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
sir charles כתב:
juror13 כתב:

גם אני (בנוסף לביטלא) מסכים איתו. יש מומנטום בכדורסל, אבל לתלות הפסד (במשחק שמכבי לא הובילה בו כמדומני אף פעם, או אולי הובילה ממש בתחילת המשחק, לא ראיתי) בשני איבודים בתחילת הרבע הרביעי זה פאתטי ברמות שאי אפשר לתאר. זה אפילו יותר פאתטי מהדיבור שקיים במשחקים של מכבי על "ההזדמנויות שמכבי נותנת והקבוצה השנייה לא לוקחת".
כמו שמכבי נראתה, יש לא פחות סבירות, ואפילו יותר, שגם אם האיבודים האלה היו מתחלפים בסלים ומכבי הייתה מובילה ב-4 היא הייתה מפסידה. חוץ מזה, אפשר לחושב שלחיפה לא היו אפיזודות של שני איבודים, שאם היו מסתיימים בסלים יכול להיות שהיה נגמר 20 הפרש.

רגע היסטורי (אני חושב) ,ראי שעל הקיר מצדד בדברים שלי.
ראי - נדמה לי שהצהובים הובילו (לא בטוח) מתישהו בחמש דקות הראשונות .באיזשהו שלב חיפה ברחה ל:19-10 ומאז הצהובים לא הובילו
סיר צ'ארלס : שים לב, כרגע 3:4 לטובת הטוקבקיסט הממוצע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2015 4:38 pm 
Hall of Famer

beatla כתב:

אה, אף אחד לא אומר ששני האיבודים הללו הם הסיבה לאיך שמכבי נראתה, גם אף אחד לא אומר שאם הם לא היו מאבדים את הכדורים, או אפילו היו מנצחים את המשחק הכול היה נראה טוב (לפחות אני לא אומר את זה). אבל אני כן חושב שאפשר להגיד ששני האיבודים הללו היו הנק' הקריטית במשחק ואחריהם מכבי התפרקה ואלמלא היו שני האיבודים הללו מכבי הייתה יכולה לנצח את המשחק. ממה ששמעתי את שמעון מזרחי הוא לא אמר שלאמלא שני האיבודים הללו מכבי הייתה מנצחת, אלא הוא בדיוק דיבר על המומנטום שנאבד בעקבות האיבודים וההמשך שהגיע בעקבותיו עם ההפסד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2015 5:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כבודם של האיבודים במקומם מונח. הם באו אחרי רצף אימתני של שני סלים.
עם כל הכבוד לשני האיבודים שבטח לא מוסיפים וקטעו מומנטום (קטן, יש לזכור), הם קרו משהו כמו 7-8 דקות לסיום. מכבי יכלה לנצח גם איתם, היה מספיק זמן, ויכלה בקלות להפסיד גם בלעדיהם. 7-8 דקות לסיום זה לא "נקודת זמן קריטית במשחק". עצם זה שמכבי מתרכזים בהם כל כך הרבה ומוציאים אותם מכל פרופורציה הופך את העיסוק בהם לפאתטי, כי הם מציגים אותם כחזות הכל או לפחות כמשהו שיש לו חלק גדול בהרבה בהפסד ממה שהוא באמת.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2015 5:39 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
עם כל הכבוד לשני האיבודים שבטח לא מוסיפים וקטעו מומנטום (קטן, יש לזכור), הם קרו משהו כמו 7-8 דקות לסיום. מכבי יכלה לנצח גם איתם, היה מספיק זמן, ויכלה בקלות להפסיד גם בלעדיהם. 7-8 דקות לסיום זה לא "נקודת זמן קריטית במשחק". עצם זה שמכבי מתרכזים בהם כל כך הרבה ומוציאים אותם מכל פרופורציה הופך את העיסוק בהם לפאתטי, כי הם מציגים אותם כחזות הכל או לפחות כמשהו שיש לו חלק גדול בהרבה בהפסד ממה שהוא באמת.

ראה הוזהרת ,סר צ'ארלס עלול להגיד שרשמת את זה כי אתה שונא את מכבי ת"א וכי אתה טוקבקיסט מצוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2015 8:53 pm 
Hall of Famer

את האמת, מי שמתעסק בהם כל כך הרבה זה אנחנו. לא יודע כמה מכבי באמת מתעסקים, כמה זאת הייתה תגובה שגודס נתן אחרי המשחק ומזרחי פשוט החרה החזיק אחריו ומשם הם כבר דפדפו. יכול להיות שיש ישיבות וידיאו של 6 שעות במשך שלושה ימים להבין את 2 האיבודים הללו שעלו בניצחון בטוח ויכול להיות שאף אחד לא מתייחס יותר לכך. לא אתה ולא אני באמת יודעים.

ורק דבר אחד, מומנטום שקובע משחק לא חייב לבוא דווקא בדקות גורליות. הדוגמא הכי ברורה שאני זוכר זה משחק הגמר בת"א מול בולוניה שנגמר ב-44 הפרש. מכבי באמת פתחו את המשחק בסערה ויצרו פער גדול. אבל אחרי הדקות הראשונות של ההלם בולוניה קצת התחילה להתאושש ולשחק כדורסל. ואז הגיעה חטיפת כדור של האיטלקים בדרך ל-2 נק' קלות ואולי תחילת חזרה למשחק. במקום זאת מה שקרה זאת הייתה חסימה של פארקר ושם לחלוטין נגמר המשחק.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2015 10:01 pm 
Hall of Famer

עמוס זה מה שזכור לי לגביי גג של פארקר:
https://youtu.be/QQuWpx0qvEo?t=338

ממש בהתחלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2015 10:17 pm 
Hall of Famer

נכון, ממש בהתחלה, אבל בדיוק כשנראה שבולוניה מתחילה לצאת קצת מההלם. זה הכניס אותה לשוק טוטאלי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2015 11:14 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

juror13 כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

ראה הוזהרת ,סר צ'ארלס עלול להגיד שרשמת את זה כי אתה שונא את מכבי ת"א וכי אתה טוקבקיסט מצוי

:wink: ראי אוהד מכבי אבל הוא גם אובייקטיבי. אתה לעומת זאת כל כך מתעב את מכבי שהיית רוצה שאשדוד ירדו ליגה במקום הגלבוע רק כי מאמן אותם צביקה שרף המכביסט לשעבר. כמו שעמוס כתב, רק פה בת'רד מדברים על שני האיבודים האלו כאילו זה מה שהפסיד את המשחק. גודס ומזרחי רק הזכירו אותם כנקודה שבה המשחק הלך לעזאזל. הם לא תלו את ההפסד באיבודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2015 11:57 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

sir charles כתב:
juror13 כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

:wink: ראי אוהד מכבי אבל הוא גם אובייקטיבי. אתה לעומת זאת כל כך מתעב את מכבי שהיית רוצה שאשדוד ירדו ליגה במקום הגלבוע רק כי מאמן אותם צביקה שרף המכביסט לשעבר. כמו שעמוס כתב, רק פה בת'רד מדברים על שני האיבודים האלו כאילו זה מה שהפסיד את המשחק. גודס ומזרחי רק הזכירו אותם כנקודה שבה המשחק הלך לעזאזל. הם לא תלו את ההפסד באיבודים.

בוא נדייק
1. אני שונא את מכבי ת"א וגם את צביקה,לא מכחיש. זה אסור ?
2. הייתי מעדיף שאשדוד תרד וגלבוע תשאר ,גם בגלל צביקה אבל זו ממש לא היתה הסיבה היחידה. אתה מציין את זה לגנותי ?
3. זה היה מגוחך באותה מידה אם רמי הדר או אלעד חסין או עודד קטש מזכירים צמד איבודי כדור 9 דקות לסיום כאישו כלשהו לתוצאה של משחק .
4. תקרא שוב את התגובה של לאומית. אתה בטוח שהוא בצד שלך ?
5. אני מבין שאתה עדיין מאמין להם שזו בדיוק הנקודה שבה המשחק הלך לעזאזל. שיהיה
6. בוא נסכם שמבחינתי כדי שצמד איבודים יהיה קריטי לתוצאה של משחק ההפרש צריך להיות 6 ומטה, והאיבודים האלה צריכים להיות לפחות 4 דקות לסיום (זו דעתי כן ,אתה לא חייב להסכים)
7. למען הסדר הטוב ,ואני אחיה גם בלי ההתנצלות שלך ,ההתנשאות והזלזול שלך כלפי לא היו במקום ,לדעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 06, 2015 9:00 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

תקרא שוב את ההודעה שלי ותבין שכתבתי שלאומית בצד שלך.
אין פה התנשאות ולא התכוונתי להעליב, אבל הדרך שבה אתה מחפש כל דבר קטן להתנגח במכבי (גם אם לא בדקת לעומק כמו בענייני תקנון למינהם) מזכירים לי לפעמים טוקבקיסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 06, 2015 9:27 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

sir charles כתב:
תקרא שוב את ההודעה שלי ותבין שכתבתי שלאומית בצד שלך.
אין פה התנשאות ולא התכוונתי להעליב, אבל הדרך שבה אתה מחפש כל דבר קטן להתנגח במכבי (גם אם לא בדקת לעומק כמו בענייני תקנון למינהם) מזכירים לי לפעמים טוקבקיסטים.

בקיצור אתה עוד זוכר לי הודעה קודמת שבה רשמתי שאני לא בטוח לגבי התקנון אבל על פניו זה נראה לי מסריח..(באמת לא זוכר מה זה היה בדיוק)
זה נכון ,אני שונא אותם,אני לפעמים מחפש אותם (רוב האנשים פה בפורום לא אובייקטיבים ,זה מה שעושה את הפורום מעניין)
יחד עם זאת אני עומד מאחורי דברי לגבי ההתעסקות בשני איבודי כדור.

העיקר קיבלתם בראש ביום ראשון :-)

יום טוב לכולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 184 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 124 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: