סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 10:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אפריל 30, 2015 3:48 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
blue כתב:
מה נותן לך לשחוק שחקנים שנייה לפני שמתחיל הפליאוף במשחקים כמעט חסרי חשיבות?

משחקים חסרי חשיבות למי ? יש פה הרבה קבוצות שעוד לא יודעות באיזה מקום יסיימו את הליגה (כמעט כולן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 30, 2015 3:56 pm 
מנהל פורום

juror13 כתב:
blue כתב:
מה נותן לך לשחוק שחקנים שנייה לפני שמתחיל הפליאוף במשחקים כמעט חסרי חשיבות?

משחקים חסרי חשיבות למי ? יש פה הרבה קבוצות שעוד לא יודעות באיזה מקום יסיימו את הליגה (כמעט כולן)

אני מדבר על ירושלים ות"א

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 30, 2015 6:17 pm 
Hall of Famer

כמי שפתח את "תיבת הפנדורה" הזו - ממש לא שיערתי שזה יגיע למימדים כאלה ...

בשנה שעברה חלק מהסיום הצורם של ירושלים , היה בעקבות פציעות של ישראלי מוביל וזר חמישי בהיררכיה ( אליהו ופרחוסקי ) . כתוצאה מכך שחקנים בינוניים ומטה ( לרמה אליה מכוונת ירושלים ) כמו גרין , אריאל ומנקו נאלצו לקבל דקות משמעותיות לאורך כל הפלייאוף ( לשם השוואה - בעונה הרגילה השלישייה הנ"ל קיבלה יחדיו 28 דקות משחק בממוצע למשחק , בפלייאוף - 36 ) .
מסיבה זו טענתי בקיץ שירושלים חייבת לשדרג את עצמה בסגל הישראלי , שזה פרקטית אמר לפתוח את הכיס בשביל פישר , או להחתים כמה שחקנים מוכחים ברמת הליגה לכמה שנים ( יבזורי , דאוסן , רוזפלט וכו' ) .
בפועל הסגל הישראלי כלל לא חוזק ( הובא טימור במקום מנקו ) , והכוונה הייתה לחזק את גזרת הזרים ( הן מבחינה מספרית , והן איכותית עם דונטה ) .

אני טוען שפציעה אחת של אליהו או הלפרין ( בעיקר אליהו ) וירושלים כבר ( לטעמי ) לא כזו פייבוריטית עצומה בסדרת רבע גמר ( אפשרית ) מול חיפה , ובטח ובטח בהמשך הדרך .

אפרופו הדיון שהיה פה , גם אם לא מביאים ישראלים בפתיחת העונה , ובטח לאחר הפציעה של גרין - אפשר להקציב איזה חצי מיליון דולר ולהציע זאת לשחקן שרוצים ( רותבארט , יבזורי , טל דן ) עבור חוזה לשנתיים וחצי ( הרי בקיץ בכל מקרה שחקן מהסדר גודל הנ"ל יצטרך להיות מוחתם , או ששוב ייתקעו ללא ישראלים ... ) . קשה לראות את הקבוצה שמנגד מערימה יותר מדי קשיים כנגד הצעה שכזו ( וכמובן גם לה אפשר להבטיח תגמול ראוי , בדמות כסף ואולי בנוסף שחקן ישראלי שולי ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 30, 2015 9:02 pm 
Hall of Famer

סתם כי דיברתם על ג'פרסון. אז הבחור נזרק מהקבוצה הקוריאנית שלו במהלך סדרת חצי גמר הפלייאוף.
הסיבה? יותר מופרך מנערות הליווי של מרקוס סלוטר. בזמן שכולם עמדו וכיבדו את ההמנון הקוריאני, אדון ג'פרסון עסק במתיחות.
http://www.sportando.com/en/world/asia/ ... nthem.html

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 30, 2015 10:36 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב כתב:
סתם כי דיברתם על ג'פרסון. אז הבחור נזרק מהקבוצה הקוריאנית שלו במהלך סדרת חצי גמר הפלייאוף.
הסיבה? יותר מופרך מנערות הליווי של מרקוס סלוטר. בזמן שכולם עמדו וכיבדו את ההמנון הקוריאני, אדון ג'פרסון עסק במתיחות.
http://www.sportando.com/en/world/asia/ ... nthem.html

גיסנו אתה בדיליי,זה היה לפני מעל חודש. אלי סהר אפילו פרסם ברווז שהוא מועמד לחזור לחיפה
זו היתה הסיבה שקוף הזכיר אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 30, 2015 11:04 pm 
Hall of Famer

אחינו, אני יודע שג'פרסון היה מלפפון בביצה.
אני פשוט לא ידעתי על הסיבה המופרכת שבגללה הוא הועף. חשבתי שזה יעניין את הפורום. אם הייתה אופציה שכולם יוכלו לראות את ההודעות שלי חוץ ממך, אז במקרים כאלו הייתי משתדל לעשות זאת. לא מעוניין לבזבז את זמנך, או משהו כזה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 30, 2015 11:08 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

נדמה לי שגם בסלניוז דיברו על זה אבל חפיף, אין לי בעיה עם אף הודעה של אף אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 1:17 am 
מנהל פורום

מלפפון ירושלמי ראשון לעונת המלפפונים המתרגשת ובאה עלינו לטובה
ליגת המכללות היא חור שחור בהשכלה שלי בכדורסל לא יכול להגיד כלום חוץ מלשים כאן את הלינק
לא יודע אפילו איזה מכללה זאת הבובקטס, אבל די בטוח ששמעתי את השם בהקשר של מכללה טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 7:09 am 
Hall of Famer

נו, אז אולי תשים את הלינק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 8:19 am 
מנהל פורום

http://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fol ... 70&lang=HE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 9:42 am 
Hall of Famer

אחת מהמכללות היותר קטנות ואלמוניות, משחקת בקונפרנס קטן ואלמוני. את השם בובקאטס אולי שמעת בהקשר למכללת סינסינטי הגדולה שגם הכינוי שלהם הוא בובקאטס (יינסי גייטס הגיע מסינסי). אבל כינויים זהים למכללות זה לא דבר נדיר. אריזונה וקנטאקי (ועוד קבוצות) חולקות בכינוי וויילדקאטס. קונטיקט ו-וושינגטון הם מכללות באיזורים קרים, אמנם בשני הקצוות של ארה"ב, אבל יש להם את אותו כינוי - ההאסקיס. ועוד ועוד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 11:55 am 
מנהל פורום

תמיד תענוג לקרוא את הפוסטים של על המכללות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2015 12:14 pm 
מנהל פורום

אני בספק אם זה שחקן ברמה של ליגת על.
נתן פה פעם טורניר אדיר במכבייה כשהיה בן 16, אבל כבר אז ניתן היה לראות שהוא אתלט בינוני ובספק אם יש לו פוטנציאל להצליח ברמות הגבוהות.

לא רלוונטי להפועל י-ם. מקסימום יחתימו אותו וישאילו לכל מיני קבוצות בליגה השנייה וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2015 6:00 pm 
מנהל פורום

https://fbcdn-creative-a.akamaihd.net/h ... bbc649723b

סרטון משעשע במיוחד שבו דונטה מנסה לדבר עברית
האיש משעשע במיוחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2015 6:43 pm 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
https://fbcdn-creative-a.akamaihd.net/hads-ak-xfp1/v/t43.1792-4/11077628_1062559147107436_1602554733_n.mp4?efg=eyJxZSI6ImhpZ2hfcXVhbGl0eV9zZF8wMzAyLDI0MHBfd2ViX2lwYWRfMjI0cF9tb2JpbGUifQ%3D%3D&oh=b38bff1cf67cfa712a05f0d88cfa0214&oe=55490250&__gda__=1430847855_aa74a7c86ae3a37f33776fbbc649723b

סרטון משעשע במיוחד שבו דונטה מנסה לדבר עברית
האיש משעשע במיוחד

עדיין יותר ברור מרענן כץ :P :P :P

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2015 1:45 pm 
מנהל פורום

http://sports.walla.co.il/item/2852607
פיני גרשון להפועל ג'רוז...אם זה היה תלוי רק באורי אלון הוא היה כבר בארינה בעונה שעברה
נקווה שהקהל יבלום את זה
גם אם נשים בצד את המשקעים וגם אם נשים בצד את האישיות הדוחה של האיש
כדורסל נטו, הוא כבר הרבה זמן לא מספק את הסחורה, לא רק שלא מספק, מוציא מהחבילה פחות מסך חלקיה, בפיראוס, בקדנציה השניה במכבי וגם העונה כעוזר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2015 1:47 pm 
Hall of Famer

אורי אלון ויתר חברי ההנהלה בירושלים יטוסו למדריד כדי לשכנע את ראשי היורוליג לתת להפועל כרטיס חופשי ליורוליג בעונה הבאה(4-5 כרטיסים פנויים להובלה.......)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2015 1:53 pm 
מנהל פורום

בוואלה מנסים לקשור בין גרשון בהפועל לבין הסיכוי לקבל WC ליורוליג
זה נשמע כל כך הגיוני שאני מפחד לראות את גרזון על הקוים אצלנו בעונה הבאה
אם הוא בצוות האימון או הנהלה שלנו בעונה הבאה, אני בבעיה רצינית
יש מצב שאני לא מחדש מנוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2015 2:05 pm 
מנהל פורום

אוריאל תקן אותי אם אני טועה (שהרי אני לא מבין באי הארנה/מלחה), אני מקבל את התחושה שהקהל שלכם השתנה.
פעם היה אכפת לקהל מדברים כמו תחרותיות ושיריונים, היום נראה לי שמעניין אותו בכמה המנויים יתקרו בעונה הבאה ומתי הקבוצה תיכנס בדרך לא דרך ליורוליג.
לכן אני לא חושב שיהיה איזשהו קמפיין אנטי גרשון.
להפך, זה ימכור עוד מנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2015 2:32 pm 
Sophomore

blue כתב:
אוריאל תקן אותי אם אני טועה (שהרי אני לא מבין באי הארנה/מלחה), אני מקבל את התחושה שהקהל שלכם השתנה.
פעם היה אכפת לקהל מדברים כמו תחרותיות ושיריונים, היום נראה לי שמעניין אותו בכמה המנויים יתקרו בעונה הבאה ומתי הקבוצה תיכנס בדרך לא דרך ליורוליג.
לכן אני לא חושב שיהיה איזשהו קמפיין אנטי גרשון.
להפך, זה ימכור עוד מנויים.

אני אתקן אותך.
מעולם לא עניין את הקהל של ירושלים שום דבר חוץ מלנסות ולחקות את מכבי.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2015 2:34 pm 
מנהל פורום

קשה לי לדבר בשם כולם
אבל לאנשים שאני נמצא בקשר בעיקר בפינת עישון במחצית ולפני המשחק, יהיה קשה מאוד לעכל את גרשון, דווקא עליית מחיר פחות מפריעה
מה שהפריע בעליית מחיר זה האופן הנכלולי שבו זה נעשה
מעשה שהיה כך היה
במשחק מול גלבוע הונחו פליירים על הכיסאות בארינה, הפליירים מציעים הנחה למי שיחדש מנוי עד ה15 ליוני.
לחדש מנוי לפני שהעונה הקודמת נגמרה?
ארבעה חודשים לפני שמתחילה העונה הבאה?
הפלייר הבטיח שמי שיחדש כל כך מוקדם יזכה להנחה משמעותית
אמרתי לעצמי בטח חסר להם כסף לסגור את העונה הזאת והכסף מהמינויים יעזור להם לעמוד בהתחייבויות של העונה, ואני בכל מקרה לקוח שבוי אז מה זה משנה שלי לקנות מנוי עכשיו או עוד ארבעה חודשים
ןבכלל - אמרתי לעצמי - אזכה להנחה
בשיחת טלפון התברר שה"הנחה" זה התייקרות המנוי ביחס לעונה האחרונה, 1700 במקום 1600 ששילמנו בעונה האחרונה (במלחה שילמנו 1450 אגב)
אז איפה ההנחה שאלתי, אמרו לי מי שיחדש אחרי ה15 ליוני ישלם 1900
כלומר, אחרי עונה עלובה מאוד באירופה, בינונית לגמרי בליגה, בלי שיהיה לנו שום מושג על הסגל בעונה הבאה בלי שיהיה לנו שום מושג באיזה מפעל משחקים
מבקשים ממני
1) לשלם יותר על המנוי לעונה הבאה
2) לחדש אותו לפני שהעונה הנוכחית נגמרת

הקבוצה רוצה להיות קבוצה גדולה ועשירה, רוצה יותר כסף מהאוהדים?
סבבה, אני בעד
אבל יושר, הגינות, אמת בפירסום

עד כאן המנשר של הקהיליית האוהדים שקרובה אלי

זאת קהיליה מאוד משפיעה, כי חלק גדול מהרחבת מעגל המנויים זה בני משפחה וחברים שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2015 2:37 pm 
מנהל פורום

חוצפן, במה אנחנו מחקים את מכבי חוץ מאשר לשחק כדורסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2015 2:39 pm 
Junior

אוהדי ירושלים צריכים לבחור:
- רומנטיקה, אולם חם, התבססות על שחקני בית, ניהול שכונתי ותקציב נמוך - וקבוצה טובה לליגה. קצת כמו העונה המיתולוגית כשפפי נפצע
- מקצוענות, אולם גדול, התבססות על שחקנים זרים ומתאזרחים, ניהול ותקציבים ברמה גבוהה - תוך בניית קבוצה ליורוליג והתמודדות אמיתית עם מכבי

טועים האוהדים שחושבים שאפשר גם וגם - שמחים כשדאנטה מוחתם בירושלים, אבל מתלוננים שיש יותר מדי זרים; רוצים אולם חדש אבל מתלוננים שאין אווירה כמו במלחה; רוצים יורוליג ותקציב גבוה אבל מתלוננים כשנכנסים בדלת האחורית או שמעלים את מחירי המנויים.

ההנהלה הנוכחית עושה עבודה בטובה בלנסות לשלב בצורה טובה בין האופציות - פתחו רק חצי אולם כדי לשמר את האווירה כמה שאפשר, משקיעים בשחקנים ישראלים ובשחקני בית, מנסים לבנות קבוצה לטווח ארוך. אבל שלא יהיו אשליות - יהיו צפרדעים שהאוהדים "הרומנטיים" יצטרכו לבלוע - ואני לא בטוח שפיני גרשון לא אחד מהם. אני יודע שלחלק מהאוהדים הוא סדין אדום, ויכול להיות שהמקרה שלו באמת חריג - אבל אם יתחילו להיכנס שיקולים כאלה להחלטות, ולא האם ניתן לשדרג את הקבוצה בצורה משמעותית - אני חושש להצלחת כל הפרוייקט.
הפועל יכולה וצריכה להוות אלטרנטיבה למכבי, מהרבה בחינות כולל דרך הניהול הכוחנית, המשתקפת היטב באמירה האחרונה של פדדמן בדבר מי שלא תומך בקבוצה (והוא עוד נחשב למתון מבין חברי ההנהלה). אבל שלא יהיו אשליות - הניהול של מכבי ב-20 השנה האחרונות הוא מופת לניהול של קבוצת ספורט - מכבי משתייכת מבחינה ספורטיבית לטופ של הטופ של אירופה (יחד עם 2 היווניות, 2 הספרדיות וצסק"א) עם שלל פיינל פורים וזכיות, אבל עושה זאת בצורה הרבה יותר מרשימה מכולן - תקציב נמוך (שמתבסס על הרבה "הימורים" על שחקנים, חלקם הגדול מוצלח), אחוז הכנסות גבוה מאד (מכבי כמעט מאוזנת מבחינה תקציבית ומכניסה יותר מהאחרות, כשלא מחשיבים השקעות בעלים או של קבוצות הכדורגל), אולם מפוצץ (רוב הגדולות עם 50% אולם מלא, בזמן שמכבי מפוצצת את מנורה בכל משחק). אני מאד לא אוהב את מכבי וכנראה שאני גם חולה בראש, אבל יש לנו עוד הרבה מה ללמוד מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2015 3:09 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נו אוריאל, מה אתה מטריד את עצמך בשטויות כאלה. זה כמו שאת אוהדי הפועל תל אביב מעולם לא עניין כלום חוץ מלהתנשא על כל שאר העולם ולהרגיש שהם טהורים ויפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2015 3:29 pm 
מנהל פורום

דניאל כתב:
רוצים יורוליג ותקציב גבוה אבל מתלוננים כשנכנסים בדלת האחורית או שמעלים את מחירי המנויים.

הפועל יכולה וצריכה להוות אלטרנטיבה למכבי, מהרבה בחינות כולל דרך הניהול הכוחנית, המשתקפת היטב באמירה האחרונה של פדדמן בדבר מי שלא תומך בקבוצה (והוא עוד נחשב למתון מבין חברי ההנהלה).

אם הייתי אוהד של ירושלים בכיף הייתי משלם את העלייה במחיר, אבל זה לא האישיו.

אני לא רואה את האלטרנטיבה בניהול, אלא מור אוף דה סיים (שזה במילים אחרות מכבי תל אביב ב').
סדרות של הטוב מ7?
משקל גדול יותר בהחלטות במנהלת?
שינוי חלוקת הכספים?
כניסה ליורוליג בדלת האחורית?

אם אורי אלון ושותפיו היו נלחמים על זה ישראל תקבל רישיון B ליורוליג (דהיינו האלופה מקבלת מקום ביורוליג. אם זאת ת"א אז הכרטיס עובר לסגנית. בדיוק כמו שלפולין, על שלל קבוצת הפח שלה יש רישיון B) הייתי מפרגן להם מפה ועד הודעה חדשה. זה היה עוזר להם ולכל הכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs, בטן רכה וחביבה, רלפי ו 47 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: