סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 4:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 344 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מאי 12, 2015 4:17 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מה זאת אומרת זה "די נכון"?

מאיפה הוא הקריץ "200-150 החלטות קריטיות במשחק"? "אפשר להשוות את זה רק לטייס קרב"?

אתה רציני? איפה הוא חי?

רופאים, שופטים, מפקחי מס, נהגי אוטובוס-כל מקצוע שאתה רק רוצה בחיים וכרוך בהחלטות שמשפיעות על חיי אדם, כל זה לא מגיע למאמן כדורסל? ועוד לפאקינג המאמן שהכי לא משפיע על כלום בליגה? האיש יוצא אידיוט, וזה מוזר, כי אידיוט הוא לא. זה רק מראה באיזה לחץ ובאיזו סיטואציה לא נעימה הוא נמצא. בכל מקרה הוא הופך את עצמו לבדיחה, וחבל.

"הקאבס לא עמוקים מספיק. זה בדרך לסוויפ. 4:0 לבולס. תרשמו."-satriani מהמר על קאבס-בולס 2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 12, 2015 4:32 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אם הוא אמר את זה לעצמו הוא די טמבל. אם הוא גם הקשיב לעצמו, הוא טמבל כפול שתיים.
לברון בפינה ונשארו שנייה וחצי לסוף, אם אתה חושש שהוא יגיע לטבעת בזמן דווקא צריך ללחוץ אותו.

ראי כנראה שלא ראית את המהלך. השניים עמדו צמודים באזור הבקבוק. ואז לברון דחף קלות את באטלר לכיוון הסל וברח לכיוון קו השלוש מהפינה. באטלר איבד את לברון ולקח לו איזה חצי שניה להתאושש מהדחיפה ולנסות להגיע ללברון, ששיחרר את הזריקה לפני שבאטלר הספיק להפריע לו ממש. הוא כן לחץ אותו, רק נראה שהוא לא היה לחלוטין בפוקוס והדחיפה של לברון הפתיעה אותו.

רוני, ברור שהזריקה של לברון לא הייתה נוחה ואתה מעדיף לייאפ, רצוי ללא שום שחקן הגנה ליד. אבל עם שניה וחצי על השעון, הזריקה הזאת של לברון היא סבירה. ברוב המקרים הזריקה שתצא תהיה קשה יותר. מספיק לראות את שלשת הניצחון של דרק רוז מהמשחק הקודם, שהייתה בעיני הרבה יותר קשה.

ראובן, בעיני הסטט' הזאת לא כזאת תמוהה. בוא קודם נמחק את פרקינס מהסיפור. אני בתור מאמן לא רוצה שום זריקה של פרקינס למעט זריקה חופשית מתחת לסל, כשהמגן הכי קרוב אליו עומד מטר וחצי ממנו. אבל גם מוזגוב וגם תומפסון הם שני שחקני התקפה מאד מאד מוגבלים. יכול להיות שהקאבס היו צריכים לחפש קצת יותר את החדירה ואז את המסירה לגבוה, אבל שוב, זה לא מהלך קל לבצע, לא משהו שאני אגיד איזה טמטום של הקאבס.

מאנו, לא הבנתי, אתה טוען שלברון הוא קלע ספוטאפ שוטר מעולה, אבל לא מסוגל לקלוע אוף דה דריבל? כי לברון שאני ראיתי זה שחקן אחר לגמרי, שמסוגל לקלוע אוף דה דריבל מספיק טוב. דווקא כספוטאפ שוטר הוא פחות אפקטיבי, לא בגלל שהוא לא מסוגל לקלוע, אלא כי לרוב ההגנה פשוט לא עוזבת אותו. ברור לכולם שעדיף תרגיל בו לברון יקבל את הכדור בדרך לטבעת בתנועה. הבעיה היחידה היא שנותרה שניה וחצי לסיום והכדור הוצא מתחת לסל ולא מהצד, מה שמקשה עוד יותר על תרגיל שכזה. הזריקה מהפינה בעיני היא אולי הזריקה הכי נוחה שקליבלנד יכלה להגיע אליה, בהנחה כמובן שהבולז לא נרדמים לחלוטין בהגנה. אתה יודע, גם לשיקגו יש מאמן ואני בטוח שהוא דאג שהשחקנים שלו קודם ידאגו שאף שחקן לא יחתוך לסל ללא מניעת כדור.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 12, 2015 4:34 pm 
Freshman

ובינתיים פאו גאסול לא צפוי לשחק במשחק הקרוב בעוד גיבסון בסימן שאלה אבל כנראה ישחק. ובהנחה שגאסול אכן לא ישחק יש לקליבלנד יתרון מאוד גדול כי לשחק במשחק חוץ בלי שחקן המטרה בצבע זה קשה מאוד במיוחד בכושר הנוכחי של נואה. ואם שאלו למה מירוטיץ לא משחק יותר, שימו לב לתצוגה ההגנתית שלו במשחק האחרון שהייתה מחפירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 12, 2015 4:48 pm 
Sophomore

בלי פאו, בקליבלנד, הקאבס מוכרחים לקחת את זה. רק לשם השוואת הפצועים, פאו דורג 20 בליגה ביעילות סטטיסטית בסוף העונה הסדירה. קווין לאב דורג 37.

"הקאבס לא עמוקים מספיק. זה בדרך לסוויפ. 4:0 לבולס. תרשמו."-satriani מהמר על קאבס-בולס 2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 12, 2015 5:11 pm 
Hall of Famer

האמירה מפגרת כי זה כמו שטייס חובב יתרסק ויגיד "זה מאד קשה להטיס מטוס" - אז כנראה שהוא יפוטר למחרת מחברת התעופה.
אם בלאט חושב שזה גדול עליו, המעסיקים שלו יחשבו גם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 12, 2015 5:36 pm 
Junior

מאדים כתב:
ההתבטאות של בלאט על כמות החלטות של מאמן לעומת טייס, מזכירה לי התבטאות כזו של גרשון מלפני כמה שנים. מישהו זוכר?

http://feeds.bleacherreport.com/article ... lot-remark

תמונה

בלאט כבר חוצה את הקווים לצד של הטיפשות עם אמירות כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 12, 2015 7:30 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני לא זוכר אם גרשון אמר את ההתבטאות המסוימת הזו, אבל הוא אמר דברים ברוח הזו. אני שמעתי אותו מדבר על כך שמאמן כדורסל מקבל יותר החלטות מכל מאמן בכל תחום ספורט אחר, למעט אולי הוקי קרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 12, 2015 7:38 pm 
Junior

אני חושב שאתם נסחפים כאן עם התקשורת האמריקאית והאנשים ברשת.
הוא לא אמר דברים כ״כ מוזרים או מביכים והוא גם הודה מיד בטעות ולא ניסה להתחמק.
משום מה כל הקולות השפויים שאומרים שהעניין עם מחיקת התרגיל זה מחזה די שכיח בNBA נעלמים לטובת המטרה להוציא את בלאט 0.

קיוויתי ושמחתי מאוד לראות שלא נראה שהוא מתרגש מכל העניין ולוקח את זה בסבבה, לדעתי קשה לאמריקאית שמאמן רוקי ועוד מאירופה השנואה מצליח אצלם ומנסים לגמד כל דבר שקשור אליו ולשייך את זה לכוכבים שלו ולזה שהוא ברוב טובו לא מפריע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 12, 2015 7:50 pm 
מנהל פורום

דובי, מה שנאמר כאן שוב ושוב זה שאולי העניין עם מחיקת התרגיל הוא שגרתי אבל ההוצאה החוצה במסיבת עיתונאים היא מאוד לא שגרתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 12, 2015 7:55 pm 
Sophomore

תודה לך שאתה מגדיר מי שפוי ומי לא.

לא יודע למי יש מטרה להוציא את בלאט אפס, לי בטח לא. אבל מי שאומר שמה שבלאט עשה החל מדקות הסיום של משחק 2 ועד התבטאות הטייס שלו לא מוזר או מביך, טומן את ראשו עמוק בחול. כריס וובר לא השתחרר כל הקריירה מה"טיימאאוט פרום הל" שהוא לקח כשחקן מכללות בן 20. כשזה בא ממאמן NBA בדקת סיום של משחק פלייאוף מכריע זה פשוט בלתי נסלח, אני לא רוצה לדמיין את הזובור שבלאט היה עובר, הוא צריך לתת לטיירון לו עד חצי המלכות. הוא יצא חובבן ברמות שקשה לתאר, וכשעל זה מוסיפים את ההתחכמות של "לברון יוציא אאוט" הוא יוצא גם איש מוזר עד הזוי.

ועכשיו תוסיף על זה "אני מקבל 200 החלטות קריטיות במשחק, זה משני רק לטייס קרב" ותשלים תמונה של אדם שיכול להיזכר כדמות גרוטסקית ברמות הסטוריות בספורט האמריקאי.

לגבי הסיפא, אף אחד כאן לא יודע איך בלאט באמת מרגיש, אני קורא את ההתבטאויות שלו כלגמרי נובעות מלחץ וממלחמה נואשת (וקצת אבודה, כנראה) על תדמית. אני לא חושב שהאמריקאים "שונאים" את אירופה, ממש לא. זה אפילו אנכרוניסטי להגיד שהם לא מעריכים את אנשי הכדורסל משם, אחרי שהם ראו את נוביצקי, הגאסולים, פארקר ומאנו ועוד. אבל בוא נזכור שבלאט הוא אמריקאי, ומה בכלל ההבדל בינו לבין ד'אנתוני, מאמן מוערך שאף אחד לא חיכה לו בפינה בגלל ה"אירופאיות"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 12, 2015 7:59 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
דובי, מה שנאמר כאן שוב ושוב זה שאולי העניין עם מחיקת התרגיל הוא שגרתי אבל ההוצאה החוצה במסיבת עיתונאים היא מאוד לא שגרתית.

בנוסף למקרה הטיימאאוט. יצא לו שתי טעויות ענק ובגלל זה הזובור. אגב, בכלל שכחו לו את החוסר יכולת של הקבוצה שלו להוציא אאוט שבכלל עלה לו ב2 טיימאאוטים.

בלאט אמריקני. אף אחד פה לא מתייחס אליו כאל אירופאי, כי הוא לא כזה. הוא אמריקני לכל דבר. כן מתייחסים אליו כאל מקצוען שאת הקריירה שלו עשה בחו"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 12, 2015 11:14 pm 
מנהל פורום

ראובן כתב:

זה אולי יותר בתגובות האחרונות. היו גם הרבה תגובות שקטלו את ההחלטה עצמה (לדעתי בנימוקים משונים).

למשל אני באמת לא מבין למה עכשיו קרלטון מכנה את ההחלטה של בלאט הזויה. זה באמת כזה הזוי ללכת לפי שיקולי כדורסל מקצועיים ולא לפי שיקולי אגו של כוכבים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 12, 2015 11:43 pm 
מנהל פורום

גם כאן זה לדעתי מתייחס לכך שלברון יוציא את הכדור ולא שלא ייקח את הזריקה. וגם זה דוסקס כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 12, 2015 11:46 pm 
Hall of Famer

ודים כתב:
ראובן כתב:

זה אולי יותר בתגובות האחרונות. היו גם הרבה תגובות שקטלו את ההחלטה עצמה (לדעתי בנימוקים משונים).

למשל אני באמת לא מבין למה עכשיו קרלטון מכנה את ההחלטה של בלאט הזויה. זה באמת כזה הזוי ללכת לפי שיקולי כדורסל מקצועיים ולא לפי שיקולי אגו של כוכבים?

אז לפי שיקולי כדורסל אתה מעדיף שלברון יוציא אאוט ולא יהיה על המגרש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2015 12:08 am 
Hall of Famer

חייב להגיד שגם לי זה בא קצת בהפתעה כמה שהבנאדם הזה, שלאורך הקריירה שידר החוצה המון קור רוח, מתקשה מאוד להכיל את האירוע הזה שנקרא לאמן קבוצה שרצה לאליפות.

ובזמן שאנשים מדברים על טייס הקרב בלאט, התשקורת בשיקגו עסוקה בעיקר ביצירת בשמועות של תיבודו לניו אורלינס, ואיך הבולס ייפרדו מת'יבס.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2015 12:19 am 
Junior

satriani כתב:
אז לפי שיקולי כדורסל אתה מעדיף שלברון יוציא אאוט ולא יהיה על המגרש?

לפי המשחק הספציפי הזה, חד משמעית כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2015 1:04 am 
Sophomore

עמוס לב כתב:
מאנו, לא הבנתי, אתה טוען שלברון הוא קלע ספוטאפ שוטר מעולה, אבל לא מסוגל לקלוע אוף דה דריבל? כי לברון שאני ראיתי זה שחקן אחר לגמרי, שמסוגל לקלוע אוף דה דריבל מספיק טוב. דווקא כספוטאפ שוטר הוא פחות אפקטיבי, לא בגלל שהוא לא מסוגל לקלוע, אלא כי לרוב ההגנה פשוט לא עוזבת אותו. ברור לכולם שעדיף תרגיל בו לברון יקבל את הכדור בדרך לטבעת בתנועה. הבעיה היחידה היא שנותרה שניה וחצי לסיום והכדור הוצא מתחת לסל ולא מהצד, מה שמקשה עוד יותר על תרגיל שכזה. הזריקה מהפינה בעיני היא אולי הזריקה הכי נוחה שקליבלנד יכלה להגיע אליה, בהנחה כמובן שהבולז לא נרדמים לחלוטין בהגנה. אתה יודע, גם לשיקגו יש מאמן ואני בטוח שהוא דאג שהשחקנים שלו קודם ידאגו שאף שחקן לא יחתוך לסל ללא מניעת כדור.

פחות קשור ההבדל בין ספוטאפ לבין קליעה מכדרור, ויותר לתחושה של ספייס שאתה מרגיש שיש לך כשאתה עולה לזריקה. כשלברון מרגיש לחץ הגנתי הוא משנה את הזריקה שלו ואז הוא קולע פחות טוב.

ברור לי שזה המהלך הראשון שתיבודו ינסה למנוע ובגלל זה להשתמש בלברון כהטעייה ולנצל את היכולות של שני שחקנים שהיו על המגרש לזריקה על רגל אחת של אחד מהם מבחוץ (ולא לברון) נראה לי המהלך הכי נכון שהיה אפשר לייצר. בכל אופן, אני בטוח שאפשר להתווכח על המהלך האחרון הזה (כשאני חושב שגם האופציה שלברון יוציא כדור היא לא כזאת הזוייה, ושהיא נראית הזויה רק כי הורגלנו שהכוכבים עושים מה שבזין שלהם ועוטפים את זה במלים יפות וקוראים לזה "לקחת אחריות")
הכישלון האמיתי של בלאט היה בהוצאת החוץ שזה היה די מביך.

כריס וובר אמנם היה תמיד שחקן קצת לוזר, אבל צריך להיות אדם מאוד שלילי כדי שהדבר הראשון שיקפוץ לראש כשחושבים עליו יהיה הטיים אאוט ההוא. שחקן שעבר כמה דברים בקריירה יפה סך הכל, שחקן אינטיליגנטי שהיה הכוכב של אחת מהקבוצות הכי כיפיות לצפייה בזמנו (וכילד הקבוצה הראשונה שבאמת אהבתי ושריגשה אותי בנבא).
בלאט לא התרסק, הוא לא הפסיד את המשחק ובסופו של דבר אם הוא ימשיך בקריירת האימון שלו שם (נשמע לא כל כך סביר כרגע כנראה) אף אחד לא יזכור לו את זה. הדבר היחידי שיזכרו זה את סל הקלאץ' הגדול של לברון.

ומילה על לברון- אני מודה שאני בהחלט בעד בלאט, אבל את לברון אהבתי שנים, מאז שהוא בן 16... היכולות שלו בתור שחקן כדורסל זה משהו באמת ייחודי ומדהים, אבל זה שהכתירו אותו למלך כל כך מוקדם וכל הלחצים וכל התקשורת וכו' הפכו אותו לבנאדם הבלתי נסבל שמתגלה בפנינו כל פעם מחדש. אני יודע שהוא לא יבכה ממה שאני אומר כרגע, ואני יודע שהוא לא מהמר כפייתי ואלים, שתיין, אנס או אנס קטינות, ועדיין- זאת לא רק התקשורת שמלקקת לו. שנים קיוויתי שיזכה לצוות מסייע טוב יותר, אנשים חכמים ממני כל הזמן מדברים על זה שרק אם הייתה לו סיטואציה מתאימה או מאמן טוב יותר הוא היה הרבה יותר גדול. אז מה שאני רוצה להגיד- זה חלאס! הבנאדם הזה יוצר את הסיטואציה שבה הוא נמצא כל הזמן. הוא בונה לעצמו קבוצות עם כל מני שחקנים שהם חברי ילדות, חברי דראפט אנערף ובדרך מנקה את הסגלים של הקבוצות שהוא מגיע אליהן, הוא משפיט מאמנים סידרתי וזה הכל בסדר כי הוא מסוגל לגרום לכדור להיכנס לסל במגוון דרכים ישירות או עקיפות- אז לא, זה לא בסדר ואני לא גדלתי על כדורסל כזה. מבחינתי זה אנטי כדורסל ואנטי ספורטאי. ואם הוא גדול מכל הקבוצות שהוא היה בהן בקריירה, מכל המאמנים שאימנו אותו ומהענף עצמו, כל האחריות לכל מה שקורה לו היא שלו בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2015 2:12 am 
מנהל פורום

חוזרים לשחק כדורסל, פתיחה חזקה של הבולס
חצי מהשחקנים על המגרש משחקים פצועים
רוז, אגדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2015 2:29 am 
Sophomore

קליבלנד עושים תורות בלזרוק משלוש, בנתיים זה עובד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2015 2:34 am 
מנהל פורום

באטלר עם שתי עבירות, מוגבל בשמירה שלו על לברון
נראה כמו משחק של הקאבס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2015 3:10 am 
מנהל פורום

אפשר להגיד שקורפורד זה למוניקה של הNBA כל משחק הוא חייב איזה שריקה ככה שלא קשורה לכלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2015 3:28 am 
מנהל פורום

חוק שעות שינה של אוריאל
בכל פעם שאני אומר שהמשחק גמור, נלך לישון, המומנטום משתנה ואני נשאר ער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2015 3:37 am 
מנהל פורום

שלשה ראשונה של שיקאגו 6 דקות לתוך המחצית השניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2015 3:45 am 
מנהל פורום

נואה עם עבירה חמישית אחרי טכנית דבלית, שיקגו איומה מהשלוש, בעיית עבירות מוקדמת לבאטלר, גאסול לא משחק ועדיין שיקאגו מפגרת רק בנקודה
זה יתרסק. כל רגע תבוא הבריחה של הקאבס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2015 3:59 am 
מנהל פורום

יאללה מכות
בוא נראה בכמה מורחקים זה יגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 344 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs, סאבוניס ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: