סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 2:32 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 344 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מאי 15, 2015 8:25 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בתור אוהד בולס, שמח שזה נגמר.
אני חושב שההבדל בסדרה הזאת היה הרבה פחות כדורסל והרבה יותר נחישות, הקרבה, מלחמה על Loose Balls וכו'.
אני חושב שהעונה זו הזדמנות אדירה ונדירה לקחת אליפות או להגיע להישגים, ושיקגו לא הראו בכלל שאיכפת להם. תיבודו כבר עסוק בחוזה הבא שלו, וההנהלה מחפשת כבר את המחליף שלו. לא זו הדרך לקחת אליפות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 15, 2015 10:34 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
קודם כל, יש ללאב אופציית שחקן, אז זה בידיים שלו אם הוא ממשיך.
באשר להארכה מעבר לאופצייה הזו - לטעמי בלי שום קשר לאם הוא בתוכניות העתידיות, אם הוא רוצה לחתום על הארכת מקסימום חייבים להחתים אותו, הסיבה היא שמקסימום שהוא יחתום עליו השנה יהיה עסקה בהנחה בהתחשב בהתנפחות של תקרת השכר. גם אם לא רוצים לשמור אותו, כנכס טרייד לאב על חוזה כזה זה נו-בריינר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 15, 2015 11:22 am 
Junior

האמירות של לברון מעידות מה שידענו, פשוט מדובר בחרא בן אדם קטן, אפס דוחה.
הוא לא מסוגל שהזרקורים ירדו ממנו , לא מוכן לתת קרדיט לאף אחד מלבדו. הכל סביבו. עושה הכל כדי להוריד קרדיט מבלאט. "כמאמן" עלאק, בושה וחרפה.
הוא נתן משחק גרוע, עשה הירו בול מהמגעילים שראיתי (מדי פעם מסר אסיסטים אבל לרוב החזיק בכדור, הלך ראש בקיר החטיא ואיבד).

החלטה גרועה אחת בצד, זו היתה הסדרה שדיוויד בלאט הוכיח שהוא מאמן מהגדולים בעולם. טוב מת'יבודו. כן כן.

הכשרון של בלאט הוא להוציא את המקסימום מכל שחקן, ראינו את זה עונה אחר עונה במכבי, ובשאר העונות שלו באירופה, ובאליפויות לנבחרות. הכשרון שלו הוא לגרום לחבורת רול פליירס לשחק כקבוצה מאוחדת וחזקה ולהוציא אחוזי הצלחה גבוהים מהצפוי מכל פוזשן, התקפי והגנתי.

בלאט הוציא את המקסימום מדלבדובה, שאמפרט, סמית', מוזגוב, ג'יימס ג'ונס, ואפילו קיירי. כל הפציעות לא עוזרות ליריבות הקאבס כי בלאט מוציא את המקסימום ממי שעל המגרש. הצוות המסייע עשה בית ספר לשיקאגו בולס, ואין דרך להסביר את זה חוץ מהאיש שלנו, דיוויד בלאט.

בנוסף, בלאט חזר והדגיש את חשיבות ההגנה על רוז ובאטלר לשחקניו בטיים אווט, להשאיר גופות ביניהם לבין הסל עם רגליים על הקרקע וחזה עליהם, וזה עבד. בלאט הכריח את השחקנים שלו לנצח דרך ההגנה.
לברון כמעט הרס עם ההירו בול שלו (זה היה נראה כמו קובי בריאנט באחד ממופעי ה7-30 שלו שהוא מחזיק 20 שניות ולא רואה כלום חוץ מהסל) אבל הצוות המסייע עשה עבודה ענקית.

אם לברון ממשיך לשנה הבאה, אני במקום בלאט מתפטר בסוף השנה. לא הייתי מוכן לתת לשחקן להשפיל אותי ככה. ברצינות. לא הייתי מאמן שחקן כזה בחיים

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ו' מאי 15, 2015 11:27 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 15, 2015 11:26 am 
Senior

הבולס צריכים לשלוח את ת'יבודו הביתה. רוז, באטלר וגאסול זה קבוצה עם לא מעט כלים התקפיים, ועדיין ההתקפה שלהם נראית כמו בשנתיים האחרונות. נואה סופר אולטרה נגר אומנם אבל גם ת'יבודו אשם בזה שהוא שיחק איתו כל כך הרבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 15, 2015 11:33 am 
Junior

ושכחתי את טריסטן ת'ומפסון. בסדרה הזו:
ת'ומפסון>>גיבסון
דלבדובה>>ברוקס
מוזגוב>נואה.
סמית'>דאנליבי
שאמפרט>>>מירוטיץ'.
ג'ונס>סנל.

לפני הסדרה הייתי אומר על כל מצ'אפ בדיוק הפוך. בלאט הפך את טריסטן , שאמפרט, סמית' ודלבדובה לרול פליירס מהטובים שיש. שאפו עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 15, 2015 11:40 am 
Senior

סאטיריני, נראה לי שאתה טועה לגבי תומפסון-לאב. תומפסון נותן האסל טוב, וזה הספיק בסדרה עם ביתיות מול קבוצה שמשחקת עם ארבעה שחקנים בהתקפה(יסלח לי נואה אם אני לא מחשיב אותו ואת ה-40% מהשדה המגוחכים שלו. אחד השחקנים הכי אוברייטד בליגה כנראה ונגר מטורף). למה אתה חושב שזה אמור להספיק להם לאליפות מול היריבה שתגיע מהמערב? אני אפילו לא בטוח שזה יספיק מול ההוקס\וויזארדס.

עריכה: לא ראיתי את זה גם, מסתבר שנואה קולע גם ב-35% מהקו בפלייאוף. מבחינת יכולות התקפיות, כנראה השחקן הכי גרוע מהחמישיות של כל הקבוצות שעלו לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 15, 2015 1:18 pm 
Junior

נראה לי שטוני אלן התקפית לא פחות גרוע ממנו.
לגבי הבולס, זה ממש לא היה רק נחישות, משחק הפנים שלהם וה-execution שלהם היה מתחת לכל ביקורת.
3 רבעים של פחות מ-20 נקודות במשחק ביתי ועוד המשחק הכי קריטי של העונה זה פשוט מחפיר.גם לרוז וגם לגאסול יש מספיק כדורסל, הם פשוט לא עמדו נכון ולא שיחקו נכון על החוזקות שלהם.
לגבי לאב, הוא לא חייב לקחת מקסימום השנה, הוא יכול להאריך בשנה אחת ואז לחתום על חוזה מקסימום חדש לפי ה-CBA הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 15, 2015 2:06 pm 
Senior

טוני אלן קולע ב-50% מהשדה שזה באמת בסדר גמור לגארד, נואה קולע ב-40% שזה מחפיר לשחקן גבוה של 2.13 מ' שגם לא זורק כמעט מחוץ לצבע. יש שיגידו שאלן הוא liability יותר גדול לקבוצה שלו כי הוא לא קולע מבחוץ(מאסט בכדורסל של היום לגארד), אני אגיד שעל נואה בלאט זרק את פאקינג ג'יי אר סמית' שנמוך ממנו בשני ראשים בהתקפות מסוימות והאיש עדיין לא עשה סל.אני חושב שמול וושינגטון\אטלנטה יהיה לקליבלנד קשה יותר, מעבר לזה שהן קבוצות טובות יותר מהבולס אי אפשר לשחק ככה עם הגבוהים שלהן. מולהוויזארדס יהיה יותר קשה דווקא כי להם יש שחקן שגם יכול לתקוף את הסל(וול).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 15, 2015 2:11 pm 
Senior

לגבי הבולס נראה לי שמעבר לת'יבודו שצריך ללכת הם לא בנויים טוב. גאסול הוא לא התאמה טובה לרוז. האחרון צריך גבוה בסגנון של לאב שיפנה לו את הצבע, לא מישהו שיחפור בפנים ויגרום לזה שכל חדירה יחכו לרוז שלושה שחקנים. אם אני הבולס אני עושה טרייד של גאסול על איזה ראיין אנדרסון או משהו בסגנון ואולי מרוויח עוד שחקן רוטציה לספסל. מירוטיץ' הוא בלוף שיתגלה בהמשך. כצפוי נחנק ונעלם בפלייאוף, בדיוק כמו בימיו בריאל מדריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 15, 2015 2:36 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
איזו הודעה מעולה של פלאש. אני מתפלא שהוא לא מציע לזרוק מהקבוצה את לברון כבר עכשיו כדי לשפר את הסיכויים שלה לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 15, 2015 3:08 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
לגבי הבולס נראה לי שמעבר לת'יבודו שצריך ללכת הם לא בנויים טוב. גאסול הוא לא התאמה טובה לרוז. האחרון צריך גבוה בסגנון של לאב שיפנה לו את הצבע, לא מישהו שיחפור בפנים ויגרום לזה שכל חדירה יחכו לרוז שלושה שחקנים. אם אני הבולס אני עושה טרייד של גאסול על איזה ראיין אנדרסון או משהו בסגנון ואולי מרוויח עוד שחקן רוטציה לספסל. מירוטיץ' הוא בלוף שיתגלה בהמשך. כצפוי נחנק ונעלם בפלייאוף, בדיוק כמו בימיו בריאל מדריד.

יתגלה? אני חושב שמירוטיץ התגלה ברוב העונה למעט חודש אחד חם. בפלייאוף הוא התגלה ממש.
גאסול לא מתאים לרוז? יש מישהו שמתאים? רוז לא עושה אף אחד לידו טוב יותר. הוא חזר יותר טוב מהצפוי מבחינתי. חשבתי שהוא גמור (שנייה....גומר לבלוע עוד כובע :D ). אבל הוא פשוט לא רכז. האיש סקורר. אני חושב שבטלר צריך להיות האלפא ולקבל רכז פחות סקורר. אפילו אחד כמו בברלי ששומר גדול ועדיין מסוגל לקלוע (לדעתי מסוגל לקלוע יותר טוב מרונדו למשל

גאסול....פשוט רך מדי. מוכשר מאד. אבל בפלייאוף הכל נהיה יותר פיזי והוא כבר לא בגיל הזה. שחקן טוב ל82 משחקים הראשונים של העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 15, 2015 3:18 pm 
Senior

תביאו את מירוטיץ' לבלאט ויהיה בסדר ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 15, 2015 4:25 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

באיחור של כמה ימים אבל למה אף אחד לא מדבר על מי תכנן לבסוף את המהלך האחרון במשחק 4? זה נכון שלברון לא הסכים להוציא חוץ אבל האם הוא זה שביקש מדלבדובה להוציא את הכדור והוא העמיד את השחקנים על המגרש כך שהיתה לו האפשרות לתת באמפ קטן לבאטלר ולברוח הצידה לזריקה מהפינה שאף אחד לא יכול לעזור עליה? אני חושב שבלאט תכנן את המהלך ודי מדהים שכולם נדבקים לקטע עם הטיימאאוט וביטול המהלך הראשוני של בלאט.
גם לגבי 3 הוצאות החוץ שהתפקששו (שבעקבותן בלאט התבלבל לגבי כמות פסקי הזמן שנותרו לו) - אשמתו שלברון וסמית נתקעו עם הכדור?
נוסיף על זה את היכולת של הצוות המסייע והשיפור ביכולת של קיירי ותומפסון (אולי לא כל כך במספרים אבל בהחלט ביכולת לעלות מהספסל ולתרום) ואני לא מבין איך בלאט לא מקבל קרדיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 15, 2015 4:42 pm 
Hall of Famer

נו, אנשים, הפסקתם עם השטויות על שיקגו?

שיקגו סיימו מקום 3 במזרח, כשרוז מחמיץ 31 משחקים, באטלר 17 משחקים, נואה 15 משחקים, דנליבי 19 משחקים, גיבסון 20 משחקים, היינריך 16 משחקים. בואו נשים דברים בפרופורציות, הבולס בחלקים גדולים של העונה לא שיחקו עם החמישיה הפותחת שלהם אלא בכל פעם זה השתנה בהתאם למצב הבריאותי. הקרדיט לזה מגיע לתיבודו, וזה הולך לשני כיוונים - משטר האימונים שלו ספרטני ושוחק את השחקנים לא בפעם הראשונה. מצד שני, על המגרש, הוא יודע להוציא מהשחקנים שלו יותר, על אף שאני חושב שהשנה שיקגו שיחקו הגנה פחות טובה והתקפה יותר טובה.

גאסול לא מתאים לרוז? גאסול חופר בצבע? 40% מהזריקות של גאסול היו מ-10 רגל ומעלה. זה חצי מרחק פר-אקסלנס, והוא גם קלע משם באחוזים לא רעים. כל השנים דיברו על זה ששיקגו צריכים ביג מן שיודע לקלוע בצבע, ואתם חושבים שצריך לעשות עליו טרייד תמורת ריאן אנדרסון?? או משווים אותו לקווין לאב, אפרופו רכרוכיות...

אני מסכים עם המסקנה שהקבוצה לא בנויה בצורה מיטבית, ואני חושב שהבעיה העיקרית שלה זה האופי של רוז. כן, ראינו ממנו גם ניצוצות ודברים מאוד יפים בפלייאוף הזה. יכול להיות גם שבפנים הבנאדם בוער לנצח אבל התחושה היא שלרוז פשוט אין דרייב מספיק חזק לנצח משחקים. ברגעים המכריעים של הסדרה מול קליבלנד הוא הפסיק לחדור לסל, לא לקח אחריות, וגם בקושי זרק. אין מה להשוות לעומת ראסל ווסטברוק, ג'ון וול או כריס פול.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 15, 2015 5:01 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:

שיקגו סיימו מקום 3 במזרח, כשרוז מחמיץ 31 משחקים, באטלר 17 משחקים, נואה 15 משחקים, דנליבי 19 משחקים, גיבסון 20 משחקים, היינריך 16 משחקים. בואו נשים דברים בפרופורציות, הבולס בחלקים גדולים של העונה לא שיחקו עם החמישיה הפותחת שלהם אלא בכל פעם זה השתנה בהתאם למצב הבריאותי. הקרדיט לזה מגיע לתיבודו, וזה הולך לשני כיוונים - משטר האימונים שלו ספרטני ושוחק את השחקנים לא בפעם הראשונה. מצד שני, על המגרש, הוא יודע להוציא מהשחקנים שלו יותר, על אף שאני חושב שהשנה שיקגו שיחקו הגנה פחות טובה והתקפה יותר טובה.

יש עונה ויש פלייאוף.
ההוקס לומדים את זה יפה כעת.

שורה תחתונה. הבולס עם 2 אולסטארים העונה פלוס שחקן כמו רוז שנתן פלייאוף טוב מאד (שני משחקים רצוף של 30 מול הקאבס) פלוס נגר בן נגר בשם נואה שעדיין גבוה שלוקח ריב' וחוסם. פלוס שחקן שפותח ב15 קבוצות בליגה בשם גיבסון.
יש שם הרבה כשרון.
בסוף העונה הרגילה זו עונה רגילה. פלייאוף זה חיה אחרת. לומדים את היריבה, עושים התאמותץ הלחץ עולה. הכל שונה מהעונה הרגילה.
אז גאסול טחן את הבאקס עם 48 נק בליגה, אבל בפלייאוף התקשה.
מירוטיץ חשב שבגלל שבמרץ הוא חגג כי חצי ליגה כבר מתכוננת לדראפט, הוא כבר הולך לפרק את הבאקס.
לדעתי זה מקרה של ג'קסון/קר. תיבודו יודע להוציא משיקגו מאזן טוב מאד. סיבוב ראשון או שני וזהו. מאמן יותר טוב יכול להוציא יותר.
לא לשכוח שגם אשתקד הוא קיבל בתחת מוושינגטון (נכון. היה שם הרבה פחות כשרון מהעונה אבל עדיין).

עוד דבר - הסיבה המרכזית שאני לא סובל את הבולס היא שיש שם אוסף של בכיינים. מלבד בטלר שלא בוכה אחרי שחוטף גג, כולם שם זועפים ברמות קשות. כמובן שנואה וגאסול הם צמד צורחים שכל נגיעה בהם גורמת לשאגות שרואים רק בחדר ליגה. רוז כמובן יוצר מלא מגע ובוכה שאין שריקות.
אבל הכל מגיע מהמאמן שזועף. כל המשחק הוא עם פנים של דפקו אותי. זה משדר לקבוצה אותו דבר. הם מתלוננים כל המשחק לשופטים.
דיברו על זה לא מזמן בקליפרס שהם מתעסקים יותר מדי בשופטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 15, 2015 5:49 pm 
Sophomore

ראובן כתב:
איזו הודעה מעולה של פלאש. אני מתפלא שהוא לא מציע לזרוק מהקבוצה את לברון כבר עכשיו כדי לשפר את הסיכויים שלה לאליפות.

סוג של סאטירת-טראש מהסוג המפליא.

"הקאבס לא עמוקים מספיק. זה בדרך לסוויפ. 4:0 לבולס. תרשמו."-satriani מהמר על קאבס-בולס 2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 15, 2015 6:25 pm 
מנהל פורום

FLASH כתב:
האמירות של לברון מעידות מה שידענו, פשוט מדובר בחרא בן אדם קטן, אפס דוחה.
הוא לא מסוגל שהזרקורים ירדו ממנו , לא מוכן לתת קרדיט לאף אחד מלבדו. הכל סביבו. עושה הכל כדי להוריד קרדיט מבלאט. "כמאמן" עלאק, בושה וחרפה.
הוא נתן משחק גרוע, עשה הירו בול מהמגעילים שראיתי (מדי פעם מסר אסיסטים אבל לרוב החזיק בכדור, הלך ראש בקיר החטיא ואיבד).

החלטה גרועה אחת בצד, זו היתה הסדרה שדיוויד בלאט הוכיח שהוא מאמן מהגדולים בעולם. טוב מת'יבודו. כן כן.

הכשרון של בלאט הוא להוציא את המקסימום מכל שחקן, ראינו את זה עונה אחר עונה במכבי, ובשאר העונות שלו באירופה, ובאליפויות לנבחרות. הכשרון שלו הוא לגרום לחבורת רול פליירס לשחק כקבוצה מאוחדת וחזקה ולהוציא אחוזי הצלחה גבוהים מהצפוי מכל פוזשן, התקפי והגנתי.

בלאט הוציא את המקסימום מדלבדובה, שאמפרט, סמית', מוזגוב, ג'יימס ג'ונס, ואפילו קיירי. כל הפציעות לא עוזרות ליריבות הקאבס כי בלאט מוציא את המקסימום ממי שעל המגרש. הצוות המסייע עשה בית ספר לשיקאגו בולס, ואין דרך להסביר את זה חוץ מהאיש שלנו, דיוויד בלאט.

בנוסף, בלאט חזר והדגיש את חשיבות ההגנה על רוז ובאטלר לשחקניו בטיים אווט, להשאיר גופות ביניהם לבין הסל עם רגליים על הקרקע וחזה עליהם, וזה עבד. בלאט הכריח את השחקנים שלו לנצח דרך ההגנה.
לברון כמעט הרס עם ההירו בול שלו (זה היה נראה כמו קובי בריאנט באחד ממופעי ה7-30 שלו שהוא מחזיק 20 שניות ולא רואה כלום חוץ מהסל) אבל הצוות המסייע עשה עבודה ענקית.

אם לברון ממשיך לשנה הבאה, אני במקום בלאט מתפטר בסוף השנה. לא הייתי מוכן לתת לשחקן להשפיל אותי ככה. ברצינות. לא הייתי מאמן שחקן כזה בחיים

רק מצטט שזה לא ימחק לנו בטעות...

ראובן כתב:

ראובן, תודה לך.לא יכלתי לנסח את זה טוב יותר!

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 15, 2015 10:18 pm 
Senior

התותח המפוברק כתב:

גאסול לא מתאים לרוז? גאסול חופר בצבע? 40% מהזריקות של גאסול היו מ-10 רגל ומעלה. זה חצי מרחק פר-אקסלנס, והוא גם קלע משם באחוזים לא רעים. כל השנים דיברו על זה ששיקגו צריכים ביג מן שיודע לקלוע בצבע, ואתם חושבים שצריך לעשות עליו טרייד תמורת ריאן אנדרסון?? או משווים אותו לקווין לאב, אפרופו רכרוכיות...

אני מסכים עם המסקנה שהקבוצה לא בנויה בצורה מיטבית, ואני חושב שהבעיה העיקרית שלה זה האופי של רוז. כן, ראינו ממנו גם ניצוצות ודברים מאוד יפים בפלייאוף הזה. יכול להיות גם שבפנים הבנאדם בוער לנצח אבל התחושה היא שלרוז פשוט אין דרייב מספיק חזק לנצח משחקים. ברגעים המכריעים של הסדרה מול קליבלנד הוא הפסיק לחדור לסל, לא לקח אחריות, וגם בקושי זרק. אין מה להשוות לעומת ראסל ווסטברוק, ג'ון וול או כריס פול.

רוז ונואה מפסידים משחקים זה old news. קורה כל שנה.
כלומר, הבולס הצליחו לסיים מקום אחד מעל העונה שעברה, עם סגל טוב יותר(גאסול במקום בוזר) ועם באטלר שעשה קפיצת מדרגה. אני לא חושב שזה הישג גדול, בוודאי עם ההיחלשות של מיאמי ואינדיאנה(קליבלנד תפסה את המקום של אחת מהן). בשנה שעברה סיימו מקום אחד מעל וושינגטון ועפו בסדרה בצורה מביכה. השנה הם קיבלו את מילוווקי בסיבוב הראשון. לדעתי אם היו מקבלים את הוויזארדס יש סיכוי שהיינו רואים שיחזור(אם כי פחות חד צדדי). יכול להיות שיש לת'יבודו ערך מוסף כשמדובר בקבוצה של שחקנים מוגבלים שבנויים על האסל בעיקר, כמו הבולס של 2010-2012. בקבוצה שיש בה סטאר פאוור בעיקר רואים את המגבלות שלו כמאמן התקפה. אין תנועה כל כך. אין הנעת כדור. הרבה רוז הולך 1 על 4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 16, 2015 11:37 am 
Junior

זה הרבה יותר מוצלח ממה שחשבתי שזה יהיה:
http://sports.walla.co.il/item/2854744
הראש הישראלי: דברים שאמרו השבוע בישראל במשחקי קליבלנד

סאטירת ספורט חביבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 344 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: stavs, הנווט ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: