סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 8:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מאי 15, 2015 11:40 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מצחיק. פיני גרשון לא יודע איך קוראים לשחקנים שלו. דיבר עכשיו על עירד הררי...

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 16, 2015 6:46 am 
מנהל פורום

לפנר היה מזל לפגוש את הקבוצה ההיא מתל אביב אחרת לא היו מגיעים לפיינל פור :-)
אחרי שנרגענו מהניצחון של אולפיאקוס, אפשר להגיד שתוצאות הפיינלפור די משחקפות את העונה הסדירה
אולימפיאקוס ניצחה את הסידרה מול צסקא (בית חוץ בטופ 16) היא סיימה את הבית בטופ 16 הכי קרוב שאפשר לפנר וצסקא
ככה שניצחון צמוד של פיראוס הוא לא משהו שמנותק מהישגי העונה הסדירה
אז בואו לא נאשים את הפליי אוף בעיוות מאזני הכוחות, לפחות לא העונה הזאת

יש לפנר שני נקודות תורפה בהגנה, חוסר יכולת לשמור על הפרימטר, בעיה שהוחמרה עם הפציעה של היקמן והשניה שהגבוהים שלה מאוד גבוהים אבל לא חסונים פיזית, לכן היה לאיון משחק תענוג.

לא קרה אתמול שום דבר שעשה עוול לאף קבוצה
לאסו הסדרן עבודה, יהיה יריב נוח למאמן התחבולן של פיראוס
אבל השחקנים של לאסו הרבה יותר טובים מהשחקנים של יאניס ספיארופולוס
כן אני זוכר שספנוליס משחק בפיראוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 16, 2015 7:54 am 
מנהל פורום

אוברדוביץ' למקורבים: ניצחנו שלושה מתוך ארבעת הרבעים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 16, 2015 11:57 am 
Senior

נו באמת אוריאל, אתה ראית את צסק''א כל השנה. לבל מעל אולימפיאקוס אם לא מעבר לזה. אני לא בטוח שיש שחקן אחד בפיראוס שנכנס לעשירייה של צסק''א חוץ מספאנוליס כמובן. היו לוקחים משחק אחד בבית בסדרה, שניים בלחץ(האולם בפיראוס מאוד ביתי). אני אומר את זה בתור אוהד מכבי שהזכייה בשנה שעברה הייתה עונג צרוף בשבילו(ומבחינת אופי שחקנים כמו בלו ורייס נמצאים קילומטרים מעל חריאפה ותיאודוסיץ') והמצב הנוכחי עדיף לו: הפיינל פור זה לא דרך להכריע שום ליגה. מעדיף שהקבוצה שלי תשקיע בתקציב מכובד ולא בהיינסים וניקח תואר בשיטה שבאמת מראה מי הכי טוב(רמז: לא השיטה הנוכחית) ולא בשיטה שהשקעה של עונה שלמה הולכת לפח בגלל 5-6 דקות מחורבנות. אולימפיאקוס בכלל חוגגים עם השיטה הזאת. איפה הם ואיפה האלופות של תחילת-אמצע העשור. ספאנוליס באמת באמת ענק, אבל דאנסטון לעומת וויצ'יץ'? אנדרסון לעומת פאטווי? לוג'סקי לעומת פארקר? זה לא אמור להיות באותו איזור חיוג בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 16, 2015 1:06 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

שחף למה אתה משוה את פטווי לאנדרסון (אני מתאר לעצמי שהתכוונת לאלן) ולא לבאסטון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 16, 2015 1:46 pm 
Senior

אנדרסן, סליחה(חלק קראו לו פה אנדרסון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 16, 2015 4:37 pm 
Junior

red כתב:
מצחיק. פיני גרשון לא יודע איך קוראים לשחקנים שלו. דיבר עכשיו על עירד הררי...

ניתן לו רבע קרדיט
לאבא שהיה שחקן בעצמו ומאד מעורב בקריירה של הבן קוראים עירא
לילד ארד

אפשר להתבלבל.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 16, 2015 5:06 pm 
מנהל פורום

שחף, אולימפיאקוס לאורך כל העונה הצליחה להפיק מהסגל שלה יותר (הרבה יותר) ממה שהוא שווה על הנייר
זה נכון שצסקא הציגה כדורסל יותר טוב לאורך העונה אבל בכל פעם שהקבוצות שיחקו ראש בראש זה נגמר במשחק צמוד
תכלס הם שיחקו 3 משחקים מאזן 2:1 לאולימפיאקוס, מה שרומז שתוצאות הסידרה לא סגורות מראש
להבדיל מהעונה שעברה שצסקא ניצחה את מכבי בבלואואאוט פעמיים והיה ברור שסידרה הייתה נגמר אחרת לגמרי מחצי הגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 16, 2015 6:39 pm 
Senior

אתה סתם מלכלך על מכבי של אשתקד. המשחק השני ביד אליהו נגמר 81-76. משחק שמכבי הובילה בו עד הדקות האחרונות עד כמה שאני זוכר. למשחק הראשון שבאמת היה בלו אאוט מכבי הופיעה בלי דווין סמית' ובלי ת'יוס עם בלו כסנטר המחליף. סדרה כנראה לא הייתה נגמרת כמו חצי הגמר, אבל 2:0 לעומת 1:1 זה עדיין במסגרת של טעות דגימה סטטיסטית. לצורך העניין קליבלנד שיחקה השנה מול בוסטון כשהמאזן ביניהן בעונה הסדירה היה 2:2. ועדיין לא חושב שיש מישהו שפוי שהימר על בוסטון בסדרה הזאת, והבדלי הכישרון שם כנראה לא מאוד רחוקים מהבדלי הכישרון בין צסק''א לאולימפיאקוס.

אם מסתכלים על זה ברמה המקצועית אני חושב שההחזרה של קירלנקו קצת דפקה את צסק''א. לשחק עם שלושה פורוורדים ורכז אחד זה פשוט לא מתאים לכדורסל האירופאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 16, 2015 8:48 pm 
מנהל פורום

יכול להיות שאתה צודק, ובאמת מכבי של העונה שעברה הייתה הרבה יותר קרובה לצסקא ממה שהתוצאות בעונה הסדירה מראות
מתחושה סבייקטיבית של צופה במשחקים, אולימפיאקוס נראית לי פחות טובה אבל לא רחוקה מצסקא לאורך העונה, זה דבר שקשה מאוד לכמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 16, 2015 8:58 pm 
Junior

arie כתב:
http://sports.walla.co.il/item/2854761 אני בטוח שמכבי ת"א תצטרף למחאה של צסק"א....

צסק״א רק שוכחת שב2006 היא לא היתה זוכה אם היו סדרות וגם מול פאו אני לא בטוח שהיא היתה לוקחת.

שיסתכלו בראי מה דפוק אצלם שהם משקיעים כמו קבוצות כדורגל ועדיין המקסימום שלהם זה משחקים על מקומות 3-4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2015 1:30 pm 
Sophomore

Dovi כתב:
arie כתב:
http://sports.walla.co.il/item/2854761 אני בטוח שמכבי ת"א תצטרף למחאה של צסק"א....

צסק״א רק שוכחת שב2006 היא לא היתה זוכה אם היו סדרות וגם מול פאו אני לא בטוח שהיא היתה לוקחת.

שיסתכלו בראי מה דפוק אצלם שהם משקיעים כמו קבוצות כדורגל ועדיין המקסימום שלהם זה משחקים על מקומות 3-4.

באותה עונה מכבי ירדה בדרגה מקבוצת חלומות לקבוצה מעולה ''בלבד''. אני ממש לא חושב שניצחון של מכבי עליה בסדרה הוא דבר וודאי, גם אם מכבי מגיעה כפייבוריטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2015 2:52 pm 
Sophomore

החבר א. מסינה דווקא חושב שלא היה הרבה סיכוי לצסק"א של 2006 בסדרה מול מכבי.

ציטוט:
- הייתם מפסידים אשתקד למכבי בסדרה?

"זו טעות לגבש דעה כללית על בסיס של חוויה אישית. מעבר לכך שאני לא יכול לומר בוודאות. כנראה שגם לא היינו מנצחים את מכבי הגדולה של 2006 בסדרה של חמישה משחקים, מה שכן הצלחנו לעשות בלילה נתון בפראג".

לגבי הערב- אמנם הפיתוי לפנטז על קיבוע לשנים רבות של תואר לוזר היורוליג האולטימטיבי הן ליחידים והן לקבוצות גבוה אבל אני חושש שנסתפק רק בראשון שכבר הוכרע בשישי. בכל מגרש אחר אני הולך עם להקת ספאנוליס, בבית זה יהיה של מדריד, אולי גם נראה התפוצצות סטייל 2004 (לא באותם סדרי גודל כמובן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot], kakon3, רלפי ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה