סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 8:56 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 412 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דראפט 2015
הודעהפורסם: ב' מאי 18, 2015 9:07 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מה רציתם? אנשים חלמו על נוביצקי 2, אבל כנראה שנוביצקי יש רק 1.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 18, 2015 10:30 pm 
Hall of Famer

אנחנו לא רוצים הרבה, אבל אני מניח שטורונטו וגם ניו יורק ציפו ליותר מהאיטריה האיטלקית גם אם הוא לא היה נוביצקי 2. אני יודע שנוביצקי יש רק 1, אבל במרווח שבין נוביצקי לבין האיטריה יש הרבה הרבה מקום.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 18, 2015 11:06 pm 
Hall of Famer

הוא לא נוביצקי אבל גם לא קוואמי בראון או בנט. היו בחירות דראפט ראשונות הרבה הרבה יותר גרועות ממנו. לצורך העניין אני לא בטוח שבוגוט שחקן הרבה יותר ממנו. שומר הרבה יותר טוב. מתקיף הרבה פחות טוב. שניהם היו בחירה ראשונה שנה אחרי שנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 18, 2015 11:38 pm 
Senior

בוגוט סנטר ראשון של קבוצה שעשתה 67 ניצחונות. הניקס נדמה לי עשו מספר דומה, רק של הפסדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 19, 2015 12:02 am 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
בוגוט סנטר ראשון של קבוצה שעשתה 67 ניצחונות. הניקס נדמה לי עשו מספר דומה, רק של הפסדים

1)בוגוט רק העונה סנטר של 67 נצחונות, והוא גם לא בדיוק קרי או תומפסון. גם ספליטר סנטר של אלופה.
2)גם אם בוגוט יותר טוב וגם אם זה נכון זה בטח לא נכון בענק, זה לא אומר שבוגוט בחירה 1 קלאסית (בטייל לברון,רוז,הווארד,גריפין). הוא מעולם לא היה אולסטאר.

שורה תחתונה, הפכתם את ברניאני לעגלה. האיש לא נובציקי ולא בנט או קוואמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 19, 2015 1:16 am 
Hall of Famer

אתה רציני?
אין מקום להשוות בין בוגוט לבין ברניאני.
ברניאני הוא 5 שלא מסוגל להגן על הטבעת באופן אפקטיבי וזה כבר הופך אותו לחסרון גדול שיכול להתאים רק עם 4 חוסם ברמה גבוהה דוגמת איבאקה. מצד שני, היתרון שלו בצד ההתקפי, בהנחה המפוקפקת שקיים (לא מול בוגוט אלא בכלל), לא מצדיק זאת. ובכך הוא הופך לשחקן ספסל, עם גישה כנראה לא הכי נלהבת למשחק. בוגוט הוא הרבה הרבה יותר מזה - שחקן הגנתי מצוין עם יכולות התקפיות טובות (כולל יכולת מסירה טובה). מה שאולי קצת דומה ביניהם זה שהפציעות עיכבו את שניהם. בוגוט ללא הפציעות היה הופך לאולסטאר לדעתי וגם היום, למרות זאת, הוא חלק משמעותי מקבוצה מצוינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 19, 2015 9:50 am 
Hall of Famer

ושוב, הרבה מזה קשור לעניין של סיטואציה, עד שבוגוט הגיע לסיטואציה טובה בגולדן סטייט העונה הוא העביר 8 עונות בליגה כסנטר בינוני ופציע של קבוצה בינונית עם קריירה שממש לא בטוח שמרשימה יותר מזו של בראניאני, אולי אפילו פחות, בראניאני העביר עד עכשיו את כל הקריירה שלו פחות או יותר בסיטואציות מחורבנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 19, 2015 9:58 am 
Sophomore

ושוב, השאלה מה השחקן מביא למגרש. בוגוט מביא לחימה, הגנה, מוטיבציה, האסל, חוץ מזה שיש לו טאץ' חביב מאד בצבע.

ברניאני מביא רכות, בריחה ממגע, אנטי-הגנה, משחק צבע די מביך לאיש בגודל שלו.

"הקאבס לא עמוקים מספיק. זה בדרך לסוויפ. 4:0 לבולס. תרשמו."-satriani מהמר על קאבס-בולס 2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 19, 2015 10:27 am 
Hall of Famer

מצד שני, בראניאני יכול לפתוח הגנות מבחוץ ולרווח משחק כמו שבוגוט בחיים לא יוכל. סך הכל שניהם כיום שחקנים משלימים שיכולים להיות מועילים אם תשים אותם בסיטואציה המתאימה ויכולים להיות נזק בסיטואציה אחרת. בוגוט למשל מגרד בקושי 50% מהקו כולל 34% עלובים בעונה שעברה, היית רוצה אותו על המגרש במאני-טיים של משחק פלייאוף? ברגע שהוא יקבל כדור ישלחו אותו לקו. בארניאני לעומתו שחקן של יותר מ-80% מהקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 19, 2015 11:27 am 
Senior

זה שיחה אמיתית? בוגוט אחד משחקני ההגנה הכי טובים בליגה. בוודאי שאני רוצה אותו על המגרש בדקות הסיום. הוא לא צריך לגעת בכדור.
זה כמו שאני אגיד שאני יותר טוב מבוגוט כי הוא אולי יותר טוב בהגנה, אבל אני קולע יותר טוב מהקו.

בוגוט הוא גם אחד הסנטרים המוסרים הכי טובים בליגה ומנהל את ההתקפה של הווריירס לא מעט. הייתי אומר שהוא גם שחקן התקפה יותר טוב מברנייאני.
באמת שהם בכלל לא באותה ליגה. ברנייאני יכול לעמוד לדיון מול ספנסר הוז נניח. בוגוט הוא בורדרליין אולסטאר.

אם מסתכלים על כל הבחירות מקום ראשון בתקופה שאני רואה נבא (נניח מ-1984), הייתי ממקם אותו מעל גרג אודן, בנט, קוואמי בראון ואולווקאנדי. מתחת לג'ו סמית'.
אחרי מחשבה מסוימת החלטתי לא להחשיב את פרוויס אליסון, כי לא באמת ראיתי אותו יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 19, 2015 11:59 am 
Hall of Famer

בוגוט שחקן הגנה נהדר, על זה אין ויכוח, אבל מפה ועד בורדרליין אולסטאר המרחק עוד גדול, בשביל להיות בורדרליין אולסטאר אתה צריך להיות, במקרה הכי גרוע, טופ-10-12 לעמדה שלך, בוגוט לא טופ-10-12 בעמדת הסנטר בשום אופן בעיני. ושוב, תחשוב על בוגוט לפני שנתיים כשהוא היה בקבוצות בינוניות ומטה של מילווקי, סיטואציה משחקת כאן תפקיד משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 19, 2015 12:01 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אלו 10-12 סנטרים נמצאים לפניו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 19, 2015 12:09 pm 
Senior

בוגוט במילווקי, בעונות בהן לא נפצע, הוא שחקן של דאבל דאבל עם 2.5 חס'.

זה סתם עושה עוול לשני הצדדים. ברנייאני לא באותו איזור חיוג של בוגוט. וזה עוד שלא מתייחסים לאינסוף הפציעות הקטסטרופליות שבוגוט עבר בקריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 19, 2015 12:11 pm 
Hall of Famer

בעיני? קאזינס, הווארד, דיאנדרה ג'ורדן, לופז, אל ג'פרסון (למרות העונה האחרונה הבינונית שלו), ברוק לופז, מארק גאסול, וויצ'ביץ', הורפורד, דראמונד בכלל בלי שאלה, כשכל מיני חבר'ה כמו גורטאט, צ'אנדלר ו-ולנצ'יונאס בערך באותה רמה ושחקנים צעירים כמו נואל, גוברט ו-ווייטסייד הראו העונה יכולות שאם לא שמות אותם כבר לפניו, אז ישימו אותם לפניו די בקרוב אם הם ימשכו אותן לעונה הבאה. וזה עוד בלי לכלול כל מיני פאוור-סנטרים כמו בוש, דאנקן, אולדריג', דיוויס או פאו גאסול.

בוגוט אחלה שחקן, אבל הוא שחקן משלים שנפל לסיטואציה מושלמת בעיני, בארניאני גם שחקן משלים, פחות טוב אבל לא בפער גדול מדי לדעתי ועם סט יכולות שונה לגמרי, שנפל עד עכשיו רק לסיטואציות מחורבנות עם מאמנים מחורבנים.

נערך לאחרונה על ידי rony בתאריך ג' מאי 19, 2015 12:18 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 19, 2015 12:17 pm 
Hall of Famer

ואגב, בוגוט היה שחקן של דאבל-דאבל לאחרונה ב-2011, בארניאני באותה עונה היה שחקן של 21 נק' למשחק, אז אני לא הייתי מתייחס לנתונים האלו כשאני בא להשוות ביניהם היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 19, 2015 9:52 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

rony כתב:
בעיני? קאזינס, הווארד, דיאנדרה ג'ורדן, לופז, אל ג'פרסון (למרות העונה האחרונה הבינונית שלו), ברוק לופז, מארק גאסול, וויצ'ביץ', הורפורד, דראמונד בכלל בלי שאלה, כשכל מיני חבר'ה כמו גורטאט, צ'אנדלר ו-ולנצ'יונאס בערך באותה רמה ושחקנים צעירים כמו נואל, גוברט ו-ווייטסייד הראו העונה יכולות שאם לא שמות אותם כבר לפניו, אז ישימו אותם לפניו די בקרוב אם הם ימשכו אותן לעונה הבאה. וזה עוד בלי לכלול כל מיני פאוור-סנטרים כמו בוש, דאנקן, אולדריג', דיוויס או פאו גאסול.

בוגוט אחלה שחקן, אבל הוא שחקן משלים שנפל לסיטואציה מושלמת בעיני, בארניאני גם שחקן משלים, פחות טוב אבל לא בפער גדול מדי לדעתי ועם סט יכולות שונה לגמרי, שנפל עד עכשיו רק לסיטואציות מחורבנות עם מאמנים מחורבנים.

אתה רציני? ווצביץ' ומספרי הוואקום שלו טוב מבוגוט? דראמנוד והאיירבולים משני מטר? צ'אנדלר כבר בצד היורד. ולנציונאס בטח שלא ברמה של בוגוט עדיין. אני לא אתייחס להערה על נואל, וויטסייד וגובר...
לדעתי רק קאזינס, גאסול, האוורד ואולי הורפורד ולופז (כשהוא בריא ומחויב כמו שהיה בסיום העונה, וד"א רשמת אותו פעמיים) טובים ממנו. ג'פרסון וגורטאט טובים ממנו התקפית אבל הרבה פחות הגנתית. דאנדרה בערך ברמה שלו אבל מגן פחות טוב ולא מסוגל לשחק בדקות החשובות בגלל הקליעה מהקו. כל השאר פחות טובים ממנו.
בקיצור לדעתי הוא בעשירייה הראשונה של הסנטרים. בעתיד כנראה שדראמונד ואולי הצעירים האחרים שהזכרת יעברו אותו, לא כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 19, 2015 10:01 pm 
Hall of Famer

השוואה קצת מוזרה, בעיקר כי הם לא ממש באותה עמדה. ברניאני, למרות ששיחק סנטר פה ושם, הוא בסופו של דבר שחקן עם הפנים לסל, בעוד בוגוט סנטר יותר קלאסי, ואני לא חושב שהוא נתן עד היום קריירה טובה יותר מג'ואקים נואה.

מעבר לזה, יש כמובן את הקטע הקטן הזה של מחזור דראפט והנתונים שהשחקן הגיע איתם לערב הדראפט.
בוגוט נבחר לפני כריס פול, שהרבה דיברו עליו כרכז הגדול הבא. ועדיין, בואו נגיד שסנטר 213 ס"מ שמגיע עם ממוצעים של 20 ו-12 ריב', גם אם זה לא בליגה הכי חזקה ולא במכללה הכי ידועה, זה לא סנטר שאתה מצפה שיעמוד על ממוצע של 11 נק' למשחק בקריירה. וכן, באותן שנים סנטר היה מצרך כ"כ נדיר בליגה שהרבה פורוורדים מזדקנים עברו לשחק בעמדה הזאת והיחידים שהיו רלבנטיים באותן שנים לעמדה הזאת היו שאקיל, דוייט הווארד, יאו מינג ואמקה אוקפור (שעונת הרוקי שלו הייתה הטובה ביותר שלו בקריירה).

ברניאני לעומת זאת נבחר במחזור דראפט גרוע למדי. אדם מוריסון, טיי תומאס, שלדן ויליאמס, פט אובראיינט ושאר הפליטים לא משאירים הרבה מקום לספק. ולא בכדי אמרתי שאנשים "חלמו על נוביצקי 2" כי כן, לבנאדם בערב הדראפט היה המון אפסייד. גם לטיי תומאס היה המון אפסייד עם אתלטיות אין סופית, ועובדה שהבולס העדיפו אותו על פני אולדרידג' שקיבל תווית של שחקן רך אחרי המשחק ההוא מול תומאס וביג בייבי דיוויס. רוקי השנה של הדראפט הזה היה ברנדון רוי, וגם הוא סיים עם קריירה קצרה למדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 19, 2015 10:10 pm 
Hall of Famer

אפשר להמשיך לחפור עד מחר.
אבל לא נשכח שבוגוט שיחק בקבוצה עלובה רוב הקריירה (ושם גם השיג מספרים אדירים בנק...).
בוגוט שומר פי 20 יותר טוב.
ברניאני מתקיף פי 20 יותר טוב.
לכל קבוצה מתאים שחקן שונה.
שניהם לא בחירות ראשונות קלאסיות מוצלחות כמו לברון/רוז/הווארד.
שניהם לא אולסטרים ולא מעניין אותי בורדרליין כי גם על ברניאני אפשר היה לומר שהוא כזה.
שניהם נבחרו ראשונים ושניהם נבחרו לפני שחקנים שהרבה יותר טובים מהם (כריס פול למשל).

שורה תחתונה - אם מישהו לוקח את בוגוט לפני ברניאני, זה לא הופך את ברניאני לכשלון בחירה ראשונה סטייל בנט/אולוקנדי/קוואמי בראון.

אבל אם בכל זאת מישהו רוצה להתווכח על בוגוט (שאלוהים יודע כמה אני מצטער שהכנסתי אותו לדיון ). בוא נעשה משחק יפה ונדרג את בחירות הדראפט מ1990 הראשונות לפי סדר עלוב עד אדיר. ללא וויגינס שמוקדם לדעת.הדירוג הוא לא על איזו בחירה היתה טובה אלא שחקן מול שחקן מי יותר טוב בגדול (קשה לקבוע לעיתים בגלל עמדות ושאר ירקות)
אני אתחיל:
לברון
דנקן
שאק
.
.
.
.
אנטוני דיויס
גריפין
וובר
AI
קיירי
רוז
הווארד
ג'ון וול
לארי ג'ונסון
דריק קולמן
מינג
אלטון ברנד
ביג דוג
.
.
.
ג'ו סמית
בוגוט
ברניאני
קניון מרטין
.
.
.
קוואמי
אודן
בנט
אולוקנדי

ההפרדה בין הקווים: למטה הזבלה. למעלה האגדות.
למעלה באמצע - בחירות טובות מאד,שאגב ממש אפשר לדרג מחדש אותם כמעט בכל סדר הגיוני.
למטה באמצע בחירות דראפט די בינוניות ויש שיגידו רעות.שאגב ממש אפשר לדרג מחדש אותם כמעט בכל סדר הגיוני.

מחכה בקוצר רוח לתגובות. :ya_hoo_oo:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 19, 2015 10:26 pm 
Hall of Famer

LJ, קולמן, אלטון ברנד והביג דוג לא בסקאלות האלו, מהסיבה הפשוטה שהם לא היו אפילו עונה אחת השחקנים המובילים בעמדה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 19, 2015 10:36 pm 
Hall of Famer

מעולה. מברניאני עברנו לבוגוט. כעת אפשר לדון על LJ ועל איזו סקלה הוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 19, 2015 10:38 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
LJ, קולמן, אלטון ברנד והביג דוג לא בסקאלות האלו, מהסיבה הפשוטה שהם לא היו אפילו עונה אחת השחקנים המובילים בעמדה שלהם.

זו טעות אגב. תבדוק מה הלך בשנות ה90

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 19, 2015 10:57 pm 
Hall of Famer

בדקתי ואתה צודק. זו אכן טעות. שלך.

אלטון ברנד נבחר בדראפט 99. אני מבטיח לך שבכל שנותיו בליגה הוא לא היה טוב יותר מהביג טיקט, וגם לא מדאנקן שבחלק גדול מהשנים שיחק 4, וברוב השנים גם לא יותר טוב מנוביצקי, סטודמאייר, כריס וובר ופאו גאסול.

ביג דוג רובינסון היה סמול פורוורד נחמד, 20 נק' למשחק בקריירה אבל רק שני אולסטארים, ומוניטין רע. מי היה יותר טוב ממנו באופן מובהק? סקוטי פיפן, גרנט היל, וינס קרטר. או במילים אחרות, שחקנים עם הסתברות גבוהה יותר להגיע להול אוף פיים, אם הם לא נמצאים שם כבר.

דרק קולמן גם כן, סקורר חביב ולא הרבה יותר. מי היה טוב ממנו בשנות ה-90'?? תנסה אולי קרל מלון (הסקורר השני בהיסטוריה). תנסה אולי בארקלי (MVP של הליגה ופאוור שני או שלישי הכי טוב בהיסטוריה). דניס רודמן (ריב' מספר אחד בליגה ושומר בין הטובים בליגה והול אוף פיימר). שון קמפ (הגיע לגמר הליגה מול הבולס).

לארי ג'ונסון. כנ"ל סמול פורוורד. אנדרסייזד, כמו שהניקס אוהבים. מי היה טוב ממנו באותן שנים? סקוטי פיפן, כריס מאלין (דרים טים מישהו?), גרנט היל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 19, 2015 11:36 pm 
Junior

סנטרים שיותר טובים מבוגוט:
נואה, דראמונד, קאזינס, מארק גאסול

סנטרים שאולי יותר טובים:
הווארד, דיאנדרה, אל הורפורד

סנטרים שאפשר לטעון שיותר טובים:
ביג אל, ברוק לופז, רובין לופז

יש עוד סנטרים פצועים (אנדרסון ורז'או) או צעירים (נואל, גובר, איך קוראים לו של פיניקס) או פולנים (גורטאט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 20, 2015 12:55 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
בדקתי ואתה צודק. זו אכן טעות. שלך.

אלטון ברנד נבחר בדראפט 99. אני מבטיח לך שבכל שנותיו בליגה הוא לא היה טוב יותר מהביג טיקט, וגם לא מדאנקן שבחלק גדול מהשנים שיחק 4, וברוב השנים גם לא יותר טוב מנוביצקי, סטודמאייר, כריס וובר ופאו גאסול.

ביג דוג רובינסון היה סמול פורוורד נחמד, 20 נק' למשחק בקריירה אבל רק שני אולסטארים, ומוניטין רע. מי היה יותר טוב ממנו באופן מובהק? סקוטי פיפן, גרנט היל, וינס קרטר. או במילים אחרות, שחקנים עם הסתברות גבוהה יותר להגיע להול אוף פיים, אם הם לא נמצאים שם כבר.

דרק קולמן גם כן, סקורר חביב ולא הרבה יותר. מי היה טוב ממנו בשנות ה-90'?? תנסה אולי קרל מלון (הסקורר השני בהיסטוריה). תנסה אולי בארקלי (MVP של הליגה ופאוור שני או שלישי הכי טוב בהיסטוריה). דניס רודמן (ריב' מספר אחד בליגה ושומר בין הטובים בליגה והול אוף פיימר). שון קמפ (הגיע לגמר הליגה מול הבולס).

לארי ג'ונסון. כנ"ל סמול פורוורד. אנדרסייזד, כמו שהניקס אוהבים. מי היה טוב ממנו באותן שנים? סקוטי פיפן, כריס מאלין (דרים טים מישהו?), גרנט היל.

אז למה הם בסקלה שונה מג'ון וול, וובר וקיירי?
ואגב. הרגת אותי עם מאלין והדרים טים. יכולת לכתוב לייטנר וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 20, 2015 12:58 am 
Hall of Famer

LJ היה יותר 4 מ3 ואת החצי הטוב של הקריירה שלו עשה לא בתפוח הגדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 412 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: goldman ו 114 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: